GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις...

Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Σας γνωρίζουμε ότι μετά από συνάντηση της ΟΣΥΠΑ με την Διοίκηση της ΥΠΑ και τ...

Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι μετά
από συνάντηση της ΟΣΥΠΑ με την Διοίκηση της ΥΠΑ και την διαβεβαίωση της ίδιας , αλλά και του Υπουργείου μας, περί δρομολόγησης της καταβολής των δεδουλευμένων νυκτερινών και αργιών, το Δ.Σ. της ΟΣΥΠΑ απεφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων που είχαν αναγγελθεί με το υπ, αρ. 187/12-4-11 Δελτίο Τύπου, με ημερομηνίες έναρξης 27/4/11, 28/4/11 και 29/4/11.
Μετά τα παραπάνω θέλουμε να πιστεύουμε ότι επιτέλους το Υπουργείο Οικονομικών και ...
γενικότερα η Κυβέρνηση, αντελήφθησαν το καθοριστικό ρόλο των ελληνικών αεροδρομίων και της ΥΠΑ και ότι...
η απρόσκοπτη καταβολή των δεδουλευμένων μας θα επιτρέψει στην Υπηρεσία να ασχοληθεί με το πραγματικό έργο της, που είναι η ανάπτυξη των αερομεταφορών και η εύρυθμη λειτουργία του συστήματος αυτού, που αποτελεί την κυριότερη πύλη εισόδου του αιμοδότη της οικονομίας, του τουρισμού.
Παρά ταύτα παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει αύριο, σε μία περίοδο όπου «ξένοι φροντίζουν για σένα και το υποτιθέμενο καλό σου».
Επί τη ευκαιρία ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους και καλή Ανάσταση σε αυτή την πολύπαθη χώρα και ειδικότερα στην Υπηρεσία μας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Βασίλης Αλεβιζόπουλος
Ο Γεν. Γραμματέας
Ρόνης Μαθιουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση