GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Διώξτε τώρα και την Λουρή από υποδιοικήτρια της Τράπεζα της Ελλάδος...

Η ΔΑΚΕ απαιτεί εκκαθάριση του «θερμοκηπίου Αλογοσκούφη» Από την http://www.enet.gr/ Εκκαθάριση της Ν.Δ. από τα κυβερνητικά βαρίδι...

Η ΔΑΚΕ απαιτεί εκκαθάριση του «θερμοκηπίου Αλογοσκούφη»


Από την http://www.enet.gr/

Εκκαθάριση της Ν.Δ. από τα κυβερνητικά βαρίδια του παρελθόντος και ανάληψη των ευθυνών για τις «αποτυχημένες επιλογές» ζητεί η ΔΑΚΕ μετά τις δηλώσεις Μιχελάκη, στρεφόμενη παράλληλα κατά δύο στελεχών της καραμανλικής περιόδου.
Με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Μιχελάκη, ο οποίος αποδοκίμασε την πολιτική της απογραφής που εφάρμοσε η (πρώτη) κυβέρνηση Καραμανλή -με αρμόδιο υπουργό Οικονομίας τον κ. Αλογοσκούφη- η ΔΑΚΕ της Τραπέζης της Ελλάδος χαρακτηρίζει «ορθή την αποδοκιμασία [από τον εκπρόσωπο της Ν.Δ. τις προηγούμενες ημέρες] της πολιτικής του [Αλογοσκούφη] από τον πολιτικό φορέα που τον ανέδειξε ως υπουργό». Και συνεχίζει η συντηρητική συνδικαλιστική παράταξη ζητώντας εκκαθαρίσεις.
 «Αναμένουμε, αναφέρει, τον δρόμο της αποδοκιμασίας του κ. Αλογοσκούφη να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέλη του "θερμοκηπίου" της Εκάλης». Και ως τέτοια αναφέρει την Ελένη Λουρή και ζητεί την αποπομπή της από την Τράπεζα της Ελλάδος όπου...
 τοποθετήθηκε ως υποδιοικήτρια από τον τότε υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη, ο οποίος αναφέρεται από τη ΔΑΚΕ ως «μέντοράς» της.
«Αναμένουμε επομένως από την ίδια, αποδεχόμενη την αποτυχία των επιλογών της», αναφέρει η ΔΑΚΕ, «να πράξει τα δέοντα. Δέον γενέσθαι δεν μπορεί να εννοηθεί τίποτε λιγότερο από την υποβολή της παραίτησής της από τη θέση του υποδιοικητή και την αποχώρησή της από την ΤτΕ. Αλλωστε στη συγκεκριμένη θέση τοποθετήθηκε από τη φιλελεύθερη παράταξη και το μόνο που διαπίστωσαν όσοι στελεχώνουν τον χώρο αυτό είναι οι κατά καιρούς αντιμαχίες της με τη ΔΑΚΕ!». Και καταλήγει η ΔΑΚΕ με την ακόλουθη υπόδειξη: «Υποβάλλοντας την παραίτησή σας, κ. Λουρή, κάτι θα προσφέρετε και εσείς στον τόπο. Ούτως ή άλλως μετά την αποχώρησή σας από την ΤτΕ κανείς δεν θα σας θυμάται για κάτι που δηλώσατε ή για κάτι που πράξατε!».
Επίσης, η ΔΑΚΕ/ΔΕΗ αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρό της τον Γ. Παπαθανασίου με την προτροπή «Αναλογιστείτε κ. βουλευτά». Και εγκαλεί τον τελευταίο υπουργό Οικονομίας του κ. Καραμανλή για δηλώσεις του αναφορικά με τις επιδοτήσεις του ασφαλιστικού ταμείου από τον κρατικό προϋπολογισμό. «Μας αδικείτε, αδικείτε τον εαυτό σας με τη στάση σας, αδικείτε εμάς τους χιλιάδες εργαζομένους αλλά και μειώνετε τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών εφόσον υποστηρίζετε κάτι τέτοιο με τα λεγόμενά σας», σημειώνει η ΔΑΚΕ/ΔΕΗ καθώς αναφέρει ότι «οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ Α.Ε. δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό και τον Ελληνα πολίτη ούτε με 1 ευρώ».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ

9 σχόλια

  1. Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011
    Δανειολήπτης νίκησε τράπεζα
    Να κι ένα ευχάριστο νέο, όπου ένας δανειολήπτης κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την τράπεζα, η οποία πλέον του οφείλει 6.000 ευρώ για ηθική βλάβη, επειδή παρέδωσε τα δεδομένα του σε εισπρακτική εταιρεία, χωρίς την έγκριση του. Όπως γράφει σε ρεπορτάζ του ο Ρωμανός Κοντογιαννίδης στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος, το Εφετείο Αθηνών δικαίωσε το δανειολήπτη, καθώς θεώρησε ότι.......


    όντως προσβάλλεται η προσωπικότητα του οφειλέτη, όταν οι τράπεζες παραδίδουν χωρίς δισταγμό τα στοιχεία του σε εταιρείες ρύθμισης οφειλών, χωρίς τη γραπτή άδεια του οφειλέτη. Οι καταναλωτικές οργανώσεις κάνουν λόγο για μια πάρα πολύ σημαντική απόφαση, καθώς ενδεχομένως να σταματήσει η κατάσταση που έχει παγιωθεί πια, όπου οι εισπρακτικές εταιρείες ενοχλούν κατ' εξακολούθηση τους οφειλέτες των τραπεζών. Όπως αναφέρει στον Αγγελιοφόρο ο δικηγόρος Δημήτρης Αλβανός, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, οι εισπρακτικές εταιρείες δεν έχουν δικαίωμα να παίρνουν τηλέφωνο τον οφειλέτη πάνω από μια φορά την ημέρα, ούτε και να τον ενοχλούν στον χώρο εργασίας του. Το ωράριο επικοινωνίας είναι 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ, ενώ σε περίπτωση που εκφράσει ενόχληση ο οφειλέτης είναι υποχρεωμένοι να σταματήσουν.
    cosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΖΑ Η ΚΥΡΙΑ .ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Προεδροσ την τραπεζας Ελλαδας περνει τριπλασιο μισθο απο τον Τρισε??

    γιαυτο χρεωκοπησαμα

    ολοι κλεβουν...νομιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟΤΑΝΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΕΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΦΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.ΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ?ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε λόγος να γίνεται οτι έπρεπε να είχε φάει σουτ εδώ και καιρό. Σήμερα το πληροφορήθηκα απο εσας ότι ειναι Υποδιοικητής της ΤτΕ
    Ποιά είσθε κυρία μου; Περάσατε πρώτα απο teller συνοικιακού υποκατ/τος τράπεζας γ'κατηγορίας;
    Κύριε Προβόπουλε μιλάτε την ίδια γλώσσα με την κυρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ,
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ..ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΧΩΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ +10 ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ +1 ΜΕΣΑ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ!...

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

    Αυτή είναι η εκτίμηση εκλογικής επιρροής (κλικ) στη δημοσκόπηση της V-PRC για τα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν αύριο.
    Προσέξτε ότι δεν υπάρχουν αναποφάσιστοι ψηφοφόροι γιατί δεν πρόκειται για πρόθεση ψήφου.
    Προσέξτε επίσης ότι το νέο...
    κόμμα του Δημαρά το οποίο αντλεί κατά κύριο λόγο από τις δεξαμενές των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει μετρηθεί ξεχωριστά!
    Αυτό ευνοεί το ΠΑΣΟΚ που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν δεύτερο κόμμα !
    Προσέξτε επίσης το 1,5% που παίρνει το κόμμα της Μπακογιάννη το οποίο σε συνθήκες πόλωσης των εκλογών δεν ξεπερνά το 1% !
    Στα αξιοσημείωτα, η είσοδος των Οικολόγων στη Βουλή και το 1,5% της Χρυσής Αυγής !
    Η δημοσκόπηση συμπεριλαμβάνει πάρα πολλές ερωτήσεις και τα συμπεράσματά της εντελώς ανατρεπτικά για όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

    Αναλυτικά αύριο η μέτρηση στο περιοδικό Επίκαιρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασύλληπτο ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Ξεπέρασε τη VISA το επιτόκιο δανεισμού του ΠΑΣΟΚ !!!

    Τις συσκέψεις και τις παρασυσκέψεις, της προηγούμενης ανάρτησης βλέπουν εδώ και 1,5 χρόνο οι ξένοι και μας βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά με αποτέλεσμα το επιτόκιο των ελληνικών ομολόγων να ξεπεράσει το επιτόκιο της VISA και της MΑSTERCERD !!!

    Σήμερα το κοντέρ ΠΑΣΟΚ έγραψε στο ρελαντί:

    spread: 1305
    (αύξηση 105 μβ-αυτή την ώρα είναι στις 1290μβ)
    CDS: 1475 !!!
    ________________________________
    κάθε σχόλιο περιττεύει καθώς εκτός από φως δεν φαίνεται να υπάρχει
    ούτε ταβάνι για τα spreads, ούτε πάτος για τη φτώχεια...
    η καταστροφή και η διάλυση
    της χώρας είναι πλέον μη αναστρέψιμες
    ________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o andras tis kyrias aytis den einai osymboylos tis zemens stin elada h kanv lathos?? den kanw lathos sygoyra!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση