GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση στον Καραμανλή και τον Σαμαρά από τον Δημ. Σταμάτη...

 ...στην εφημερίδα "Πολιτεία" της Αιτωλοακαρνανίας ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR Της Νανάς Θεοδωροπούλου O Δ. Σταμάτης μιλάει για την ...

 ...στην εφημερίδα "Πολιτεία" της Αιτωλοακαρνανίας

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR
Της Νανάς Θεοδωροπούλου

O Δ. Σταμάτης μιλάει για την εσωστρέφεια
στη Ν.Δ. με αφορμή την αποκήρυξη της απογραφής Αλογοσκούφη

Κριτική Σταμάτη για τη στάση
Καραμανλή και Σαμαρά
«Δεν μου αρέσει η στάση του Καραμανλή» λέει ευθαρσώς ο Δημήτρης Σταμάτης. «Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να επιτρέπει αυτή την ώρα τέτοιου είδους συζητήσεις στο κόμμα» προσθέτει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίζεται σε δηλώσεις του στην «Π» ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης για την εσωστρέφεια στη Ν.Δ. με αφορμή την αποκήρυξη της απογραφής Αλογοσκούφη από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη.
 «Προσπαθώ να καταλάβω ακριβώς που στοχεύουν ,τι στοχεύουν και γιατί γίνονται αυτή την ώρα» λέει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης για τις δηλώσεις Μιχελάκη. Χαρακτηρίζει «διφορούμενη» τη στάση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή σημειώνοντας πως «δεν μπορεί αυτή την ώρα να νίπτει τας χείρας του όταν έχει φτάσει η Ελλάδα εδώ που έφτασε .Δεν μπορεί με λίγα λόγια να σφυρίζει αδιάφορα όταν είναι ένα θέμα που αφορά τις περιόδους του».
Από την κριτική του δεν ξεφεύγει ούτε ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς για τον οποίο επισημαίνει ότι...

«δεν μπορεί να επιτρέπει αυτή την ώρα τέτοιου είδους συζητήσεις στο κόμμα όταν έχουμε ένα στόχο και έναν αντίπαλο ,το μνημόνιο. Αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο με αυτά. Και αυτό είναι που μ’ έχει ενοχλήσει…».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.ΣταμάτηΚύριε Σταμάτη ο κύκλος της εσωστρέφειας στη ΝΔ με αιχμή του δόρατος την απογραφή Αλογοσκούφη δεν λέει να κλείσει. Εσείς ποια άποψη έχετε για το θέμα;Καταρχήν εγώ δεν ήμουν βουλευτής όταν αποφασίστηκε και ψηφίστηκε η απογραφή, η οποία ήταν και εξαγγελία προεκλογική της ΝΔ. Βλέποντας όμως τα πράγματα με την απόσταση του χρόνου ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα σε εκείνη την κίνηση, την οικονομική και την πολιτική. Δεν άκουσα επίσης επί πολλά χρόνια και κανέναν να διαμαρτύρεται ,τουλάχιστον μέσα από το χώρο της ΝΔ, και να διαφωνεί. Και βέβαια αυτό το θέμα όταν εκ των υστέρων τίθεται προκαλεί άλλες σκέψεις και άλλες υποψίες .
Ποιες είναι αυτές;Θέλω να πιστεύω ότι δημιουργούνται κάποια θέματα όσον αφορά στη λειτουργία και την ενότητα της ΝΔ χωρίς να υπάρχει λόγος, με το να χρησιμοποιούνται τέτοιου είδους δηλώσεις.
Δηλαδή υπάρχει κομματικό παρασκήνιο;Όταν θυμόμαστε ξαφνικά και μετά από πολλά χρόνια να κάνουμε μια τέτοια αυτοκριτική που δεν μας αφορά προσωπικά -μας αφορά ως κόμμα αλλά έχει κλείσει το θέμα –ναι, νομίζω ότι άλλοι στόχοι μπορεί να υπάρχουν .Εγώ δεν ήμουν βουλευτής τότε ,δεν ψήφισα ούτε υπέρ ούτε κατά της απογραφής αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ αργά για να κάνουμε μία συζήτηση τέτοια όταν ο ελληνικός λαός έχει αποφανθεί και επ’ αυτού.
Τις δηλώσεις Μιχελάκη πώς τις σχολιάζετε;Προσπαθώ να καταλάβω ακριβώς που στοχεύουν ,τι στοχεύουν και γιατί γίνονται αυτή την ώρα .Αυτή την ώρα όποιες δηλώσεις γίνονται εκτός του αντικειμένου και εκτός του μεγάλου προβλήματος φοβάμαι πως ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης και ενδεχομένως οδηγούν και τον κόσμο σε άλλες σκέψεις, σε άλλες εντυπώσεις και τον αποσπούν από το καυτό πρόβλημα που υπάρχει σήμερα…
Επίσης θέλω να πω ότι είμαι πολύ αυστηρός σε ότι συζήτηση γίνεται σήμερα έστω και εσωκομματική έστω και για γεγονότα του τότε και η οποία συζήτηση μπορεί να μας παίρνει το μυαλό σε άλλου είδους θέματα ,εκτός απ’ αυτό που είναι το ζητούμενο και το καυτό. Και αυτό για μένα είναι πολύ σοβαρό και κατακριτέο.
Στο θέμα αυτό είναι διφορούμενη και η θέση του Κ.Καραμανλή, κατ’ άλλους ενοχλήθηκε και κατ ’ άλλους όχι . Δεν ξέρω ποια είναι η αντίδραση του κ. Καραμανλή, εκείνο που ξέρω είναι πως δεν ήμουν εγώ Πρωθυπουργός τότε!
Αφήνετε αιχμές για τον κ. Καραμανλή;Ναι ,γιατί δεν μου αρέσει η στάση του .Δεν έχει πάρει καθαρή θέση και είναι ένα θέμα που το υιοθέτησε η Κυβέρνηση του .Πάντοτε τα θέματα της Κυβέρνησης αφορούν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό πρώτα απ’όλα και δεν μπορεί αυτή την ώρα να νίπτει τας χείρας του όταν έχει φτάσει η Ελλάδα εδώ που έφτασε .Δεν μπορεί με λίγα λόγια να σφυρίζει αδιάφορα όταν είναι ένα θέμα που αφορά τις περιόδους του .Έντιμα και σωστά μπορείς να πεις «ναι έκανα λάθος …». Όπως και ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να επιτρέπει αυτή την ώρα τέτοιου είδους συζητήσεις στο κόμμα όταν έχουμε ένα στόχο και έναν αντίπαλο ,το μνημόνιο. Αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο με αυτά. Και αυτό είναι που μ’ έχει ενοχλήσει…

2 σχόλια

  1. Ο Σαμαράς ενοχλεί πολύ τον ΣΚΑΙ

    Φαίνεται ότι μετά το … ξαναγράψιμο της επανάστασης του 1821, στο Συγκρότημα του Φαλήρου έχουν αναλάβει, εργολαβικά, ένα καινούργιο έργο: την υπονόμευση του Αντώνη Σαμαρά.

    Γράφαμε πριν από δυο μέρες για τις συμβουλές προς ….υποψήφιους αποστάτες που έδινε από το ΣΚΑΙ ο Άρης Πορτοσάλτε.

    Σήμερα ανέλαβε δράση ο έτερος Καππαδόκης. Ο πρώην τραπεζοϋπάλληλος και …αγαπημένος των συναδέλφων του, ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου.

    Σε μια πρωτοφανή επίδειξη αλαζονείας και πολιτικής χυδαιότητας, χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. «.. προσωρινό αρχηγό του τμήματος της Δεξιάς..»

    Είναι προφανές ότι εκεί στο ΣΚΑI δυσκολεύονται ακόμα να χωνέψουν το γεγονός ότι έχασε η εκλεκτή τους, η κα Μπακογιάννη, αλλά τι να κάνουμε; Οι οπαδοί της Ν.Δ. είχαν διαφορετική άποψη! Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει ο κ. Παπαδημητρίου – επειδή ως πρώην τραπεζοϋπάλληλος μάλλον μόνο περί τα τραπεζικά είναι ειδήμων – ο κ. Σαμαράς είναι Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εκλεγείς μάλιστα μέσα από μια εντυπωσιακή κινηματική διαδικασία στην οποία συμμετείχαν πάνω από 800. 000 μέλη και φίλοι της Ν.Δ.

    Για πόσον καιρό, λοιπόν, θα βασανίζονται ακόμα μέχρι να αποδεχθούν την πραγματικότητα;

    Δεν γνωρίζω επίσης ποιες είναι οι γνώσεις σας του κ. Παπαδημητρίου και του κ. Πορτοσάλτε από τη Συνταγματική μας τάξη (μάλλον περιορισμένες θα είναι), αλλά ο κ. Σαμαράς, είναι θεσμικός παράγων της πολιτείας μας. Ως εκ του κανονισμού της Βουλής είναι και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης.

    Πέρα, λοιπόν, από το φαιδρό του πράγματος μπορούν να μας πουν ποια διάταξη του Συντάγματος επιτρέπει τέτοιες … δημοκρατικές απόψεις;

    Με ποιο δικαίωμα εκφράζονται μ’ αυτόν τον απρεπή και απαξιωτικό τρόπο εναντίον μιας παράταξης και ενός αιρετού πολιτικού αρχηγού;

    Γιατί καλλιεργούν τη μισαλλοδοξία και υπονομεύουν τους θεσμούς;

    Γιατί περιφρονούν τους πολίτες και προσβάλουν βάναυσα τη δημοκρατική νομιμότητα και τις δημοκρατικές διαδικασίες;

    Αντιλαμβάνομαι φυσικά ότι τους ενοχλεί πολύ ο κ. Σαμαράς!

    Δεν είναι του χεριού τους! Και γι αυτό του επιτίθενται!

    Τους ενοχλεί γιατί δεν του αρέσει η ιστορία που επιχειρούν να ξαναγράψουν.

    Τους ενοχλεί γιατί δεν είναι συνοδοιπόρος των συμφερόντων που εκφράζουν.

    Τους ενοχλεί γιατί δεν συμφωνεί με τις πολιτικές που προωθούν οι εκλεκτοί και οι προστατευόμενοί τους.

    Τους ενοχλεί γιατί αντιτίθεται σθεναρά στα σχέδια που απεργάζονται.

    Όμως, προς τι αυτός ο εκνευρισμός;

    Γιατί παρεκτρέπονται;

    Μήπως επειδή βλέπουν ότι χάνουν το παιχνίδι ;



    ΧΕΣΙΜΟ... Εκεί κατάντησε η Ελλάδα. Να πιάνει στο στόμα του τον Σαμαρά ο …Μπάμπης.
    Το ανθρωπάκι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση