GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή επίθεση στον υφυπουργό και βουλευτές στην Κάλυμνο...

Από το http://www.kalymniansvoice.gr/ Επιτέλους βρέθηκαν κάποιοι να τους τα σύρουν όπως τους αρμόζει. Είπαμε καλό είναι να σεβόμαστε τους...

Από το http://www.kalymniansvoice.gr/
Επιτέλους βρέθηκαν κάποιοι να τους τα σύρουν όπως τους αρμόζει. Είπαμε καλό είναι να σεβόμαστε τους εκλεγμένους μας αλλά όχι και να φοβόμαστε να τους τα ψάλλουμε όταν χρειάζεται. Δεν είμαστε «καλοί» μόνο όταν είναι να στηρίξουμε τις προσπάθειες τους ή να...
 προβάλουμε το έργο τους (αν υπάρχει).
Την τιμητική τους λοιπόν είχαν ο υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης και οι βουλευτές Νίκος Ζωίδης και Γιώργος Κασσάρας που στη κοινή συνάντηση που είχαν την Μεγάλη Πέμπτη στη Κάλυμνο βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να δεχτούν την σκληρή κριτική και ταπείνωση από τους αγανακτισμένους συμπατριώτες μας.
Ο σκληρότερος απ' όλους τους επικριτές, ο Γιάννης Διαμαντής μαινόμενος επιτέθηκε ανοιχτό στους «Guest Stars» με μια τοποθέτηση που εκφράζει μεγάλη μερίδα Καλυμνίων λέγοντας, "έρχονται στη Κάλυμνο μόνο για σόου"! Τα προβλήματα είναι βουνό και σεις έρχεστε για να σας δούμε στην εξέδρα, "είχαμε 7 καράβια και τώρα έχουμε μείνει με 2.»!!
Η δικαιολογία γνωστή από εκεί και πέρα, "δεν γνωρίζαμε το οικονομικό χάλι της χώρας όταν σας τάζαμε προεκλογικά"!
Η δική μας άποψη είναι λίγο πολύ γνωστή. Ο υφυπουργός τρέχει να κανονίσει τσάρτερ της RYAN AIR για την Κω ακόμα και από την Ζιμπάμπουε (που λέει ο λόγος) και άφθονα κρουαζιερόπλοια για την Ρόδο (με ματσωμένους τουρίστες που θα αγοράσουν χρυσαφικά και γούνες από τα «φτωχά» καταστήματα εκεί). Ο κύριος Ζωίδης γιατί να νοιαστεί τώρα που είναι μεγάλος και τρανός πολιτικός για ένα νησί που δεν έχει να του προσφέρει πολλά ψηφουλάκια (βλέπετε είναι ανταποδοτικό το σύστημα). Μεταφορικό Ισοδύναμο ... Τι ακριβώς είναι αυτό? Θα το δούμε στην πράξη ποτέ κύριε Βουλευτά?? Ο τρίτος της παρέας, ο κύριος Κασσάρας ίσως είναι και ο αδικημένος αφού ότι και να λέει, απ ότι φαίνεται δεν τον ακούει κανείς στα μεγάλα πολιτικά σαλόνια. .. Η ατζέντα τους είναι άλλη και δεν συμπεριλαμβάνει την Κάλυμνο!!

11 σχόλια

  1. Sup guys,

    Get ready to watch Thor movie online? It is not released yet but you can watch the movie online already!

    Click here to [url=http://watch-thor-online.net/watch-thor-online-free.php]watch Thor[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο ΚΑΝΟ χτυπημένος...
    ΕΠΑΙΖΕ ΣΚΟΥΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!

    Μπορεί ο κόσμος να καίγεται,
    τα spreads να ανεβαίνουν στα ύψη, το χρηματιστήριο να καταβαραθρώνεται,
    ο Γιώργος Παπανδρέου πάντως, έχει βρει τρόπο να λύσει τα... προβλήματα της χώρας.

    Χθες το απόγευμα άνθρωπος του Fimotro, τον...εντόπισε σε γνωστό Γυμναστήριο του Αμαρουσίου να παίζει Σκουός μαζί με τον αδερφό του Αντρίκο!

    Δεν πρόκειται περί πλάκας. Φωτο-ρεπόρτερ καμικάζι τον έχει ήδη φωτογραφίσει για εφημερίδα της Κυριακής.
    Καλά κρασιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασύλληπτο ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Ξεπέρασε τη VISA το επιτόκιο δανεισμού του ΠΑΣΟΚ !!!

    Τις συσκέψεις και τις παρασυσκέψεις, της προηγούμενης ανάρτησης βλέπουν εδώ και 1,5 χρόνο οι ξένοι και μας βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά με αποτέλεσμα το επιτόκιο των ελληνικών ομολόγων να ξεπεράσει το επιτόκιο της VISA και της MΑSTERCERD !!!

    Σήμερα το κοντέρ ΠΑΣΟΚ έγραψε στο ρελαντί:

    spread: 1305
    (αύξηση 105 μβ-αυτή την ώρα είναι στις 1290μβ)
    CDS: 1475 !!!
    ________________________________
    κάθε σχόλιο περιττεύει καθώς εκτός από φως δεν φαίνεται να υπάρχει
    ούτε ταβάνι για τα spreads, ούτε πάτος για τη φτώχεια...
    η καταστροφή και η διάλυση
    της χώρας είναι πλέον μη αναστρέψιμες
    ________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιδημοκρατικη η συμπερηφορα του κυρ.Διαμαντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο 10% το ποσοστό των καταναλωτών που «φουλάρουν» το ρεζερβουάρ τους... ο Ρόβλιας γύρισε απ' την Πάρο ;

    Μόλις το 10% των καταναλωτών φουλάρει πλέον το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του καθώς οι τιμές των καυσίμων έχουν φθάσει στα ύψη, όπως υποστήριξε σήμερα ο γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Ευάγγελος Κώτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..κακως που δεν εκφραστηκαν και οι υπολοιποι...στη θαλασσα επρεπε να τους πεταξουν, που εχουν και μουτρα....
    Ντου απο Παντου ρεεεεε!!!!! να μη μπορουν να σταθουν πουθενα.
    "Like στον κ.Διαμαντη"

    Στεφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε δεν πάτε στο διάολο οι δήθεν "αγανακτισμένοι" και "τίμιοι" ΠΑΣΟΚΟΙ που τάχα τα "σούρνετε" στους βουλευτές και τους υπουργούς του κόμματός σας. Άντε από εκεί ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι και γιουσουφάκια της τρόικας. Να σας δώ από πού θα φύγετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση