GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγνοεί τα σήμαντρα της κοινωνίας η κ. Ζέττα Μακρή...

Από το Γιάννη Δαίδαλο Πρόσφατα, παρευρέθην σε μία κοινωνική εκδήλωση . Από ανάγκη, δεν το συνηθίζω. Εκεί, μια συμπαθής νεαρά πολιτευτής,...

Από το Γιάννη Δαίδαλο
Πρόσφατα, παρευρέθην σε μία κοινωνική εκδήλωση. Από ανάγκη, δεν το συνηθίζω. Εκεί, μια συμπαθής νεαρά πολιτευτής, μόλις διαπίστωσε ότι το πανάκριβο burberry φουλάρι της συγκέντρωνε όλα τα βλέμματα και δημιουργούσε ένα κλίμα διαχέουσας, άθελης πρόκλησης από μέρους της, το έβαλε έγκαιρα και εντέχνως στη τσάντα της. Το είδα και της χαμογέλασα, υποδηλώνοντάς της ότι μάλλον έπραξε ορθά και εκείνη εμφανώς ανακουφισμένη μου ανταπέδωσε το χαμόγελο.
Αντίθετα, η κ. Ζέττα Μακρή μοιάζει να μην λαμβάνει τα σήματα έντασης της κοινωνικής αγανάκτησης από τα πολλά προκλητικά παραδείγματα παχυλής ζωής των πολιτικών. Η βολιώτισσα πολιτευτής, χρόνια τώρα, δείχνει να αγνοεί την...
κάκιστη οικονομική κατάσταση των πολλών πολιτών στους οποίους απευθύνεται, ζητώντας ψήφους και εν τέλει αυτοκαταστρέφεται, αφού οι εμφανίσεις της ξυπνούν τη μήνη των περισσοτέρων, ειδικά κατά τη τελευταία περίοδο της οικονομικής κρίσης.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της αψυχολόγητης συμπεριφοράς, η οποία καταδηλώνει την απουσία της όποιας γνώσης πολιτικού μάρκετινγκ και η οποία χαρακτηρίζεται από έλλειψη πολιτικής ευφυίας, είναι οι πανάκριβες τσάντες και τα απλησίαστα υποδήματα με τα οποία η κ. Μακρή εμφανίζεται τόσο σε κοσμικές εκδηλώσεις, όσο και σε προγραμματισμένες περιοδείες της. Τα προκλητικά λούσα δεν τη συνοδεύουν μόνο κατά τα δείπνα σε ακριβά εστιατόρια του Κολωνακίου, όπου είναι συχνή πελάτισσα, αλλά δεν τα αποχωρίζεται ακόμα και όταν επισκέπτεται λαϊκές αγορές ή ομιλεί σε κομματικές εκδηλώσεις, κατά τη διάρκεια προεκλογικών περιόδων.
Τελευταίο σχετικό κρούσμα, η φωτογράφηση της πρώην βουλευτή και προσφάτως αποτυχούσας για τη θέση της δημάρχου Βόλου, στο περιοδικό Wish, δείγματα της οποίας παρατίθενται σήμερα και στα οποία είναι διάχυτη η χλιδή, η εμμονή στο lifestyle και η επιλογή ψηλοτάκουνων ανεκτίμητης αξίας. Ενδεχόμενα, το θέμα της φωτογράφησης είναι το καινούριο πρόσωπο της κ. Μακρή...
Σημειώνεται ότι τo εν λόγω περιοδικό εκδίδεται στην περιοχή της Θεσσαλίας και ανήκει στον γνωστό δημοσιογράφο/δημοσιοσχετίστα/πρώην σύζυγο Μιμής Ντενίση, Σωτήρη Πολύζο. To αυτό περιοδικό διαφημίζει τη καλή ζωή ή καλύτερα όπως οι συντελεστές του δηλώνουν στο site του (http://www.wishmag.gr/) "Το WISH αγαπά την ωραία ζωή". Το ίδιο και η Ζέττα...


20 σχόλια

  1. Κλίμα κατήφειας και έντονου προβληματισμού στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.


    Σε κλίμα κατήφειας και έντονου προβληματισμού πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο έγινε ενημέρωση από τους κυρίους Παπακωνσταντίνου, Χρυσοχοΐδη, Κατσέλη και Κουτρουμάνη.

    Σήμερα (10:00) θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο για τα νέα μέτρα, ύψους 23 δισ. ευρώ, της περιόδου 2012 – 2015. Στη μία μετά το μεσημέρι θα συνεδριάσει υπό το Γιώργο Παπανδρέου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και αργά το απόγευμα το Πολιτικό Συμβούλιο.

    Τα μέλη του Συμβουλίου άσκησαν έντονη κριτική για τις επιπτώσεις που έχει η κυβερνητική πολιτική στο εισόδημα των εργαζομένων και στην κοινωνική συνοχή, ενώ απαίτησαν να υπάρξει ευκρινές σχέδιο, με χρονοδιαγράμματα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

    Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έκανε απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει ανάπτυξη μέσω του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

    Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τέσσερις υπουργοί: Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Εργασίας Λούκα Κατσέλη και ο αναπληρωτής Γιώργος Κουτρουμάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντώντας σε παρατήρηση του Πάρη Κουκουλόπουλου πως οτιδήποτε και αν αποφασιστεί για τις αποκρατικοποιήσεις, η χώρα πρέπει να είναι αυτάρκης σε ενέργεια, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι κάθε ΔΕΚΟ θα εξεταστεί χωριστά από την κυβέρνηση, ενώ ο έλεγχος του δημοσίου θα διατηρηθεί στις επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα.

    Σε ό,τι αφορά το ενιαίο μισθολόγιο, ο υπουργός Οικονομικών, είπε ότι η άρνηση της ΑΔΕΔΥ είναι προσχηματική γιατί θα θιγούν υψηλά εισοδήματα και θα αυξηθούν τα χαμηλά, ενώ υποσχέθηκε ότι δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές στα υπουργεία.

    Απαντώντας σε ερώτηση του Κώστα Ασκούνη για το αν αληθεύει ότι πωλήθηκαν ομόλογα ασφαλιστικών ταμείων σε χαμηλή τιμή, ο κ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

    Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για προώθηση της ανάπτυξης της νεανικής επιχειρηματικότητας, της προσέλκυσης επενδύσεων και της μείωσης τιμών και ανάπτυξης της περιφέρειας.

    Το κλίμα μπορεί να είναι κακό στην κοινωνία, ανέφερε η Λούκα Κατσέλη, ωστόσο μπορεί να αλλάξει καθώς έχουμε προωθήσει -τουλάχιστον δέκα- μεγάλες μεταρρυθμίσεις, ενώ πρέπει να κάνουμε την κοινωνία, κοινωνό του αποτελέσματος της πολιτικής μας.

    «Για αυτό εσείς εδώ πρέπει να λειτουργείτε ως πολλαπλασιαστές και όχι ως διαιρέτες» είπε για να υπογραμμίσει ότι το διακύβευμα για το 2011 είναι η στήριξη της απασχόλησης.

    Απαντώντας σε παρατήρηση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου ότι θα είναι μομφή για την κυβέρνηση αν το ποσοστό της ανεργίας έχει «μπροστά» τον αριθμό 2, η υπουργός Εργασίας είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και αυτό είναι το μεγάλο μέλημα του υπουργείου και της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κ. Κατσέλη είπε επίσης ότι έχουν συνδεθεί μεταξύ τους τα ηλεκτρονικά συστήματα ΣΕΠΕ, Taxis και ηλεκτρονική συνταγογράφηση από όπου αναμένεται αύξηση εσόδων μέσω της μείωσης της εισφοροδιαφυγής.

    Για το ίδιο θέμα, ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης είπε ότι η πάταξη της εισφοροδιαφυγής θα στηρίξει τα ταμεία.

    Για «παταγώδη αποτυχία» του Μνημονίου έκανε λόγο ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ζητώντας επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του συνολικού χρέους της χώρας με μείωση των επιτοκίων.

    Ο κ. Παναγιωτακόπουλος είπε ότι χρειαζόμαστε ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης που να δείχνει με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα πότε θα έλθει η ανάπτυξη, ενώ τάχθηκε υπέρ της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και όχι της εκποίησής της.

    Πρόσθεσε ότι οι πολίτες αναρωτιούνται αν η κυβέρνηση διαπραγματεύθηκε σκληρά τους όρους του Μνημονίου, και στην παρατήρηση αυτή απάντησε οΝίκος Αθανασάκης λέγοντας ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύθηκε σωστά, και γρήγορα.

    Στην απάντηση του κ. Αθανασάκη, η Τόνια Αντωνίου αντέτεινε ότι η Ιρλανδία δανείστηκε λιγότερα χρήματα με περισσότερο χρόνο αποπληρωμής.

    Η ίδια επισήμανε ότι συζητάμε ένα πρόγραμμα που δεν το γνωρίζουμε και πρόσθεσε ότι πριν λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα πρέπει να λύσουμε το πολιτικό και είναι πολιτικό ζήτημα όταν η Δικαιοσύνη σου ακυρώνει τους νόμους, όπως έγινε με τον Άρειο Πάγο για τους συμβασιούχους.

    Προέχει η αποτελεσματικότητα και περισσεύουν οι προσωπικές πολιτικές, οι προσωπικοί διαγκωνισμοί και οι δεύτερες σκέψεις, είπε από την μεριά του οΓιάννης Μίχας, ο οποίος αφού τόνισε ότι μοχλός των αλλαγών είναι η αλλαγή του δημόσιου τομέα, πρότεινε παράλληλα με κάθε νομοσχέδιο να εκπονείται και ένα επιχειρησιακό σχέδιο εφαρμογής του, καθώς και την επιτάχυνση της ωρίμανσης των έργων ώστε να αυξηθεί η απορροφητικότητα των κονδυλίων.

    Από την μεριά της η Έφη Χαλάτση, αρμόδια για την Παιδεία, είπε ότι δεν είναι δυνατόν και δεν πρέπει η χρηματοδότηση για την Παιδεία να φθάσει σε επίπεδα κάτω από 3% του ΑΕΠ, όταν το 2008 ήταν στο 4,2% του ΑΕΠ.

    Επισήμανε ότι η Ιρλανδία με τα παρόμοια με την Ελλάδα προβλήματα επενδύει στην Παιδεία 6% του ΑΕΠ της και τόνισε, τέλος, ότι για το ΠΑΣΟΚ η Παιδεία είναι η βάση για το νέο παραγωγικό μοντέλο και γι’ αυτό πρέπει το Κίνημα να σκεφθεί σοβαρά αν θα βγάλει την νεολαία στους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗΣ;
    ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ.
    ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ "ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ" ΤΗΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”. ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ "ΥΒΡΙΔΙΚΑ"300.000 €. ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΗΣ κ. ΜΑΚΡΗ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
    Υ.Σ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύο ειναι κύριέ μου τα καρκατσουλιά, τα βλαχομπαρόκ, πως το λένε, κορίτσια της πολιτικής. Η κ.Τζάκρη και η κ.Μακρή. Ο επαρχιωτισμός τους ειναι ανάλογος των επώνυμων αξεσουάρ τους.
    Αποπνέουν τυρί απο μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας είναι καλά οι μαλάκες που τη ψηφίζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το press-gr εχει την εντύπωση πως οι αναγνώστες είναι μαλακες
    Εδω η χωρα καίγεται από την επιδρομή της παρέας των σοσιαληστών και τάχα ασχολείται με στελέχη της νδ.
    Πολλοί δεν έχουν καταλάβει πως μαζί με τα σπίτια των πολιτικών θα πάρουν σειρά και τα σπίτια των "δημοσιογραφων" τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΠΟΖΑ ΡΕ ΛΙΖΕΤΑ!!
    ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΑΜΠΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε μαλακες ασχολειστε με το τυρι το καμμενο πολιτικά και δεν ασχλείστε με τον κουστουματο ανυπαρκτο υπουργο εξωτερικών Δρουτσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΜΑ ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ..ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΩΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ..ΜΗ ΦΑΙ
    ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ..ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΘΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυρία Μακρή πέσαμε στη δευτεράντζα; Ποιός το ξέρει αυτό το περιοδικό; Χάθηκε ενα Vanity Fair,ενα ανάλογο του status σας τέλος πάντων. Τι ξεφτίλα ειναι αυτή. Υπάρχει βέβαια και η ορεινή Αργιθέα που ο κόσμος εκεί εκστασιάζεται που σας βλέπει.
    Η έλλειψη δημοσιότητας σας έχει σακατέψει.Παχύνατε,τετραγωνίσατε, αυθεντικό τουλομοτύρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ΡΕ ΚΛΙΣΜΑ ΜΕ ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΒΙΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ KAI BMW ΚΩΛΟΤΣΑΡΟΥΧΑ.
    OYOYOYOYOYOYOYOYΣΤ ΓΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΘΗΚΑΝ
    ΤΕΛΕΙΩΣ
    ΟΙ
    ΚΩΛΑΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΦΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ
    ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΜΕ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΟ.......

    ΤΣΟΛΙΑ ΠΑΣΟΚ..ΤΣΟΦΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 15 Απρ 2011 1:02:00 μ.μ.

    Γιατί τραβάς τέτοιο ζόρι ρε μεγάλε; Επειδή θιξανε την δικιά σου. Γούνα στο μανίκι σου είναι; Ηρέμησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγωγή Λιάπη σε Κόντρα,
    Εxtra και Αυριανή.

    Παρασκευή, 15 Απριλίου 11 , 13:30 , Ενημέρωση 13:34

    Με αγωγές απάντησε σήμερα ο Μ. Λιάπης προς τα ΜΜΕ για τα δημοσιεύματα που τον έδειχναν πως αυτός κρύβεται πίσω από τις καταθέσεις των 178 εκ. ευρώ.

    Ο πρώην υπουργός ζητά αποζημίωση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς "Κόντρα", "Εxtra 3" αλλά και από την εφημερίδα "Αυριανή" και το δημοσιογράφο Σπ. Καρατζαφέρη κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρώην υπουργού αναφέρεται ότι «μετά την πρόσφατη μεθοδευμένη επίθεση και τις συκοφαντικές αναφορές εναντίον του,
    ο Μιχάλης Λιάπης κατέθεσε σήμερα αγωγές και μήνυση για την αποκατάσταση της ηθικής του βλάβης».

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ..ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η μακρη ηταν που ηταν πατσαβουρα τωρα με τις γελοιοτητες που εκανε στα μουτρα της εγινε σαν φρανκεσταιν....μπα τοσο μυαλο εχει η ζεττα ρε παιδι μου, προσπαθησε και καταφερε να γινει χειροτερη απο οτι ηταν.....φαντασου μυαλο που διαθετει η γυναικα.....ουτε η σοσια-ληστρια τζακρη δεν εχει τοοοοοοσο μυαλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 8,32 ΠΑΣΟΚΕ
    Η ΣΥΦΙΛΗ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΛΕΙΜΜΑ ΣΚΑΤΟΥ
    ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.


    ΑΛΛΑ ΨΟΦΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ξερω αν με ενοχλει περισσότερο η ματαιοδοξία κ η κακογουστιά της κ. Μακρη ή η υποκρισία του συντακτη του άρθρου, ο οποίος ευρεθη έκων - άκων (=τραβάτε με κ ας κλαιω) σε καποια δεξίωση , όπου συναίβησαν κ αυτά τα περιστατικά.
    Τι λέτε κυριέ μου? Πιστευετε σοβαρα ότι η κ. Μακρη δεν εκλεγεται επειδη φορά ακριβά παπουτσια κ κρατά επώνυμες τσάντες? Είστε στα καλά σας? Ξεχάσατε την συγχωρεμενη την Μελίνα που εκλέγετο στην Β' Πειραιώς κ πήγαινε περιοδεία με ρουχαλάκια Yves Saint Laurent λέγοντας πώς αυτή είναι κ δεν θα κρυφτεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση