GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδικτυακό χτύπημα σε ανεμογεννήτριες...

Από το http://www.secnews.gr Επικαλούμενος εκδίκηση για την πρόσφατη παράνομη απόλυσή του, δυσαρεστημένος υπάλληλος απέστειλε screensho...

Από το http://www.secnews.gr
Επικαλούμενος εκδίκηση για την πρόσφατη παράνομη απόλυσή του, δυσαρεστημένος υπάλληλος απέστειλε screenshots και άλλα στοιχεία και δεδομένα τα οποία δείχνουν ολοφάνερα ότι απέκτησε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε σύστημα ανεμογεννητριών 200 μεγαβάτ της εταιρείας NextEra Energy Resources η οποία αποτελεί θυγατρική της Florida Power & Light.
Τα συγκεκριμένα δεδομένα δημοσιεύτηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε...
αρκετούς παραλήπτες το περασμένο Σάββατο από χρήστη που χρησιμοποιούσε <.>
το ψευδώνυμο "Bgr R.". Στη δημοσίευση ο χρήστης έγραψε: "Αυτή είναι η εκδίκησή μου για την παράνομη απόλυσή μου από την εταιρεία Florida Power & Light Company για την οποία κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε για αυτό αφού κανείς δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα!!".
Λόγω της παγκόσμιας κρίσης που αναγκάζει τις περισσότερες εταιρείες να προβούν σε απολύσεις υπαλλήλων δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι παίρνουν εκδίκηση προσβάλλοντας τη φήμη της εταιρείας ή ακόμη και δημιουργώντας σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργικότητα και τη συνέχεια των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας.
Η λύση στην περίπτωση αυτή βρίσκεται στην υιοθέτηση συγκεκριμένης πολιτικής ασφάλειας μέσω της οποίας όχι μόνο θα υπάρχει διαβάθμιση στην πρόσβαση του εταιρικού δικτύου αλλά και θα ελέγχονται τα δεδομένα που θα διακινούνται μέσα στην εταιρική πληροφοριακή υποδομή.

1 σχόλιο

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    δρ Κουτσουκος

    σωσε το Πασοκ

    ο αλλος τα πουλαει ολα
    ο Γκορματσωφ της πιτσας

    24 Απρ 2011 3:06:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    GREEΚ DRAMA

    ελεγε το CNN

    δεν ειναι ελληνικο δραμα λεειο ο δρ Κουτσουκος αλλα Αμερικανικο Δραμα και κομπινα!!
    Στελιος Πασοκ

    24 Απρ 2011 3:08:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο κ. Παπανδρέου, πρέπει να επιλέξει μεταξύ του «εαυτού του» και του κ. Σαμαρά που του «στρώνει τον δρόμο», στον παλίο συγκάτοικο της Αμερικής, λες και όλα είναι προσυνεννοημένα! Αλλά και έτσι να είναι, οι πολίτες θα αντιδράσουν και η Ανάσταση θα έρθει!


    δοκτωρα φερε την Ανασταση

    οι αλλοι κοιμουνται

    24 Απρ 2011 3:09:00 μ.μ.

    24 Απρ 2011 4:08:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΠΗΓΑΝ


    ΣΤΙς ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

    24 Απρ 2011 4:10:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση