GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απεργία των τεχνικών της τηλεόρασης...

Από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε Καλούμε τα μέλη μας που εργάζονται στα παραρτήματα Θεσσαλονίκης των Πανελλαδικών τηλεοπτι...

Από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

Καλούμε τα μέλη μας που εργάζονται στα παραρτήματα Θεσσαλονίκης των Πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών (MEGA, ANT1, ALPHA, ALTER, STAR, ΣΚΑΙ TV) και στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, σε 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ από ώρα 5.00 π.μ. της Τρίτης 19 Απριλίου έως ώρα 5.00 π.μ. της Πέμπτης 21 Απριλίου 2011.
Απαιτούμε:
Την υπογραφή ΣΣΕ η οποία θα...
αναπληρώνει το χαμένο λόγω του ετήσιου πληθωρισμού εισόδημά μας.
Την ανάκληση και το πάγωμα των απολύσεων
Να μπει τέλος στην μαύρη, ανασφάλιστη και ενοικιαζόμενη εργασία και να διαμορφωθούν ίδιες μισθολογικές και ίδιες εργασιακές - ασφαλιστικές συνθήκες για όλους τους τεχνικούς είτε αυτοί εργάζονται σε Κρατικούς είτε σε Ιδιωτικούς Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, είτε σε Εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικού έργου.
Η ανωτέρω απόφαση πάρθηκε πλειοψηφικά από τους παρόντες στην χτεσινή Συγκέντρωση που έγινε στο ΕΚΘ με το ίδιο θέμα.
Προσωπικό ασφαλείας θα είναι ένας Τεχνικός ροής ανά παράρτημα και στην TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ οι προγραμματισμένες βάρδιες στην ΡΟΗ:
Παράλληλα καλούμε σε συγκέντρωση όλα τα μέλη μας τη Τρίτη 19.04.2011 στις 12.00 στο Ε.Κ.Θ. για να αποφασίσουμε την περαιτέρω αγωνιστική πορεία μας.
Επειδή και πάλι η αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι δεσμευτικές για όλους δεν πρέπει να λείπει κανείς.

1 σχόλιο

  1. ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΚΑΙ

    Αν ακούσετε για διαρρήξεις στο Φάληρο να ξέρετε ότι ευθύνεται ο κύριος Αλαφούζος, ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ και φυσικά τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει η Ελληνική Αστυνομία.
    Γιατί ?
    Υπήρχαν 4 περιπολικά (τα 2 μπροστά και τα 2 πίσω από τον ΣΚΑΙ) και 2 αυτοκίνητα της ασφάλειας στην Ποσειδώνος απέναντι από το κτήριο.

    Περίπου 40 τεχνικοί είχαν μαζευτεί από τις 2 τα ξημερώματα έξω από τον ΣΚΑΙ για να περιφρουρίσουν την 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΤΙΤΑ (ένωση τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης Αττικής).
    Φυσικά για μία ακόμη φορά εξαιρείται......ο ΣΚΑΙ.

    Κατά τις 4 εμφανίστηκαν οι...
    πρώτοι τεχνικοί εργαζόμενοι στον ΣΚΑΙ και με ήρεμο και εντελώς ειρηνικό τρόπο οι συγκεντρωμένοι τους ρωτούσαν εάν είναι ενήμεροι για την απεργία.
    Κανένας δεν γνώριζε παρ'όλο που πήγαν στην δουλειά τους 1 ώρα νωρίτερα (4:30 αντί για 5:30). Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι δεν ξέρανε καν ότι οι ειδικότητές τους υπάγονται στους τεχνικούς.
    Το αποτέλεσμα είναι ότι για ακόμη μία φορά οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ είναι ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ.

    Ο κύριος Αλαφούζος τους έχει κάνει μείωση 10%, έχει απολύσει τεχνικούς, σίγουρα θα ξαναγίνουν μειώσεις και οι τεχνικοί του ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !
    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση