GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...

Από το  gatzoli.blogspot.com Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το gatzoli, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ...

Από το gatzoli.blogspot.com
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το gatzoli, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς την Παρασκευή και το Σάββατο, θα βρίσκεται στη Θράκη όπου θα περιοδεύσει στους τρείς νομούς. Το πρωί της Παρασκευής στις 9: 30 ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται στην Ξάνθη ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφθεί...
πομακοχώρια της περιοχής και το βράδυ της ίδιας μέρας έχει προγραμματισμένη ομιλία στην Κομοτηνή. Το πρωί του Σαββάτου Θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς στην Κομοτηνή και κατόπιν θα αναχωρήσει για Αλεξανδρούπολη όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη. Στις 17:15 θα αναχωρήσει για Αθήνα απο το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης

5 σχόλια

  1. Σοβαρότατο επεισόδιο με μπογιές και αυγά κατά Λοβέρδου
    - Δύο άτομα τραυματίστηκαν άσχημα στο κεφάλι.



    Σήμερα το απόγευμα άλλο ένα περιστατικό ήρθε να προστεθεί, καθώς κατά τη διάρκεια ομιλίας του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου στο Α ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, ομάδα ανθρώπων εισέβαλε μέσα στην αίθουσα και διέκοψε την ομιλία.

    Η ομάδα όμως πέταξε μπογιές και αυγά κατά των μελών του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην εκδήλωση αλλά και κατά του ίδιου του υπουργού, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να πιαστούν στα χέρια οι παρευρισκόμενοι με τους "εισβολείς".

    Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο και τα χτυπήματά τους κρίνονται σοβαρά. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον Πολύδωρα Τσελέκα, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου των Αγίων Αναργύρων.

    Και οι δύο έχουν σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιοι από τους "εισβολείς" είχαν στα χέρια τους καδρόνια ή λοστούς και με αυτά χτυπούσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην κομματική εκδήλωση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ ήδη δείχνει για το σοβαρότατο αυτό επεισόδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναφέρουν ότι η ομάδα που εισέβαλε στο ΚΑΠΗ είναι μέλη της δημοτικής κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

    χααχαχαχαχαχ.

    Και εδω το ΣΥΡΙΖΑ τους φταιει.
    Δεν εχουν καταλαβει οτι δεν ψιχαλιζει αλλα τους φτυνει ο κοσμος.

    Ελπίζω όμως μετά απο αυτό το χτύπημα στο κεφάλι, να τους φύγει η μαλακία απο το κρανίο , και να αποτάξουν απο πάνω τους το Χουντικό και Δοσυλογικό ΠΑΣΟΚ....

    Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν οτι ο κόσμος φτάνει στα όρια του πλέον..και δικαιολογημένα...ορισμένοι δε θα βρίσκουν χώρο να κρυφτούν.

    Για όσους αυλοκόλακες και ανεγκέφαλους συνεχίζουν και στηρίζουν τα λαμόγια
    (βλέπε κομματόσκυλα και τοπικά στελέχη)
    η οργή θα είναι μεγαλύτερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία στη φώτο ήταν υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος με την Πολιτική Άνοιξη;;;Κι ο κύριος παραδίπλα υποψήφιος Νομάρχης με την ΠΟΛΑΝ;;;Μα τι λέω και ο ίδιος ο Πρόεδρος,πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ ήταν,ε ρε γλέντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8,42 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΑΛΛΟΥΥΥΥΥΥΥ....ΡΕ ΠΙΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιά Ελλάδα χωρίς σύνορα.
    Μια Ελλάδα μπορδέλο.

    Δεν ξερουν ποσοι ειναι οι μετανάστες. Δεν ξερουν πόσα χρωστάμε. Ελεγχος στα συνορα δεν υπάρχει. Η χωρα έχει γίνει κωλοχανείο. Το κράτος δεν λειτουργεί. Ο Πρόεδρος λέει αρλούμπες. Στην Ακαδημία μόλις ανακάλυψαν το βαθύ χτές.
    Ο στρατός δεν κάνει το χρέος του και δεν φυλαει τα σύνορα. Εμεις σαν μαλακες πληρωνουμε τους φόρους για να ζουν αυτοι και τα παιδιά τους με όλες τις.....ανέσεις.

    Τα σκανδαλα συγκαλύπτονται. Φυλακη δεν πάει κανένας.
    Και όσοι καταδικάστηκαν, καταδικάστηκαν με αναστολή.

    Καθε μέρα βγαίνουν στα κανάλια οι μετανάστες και κάνουν μαθημα δημοκρατίας γελοιοποιώντας την ελλάδα διεθνώς. Αρκετα αυτο το καραγκιοζηλίκι.
    Αρκετά.

    Αυτό δεν ειναι κράτος.
    Ειναι μπορδέλο.
    Τελεια και παυλα. Παρόλα αυτά ο Ανήξερος είναι ακόμη εδώ.

    Να του δινει νυχτα με ψεύτικο διαβατήριο που του εδωσε ο Αδερφός Πατακός. Εντάξει ;

    Αμερικανοι παρτε τον στην Αμερική να τον κανετε Πρόεδρο. Δεν τον θέλουμε.
    Το καρπούζι ήταν μάπα.

    Σας τον χαρίζουμε τώρα που είναι ακόμη ολόκληρος.
    Πάρτε και τον άλλο Παπ να καθαρίζει τα γραφεία της Γολδμαν και να φέρνει καφέδες.

    Μη καθυστερείτε γιατι η σπιθα θα αναψει απο στιγμη σε στιγμη και δεν θα ειναι τα γνωστα πυροκλάνια του Αχόρταγου... Θα γινει χαμός.

    Αρχίσανε και πεφτουν αυγά.
    Η Κερατέα θα γίνει παράδειγμα προς μιμηση...

    Αμερικανοι, αν δεν τους παρετε γρηγορα ή δεν τους αδειάσετε θα υπάρξει αντιαμερικανισμός. Ξεκαθαρα το λεω.

    Για τους δανειστες μην ανησυχειτε, τα εχασαν τα λεφτά τους.
    Η Ελλάδα θα παει σε αναδιάρθρωση χρεους και συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ όταν το Μάρτιο του 09 ανακοινώθηκε ανεργία 7,9%: Χωρίς σχέδιο η Ν.Δ.... ενώ εμείς έχουμε σχέδιο για να την πάμε στο 20%

    «Η ανεργία καλπάζει και η χώρα χρειάζεται επειγόντως σχέδιο για την εργασία και την κοινωνική προστασία», τονίζει σε χθεσινή ανακοίνωσή της η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα απασχόλησης Εύη Χριστοφιλοπούλου και προσθέτει:

    «Η ανεργία δεν αναχαιτίζεται ούτε με ρουσφέτια και ευκαιριακές απασχολήσεις στο Δημόσιο ούτε με εξαγγελίες και ωραία λόγια. Γιατί αυτά εξυπηρετούν μόνο τους κομματικούς στόχους της κυβέρνησης της Ν.Δ. που δεν διαθέτει ούτε σχέδιο ούτε όραμα». Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ προτείνει την αντιμετώπιση της ανεργίας με άξονες τις επενδύσεις στην «πράσινη οικονομία» και το κοινωνικό κράτος, τα κίνητρα και τη στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την ασφάλεια και τη στήριξη των ανέργων με έλεγχο στην αγορά εργασίας, με διά βίου κατάρτιση, με ενισχύσεις στους ανέργους και τους χαμηλόμισθους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/03/2009

    Για να καταλάβω:
    Όλα αυτά εφαρμόστηκαν και πήγε η ανεργία στο 15,1%;
    Ή πρόκειται να εφαρμοσθούν για να της δώσουν νέα ώθηση και να ξεπεράσει το 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση