GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Από την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ diktiospartakos.blogspot.com Είναι γνωστό ότι η άρνηση των μεσαίων και ανώτερων στρωμάτων απέ...

Από την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ
ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
diktiospartakos.blogspot.com
Είναι γνωστό ότι η άρνηση των μεσαίων και ανώτερων στρωμάτων απέναντι στον στρατό, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες απαιτήσεις των πολέμων της Νέας Τάξης ώθησαν πολλές κυβερνήσεις να επιλέξουν την αντικατάσταση της υποχρεωτικής στράτευσης από το Μισθοφορικό Στρατό.
Οι Στρατολόγοι στράφηκαν λοιπόν στα γκέτο και στις πιο φτωχές περιοχές. Με δέλεαρ τον καλό και σταθερό μισθό, τα διάφορα προνόμια και τις προοπτικές κοινωνικής ένταξης μετά το πέρας της Μισθοφορικής δράσης επέτυχαν να...
προσελκύσουν νέους που στο θεσμό του στρατού είδαν μια διέξοδο από την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Σύντομα όμως, ιδιαίτερα για χώρες όπως οι ΗΠΑ, αποδείχτηκε ότι οι ρυθμοί στρατολόγησης των γηγενών δεν επαρκούσαν για να καλυφθούν οι τρομερές ανάγκες σε «έμψυχο υλικό» που απαιτούσαν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και η κατοχή σε τόσες πολλές χώρες.
Κυβερνήσεις και επιτελείς στράφηκαν λοιπόν στους μετανάστες, που καθώς υφίστανται τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση και είναι διαρκώς θύματα διωγμών και αστυνομικών διώξεων, αποτελούν προνομιακό κοινό για στρατολόγηση, ιδιαίτερα όταν η «καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις» ανοίγει το δρόμο της νομιμοποίησης και της απόκτησης χαρτιών. Αυτές οι σκέψεις απασχόλησαν πρόσφατα και τις ελληνικές κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Όμως, οι μετανάστες υφίστανται συχνά και την απάνθρωπη εκμετάλλευση των ίδιων των συμπατριωτών τους, μετατρέποντας τους σε πρωταγωνιστές τραγικών καταστάσεων.
Χαρακτηριστικό το παρακάτω άρθρο:

Ο 50χρονος Yupeng Deng είχε νοικιάσει και εξοπλίσει ένα γραφείο σαν κέντρο στρατολόγησης κι εκεί υποτίθεται ότι στρατολογούσε νέους Κινέζους που δεν είχαν πράσινη κάρτα.
Παράλληλα, τους υποσχόταν ότι με αυτό τον τρόπο, αν υπηρετήσουν στις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ θα αποκτήσουν πιο εύκολα άδεια παραμονής και αμερικανική υπηκοότητα.
Όλα αυτά βεβαίως τα έκανε με το αζημίωτο, ενώ στους νεοσύλλεκτους έδινε στρατιωτικές ταυτότητες, στολές και φυσικά τους έβαζε να κάνουν παρέλαση.
Μάλιστα, το τάγμα του Deng παρέλασε σε εκδηλώσεις στο Monterey Park ενώ έκανε και εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο του Μίντγουεϊ.
Το κόλπο του Deng ήταν τόσο πιστευτό που πολλοί από τους νεοσύλλεκτους του Deng όταν πήγαν να παρουσιαστούν στις Αμερικανικό Στρατό ζήτησαν να πληρώσουν τη συνδρομή που τους χρέωνε ο 50χρονος Κινέζος.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&pubid=61876950

6 σχόλια

  1. Καλά ρε μαλάκα Μακρυδάκη εσύ τί ζόρι τραβάς με το στρατό μπορείς να μας πείς;
    Εξ'άλλου την ανωμαλία τη δική σου δεν σημαίνει οτι την ασπάζονται και οι λοιποί φαντάροι.
    Τι παπαριές ειναι αυτές οταν λες οτι μιλάς εξ ονόματος των ελλήνων στρατιωτών;
    Εσύ είσαι μόνος και 5-6 άλλοι άεργοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Από την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ
    ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ "


    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΔΗΣΕΙ ΤΗ... ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ !!!

    Αύριο (Πέμπτη) ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα επιστρέψει στη Βουλή, προκειμένου να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

    Ήδη, ο άλλοτε έμπιστος του Ανδρέα Παπανδρέου έχει διαμηνύσει ότι δεν θα διστάσει να συγκρουστεί...με το ΠΑΣΟΚ, προαναγγέλλοντας ότι θα πει την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος...

    Τι όμως μπορεί να πει ο Άκης Τσοχατζόπουλος που να φοβίζει το σημερινό ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου ;

    Από το : newpost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ Η ΠΕΙΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΘΗΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΎΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον από ότι καταλαβαινω από αυτά που λέει αυτός ο υποτιθέμενος Σπαρτακος πρέπει να είναι από το Κολοράντο η από το Πεκίνο γιά να λεει τόσες μαλακίες μαζεμένες για μια χωρα την οποία πρεπει να την ξερει μόνο απο το χαρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση