GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορεία διαμαρτυρίας για το Αρεταίειο και το Αιγηνήτιο...

Από το http://www.newsport.gr/   Πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στο Αρεταίειο και το Α...

Από το http://www.newsport.gr/  

Πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στο Αρεταίειο και το Αιγηνήτιο νοσοκομείο, διαμαρτυρόμενοι για το "λουκέτο" που αποφάσισαν να βάλουν οι διοικήσεις, εξαιτείας αδυναμίας κάλυψης λειτουργικών αναγκών.
Κύκλοι πάντως του υπουργείου Υγείας επεσήμεναν χθες ό, τι αναζητούνται κονδύλια για...
 την επαναλειτουργία των δύο Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων !
Μ.Λ.

5 σχόλια

  1. ΝΕΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ

    Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται το σκληρό πρόσωπο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Επιβάλλει εισοδηματικό κριτήριο στις τρίτεκνες, πολύτεκνες κ.τ.λ οικογένεις για τις μετεγγραφές των φοιτητών το οποίο ανέρχεται στις 50 χιλιάδες ευρώ ετήσιο εισόδημα (την τελευταία τριετία). Η κα. Διαμαντοπούλου, της οποία ο.....
    γιος φοιτά σε ιδιωτικό κολλέγιο, δεν αντιλαμβάνεται όπως φαίνεται την κατάσταση των οικονομικών των ελληνικών νοικοκυριών. Το νέο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στις 11 Απριλιόυ κόβει, χωρίς καμία δόση υπερβολής, την πανεπιστημιακή εκπαίδευση εκατοντάδων φοιτητών. Οι οικογένειες αδυνατούν να επιβιώσουν και η κυβέρνηση δίνει όλο και πιο γερά χτυπήματα στον λαό. Υπάρχουν οικογένειες που υπερβαίνουν το οικονομικό αυτό κριτήριο και δεν μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Η εξαθλίωση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται από την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου. Οικονομικό εμπόδιο στην εκπαίδευση των νέων έρχεται να βάλει η κα. Διαμαντοπούλου για να αναδείξει πάλι την αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.


    Δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για δωρεάν εκπαίδευση, όταν πλέον μια οικογένεια τριών και άνω τέκνων υποχρεούται να πληρώνει διαφορετικές δαπάνες για να σπουδάσει κάθε παιδί !

    Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως δεν είναι τεράστιος ο αριθμός των οικογενειών εκείνων των οποίων το εισόδημα υπερβαίνει το κριτήριο αυτό αλλά δεν μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους.
    Καληνύχτα Ελλάδα...


    Πασοκαρα δίπλα στο λαό !
    διέλυσε τα όλα Άννα !!

    χτύπα κι άλλο !
    μετράει μερες η κυβέρνηση +

    THS MANAS THS TO MOYNI
    THS KYRIAS AAAA-NOYLAS.....

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΥΦΤΟΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ
    ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ
    ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η Δημόσια Υγεία βάζει λουκέτο, τότε σημαίνει ότι το κράτος έχει ήδη πτωχεύσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν η Δημόσια Υγεία βάζει λουκέτο, τότε σημαίνει ότι το κράτος έχει ήδη πτωχεύσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τα δημοσιογραφικα ρεταλια που διοικουν την ΕΣΗΕΑ:
    Κανατε 4 μερες απεργια και τελικα πηρατε τον πουλο βυθιζοντας ακομα περισσοτερο τον κλαδο στην ανυπαρξια και την ανυποληψια..
    Παραδειγματιστειτε ρε ασχετοι και ακαματηδες απο τους υγειονομικους υπαλληλους του Αρεταιειου και Αιγινητειου!Ειδατε πως σηκωσαν τα δικια τους σημαιακαι πως καταφεραν να ανδιπλωσουν το αναλγητο Κρατος,εχοντας στο πλευρο τους τον Λαο!..
    Εσεις εχετε με το μερος σας μονο μια αρρωστημενη μειοοψηφια και ο Λαος σας σας γραφει εκει που δεν πιανει το μελανι!
    Και ξερετε γιατι; Γιατι εκθρεψατε και συντηρειτε στους κορφους σας αγρμματους,απελεκητους,τυχοδιωκτες και ανυποληπτους δημοσιογραφους..
    -Αφηνετε μερικα κουμασια ασυδοτα να διαλουν το εμπορευμα τους σε κωλοφυλλα ευκαιριας των τρεις και εξηντα.

    -Επιτρεπετε σε εμπορακους της δημοσιογραφιας να διαφημιζουν τον τζογο μεχρι προιοντα καυσης θερμιδων και καλλωπισμου!

    -Δινετε πασο ελευθερας σε σκουριασμενους ραδιοφωνιτζηδες και τηλεψυχοφθορες περσονες λενε του κοσμου τις μαλακιες στον αερα,προσβαλλοντας και γελοιοπωντας τραγικες υπαρξεις η ..ξεβρακωνοντας μεταμεσονυχτια παραπλανημενες σταρλρτιτσες κανοντας χαζι πρωτα οι ιδιοι ως πεινασμενοι καβλιαγκουρες!!

    Μ αυτες και μ αυτες τις μαλακιες,συντροφοι μαλακοπιτουρες, το χασατε το τρενο για το..Γκραν Χιλ!!
    Ο ΠΥΡΙΧΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EXOYNE ΦAEI AΠO TO ARETAIEIO KAI TO AIΓHNHTIO TON AMPAKA XRONIA .ΓIA KANTE MIA BOΛTA TO ΣΔOE ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ .ΕΚΕΙ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ,ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ 2002,ΕΒΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ.ΟΤΙ ΔΩΡΕΑ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση