GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδικτυακά κόλυβα σε προσιτές τιμές...

Μια μέρα μετά την είδηση της αυτοκτονίας του πρώην στελέχους της ΝΔ, Γιάννη Μεστροπιάν, και η κοινή γνώμη παρακολουθεί τη μεταθανάτια εξ...

Μια μέρα μετά την είδηση της αυτοκτονίας του πρώην στελέχους της ΝΔ, Γιάννη Μεστροπιάν, και η κοινή γνώμη παρακολουθεί τη μεταθανάτια εξέλιξη σε απευθείας σύνδεση με το facebook.

Για το http://www.mixed.gr/
Τζένη Ρεμούνδου

Ο Άγιος Πέτρος αρνήθηκε να προβεί σε επίσημα comments για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ σύσσωμη η διαδικτυακή κοινότητα κρατά την ανάσα της, πατώντας εξακολουθητικά refresh στο profile του εκλιπόντος.
Μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια κοσμούν το wall
, ενώ δεν έλλειψαν και οι ...
μουσικές αφιερώσεις, που θα συνοδεύουν αιωνίως το ταξίδι του αγαπημένου Γιάννη.
Όσο περνούν οι ώρες, τόσο πληθαίνουν οι διαδικτυακές εκδηλώσεις λύπης, ενώ στην κηδεία δε θα παρευρεθεί κανείς, λόγω της απευθείας μετάδοσής της από web tv.
Ο ίδιος ο Γιάννης Μεστροπιάν, που παρακολουθεί τις ιντερνετικές εξελίξεις από 'κει ψηλά, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του και εκλιπαρεί όλους τους καραγκιόζηδες να σταματήσουν να κάνουν μακάβρια click και να ξεφτυλίζουν ό,τι ηθική αξία (δεν) έχει απομείνει πια.
  • Ναι, είναι ενοχλητικό.
  • Ναι, μας υποτιμά τη νοημοσύνη και μας χαλά την αισθητική.
  • Ναι, είναι ανούσιο, παιδαριώδες και γελοίο.
  • Όχι, δεν αποτίνετε φόρο τιμής με αυτό τον τρόπο.
  • Όχι, δε θα τα διαβάσει κανένας άλλος, παρά μόνο όσοι σπεύδουν να δουν σε τι κατάντια έχει περιέλθει ο μέσος χρήστης του internet.
  • Όχι, δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο Γιάννης..
Η μικρότητα της ανθρώπινης φύσης μπορεί να γίνει τεράστια και η ισοπέδωση του ήθους στο βωμό της τεχνολογίας μοιάζει αέναη.
Έχει εκμηδενιστεί παντελώς η συνείδηση
, ενώ ο σκοπός ενός ανθρώπου μοιάζει να 'ναι ένας παράδεισος για πάντα πια χαμένος.
Τόσα εκατομμύρια χρόνια μετά τον άνθρωπο του νεάτερνταλ
κι εμείς εξακολουθούμε να κρατάμε τα μάτια ερμητικά κλειστά μέσα σ'αυτό τον κόσμο. Δεν μπορούμε ακόμα να διακρίνουμε το σωστό, να φυλαχτούμε από τις κακοτοπιές, να προνοήσουμε για όσα επιβάλλονται και να προστατέψουμε εν τέλει τους εαυτούς από τις θανάσιμες παγίδες που μας στήνει αυτό το καθόλου αγγελικά πλασμένο δημιούργημα.
Αν καταφέρουμε να βρούμε τις χαμένες μας αξίες
, τότε θα αρχίσουμε να βάζουμε και πάλι σε λειτουργία το μυαλό μας, μετατρέποντάς το σε αποκωδικοποιητή του κώδικα της ψυχής.
Γιατί μόνο τότε θα είμαστε σε θέση
να κατανοήσουμε ότι η στήριξη (πνευματική ή υλική) είναι αυτή που πηγάζει από την καρδιά κι όχι αυτή που ξεπροβάλει από το πληκτρολόγιο, συντάσσοντας μήνυμα σε κάποιον που μόλις πέθανε (!).
Είναι κρυμμένη στις λέξεις που χρειάζονται να ακούσουν οι άνθρωποι που έμειναν πίσω, σε ένα άγγιγμα συμπαράστασης, σε ένα λουλούδι.
Βρίσκεται ατόφια στη φλόγα που καίει ένα κερί και στην αγαλλίαση που νιώθει μια ψυχή όταν εύχεται σιωπηλά “καλό ταξίδι”.

3 σχόλια

  1. Προσοχή επείγον για όλους τους Έλληνες
    Χθες 28/4/2011 , μαζί με την απολογία του Τσοχατζόπουλου , στημένο το παιχνίδι στη βουλή , ψηφίστηκε η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα .
    Έτσι τον Ιούλιο θα ψηφιστεί στη βουλή και χωρίς κανένα πρόβλημα κανονικά ο νομός για 50% μειωμένους μισθούς σε πρώτη φάση .
    Όπως καταλαβαίνουν οι νοήμονες πολίτες όλο το παιχνίδι με την παραπομπή του Τσοχατζόπουλου παίχτηκε για να ψηφιστεί η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο δημοσίου και ιδιωτικού τομέα , σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε το Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poli se goustarw re koukla. eisai to apolito respect

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση