GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση του Θ. Πάγκαλου σε blogger...

30 σχόλια

  1. πω..πω...ανατρίισαν οι
    μασχαλο-κωλότριχές μου
    μιλάνε τώρα.....!!!

    με τον τέως Αντιπρόεδρο και νυ..σφακτάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΩ ΠΙΘΑΝΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΖΩΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

    ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤ.

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΝΤΡΕ
    ΦΑΕ ΚΑΝΑ ΑΡΝΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΒΕΙΑ
    ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ
    ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΧΟΝΤΡΕ



    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ....
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΨΙΛΟΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΣΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ.
    Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ....
    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΟ.

    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ.
    ΗΘΕΛΕ ΝΑΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ.

    ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πεστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ μονο εσυ λες την ΑΛΗΘΕΙΑ Μαζι σου για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. XAXAXAXA! Ο Καραγκιόζης ο Πάγκαλος απέφυγε να δώσει απαντήσεις για την χρυσή επταετία των συνταγματαρχών. Δεν έχει επιχειρήματα. Αναφέρει ότι αγωνίστηκε. Με τι αγωνίστηκε; Με την μακαρονάδα στο στομάχι; Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος πρόσφερε στους Έλληνες πολίτες αυτά που εσείς οι ντεμέκ δημοκράτες δεν προσφέρατε εδώ και 37 χρόνια και ούτε πρόκειται να προσφέρετε. Μερικές από τις προσφορές του συνταγματάρχη Γεώργιου Παπαδόπουλου ήταν: ασφάλεια στον πολίτη, ύδρευση σε ξεχασμένα χωριά, δρόμους χωρίς διόδια, τρένα, διαγραφή των δανείων στους φτωχούς πατριώτες μας, στέγαση, γεμάτα ψυγεία, δικαιοσύνη, τιμωρία στα λαμόγια (Μακρόνησο), μόρφωση και κυρίως επιβολή της τάξης.
    Εσείς τι προσφέρατε; 400 δισεκατομύρια ευρώ ΧΡΕΟΣ και ένα διαλυμένο και ανύπαρκτο κράτος με εκατομμύρια λαθρομετανάστες στους δρόμους. Άχρηστοι! Κοπρίτες!
    Ζήτω η 21 Απριλίου! Ζήτω η Επανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παίδες… Τουλάχιστον ο άνθρωπος αυτός, και εννοώ τον Πάγκαλο, τουλάχιστον έχει το θάρρος
    Της γνώμης του. Μπορεί κανείς να του καταλογίσει τα μύρια όσα, αλλά τουλάχιστον δεν κρύβεται, σαν κάτι άλλες πουτανίτσες, ούτε και αποφεύγει τον διάλογο. Προσωπικά δεν συμφωνώ μαζί του σε πολλά και τον θεωρώ συνυπεύθυνο για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα του καταλογίζω ακέραια την ευθύνη στον χειρισμό των υποθέσεων Οτσαλάν και Ιμίων ( Θεωρώ ότι και στις δύο αυτές περιπτώσεις η Ελλάδα και ο Ελληνισμός ταπεινώθηκαν ανεξίτηλα και ανεπανόρθωτα ) όμως δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι ο άνθρωπος είναι παρών και δεν αποφεύγει την δημόσια αναμέτρηση.
    Επειδή δε τον θεωρώ έξυπνο και οξυδερκή απορώ πολλές φορές γιατί δεν προβαίνει σε μια μεγαλοπρεπή παραίτηση που να είστε σίγουροι ότι θα κάνει πάταγο ανάλογο του σωματικού του εκτοπίσματος και θα συνταράξει το σαθρό κατεστημένο πολιτικό σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Πάγκαλο γιά τις απόψεις που εξέφρασε εγγράφως. Θα πρέπει επιτέλους να κάνει ο καθένας μας την αυτοκριτική του και να μάθει να κρίνει με το ίδιο πνεύμα και βαρύτητα τόσο τις πράξεις των άλλων όσο και τις δικές του. Βάρέθηκα πιά με τους βολεψάκηδες Ελληναράδες που ξέρουν πολύ καλά και αιχμηρά να κρίνους τους πάντες εκτός από τον εαυτό τους. Ιδιαίτερα σιχαίνομαι τους φανατισμένους κοματοδίαιτους και σφουγγοκολάριους των πολιτικών και των κομάτων, που κατακεραυνώνουν τις πράξεις ή πρακτικές των πολιτικών τους αντιπάλων αλλά τις πολλαπλά χειρότερες πράξεις των κοματικών τους φίλων τις αντιμετωπίζουν με υπερβάλλουσα ανεκτικτότητα και τις δικαιολογούν απόλυτα.
    Πρόσφατο δείγμα η στάση αρκετών σχολιαστών στα Blogs αλλά και οσφυοκαμπτών δημοσιογράφων στην καταδίκη - ομόφωνα από τους Δικαστές παρακαλώ- Ψωμιάδη γιά τον οποίο εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις στη Δικαιοσύνη.
    Δεν είναι τυχαίο κύριοι που φτάσαμε στην παρούσα ηθική , πνευματική και οικονομική εξαθλίωση και καλό θα ήταν τις αλήθειες που τολμούν μερικοί να ξεστομίζουν να τις εξετάζουμε πολύ σοβαρά και να προβληματιζόμαστε, κοιτάζοντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη.
    Κ. Αντωνόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ.ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ , ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΠΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ(?).
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ 5ΕΤΙΑΣ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΝΟ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ.
    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΤΕΙ ΣΑΦΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ !!

    Το ΟΡΙΟ συνταξης
    γιατι
    δεν ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ
    για ΟΛΟΥΣ;
    Γιατι;

    Υπαρχουν βουλευτες 70 +
    Προεδροι 80 +
    κλπ.,
    ΓΙΑΤΙ δεν εφαρμοζεται η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συνταξιοδοτηση σε ΟΛΟΥΣ ανω των 65 ετων;

    ΤΥΧΑΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο παγκαλος εχει υποστευ διωγμους!!!!!! αυτα τα εγκληματα εκανε η χουντα!!!! υποτιμησε αυτα τα παλιοτομαρα και αντι να τα δωσει στο λαο να τα δικασει, τα εστειλα στα παρισια και στα λονδινα να κανουν.....αντισταση!!!! πινωντας σαμπανια και τρωγωντας χαβιαρη με λεφτα της αμερικανικης πρεσβειας ασφαλως...τετοια αντισταση εκανε ο μεγαλυτερος προδοτης ολων των εποχων!!!! ο χαφις που ξευτιλησε τους ελληνας παραδιδωντς τον οτσαλαν στα χερια των αφεντικων του για να εισπραξει τα εκ.δολλαρια!!!! τετοιο βρωμοσκυλο ειναι το.....ιδρυτικο μελος της ΚΝΕ....ακομα και αυτους τους προδοσε, για αυτο και τον μισουν εκει οι πρωην...."συντροφοι" του!!!! το χεοροτερο αποβρασμα της κοινωνιας που εαν υπηρχε εστω και ενας σοβαρος εισαγγελεας που να τιμα το λειτουργημα του και τα παντελονια του, θα επρεπε να τον ειχε καταδικασει προ καιρου για εσχατη προδοσια!!!!!
    σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του πλανητη εκανε αυτες τις βρωμιες πολιτικος, θα ειχε σαπισει στη φυλακη!!! τωρα απλως εχει τη χλευη του κοσμου, το εχει γραψει η ιστορια ως τον παχυσαρκο εφιαλτη της συχγρονης ελλαδας.....ο νενεκος του εικοστου αιωνα....
    καλη σου νυχτα κομπλεξικε παλιανθρωπε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή και ο δικός μου χρόνος είναι ελάχιστος, τρέχω και δεν φτάνω, λίγα πραγματάκια θα πω. Σωστός ο Τσομπάνος... Ο Πάγκαλος θα έπρεπε να ξέρει οτι η κυβέρνηση δίνει την ποιότητα του διαλόγου. Η κυβέρνηση μιλάει με τα μάτ και οι πολίτες με τα γιαουτράκια, όσο μπορούν να τα αγοράσουν ακόμα! Όσο αφορά τον διάλογο που κάνει τώρα και επικοινωνεί με τους πολίτες και παπάρια, θα έπρεπε να το κάνει πριν το μνημόνιο, όχι τώρα που μας τον έχωσε. Αλλά δεν θυμάμαι ποιος το είπε... οτι ο Γιωργάκης για αυτό σε έβαλε για αντιπρόεδρο για να πηγαίνεις στα media, να μιλάς με τους πολίτες, να τρώς εσύ τα γιαουρτάκια... Μη μας παραπονιέσαι και για την πληροφόρηση, τα κανάλια τα έχετε εδώ και χρόνια χειραγωγήσει, τώρα που κόψατε και το φπα για τις διαφημίσεις. Αυτά τα ολίγα.. Τσομπάνε πρέπει να απαντήσεις, έχει πολύ ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και μετά από την εμπεριστατωμένη επιστολή Πανκάλου προς Τσοπάνο, ο Αντιπρόεδρος ανακουφισμένος που εξετέλεσε το δημοκρατικό του καθήκον έναντι του Τσοπάνου, έπιασε το μαγουλάκι της Συμβούλου του που ονομάζεται Τσίκα ( από το κατσίκα ) και το κολαράκι μιάς υποψήφιας για το πολιτικό του γραφείο, αποφοίτου της ΕΣΔΔ, που ονομάζεται Τίνα ( από το προβατίνο). Ταυτόχρονα πήρε τηλέφωνο τον γιατρό του ο οποίος τον ενημέρωσε οτι οι εξετάσεις του για την ηλικία του (73) είναι μικρού παιδιού αν όχι εφήβου και τον καθυσήχασε ..Ναι γιατρέ το ξέρω είπε ο Πάνκαλος..όμως ρέβομαι και κλάνω, λες να πεθάνω; 'Οχι Θεού δώρο και λαού φωνή του είπε ο Γιατρός. Μην ανησυχείς μπορείς να τρώς ίσα με ένα κατσίκι στην καθισιά σου και λίγο γιαουρτάκι για το τέλος. Κάνει καλό στη χώνεψη. Μετά από όλα αυτά ο Πάνκαλος πήρε τον φίλο του Αλέξης στο τηλέφωνο και του είπε. Την άλλη φορά Αλέξης πεσ στα συντρόφια σου να μου πετάξουν το γιαούρτι στα μούτρα με μέλι για να κολάει και καρύδια να μην σου κόψω τ' @ρχίδι@. Α ψωλη μών ( γαλλιστί απολύτως) του είπε ο Τσίριζας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτός με τα κεφαλαία γράμματα με έπεισε! το ξέρει άραγε οτι κανείς μας εδώ δεν είναι ανώνυμος; ότι ώρα θέλουν μέσω της IP μαθαίνουν και τι "βρακί" φοράμε;

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Πάγκαλος αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα της πασοκικής αθλιότητας και της καθεστωτικής εξαχρείωσης.

    «Εκφράζει με τον πλέον βροντώδη, αλλά και αποκρουστικό τρόπο την «εκσυγχρονιστική» κατάντια και αθλιότητα του εκφυλισμού του ΠΑΣΟΚ…»

    «…Προσωποποιεί με τον πλέον κυνικό τρόπο, την «αισθητική» της φιλαυτίας και της απληστίας, του πολιτικού χαμαιλεοντισμού και του μνησίκακου κομπασμού, κρυμμένα όλα αυτά πίσω από το καμουφλάζ του φανφαρονισμού, της «παντογνωσίας» και του υστερικού ναρκισσισμού. Την αχαλίνωτα νοσηρή φαντασία του μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά…»

    Η κυνική του αυθάδεια και η αχαλίνωτη χυδαιότητα του Πάγκαλου αποτυπώνονται καθημερινά σε κάθε του πράξη και σε κάθε του λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΔΗΦΑΓΟΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ , ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΙΑΣ, THΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ KAI ΤΗΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟ-ΔΩΡΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΕΝΤΩΣΕΙ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
    ΗΡΘΕ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΒΡΩΜΕΡΟ...

    ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΟ ΘΕΟ-ΔΩΡΑ…ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ…ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν 30 και πλέον χρονια ειναι, εκτος απο ΚΟΠΡΙΤΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ ...

    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ...ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΦΥΣΙΚΑ...(γιατι η -ελεγχόμενη- Δικαιοσύνη είναι θεότυφλη, όταν έχει να κάνει με διαφθορά & σκάνδαλα)

    ...ΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ -ΕΛΕΥΘΕΡΑ- ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απορω που το βρισκει τοσο θρασος και απανταει στον ποιμενα!
    Μπρε συ Θοδωρε,τι προσπαθεις να μας αποδειξεις τωρα οτι δεν βριζεις τον Λαο;
    Μα χρειαζεται να του πεις με λεξεις οτι ειναι μαλακας η δεν ξερω κι εγω τι αλλο.
    Εσυ και οι ομοιοι σου σ αυτο τον θιασο σκιων που μας κυβερνα δεν εξυβριζετς λογω αλλα εργω!Και σαν νομικος που εισαιεριφη μου η ποινη ειναι αυστηροτερη για την εργω εξυβριση!Που παει να πει οτι πινετε το αιμα του Λαου με το καλαμακι και τον οδηγειτε καθημερινα στη εξαθλιωση..
    Μπαινω στον πειρασμο να σου θυμισω οτι εισαι μεγαλος ψευτης και υποκριτης..Ρε συ ποιος διορισε την κορη σου και τις δυο γραμματεις σου στο Δημοσιο με τον νομο-κοστουμι που κοψατε στα μετρα σας;Και το δικο μου το παιδι που ειναι πτυχιουχος Νομικης και δουλευε 4 χρονια ως συμβασιουχος στην ΕΡΤ γιατι το ξωπεταξες ρε ρεντικολο;
    Ποιος λοιπον ταφαγε,εγω η εσυ ρε που να φας τον περιδρομο και να μη χορταινεις
    Αλλα δεν φταις εσυ φταιει ο τσοπανης που δεν ξεκρεμασε τα κουδουνια απο τα προβατα του να σας τα φορεσει στο λαιμο να γελαει και το παρδαλο κατσικι

    Με λενε Γιαννο κι αμα λαχει κανω και τον τσοπανο..Ελα λοιπον στη στανη να δει πως πηζουν το τυρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παγκαλε, ξερεις τι ξερω?
    Ότι όσο πιο ψηλά ανεβαινει η μαϊνού, τόσο περισσότερο φαινεται ο κωλος της? Καταλαβες πουλί μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Πάγκαλος είναι ένα εκ γενετής επιφανές μέλος του φασιστικού κυκλώματος. Είδε το φως της ζωής σαν εγγονός του μεγαλύτερου δωσίλογου της κατοχής. Όταν τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα πεινούσαν, ο Πάγκαλος αποθήκευε λίπος από το γάλα της Βέρμαχτ και της Γκεστάπο. Στη συνέχεια ο εγγονός του δωσίλογου έπρεπε να σβήσει τα ίχνη του.. έγινε επιφανής σταλινικός. Μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ Όμως, ούτε αυτό το έκανε τζάμπα. Όταν οι δημοκράτες Έλληνες δεν πεινούσαν πλέον, αλλά εργάζονταν σκληρά για την επιβίωσή τους και πάλι ο Πάγκαλος συγκέντρωνε λίπος. Η φτωχή Ελλάδα "έδιωχνε" τα τίμια παιδιά της, αλλά συντηρούσε τα εγγόνια των δωσίλογων. Επί χρόνια ο Πάγκαλος ζούσε πλούσια σαν κομματικός αξιωματούχος του ΚΚΕ. Ο εγγονός του αρχιδωσίλογου της Δεξιάς ζούσε πλούσια ως αυθεντικός σταλινικός αξιωματούχος του ΚΚΕ και άρα ως χαφιές τεμπελχανάς. Μόνον όταν άρχισε να "στερεύει" η "αγελάδα" του Στάλιν την εγκατέλειψε ο "δημοκράτης". Αλλά όταν είδε αλλού περισσότερο "φαΐ" έγινε μέλος του ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι όμοιοί του έστηναν κύκλωμα εξουσίας και είχαν ανάγκη από έμπειρους χαφιέδες και προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. <>

    Μετα απο καιρό, οταν ερθει το μυαλό σας στα ισα του (ελπίζω) θα θυμόσαστε τις μβλακείες που εκστομίζετε σήμερα σε εναν απο τους πιο ωραίους πολιτικούς άνδρες και θα βαράτε μπουνιές στον τοιχο.

    Δεν σας κρατάει κακία ουτε θυμώνει με την συμπεριφορά σας αλλα και ουτε και πρόβλημα επιπέδου ειχε ποτε.
    Παιζει σε όλες τις θέσεις και τα λεει οπως ειναι ειτε ο άλλος ειναι γνωστός, άγνωστος ή και ο καλύτερός του φίλος.

    Σε οποια παράταξη κι αν ανήκετε της κάνετε κακό και κατεβάζετε τον μέσο ορο του Ελληνα χαμηλότερα κι απο του γύφτου.
    Ειμαι βέβαιος οτι αυτό ειναι το μόνο που κάνει τον κο Πάγκαλο να λυπάται.

    Πολλοί απο σας, αν οχι ολοι, ειμαι βέβαιος πως ξέρετε πολύ καλά οτι Πασόκος δεν είμαι.
    Δεν παίρνω κανενός το μέρος απλά "I call it as I see it".

    Αν δεν εκτιμάτε τους ωραίους, σε οποια ομάδα και αν παίζουν, ωραίοι δεν θα γίνετε ποτέ !


    Ενας Κηφισιώτης


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Levenguras,μας επεισες οκ,τον συγχωρουμε και δεν θα ξαναπουμε τιποτα,θα τον αφηνουμε εκεινον να λεει οτι θελει,ετσι κι'αλλοιως μονο να λεει ειναι ικανος,απο πραξεις δεν θυμαμαι και καμια ,εσυ που θυμασαι δεν μας λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 3,40....το πρωί σουρωμένος...
    καλάαααααα κρασιά του Πάγκαλου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε Λεβεκουρα Κηφισωτη,αυτοκλητε συνηγορε του τιποτα,τι θελεις δηλαδη να μας πεις πασχαλιατικα; Οτι ο Παγκαλος ειναι καλο παιδι και καλος πολιτικος;
    Μα τοσο μαλακας εισαι;να βγαινεις δημοσια και να μας λες αυτες τις παπαριες; Κι αν μεν σε εβαλε ο Παγκαλος να τα πεις ε,τοτε αξιος ο μισθος σου..Αν ομως ως γνησιος Κηφισωτης βγηκες να το παιξεις φιλαρακι του παχυδερμου,ε τοτε παρε φορα και κλασε μας τ αρχιδια και ξαναπες μια απο τα ιδια!
    Ο Κουκουβαουνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε πάγκαλε όπως βλέπεις δεν βρίσκεται ούτε ένας να πει ένα ελάχιστο καλό για σένα. Το προβλημά σου/μας είναι ότι συνεχίζεις κάνοντας ότι δεν παίρνεις χαμπέρι.
    Πριν από τις κάλπες σε πριμένουμε στις... γιαουρτογωνιές μωρή ντυμένη γουρουνοπούλα (και κατά το ΚΚΕ και κωλοτρυπίδαρα....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν ότι τους σιχάθηκε ο κοσμάκης,όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν ότι δεν βρέχει,τους φτύνουν,
    ΠΟΥΛΑΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    Τι να πει κάποιος όταν το θράσος και η αλητεία περισσεύουν.....

    ΚΠ

    Υ.Γ. Δεν μπορώ να πω,καλή και φιλότιμη η υπερασπιστική προσπάθεια των καλοβολεμένων του συστήματος,ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ.
    ΛΙΓΗ ΑΔΕΡΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μόνο τα φασισταριά με τα σκατά στη θέη του μυαλού μπορούν να κριτικάρουν την παρέμβαση του Πάγκαλου. Σε συναγωνισμό μαζί του, οι μαλακοκάβληδες της λεγόμενης αριστεράς που ποτέ τους δεν έμαθαν τι σημαίνει δουλειά και παραγωγή ! Ρε κατακάθια της κοινωνίας και ρεζίλια του ελληνισμού βγάλτε επί τέλους το σκασμό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 13 Απρ 2011 5:12:00 μ.μ.

    ===================================
    Καλώς τον,τον.....προοδευτικό-....δημοκράτη,τον νοσταλγό των αλήστου μνήμης εποχών :
    "δεν δικαιούστε διά να ομιλείτε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 5.12 Εμεις δηλαδη που ζουμε την τελεια δημοκρατια για την οποια χρονια μαχεται Ο αντιπροεδρος της κυβερνησης πρεπει να σωπασουμε και να ακουσουμε τι μας λεει,ισως ομως απο το βαθος ακουστει το:ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ.Αυτο το εχεις σκεφτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε μαλακοπιτουρα παπαγκαλινε,που υπηρετεις τον μαλακοκαβλη Σκανδαυλη,πριγκιπα της Ελευσινας και του θριασιου πεδιου..
    Ηντα θες μωρε παπαρα και ζητααεις και τα ρεστα;
    Σκατα εχεις στο κεφαλι και δεν γροικας τι σκατοκεφαλος ειναι ο κυρης σου;
    Αεις γαμησου μωρη πορδη του κοκορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση