GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανταλλάσσουν "τορπίλες" για τα υποβρύχια Μεϊμαράκης και Καρατζαφέρης...

Σκληρές εκφράσεις για " νονούς", "λαμόγια", "βρωμιές", "παλιανθρωπιές" και ... "προστάντζες&qu...

Σκληρές εκφράσεις για "νονούς", "λαμόγια", "βρωμιές", "παλιανθρωπιές" και ..."προστάντζες"
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» δηλώσεων ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ για την υπόθεση των υποβρυχίων με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε την Πέμπτη από το βήμα της Βουλής ο Γ. Καρατζαφέρης στα δύο μεγάλα κόμματα και όσα υποστήριξε κατά του ΛΑ.Ο.Σ. ο πρώην υπουργός Αμυνας Ευ. Μεϊμαράκης.
Η άγρια κόντρα των κ.κ. Μεϊμαράκη και Καρατζαφέρη ξέσπασε μετά τον ισχυρισμό του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τον πίεζε να παραλάβει τα γερμανικά υποβρύχια, με τη ΝΔ να επικαλείται μάλιστα ερωτήσεις του ΛΑ.Ο.Σ. με τις οποίες εγκαλούσε τον κ. Μεϊμαράκη επειδή δεν τα παραλάμβανε .
Αμεση ήταν απάντηση από το ΛΑ.Ο.Σ. που χαρακτήρισε «πολιτικό ατόπημα» όσα ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης στη Βουλή κατηγορώντας τον πρώην υπουργό ότι μετέφερε «πρακτικές του υποκόσμου στο κοινοβούλιο». «Ο κ. Μεϊμαράκης προφανώς φέρει βαρέως το ότι...
του χαλάσαμε την απευθείας ανάθεση της προμήθειας πυρομαχικών για τα LEOPARD τον Αύγουστο του 2008. Κατά τα λοιπά, παραπέμπουμε στα όσα είπε στη Δικαιοσύνη ο Γενικός Διευθυντής προμηθειών επί υπουργίας του, κ. Βασιλάκος. Ευτυχώς όλοι οι υπεύθυνοι εξοπλισμών δεν είναι άλαλοι», ανέφερε με νόημα ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης το γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ.
Σε νέα ανακοίνωσή του, το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη κατηγορεί την ΝΔ ότι συμβιβάστηκε με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ ενάντια στην παραγγελία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθ. Κατσιρώδη ο οποίος -όπως σημειώνεται- ζητεί αφενός τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών για την υπόθεση των υποβρυχίων εκτός του κ. Τσοχατζόπουλου και για τα μέλη του ΚΥΣΕΑ δηλαδή, του Κ. Σημίτη, Γ. Παπανδρέου, Β. Παπανδρέου, Μ. Χρυσοχοΐδη, Ευαγγ. Βενιζέλου, Κ. Λαλιώτη κλπ, και αφετέρου τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών όλων των υπουργών που επόπτευσαν στη συνέχεια τη σχετική διαδικασία, δηλαδή των κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλου και Ευαγγ. Μεϊμαράκη.
«Ο κόσμος έχει καταλάβει. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Κατά τα άλλα, παραπέμπουμε την ηγεσία της Ν.Δ στις ομιλίες των βουλευτών της, όπως του κ. Καμμένου, του κ. Τζηκαλάγια κλπ., αλλά και στις αποκαλύψεις του κ. Βασιλάκου, Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών επί κυβερνήσεων ΝΔ στην ανακρίτρια κ. Π. Παπανδρέου. Οι κλέφτες και οι ψεύτες έχουν κοντά ποδάρια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ. που καταλήγει με την επισήμανση ότι η προσπάθεια της ΝΔ να συκοφαντήσει τον ΛΑ.Ο.Σ. τράβηξε τα φώτα της αρνητικής δημοσιότητας από το ΠΑΣΟΚ.
Νέα επίθεση στο ΛΑ.Ο.Σ. και τον Γ. Καρατζαφέρη για τη στάση τους στην υπόθεση των υποβρυχίων εξαπέλυσε την Παρασκευή ο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τασούλας, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Βήμα FM, σημείωσε μεταξύ άλλων πως στη δικογραφία που εστάλη στη Βουλή για την υπόθεση, δεν υπάρχουν υπόνοιες για τους κ.κ Σπηλιωτόπουλο και Μεϊμαράκη.
«Κάποιοι στην Ελλάδα έχουν σταδιοδρομήσει και εξακολουθούν να σταδιοδρομούν με την ιδιότητα του καταγγέλλοντος. Όλα αναθεωρούνται – και ήταν καιρός να αναθεωρηθούν τα πάντα και κρινόμαστε όλοι, και η Βουλή και το πολιτικό σύστημα και περνάμε όλοι από εξετάσεις. Εννοώ τον κ. Καρατζαφέρη και η έννοια της κατηγορίας που συνεχώς εκπέμπει, ότι "φταίμε και οι δύο" ή "τα κάνουμε πλακάκια και οι δύο", αυτό μπορεί να του επιτρέπει επιφανειακά να ψαρεύει σε θολά νερά, διότι πράγματι το πολιτικό σύστημα δεν είναι στα πάνω του αυτή τη στιγμή και υπάρχει ακροατήριο για τέτοιου είδους γενικεύσεις και κατηγορίες», σχολίασε σε δηλώσεις του ο κ. Τασούλας, απαντώντας στις χθεσινές βολές του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.
«Όμως, πολλές φορές και οι καταγγέλλοντες είναι πιο ελεγκτέοι από τους καταγγελλόμενους... Ο κ. Καρατζαφέρης και το κόμμα του, αρχές και τέλη του 2008 και αρχές του 2009, υπέβαλαν ερωτήσεις προς την κυβέρνηση και το ΥΕΘΑ, εγκαλώντας τον τότε υπουργό γιατί δεν παραλαμβάνει τα υποβρύχια», παρατήρησε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, ενώ υπενθύμισε ότι πρόσφατα η Βουλή των Ελλήνων -κυρίως το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑ.Ο.Σ.- ψήφισαν νόμο με τον οποίο η σύμβαση των υποβρυχίων συνεχίζεται μέχρι το 2018 «και θα έχουμε καταβολές ύψους 1,5 δις ευρώ ακόμη».
Όσο για τη στάση της κυβέρνησης της ΝΔ σχετικά με τη σύμβαση των υποβρυχίων, ο κ. Τασούλας εκτίμησε πως οι επιπτώσεις θα ήταν πολύ μεγαλύτερες αν ακυρωνόταν η σύμβαση, ξεκαθαρίζοντας: «Η ΝΔ ούτε υπέγραψε ούτε παρέλαβε τα υποβρύχια ούτε ακύρωσε τη σύμβαση, γιατί ίσχυε και η ΝΔ πήρε γνώμες και από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και από καθηγητές του εμπορικού Δικαίου και αυτές οι γνώμες θα δημοσιευτούν κάποια στιγμή και θα δείτε γιατί αυτή η σύμβαση ήταν ισχυρή και γιατί αυτή η σύμβαση δέσμευε υπέρμετρα το ελληνικό Δημόσιο από τις αρχές του 2000. Θα είχαμε απίστευτες επιπτώσεις εάν την ακυρώναμε».
Με τη σειρά του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. πως δεν άντεξε τις αποκαλύψεις και τα ερωτήματα που του έθεσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και γι αυτό, είπε, φρόντισε να μιλήσει στη Βουλή πριν από αυτόν και μετά να αποχωρήσει.
Ο κ. Μιχελάκης παρουσίασε ερωτήσεις που είχαν καταθέσει βουλευτές του κόμματός του στο Κοινοβούλιο, με τις οποίες, όπως υποστήριξε, ήθελαν να ενημερωθούν για ποιούς λόγους δεν είχαν ακόμα παραληφθεί τα υποβρύχια και οι τορπίλες τους. Έκανε μάλιστα λόγο για «έμμεση πίεση» για την παραλαβή των ίδιων υποβρυχίων δερωτώμενος: «Γιατί τόση πρεμούρα από τον κ. Καρατζαφέρη, όχι γενικά για τους εξοπλισμούς, αλλά για τα συγκεκριμένα υποβρύχια; Γιατί πίεζε; Πως είναι δυνατόν ο κ. Καρατζαφέρης όταν η ΝΔ ήταν κυβέρνηση να εγκαλούσε τους τότε υπουργούς γιατί δεν παραλάμβαναν τα υποβρύχια, επειδή αρνούνταν να συμπράξουν στο σκάνδαλο και τώρα έρχεται να κατηγορεί για δήθεν εμπλοκή στο σκάνδαλο; Και επιτέλους ως που θα φτάσει ο λαϊκισμός τη μια προς το ένα και την άλλη προς το άλλο άκρο;».
Ο κ. Μιχελάκης δεν θέλησε να σχολιάσει σημερινές δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη περί «νονού που εκτελεί συμβόλαια», ενώ σε ερώτηση γιατί ο πρώην υπουργός Αμυνας
Σημειώνεται ότι σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε για «νονούς και λαμόγια που κυριαρχούν στην πολιτική ζωή», ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους της αντιπαράθεσής του με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ και επαναλαμβάνοντας ότι ο κ. Καρατζαφέρης ήταν αυτός που ψήφισε την παραλαβή των υποβρυχίων.
«Έχουν αρχίσει να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή του τόπου οι περιθωριακές δυνάμεις, οι δυνάμεις εκείνες οι οποίες έχουν δυσανάλογη βαρύτητα στο λόγο τους, στην παρέμβασή τους στη δημόσια, στις εξελίξεις συμβάσεων και συμφερόντων κι ενώ τελικά προτείνουν με μια ευκολία κάποια πράγματα, με την ίδια ευκολία την άλλη μέρα προτείνουν διαφορετικά. Για να υπάρξει κάθαρση στο σάπιο πολιτικό σύστημα, πρέπει αυτά να ξεσκεπαστούν και για να ξεσκεπαστούν πρέπει να απαντήσουμε με τους δικούς τους όρους διαλόγου διότι αλλιώς, οι νονοί και τα λαμόγια θα παίζουν με τους δικούς τους όρους και οι συνεπείς, σοβαροί, υπεύθυνοι κι έντιμοι δεν θα τους αντιμετωπίζουν», υποστήριξε ο πρώην υπουργός. «Δεν μπορεί το περιθώριο, οι νονοί, τα λαμόγια να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή, να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουμε το δικό μας επίπεδο», συμπλήρωσε και κάλεσε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. να παραπέμψουν το θέμα στη Δικαιοσύνη: «Ας μου κάνει αγωγή ή μήνυση ή να του κάνω, να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας κι εγώ της δικιάς μου και να πάμε στη Δικαιοσύνη που είναι ο φυσικός μας δικαστής να εξεταστούμε».
«Εγώ», ξεκαθάρισε ο κ. Μεϊμαράκης, ούτε παρήγγειλα, ούτε παρέλαβα (υποβρύχια), ενώ και «για τα αντισταθμιστικά δεν πληρώθηκε δραχμή».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης επανήλθε την Παρασκευή με νέες κατηγορίες και βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Μεϊμαράκη και της ΝΔ. Σε συνέντευξή του στον Radio 9, μίλησε για «παλιανθρωπιές ΔΑΠ-ΝΔΦΚ», «ανοησίες» και «κόλπα» του κ. Μεϊμαράκη. «Τα ίδια κόλπα, οι ίδιες βρωμιές» και τώρα, υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, τονίζοντας πως υπάρχει «σειρά ερωτήσεων που ήμασταν εναντίον» και τώρα ο κ. Μεϊμαράκης «προσπαθεί να μας πείσει ότι ήμασταν υπέρ». «Προκαλώ όποιον θέλει να βγάλει τις ερωτήσεις των βουλευτών μου. Πρόκειται για αισχρή προβοκάτσια, άξια του ανδρός. Εφόσον ήμουν πάντα εναντίον όλων των γερμανικών προμηθειών πως να είμαι υπέρ για τα υποβρύχια;», παρατήρησε χαρακτηριστικά.
«Πάρτε την κατάθεση των στενών συνεργατών του, όπως του κ. Βασιλάκου (σ.σ. πρώην γ.γ. εξοπλισμών) για το πως χειρίστηκε την υπόθεση τότε ο κ. Μεϊμαράκης, τότε που είχαμε εμείς το "πάνω χέρι". Τα αντισταθμιστικά, που πληρώσαμε 700 εκατ. ύστερα. Τα λέγαμε "πλωτά φέρετρα" και την περίοδο της ΝΔ πληρώσαμε 700 εκατ. στους Γερμανούς. Επειδή τους κυνηγάει η αλήθεια και κάποια μέρα θα καθίσουν στο ειδώλιο του κατηγορουμένου, προσπαθούν να "πετάνε πέτρες" παντού. Ατύχησε όμως ο κ. Μεϊμαράκης, γιατί εγώ ήμουν πάντα ενάντια σ' αυτή την κατάσταση. Και εγώ δεν έχω ψευδώνυμα. Γιατί στην πιάτσα τον λένε "προστάντζα"; Επειδή προτρέχει; Μάλλον γι΄ αυτό τον λένε έτσι. Αυτό απέδειξε άλλωστε και με τις χθεσινές του δηλώσεις», υπογράμμισε στο ίδιο έντονο ύφος ο κ. Καρατζαφέρης και υποστήριξε ότι η ΝΔ φοβάται την περίοδο Σπηλιωτόπουλου - Μεϊμαράκη και γι αυτό τηρεί αυτή τη στάση - κάτι για το οποίο όπως είπε, πρέπει να απολογηθεί ο Αντώνης Σαμαράς.
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/  

8 σχόλια

  1. Γεια σου κωλοτουμπα καρατζαφερη λαμογιο.

    Ο δευτερος μεγαλυτερος ψευτης ολων των εποχων μετα φυσικα τον καθυστερημενο ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Ο ΓΑΠ με το καλημέρα παρέλαβε τα υποβρύχια που γέρνουν.
    Και που σήμερα παραπέμπει τον αυτουργό της αγοράς τους και της σκανδαλώδους σύμβασης που δεν έδινε ούτε τα στοιχειώδη δικαιώματα στην ελληνική πλευρά.
    Στην ουσία, ομολογεί και τη δική του συμμετοχή στο σκάνδαλο, ο ΓΑΠ, τόσο επειδή ήταν ΤΟΤΕ μέλος του ΚΥΣΕΑ
    (άλλο αν απουσίαζε – γιατί άραγε; – από την κρίσιμη συνεδρίαση), όσο και επειδή με το “καλημέρα” τα παρέλαβε και είχε και το θράσος να ομολογήσει το ελάττωμά τους, όταν είπαν “μην ανησυχείτε, θα βρούμε αγοραστή”.

    Και δεν ήξερε ο τύπος ότι τα κορόιδα τελειώσανε ;
    Για όλα αυτά, επειδή ομολόγησαν ανοιχτά το έγκλημά τους, πρέπει να πάνε φυλακή, να τελειώνουμε με δαύτους.



    ΚΑΤΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΑγΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


    ..γιατί κριτικάρουμε τον κο Καρατζαφέρη για την πίεση που άσκησε για την παραλαβή των υποβρυχίων ???
    Για το ΑΞΙΟΜΑΧΟ του ναυτικού ενδιαφέρθηκε ο πατριώτης πολιτικός !...........χιχιχιχιχι

    Είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει η φούσκα που λέγεται Καρατζαφέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Καρατζαφέρη μεσάζοντα.


    Ενδιαφέρον θα είχε ένα βίντεο με τις Οβιδιακές μεταμορφώσεις του Καρατζαφέρη !

    Εκεί δεν θα φανούν μόνο όλες οι κωλοτούμπες αλλά και οι ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ !

    Το λά.γο.ς δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κόμμα-παράσιτο στη νδ….
    καμία πρόταση με διάρκεια πάνω από ένα μήνα
    απευθύνεται σε ανθρώπους με διανοητική κατάσταση με αλτσχαίμερ ή σε χαβαλετζήδες……

    Τώρα για την αποκάλυψη Μειμαράκη……απλά ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ.

    Εδώ ο άνθρωπος έχει πει και έχει κάνει τα χειρότερα….ο Λεβέντης (και δεν κάνω πλάκα σε αυτό) είναι πολύ πιο σοβαρός
    Καρατζαφύρερ λίγα τα ψωμιά σου..

    ΣΗΜΑ του ΓΕΝ...
    … γέρνει επικύνδινα το υποβρύχιο του ΛΑΟΣ. stop... ...ενεργοποιείστε μηχανισμούς στήριξης και απροσανατολισμού.
    stop...
    ..βρείτε παλιούς δικούς μας
    στη ΝΔ για να πετάξουν τη μπάλα αλλού.stop...
    κτυπείστε τους συνεργάτες του Σαμ....stop.
    ...οδηγίες από τη πρεσβεία
    προς τα διαπλεκόμενα κανάλια εξημέρωσης των μαζών…...STOP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ…..
    Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ…..

    - ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ....


    ΠΑΝΤΩΣ..O Φύρερ δεν είναι προς υποτίμηση.
    Είναι Ιανός σε διατεταγμένη αποστολη.
    Γι αυτό και έβαλε την νεοφιλελεύθερη Τζαβέλα στο ευρωψηφοδέλτιο, γι αυτό πήρε και τον Κοραντή στην κοινοβολευτική του ομάδα.
    Δεν θα διστάσει ακόμη και να πουλήσει ελληνική γη σε εισβολείς προεκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστες, σε βαθμό παραληρήματος, φιλοδοξίες του.
    Είναι άκρως επικίνδυνος γι αυτό και χρειάζεται συνεχές ξεμπρόστιασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΓΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι και να κάνουν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ , πάνω από 50 % και οι δυο μαζί δεν παίρνουν. Κόλπο της Ν.Δ για να αποσπάσει ψήφους από τον Καρατζαφερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέο Σύνταγμα με καθιέρωση δημοψηφισμάτων άμα τη συγκεντρώσει 120000 υπογραφών (στην Ιταλία χρειάζονται 125000). Περιορισμός στις δύο των βουλευτικών θητειών για τα ίδιο πρόσωπο. Βουλή 120 Βουλευτών. Απαγόρευση εκλογής σε ομότιμο αξιώμα συγγενών έως και δευτέρου βαθμού. Κατάργηση της βουλευτικής και των πάσης φύσεως ασυλιών. Πλήρης ανεξαρτητοποίηση της δικαστικής εξουσίας, η οποία θα εκλέγει την ηγεσία της. Κατάργηση βουλευτικών μισθών και συντάξεων και θεσμοθέτηση, αντ' αυτών, αποζημιώσεων εκτός έδρας, καθ' όσον ο βουλευτής θα υποχρεούται να ασκεί το επάγγελμά του κατά την διάρκεια της θητείας του (σ' όποιον αρέσει, οι σαπιοκοιλιές σπίτι τους). Κατάργηση κάθε δικαστικής αρμοδιότητος του κοινοβουλίου. Οι πολιτικοί θα δικάζονται από τους δικαστές που δικάζουν τους πολίτες. Και άλλα παρόμοια, κάθε νέα ιδέα είναι αποδεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση