GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγορούμενος και ο Πανοζάχος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ...

Aπό το http://www.tovima.gr/ Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας (πρώην Πολιτικ...

Aπό το http://www.tovima.gr/
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας (πρώην Πολιτικό Συμβούλιο) της Ν.Δ., ο πρώην περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Δ. Πανοζάχος για παράβαση καθήκοντος.
Η είδηση, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την καταδίκη του κ. Π. Ψωμιάδη, ότι ο κ. Πανοζάχος θα δικαστεί, μαζί με τον πρώην δήμαρχο Ιωαννίνων και στέλεχος της Ν.Δ. κ. Ν. Γκόντα, αλλά και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, έχει προκαλέσει αναστάτωση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Πανοζάχος, που είχε στηρίξει τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές και έλαβε «πράσινο φως» από την ηγεσία της Ν.Δ. να...
 πολιτευθεί στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές (πιθανότατα στην Α΄ Θεσσαλονίκης), κατηγορείται - μαζί με άλλους 19 - για την υπόθεση των παράνομων μεταδημοτεύσεων στο δήμο Ιωαννιτών προ των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2006.
Η υπόθεση φθάνει στο ακροατήριο (Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων στις 17 Μαϊου) μετά από τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που είχαν υποβάλλει ο τότε επικεφαλής της μειοψηφίας («Συνεργασία για την Αλλαγή») και σημερινός δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φιλ. Φίλιος.
Ο κ. Πανοζάχος κατηγορείται, ότι με την ιδιότητα του Γ.Γ. της Περιφέρειας Ηπείρου, αν και είχε λάβει γνώση του με αριθμ. πρωτοκ. 70661/28-12-2006 εγγράφου του Υπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, απέφυγε να ενεργοποιήσει την πειθαρχική διαδικασία κατά του κ. Γκόντα, αν και είχαν καταγγελθεί παράνομες μεταδημοτεύσεις.
Και αυτό, παρά την από 14-3-2007 παραγγελία του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου για διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου στον κ. Γκόντα, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο τα καθήκοντά του υπέρ του Δημάρχου Ιωαννιτών και σε βάρος των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων και του συνόλου των δημοτών.
Ο κ. Πανοζάχος, είναι κουμπάρος του πρώην περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, του κ. Ανδρ. Λεούδη (είναι και κουμπάρος του τέως πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή), που ελέγχεται στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας για το έργο της αποναρκοθέτησης του Γράμμου, που κόστισε 4,4 εκατομμύρια ευρώ και απεντάχθηκε από τους κοινοτικούς προϋπολογισμούς.
Αυτή την περίοδο, το ΣΔΟΕ, ελέγχει τις συμβάσεις έργων που πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κατά την πενταετή θητεία του κ. Λεούδη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές που αφορούν την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

16 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ 2004 ΕΙΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ.ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι ..όλοι απο ΝΔ και τα κόμματα της Αρσιτερας να καταδικαστούν.

    και πολύ τους ανέχτηκε
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.
    ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για πολλα χρονια ο πρωην Καταλληλοτερος και νυν μπεκρης και το αληταριο που συγκαλειπται μας ελεγαν οτι ο Γιωργακης Δεν κανει το παιδι για πρωθυπουργος, οτι δεν ξερει να μιλαει ελληνικα οτι γενικα δεν το εχει...
    Τελικα ειδαμε πως τον Καταλληλοτερο τον εθαψε ζωντανο με 11%, το αληταριο σιγα σιγα το στελνει στο σκαμνι και τον Αντωνακη τον εχει ετοιμο για κολυβα.
    Ειναι μεγαλη η macamba του Γιωργακη τελικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην φωνέζετε , όλοι σας είστε κατ εικόνα και ομοίωση , οι 9 στους 10 Ελληνες είναι απείθαρχοι - αδιάφοροι - μάγκες και κουραδόμαγκες - τσαμπουκάδες - εγωιστές - βλάχοι και αμόρφωτοι-γλειψηματίες - βολεψάκιδες -απολίτιστοι -εξυπνάκιδες και ξερόλες - ψωριάριδες - φιγουρατζίδες που πάτησανε στο αυγό και έφτασαν στο θεό - ξέρεις ποιός είμαι εγώ !!! ??? είναι η πρώτη κουβέντα τους. Μόκο λοιπόν ! από τα 10 εκατομμύρια το 10% , δηλαδή 1.000.000 έχουν επίπεδο - ευγένεια και κουλτούρα ευρωπαίου πολίτη . Κάντε την αυτοκριτική σας και αφήστε τις εξυπνάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ δίωξη βρε παιδί μου, όλα στο φώς..Θα τυφλωθούμε απο τη macamba του Γιωργάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ Τ ΟΝΟΜΑ ΞΑΝΑ ..ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ .....ΑΧ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ...
    ΠΑΝΟΖΑΧΟ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ,,,,,ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΡΟΣΤΥΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο γαπ οταν μπουν μεσα οι πασοκοι που μαρτυρησαν θα ειναι στη χωρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευτυχως υπαρχει ο αργυρης στη ηπειρο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πασοκια της ρεμουλας , φερτε πισω τη χαμενη ελπιδα των Ελληνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κυδεπ, ενωσεις, Εοκικα πακετα στηριξης....κρητικων,χρηματιστηρια, κτηματολογια, κολοσπιτα, δεκο,.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΧΕΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΡΑΙΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ, ΟΡΘΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο δίκιο είχες ρε Πανοζάχο τότε, τήρησες το νόμο, τον έθεσες σε αργία, σε πολέμησαν, και τώρα πάλι σου την πέφτουν. Σε φοβούνται Γενικέ αλλά εσύ δεν μασάς από αυτά, είσαι καθαρός και το ξέρουν όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σύσσωμη η ΝΔ στήριξε τον Πανοζάχο, όλοι ξέρουν το ήθος του και το αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. <>

    Η αληθεια κυκλοφορει παντα γυμνη,
    το πονοψυχο και αξιοπρεπες ΠΑΣΟΚ
    σπευδει πάντοτε να την σκεπασει.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αντε ρε κοπριές
    πασοκ και σκατα Καρχιδάκη.

    άντε ρε γαμηθείτε αλλου και αναμεταξύ σας πούστηδες
    αρχικλεφταράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
    ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΗ.

    Ποιους από το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την χθεσινή δήλωση-πύραυλο που διένειμε χθες στα ΜΜΕ ;

    Μήπως τα δικά του παιδιά με πρώτο και καλύτερο τον Μιχάλη Καρχιμάκη ;

    Θα γελάσουμε πολύ. Τουλάχιστον...εμείς που ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα.

    Ότι δεν μπόρεσε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Νέα Δημοκρατία να εξοντώσει τον Καρχιμάκη, μπορεί να το κάνει σε ένα βράδυ ο Άκης Τσοχατζόπουλος !

    Μόνο το cd με τα εκατοντάδες χιλιάδες ρουσφέτια που έκανε ο Καρχιμάκης επί υπουργίας Άκη, όταν ο Καρχιμάκης αλώνιζε στο Πεντάγωνο αρκούν.

    Αυτά προς το παρόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση