GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκένρωση διαμαρτυρίας...

6 σχόλια

  1. Νάτα μας!!!! τα είδατε κύριοι της κυβέρνησης που ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου με τις ανοησίες Παπουτσή-Μπιρμπίλη; Λουστείτε τα τώρα και μαζί με σας κι εμείς οι βλάκες πολίτες. Πολιτικοί της πλάκας. Ούστ απ'δώ στα τσακίδια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεμογεννήτριες στον κόλπο του Μαραθώνα ΤΩΡΑ.
    Τ'ακούσατε οι διάφοροι περιώνυμοι εξωραϊστικοί σύλλογοι της περιοχής;
    Το "παίζετε" οικολόγοι και καλά, να δενδροφυτεύσουμε κανένα παρτέρι στη γειτονιά μας, αλλά όταν νομίζετε οτι πλήττεται η θέα σας προς την θάλασσα τότε οι έλικες παρενοχλούν τα ψάρια.
    Ανεμογεννήτριες στον κόλπο του Μαραθώνα ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχή επείγον για όλους τους Έλληνες
    Στις 28/4/2011 , μαζί με την απολογία του Τσοχατζόπουλου , στημένο το παιχνίδι στη βουλή , ψηφίστηκε η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα .
    Έτσι τον Ιούλιο θα ψηφιστεί στη βουλή και χωρίς κανένα πρόβλημα κανονικά ο νομός για 50% μειωμένους μισθούς σε πρώτη φάση .
    Όπως καταλαβαίνουν οι νοήμονες πολίτες όλο το παιχνίδι με την παραπομπή του Τσοχατζόπουλου παίχτηκε για να ψηφιστεί η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο δημοσίου και ιδιωτικού τομέα , σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε το Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία στον αγώνα σας Πρέπει οι διαμαρτυρίες να φουντώσουν σε όλη την Ελλάδα για να καταλάβουν οτι αυτό που προσπαθούν να κάνουν δεν θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή ρε λεβέντες Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κ.λ.π. όταν τα αποριμματοφόρα σας διαγράφουν ολόκληρη τροχιά απο το Δήμο Μαραθώνα, Διόνυσο, Εκάλη, Αγ.Αναργύρους, και καταλήγουν σε μας στη Φυλή ειναι όλα καλά καμωμένα;
    Αει στο διάολο κοπρίτες του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε sapiens τα καλά και συμφέροντα. Η πάρτη μας και ο μικρόκοσμός μας.Η γειτονιά μας...οι περίοικοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση