GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πλευρό του Ψωμιάδη ο Καρατζαφέρης...

Τη στήριξή του στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη μετά την καταδίκη του σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράβα...

Τη στήριξή του στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη μετά την καταδίκη του σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης κατά...
 τη σημερινή τους συνάντηση.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Ψωμιάδη και διήρκεσε 35 λεπτά. Ερωτηθείς για τους λόγους της επίσκεψής του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε «η ισχύς εν τη ενώσει», κάνοντας παράλληλα λόγο για «πολιτικό πραξικόπημα» που δεν μπορεί να γίνεται στην εποχή μας. Δεν θα τολμήσουν, τόνισε, κι αν το κάνουν, θα το βρουν μπροστά τους.
«Η παρουσία του προέδρου Γ. Καρατζαφέρη σήμερα εδώ σημαίνει πολλά. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τη Δημοκρατία μας. Θέλω να ευχαριστήσω και αυτόν και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ για τη συμπαράσταση πριν και μετά τη δίκη», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης.

20 σχόλια

  1. Ο κ Καρατζαφέρης, Πρόεδρος του ΛΑΟΣ (ο τόνος στο Όμικρον) πότε θα βρεθεί στο πλευρό του Λαού (ο τόνος πού θα πάει;)...
    Συνειδητοποιεί ο πολιτικός αυτός άνδρας ότι ο μακαρίτης που είχε χρεωθεί 89,000 ευρώ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ αλλά σε πολλά πρόστιμα ουσιαστικά κατ΄εξακολούθηση ΑΠΑΤΟΥΣΕ τους πελάτες του, δηλαδή, τον Λαό, δηλαδή εμάς του ΗΛΙΘΙΟΥΣ που ψηφίζουμε ως Λαός τον κ Ψωμιάδη και τον κ Καρατζαφέρη...
    Καλά μας κάνουνε...Τρομάρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΟΛΚΛΟΡ..ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΟΣ ΛΥΚΟΣ, ΑΣΠΡΟΣ ΛΥΚΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΗΝ ΓΕΙΝΕΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειπαμε, καταδικες και φυλακισεις επιτρεπονται απο την δεξια πολυκατοικια μονο οσοι εχουν πρασινο χρωμα. Ολοι οι αλλοι εχουν την πληρη στηριξη τους και θα κανουν οτι τα παντα για να ακυρωσουν οσες αδικιες διαπραττωνται κατα των γαλαζιων παιδιων (η περιπτωση αυτη αφορα συτεμενο παιδι αλλα ειναι παιδι τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στους χαλεπούς καιρούς η κίνηση Καρατζαφέρη είναι επικίνδυνη.Τι θα κερδίσει το ΛΑΟΣ.τίποτα ,μάλον θα χάσει στην εκτίμηση του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε μαλακα πανικα αυτος δεν ειναι που σε πουλησε στις προσφατες εκλογες, στη φάση με τον μαλακα τον αδελφο σου, που ειπε οτι δεν φορα παντελονια και πως εναν τετοιο ο ΛΑΟΣ δεν μπορει να τον στηρηξει;; τωρα γιατι τον εμπιστευεσε;;; τι σε κανει να το πιστευεις αφου ξερεις οτι προκειται για τον μεγαλυτερο κολοτουμπα ever;;;μακρια απο αυτον τον πουστη... αλλα και εσυ πελον καθαρισες.... μομο ο αυτιας σε στηρηχει γιαιτ του κανεις κανα νουμερακι. Πανικα εισαι να σε κλαινε οι ρεγγες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμένουμε να μας σώσει ο κ.Καρατζαφέρης ο οποίος δεν αποδέχεται την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης ; Τελικά οι πολιτικοί δεν σέβονται ούτε τους Νόμους ποι οι Ι Δ Ι Ο Ι ψήφισαν ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλη η Ελλάδα Ψωμι-άδει

    Στην Ελλάδα του ΔΝΤ, των απολύσεων, της ανέχειας, του υποθηκευμένου μέλλοντος, ποιο είναι το θέμα που «σηκώνουν» οι ταγοί της ενημέρωσης: Ο Ψωμιάδης… Σαπουνόπερα σε συνέχειες: η δίωξη, η απόφαση, το μέλλον του πολιτικού, η πιθανή έκπτωση και αντικατάσταση του, το ηθικό και το νόμιμο, το νομικό και το ανθρώπινο. Τα ακούσαμε και τα είδαμε όλα. Σπάνια ένα δημόσιο ζήτημα, γίνεται τόσα πενηνταράκια.

    Οι λόγοι προφανείς:

    1. Αποπροσανατολισμός: ότι δεν αγγίζει την οικονομική κατάσταση είναι καλοδεχούμενο. Η δικαστική περιπέτεια και εμπλοκή ενός τηλεοπτικού προσώπου, σαν τον Πανίκα, μοιάζει με θεόσταλτο δώρο για τους opinion makers και τους «κλόουν των 8» που έγραφε χθες ο Aris A.

    2. Συντηρείται το περιβόητο όσο και αμφιλεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ώρα που στέλνει σε προκαταρκτική τον Άκη και μόνο αυτόν, θεωρεί ότι στριμώχνει τη ΝΔ: όποια απόφαση κι αν πάρει θα έχει κόστος, εκτιμούν οι «επικοινωνιολόγοι» του κυβερνώντος κόμματος.

    3. Περαιτέρω εκτιμούν ότι όποιοι συναντηθούν με τον Π. Ψωμιάδη τις επόμενες ημέρες, θα ταυτιστούν μαζί του στο υποσυνείδητο των πολιτών…

    Θα πει κάποιος: δεν αποτελεί θέμα η τιμωρία σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος νυν Περιφερειάρχη; Ασφαλώς, αλλά στη σωστή του διάσταση. Αν και αυτό το αδίκημα για τους «καποδιστριακούς» άρχοντες έχει γίνει πιο κοινό και από το παράνομο παρκάρισμα.

    Δεν είναι θέμα η μη είσπραξη προστίμων; Αναμφίβολα. Τη στιγμή όμως που τα 89.000 € που έγιναν 5.000 € της υπόθεσης Ψωμιάδη έχουν γίνει γνωστά στα πέρατα της οικουμένης, ψάχνω ανεπιτυχώς για παραπάνω στοιχεία σε μία άλλη περίπτωση, όπου ασκήθηκαν διώξεις σε 14 οικονομικούς επιθεωρητές: «Τα αδικήματα αφορούν κατά περίσταση κακουργηματική ψευδή βεβαίωση και ηθική αυτουργία σε αυτή. Υπενθυμίζεται ότι οι 14 κατηγορούμενοι πλέον φέρονται ότι προχώρησαν σε επανελέγχους επιχειρήσεων και διέγραψαν πρόστιμα ζημιώνοντας το δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Την υπόθεση ανέλαβε ειδικός ανακριτής».

    Πόσα είναι τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ;

    Είναι στο ίδιο νόμισμα με την υπόθεση Ψωμιάδη;

    Για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη και τον Άκη τι λέτε ρε παίδες;

    Με ενδιαφέρει αν μου δώσουν λάθος ρέστα στο περίπτερο, αλλά αν μου πάρουν το αμάξι την ώρα που τα μετράω, είναι μεγαλύτερο πρόβλημα…

    Λεπτομέρειες. O στόχος επετεύχθη. Όλη η Ελλάδα Ψωμι-άδει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΞΩ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΤΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΛΑΖΑΝΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΛΕΕΙ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρίν από μερικά χρόνια ο Führer Καρατζά φώναζε στην βουλή ότι όλοι οι βουλευτές είναι κλέφτες. Τότε είχε βγάλει τον εαυτό του από τη μέση. Σήμερα αποδεικνύεται ότι είναι ο μεγαλοκλέφτης. Όταν στηρίζεις εκείνους που στηρίζουν τους αλήτες που νοθεύουν πετρέλαια και εξαπατούν τους πολίτες τότε δεν είσαι καλύτερος αλλά χειρότερος τους.
    Führer Καρατζά θα έρθει η σειρά σου και οι πολίτες-πρόβατα θα ξυπνήσουν και θα σε αδειάσουν κανονικότατα. Την περιούσια σου με τα 20 σπίτια και οικόπεδα πως τα απέκτησες Führer Καρατζά; Παντρεύτηκες και εσυ πλούσια γυναίκα; Με την σάπια κοιλιά σου απορώ αν έχεις δουλέψει έστω και 8 ώρες στην ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να πει κανείς? Ο Καρατζαφέρης στο πλευρό του Ψωμιάδη, η ΝΔ στο πλευρό του Ψωμιάδη .
    Καλά αυτός ο κύριος δεν δικάστηκε από την ελληνική δικαιοσύνη? Δεν δικάστηκε για παράνομη πράξη σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και βρέθηκε ένοχος?
    Τι συμπαράσταση λοιπόν Κε Καρατζαφέρη και Κε Σαμαρά εσείς δεν είστε που διαρρηγνύετε υα ιμάτιά σας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να δικαστούν οι μιζαδόροι οι προστάτες οι κλέφτες και εν πάση περιπτώσει όλοι αυτοί που λόγω αξιώματος και θέσεως παρανομούσαν ατιμωρητί ?
    Σέβεστε κύριοι τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης ή τις γράφετε στα παλιά σας υποδήματα?
    Ποια πολιτική δίωξη και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάτε μας δουλεύετε πάλι? Τελικά είστε αδιόρθωτοι λαμογιάρηδες και ψεύτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΣΗΚΩ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΕ: ΖΙΓΚ ΧΕΙΛ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν βάλω βενζίνη στο βενζινάδικο του μαλάκα και μου χαλάσει το αυτοκίνητο θα πάω στην κυρ Βαγγέλη τον "συνεργειά " μου να μου το φτιάξει.
    Ο κυρ Βαγγέλης θα μου πει στο τέλος:Κάνει πεντακόσια ευρώ κύριε κόπανε.
    Τότε βγαίνει απο την γωνία ο Πανίκας πάνω στο άλογο και λέει στον κυρ Βαγγέλη:
    Mειώνω το ποσό απο τα πεντακόσια ευρώ στα τριάντα.
    Ούφ καθάρισα εύκολα.
    Ας είναι καλά ο Πανίκας ο καβαλάρης.
    ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ
    ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ
    ΣΥ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ 10,02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
    ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΗ.

    Ποιους από το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την χθεσινή δήλωση-πύραυλο που διένειμε χθες στα ΜΜΕ ;

    Μήπως τα δικά του παιδιά με πρώτο και καλύτερο τον Μιχάλη Καρχιμάκη ;

    Θα γελάσουμε πολύ. Τουλάχιστον...εμείς που ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα.

    Ότι δεν μπόρεσε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Νέα Δημοκρατία να εξοντώσει τον Καρχιμάκη, μπορεί να το κάνει σε ένα βράδυ ο Άκης Τσοχατζόπουλος !

    Μόνο το cd με τα εκατοντάδες χιλιάδες ρουσφέτια που έκανε ο Καρχιμάκης επί υπουργίας Άκη, όταν ο Καρχιμάκης αλώνιζε στο Πεντάγωνο αρκούν.

    Αυτά προς το παρόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση