GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΠ-α(ε)ρολογίες...

Από το i-am--write.blogspot.com του Σταματόπουλου Κωνσταντίνου Ομολογώ ότι με παππού ιδιαίτερα θρήσκο υπήρξα ΠΑΠ αδοπαίδι… Δεν με συγκ...

Από το i-am--write.blogspot.com
του Σταματόπουλου Κωνσταντίνου
Ομολογώ ότι με παππού ιδιαίτερα θρήσκο υπήρξα ΠΑΠαδοπαίδι… Δεν με συγκινούσαν τα ράσα αλλά η μυσταγωγία που τα ιερά εξέπεμπαν για τον παππού μου αλλά και πολύ κόσμο. Με έφεραν πιο κοντά στον μαγικό κόσμο της εκκλησίας και όχι των ΠΑΠάδων.
Μετά ανακάλυψα ότι πήγαινα εκκλησία αλλά γούσταρα και λίγο ΡΟΚ…
Όχι των ΠΑΠΑ-ροκάδων …το άλλο….το ελληνικό , ΠΑΠακωνσταντίνου…  Οι εποχές άλλαζαν μαζί και τα γούστα.
Θυμάμαι ότι μουσικά έχω ακούσει τα πάντα αλλά με συγκινούσαν ελάχιστα εξ'αυτών. Μπαίνει και ο Μάης (όχι δεν με νοιάζουν οι ΠΑΠαρούνες) …πάμε στην Eurovision και δεν...
έχουμε ΠΑΠαρίζου…ούτε nr.1.
Πεθαίνει και ο ΠΑΠαζογλου… τι ακούς από έντεχνό τώρα;
Διαβάζω αθλητικά και θέλει λέει ο Ολυμπιακός να πάρει δανεικό από την Μίλαν τον ΠΑΠασταθόπουλο…
Ψάχνω στα blog νεα και βλέπω δηλώσεις του Γιάννου ΠΑΠαντωνίου να κατηγορεί την κυβέρνηση και τον ΠΑΠακωνσταντίνου για ολιγωρία. Ο ΠΑΠανδρέου κάνει την ΠΑΠια και ο ΠΑΠούλιας ύπνος..
Παίρνω το πλοίο και ακούω τους ειδήμονες να μιλούν για σφάλματα στην Ναυτιλία από εποχές Κατσιφάρα έως και ΠΑΠαληγούρα. Βαριέμαι να ακούω τα ίδια και τα ίδια κλείνω και το ιντερνετ και παίρνω ένα βιβλίο να ξεφυλλίσω..ΠΑΠισσα Ιωάννα, Εκδόσεις ΠΑΠασωτηρίου.
Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ.. Δίπλα κάτι τύποι συμπληρώνουν δελτία του ο-ΠΑΠ για στοίχημα.. μασουλώντας βαρετά CRACKERS ΠΑΠαδοπούλου.
Με τούτα και με κείνα πάλι άνοιξα το ίντερνετ και το μάτι μου πέφτει σε ένα ανέκδοτο για τον ΠΑΠαδιαμάντη > Το 1892 προσλήφθηκε ως μεταφραστής  στην “Ακρόπολη”. Τα χρήματα που έπαιρνε ήταν αρκετά μα δούλευε ατελείωτες ώρες συχνά μέχρι τα μεσάνυχτα μεταφράζοντας κείμενα από γαλλικές και αγγλικές εφημερίδες, χωρίς διακοπή ούτε τις Κυριακές. Σπάνια ο Γαβριηλίδης τον άφηνε να φύγει νωρίτερα μόνο όταν αργούσε το ευρωπαϊκό ταχυδρομείο ή υπήρχαν πολλές ελληνικές ειδήσεις. Μια τέτοια μέρα τον βρήκε στο δρόμο ο Π. Νιρβάνας: “Για πού τόσο βιαστικός;” τον ρώτησε. “Άφησέ με”, του απάντησε απότομα ο ΠΑΠαδιαμάντης. “Τρέχω να προφτάσω τον ήλιο. Έχω ένα μήνα να τον δω και τρέχω να τον προφτάσω πριν βασιλέψει και ο ΠΑΠάς ψάλει τον εσπερινό”.
Διπλανή ανάρτηση ένα link για το τέστ ΠΑΠ και την αναγκαιότητά του….
Παραδίπλα ένα άλλο link σε αθλητικό σάιτ με αφιέρωμα σε ποδοσφαιριστές παλαιότερων δεκαετιών…πάνω πάνω φιγουράρει το όνομα του ΠΑΠριτσα του ΠΑΟΚ..
«ΔΙΑΟΛΕ» λέω δεν μπορεί.. Με διακόπτει ένας φίλος στο τηλέφωνο και του ανακοινώνω την διαβολεμένη συγκυρία να καταδιώκομαι επι  σειρά ωρών από έναν ΠΑΠ
-          «Καλά πως την είδες ΠΑΠυρος Λαρούς Μπριτάνικα; Τράβα κοιμήσου!- μου απαντά κοφτά- και κόψε τις ΠΑΠ@ριές»....

5 σχόλια

  1. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

    Έχουν περάσει 12 ώρες από τη στιγμή που ο ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ της ΔΕΗ σε συνέντευξη τύπου, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ αγκαλιά με ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, να δίνουν ΟΡΚΟΥΣ ΠΙΣΤΗΣ και ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ, μη ιδιωτικοποίησης της.
    Όχι ότι δεν το ξέραμε,αλλά να υπάρχουν και ΧΑΙΒΑΝΙΑ που δεν γνωρίζανε,η, κάνανε πως δεν γνωρίζανε.
    Εγώ τώρα αν ήμουν στο ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ της Ν.Δ.( υπάρχει τέτοιο πράγμα),θα έκανα το παν να το προβάλλω και να το αξιοποιήσω
    ΠΩΣ? Με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα και με ΣΠΟΤ στη τηλεόραση.
    Μα δεν έχει η Ν.Δ.χρήματα για σποτ. Τότε ας τσοντάρουν όλοι οι βουλευτές κατιτίς από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ φίλοι μου δεν χάνονται. ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΠΟΧΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.
    Αυτή την μπόχα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Ν.Δ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ, ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση