GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλό Πάσχα και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη Μαζί με τις ευχές μου προς όλους, στις επαφές μου, για «Καλές γιορτές και καλό Πάσχα» !!! Σας μεταφέρω και ...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη
Μαζί με τις ευχές μου προς όλους, στις επαφές μου, για «Καλές γιορτές και καλό Πάσχα» !!! Σας μεταφέρω και ένα διάλογό που είχα σε ομάδα του Facebook .
Άγγελος :
Μήπως ξέρει κανένας συνταγή για να ξεβουλώνουν τα αυτιά και να ακούνε , συνταγή για τα μάτια, να καταλαβαίνουν αυτό που βλέπουν....
Λεωνίδας Ορφανουδάκης :
Πριν από 2500 χρόνια περίπου οι άνθρωποι που γεννιόταν σε αυτό τον τόπο είχαν περάσει σε μία ατραπό που οδηγούσε στην αμφισβήτηση της κάθε...
εξουσίας πέρα από την εξουσία του ανθρώπινου πνεύματος . Οι εξουσίες είδαν τον κίνδυνο και αποφάσισαν να τυφλώνουν και να κουφαίνουν , αφήνοντας το ουσιαστικά απαίδευτο , το κάθε νεογέννητο.
Ζητάς συνταγή να ξεβουλώσεις αυτιά και να ανοίξεις μάτια που δεν
υπάρχουν . Δεν είναι που ζητάς πολλά , ζητάς Θαύματα !
Μαρία:
Καλημέρα κύριε Λεωνίδα , προσωπικά δεν πιστεύω στα θαύματα!! Πιστεύω στο πνεύμα του Έλληνα , κάπου μέσα μας υπάρχει και πρέπει να βγει στην επιφάνεια..αρκεί να θυμηθούμε ποιοι είμαστε !!
Λεωνίδας:
Ούτε εγώ μασάω από θαύματα . Με τις σάλπιγγες της αποκαλύψεως μπορεί και να σηκωθούν οι νεκροί όχι όμως οι κοιμισμένες συνειδήσεις των νεοΕλλήνων .
Ξανά καλό Πάσχα. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. - ΑΛΩΒΗΤΟΣ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ

    Από το : enimerosi24

    Στο κόκκινο η ρευστότητα και για την Χ.Κ.Τεγόπουλος ΑΕ που εκδίδει τις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία» και «Κυριακάτικη».
    Η κατάσταση από τραπεζικά στελέχη περιγράφεται οριακή για την εταιρία της Μάνιας Τεγοπούλου που σε λίγες εβδομάδες θα...έρθει αντιμέτωπη με τα άδεια ταμεία της εταιρίας, αδυνατώντας να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

    Δεδομένου ότι οι τράπεζες έχουν σταματήσει να χορηγούν δάνεια στις επιχειρήσεις Τύπου, είναι δύσκολο να προβλεφθεί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για ιστορικά φύλλα όπως η Ελευθεροτυπία που απασχολούν εκατοντάδες εργαζόμενους, με σημαντική προσφορά στην ενημέρωση, αλλά και τη δημοκρατία.

    Με εξαίρεση την ΠΗΓΑΣΟΣ που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης διαθέτοντας σημαντική ρευστότητα για την εποχή, ο ΔΟΛ και η Χ.Κ.Τεγόπουλος, πρέπει να εκπονήσουν άμεσα σχέδιο σωτηρίας.
    Και δυστυχώς σε αυτήν τη μάχη η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, χωρίς να αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία – άλλωστε δεν το έκανε για κανέναν κλάδο, αφήνοντας στην τύχη τους χιλιάδες εργαζόμενους.

    ΑΝΘΡΩΠΕ....
    ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ
    ΜΙΑ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ...
    ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

    ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ MEGA
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση