GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Από τον Στρατο Γεωργούλη Μάη μου παντού ανθιζεις και τ αρώματά σου απλώνεις, αισθήματα λεπτά κεντρίζεις, και τον έρωτα με μιας φουντ...

Από τον Στρατο Γεωργούλη

Μάη μου παντού ανθιζεις
και τ αρώματά σου απλώνεις,
αισθήματα λεπτά κεντρίζεις,
και τον έρωτα με μιας φουντώνεις.

Οι μέλισσες δεν σταματούν το βουητό,
ούτε τα πουλιά να κελαϊδούν
τα λουλούδια στρώνουν το πλεχτό,
την ομορφιά σου τα...
μάτια μας να δουν.

Μέσα στης αγάπης το μεθύσι,
τίποτα δεν ξεχνιέται,
ο εργάτης σελίδα για να γυρίσει
στον αγώνα του τραβιέται.

Σ¨αυτή της φύσης τη μαγεία,
η ζωή περισσότερα ζητάει,
δεν θέλει την αδικία,
η εργατιά τον αγώνα δεν σταματάει.

1 σχόλιο

  1. Όλοι οι Έλληνες καλούνται αυτή την Κυριακή 1η Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα για να εορτάσουμε όλοι μαζί ενωμένοι την Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά! Όλοι στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, που έγινε σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης, σύμβολο του Αγώνα για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική!

    Θα είμαστε όλοι εκεί, νέοι και νέες, μαζί με τα παιδιά μας και τους γονείς μας, στη γιορτή των Ελλήνων εργατών, στη γιορτή της άνοιξης, μίας άνοιξης που προσδοκούμε επιτέλους και για την Πατρίδα μας!

    Μαζί με την Χρυσή Αυγή θα βροντοφωνάξουμε πως θέλουμε πίσω τις γειτονιές μας, που τις παρέδωσαν στους λαθρομετανάστες, θέλουμε πίσω την Πατρίδα μας, που την ξεπούλησαν στους διεθνείς τοκογλύφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση