GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταμάτησαν την κατάληψη στο δημαρχείο της Αθήνας οι συμβασιούχοι...

Την αναστολή της κατάληψης στο δήμο Αθηναίων αποφάσισαν στη συνέλευσή τους οι συμβασιούχοι του δήμου.   Μετά την απόφαση για αναστολή ...

Την αναστολή της κατάληψης στο δήμο Αθηναίων αποφάσισαν στη συνέλευσή τους οι συμβασιούχοι του δήμου.
  Μετά την απόφαση για αναστολή της κινητοποίησης, οι συμβασιούχοι αποχώρησαν από την πλατεία Κοτζιά με κατεύθυνση το κτίριο του δήμου στη Λιοσίων.
Για την απόφαση επικαλούνται τη δικαίωση συμβασιούχων του ΟΠΑΠ από τον Αρειο Πάγο. Σε ανακοίνωσή της για....
 την απόφαση, αυτή του Αρείου Πάγου η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για μεγάλη νίκη των εργαζομένων «στον πόλεμο κατά της κατάχρησης, των διαδοχικών συμβάσεων δήθεν ορισμένου χρόνου ή έργου, της ανασφάλιστης εργασίας και της ομηρίας». Εφόσον με τη δημοσίευση της απόφασης επιβεβαιωθεί η εκτίμηση πως αναγνωρίζονται ως αορίστου χρόνου οι επίδικες εργασιακές σχέσεις, "πρόκειται για μεγάλη νίκη των εργαζομένων και σημαντική επιτυχία της ΓΣΕΕ", σημειώνεται  στην ανακοίνωση.

11 σχόλια

  1. "Το ΄βλεπες, το ΄παιξες ; "

    Αγωγή Λιάπη σε Κόντρα,
    Εxtra και Αυριανή.


    Με αγωγές απάντησε σήμερα ο Μ. Λιάπης προς τα ΜΜΕ για τα δημοσιεύματα που τον έδειχναν πως αυτός κρύβεται πίσω από τις καταθέσεις των 178 εκ. ευρώ.

    Ο πρώην υπουργός ζητά αποζημίωση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς "Κόντρα", "Εxtra 3" αλλά και από την εφημερίδα "Αυριανή" και το δημοσιογράφο Σπ. Καρατζαφέρη κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρώην υπουργού αναφέρεται ότι «μετά την πρόσφατη μεθοδευμένη επίθεση και τις συκοφαντικές αναφορές εναντίον του,
    ο Μιχάλης Λιάπης κατέθεσε σήμερα αγωγές και μήνυση για την αποκατάσταση της ηθικής του βλάβης».


    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...ΝΟΥΜΕΡΑ
    ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε δικαιοσύνη; Συγχωρεμένος πρόεδρος Εφετών μου έλεγε για τους συναδέλφους του δικαστικούς : Αν οι Έλληνες γνώριζαν σε τι χέρια πέφτουν δε θα πάταγαν το πόδι τους σε δικαστήριο!! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Μόνο ένα: "Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας" ! Γίνεται πρόσπάθεια απαξίωσής της από κατ εξοχήν εκπροσώπους θεσμών !!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αστυνομικοί μηνύουν τον διοικητή των ΜΑΤ στην Κερατέα
    Μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κατά του διοικητή των ΜΑΤ, θα καταθέσει τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.


    Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης, Σπήλιο Κρικέτο, η μήνυση θα κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου, καθώς στην περιοχή της Κερατέας έχουν σημειωθεί τραυματισμοί αστυνομικών, αλλά και κατά του διοικητή των ΜΑΤ για παράβαση καθήκοντος και παράβαση των νόμων και των Προεδρικών Διαταγμάτων, που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών.

    Αφορμή για την κατάθεση της μήνυσης, στάθηκαν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης, τα .........χθεσινά γεγονότα στην Κερατέα, καθώς, όπως σημειώνεται «αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον, ότι με τη στοχοποίηση ανθρώπων καλύπτουν τη δική τους παντελή ανεπάρκεια».

    Χθες η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με συνεχείς συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ αλλά και την επίθεση σε σπίτι αστυνομικών. Συγκεκριμένα, τη νύχτα άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε ένα ζευγάρι αστυνομικών και τα τέσσερα παιδιά τους μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Κερατέας.

    Από τη πυρκαγιά που προκλήθηκε, καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία σταθμευμένα οχήματα, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς .
    Ο σύζυγος, είναι διοικητής του αστυνομικού τμήματος Γλυκών Νερών και η γυναίκα του υπηρετεί ως αρχιφύλακας στο τμήμα Κερατέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδικά εσείς του Δήμου Αθηναίων θα πάρετε απο τα τρια το μακρύτερο μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ
    ΚΑΜΙΝΗ...

    ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΡΑΠΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ.ΝΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γάμησέ τα....
    ο τύπος είναι αλλού για αλλού.

    Κουίζ.
    Τι του δίνουνε πια !

    1) Κόκες ο Ραγκούσης ;

    2) Συμπληρώματα διατροφής περίεργα η Μπιρμπίλη ;

    3) Ματζούνια ύποπτης προέλευσης
    ο Θιβετιανός ;

    4) Αλκοόλ η Άντα ;

    4) Ψυχοφάρματα και καταπραιντικά
    για την κληρονομική
    Μαλαφτάτζα ;

    5) Άπειρα λεφτά για να γαμιέται απο τον κώλο οικογενειακά
    σαν τον Νικολάκη ;


    O ΕΥΡΩ Ν ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ...ΔΡΟΜΟ !
    αλλά πληρώσει φόρο και φπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παπαγαλάκι της Ιπποκράτους15 Απρ 2011, 10:48:00 μ.μ.

    Σωωωωπααα, στα παπάρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην αναστέλλετε τις κινητοποιήσεις σας συμβασιούχοι. Μήνυμα έστειλε ο άθλιος Άρειος Πάγος στην κυβέρνηση επειδή λίγες ημέρες πριν έκοψε από τους δικαστικούς επιδόματα και προνόμια. Είπαν οι δικαστικοί με αυτήν την απόφαση στην κυβέρνηση: Για να περνάς ό,τι θέλεις πρέπει εμείς να έχουμε τα προνόμιά μας αλλιώς ξέχασέ το! Σε λίγο η κυβέρνηση θα τους τα δώσει πίσω και εκείνοι θα ξαναγίνουν αντιλαϊκοί και αντεργατικοί όπως ήταν πριν. Μην μασάτε είναι ελεεινοί οι δικαστές, σιγά μην τους νοιάξει ο ελληνικός λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ16 Απρ 2011, 10:42:00 π.μ.

    Είστε "ορφανά' όλων των δημάρχων απο το 1986-2006 έτσι;
    Αν νονίζετε οτι θα παλουκοθείτε πάλι μέσα σε γραφεία σας γελάσανε.
    Πιάστε σκούπα και φαράσι τσουγκράνα και κλαδευτήρι, και εμπρός.
    Αυτά που ξέρατε τέλος. Αλλωστα υπάρχουν και οι μετατάξεις μπορεί να χρειασθούν οι υπηρεσίες σας για τον βιολογικό σταθμό της Ψυτάλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση