GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H περιπέτεια της φέτας…

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Το τυρί φέτα 100 γραμμαρίων , τρομοκρατικό όπλο για την Μπρουγιαννάκη! Μεγάλη ταλαιπ...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Το τυρί φέτα 100 γραμμαρίων, τρομοκρατικό όπλο για την Μπρουγιαννάκη!
Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα στο αεροδρόμιο της Αθήνας Ε. Βενιζέλος, για τους επιβάτες της μεσημεριανής πτήσης της Alitalia για τη Ρώμη…
Βλάβη στο αεροσκάφος χωρίς καμία εξήγηση και αναχώρηση στις 18:30, αντί για τις 12:30 το μεσημέρι…
Κι εδώ η ηλιθιότητα του «ελέγχου» (άραγε που τις βρίσκετε κύριοι αυτές τις πραιτόρισσες;), που κάνουν ρεζίλι τη χώρα μας και τον τουρισμό μας.
Ιταλίδα επιβάτισσα της εν λόγω πτήσης για τη Ρώμη (όλα τα στοιχεία στη διάθεση κάθε αρμοδίου... αν και δεν υπάρχουν πλέον αρμόδιοι υπουργοί σε μεταφορές ή τουρισμό, μιας και έχουν σοβαρότερες υποθέσεις να επιλύσουν...), πέρασε τρεις (3) φορές ελέγχους εισόδου -μιας και...
 ανεβοκατέβαιναν οι αποσκευές λόγω βλάβης του αεροσκάφους- «έπεσε» την τελευταία φορά ελέγχου στην μεγάλη κυνηγό της τρομοκρατίας και της ασφάλειας!
Η «κυρία» Μπρουγιαννάκη "τόλμησε" αυτό που κανένας συνάδελφός της δεν διανοήθηκε να κάνει στους προηγούμενους επαναλαμβανόμενους τρεις (3) ελέγχους!
Η «κυρία» Μπρουγιαννάκη υποχρέωσε Ιταλίδα υπήκοο να πετάξει μπροστά της ελληνική φέτα σε συσκευασία 100 γραμμαρίων (που είχε αγοραστεί εντός του duty free αναχώρησης του αεροδρομίου) διότι «υπήρχε κίνδυνος τρομοκρατίας»!
Παρά την επίδειξη της σχετικής απόδειξης αγοράς, παρά την επίδειξη του τυριού φέτα-τρομοκράτης, παρά τις διαμαρτυρίες τις Ιταλίδας (ότι σε 3 προηγούμενους ελέγχους δεν υπήρχαν ενδείξεις σχέσης της φέτας με την τρομοκρατία) η ανένδοτη Μπρουγιαννάκη (Πύλη Β27) έκανε το καθήκον της!
Η φέτα των 100 γραμμαρίων πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων!
Και η εν λόγω ειδική περί τρομοκρατίας και τουρισμού, απλώς επέδειξε την κάρτα της (έγραφε απλώς: Μπρουγιαννάκη, χωρίς καν όνομα...), αρνούμενη να δώσει περισσότερα στοιχεία!
Τέτοιες καραγκιοζοπαίχτριες να προσλάβετε πολλές εκεί στο Ε. Βενιζέλος, για να μάθουν όλοι πως λειτουργεί το αεροδρόμιο της χώρας μας!

6 σχόλια

  1. Θα μπορούσε η κα Μπρουγιαννάκη να τοποθετηθεί επόπτρια των αποχωρητηρίων του σιδηροδρομικού σταθμού Ομονοίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τη φέτα ακολουθεί η ελιά, η αντζούγια η ντοματούλα και το αγγουράκι. Αμ τι νομίζατε, ξεροσφύρι θα το πίναμε το κοκτέιλ... μολότοφ;
    Προσοχή όμως γιατί σε λίγο θα απαγορευτούν και τα γιαούρτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. <>

    Τα μυαλά σου και μια λίρα
    και του μπογιατζή ο κόπανος

    οχι της Μπρουγιαννάκη,

    εσένα τύφλα που εισαι σταματημένος "παρα είκοσι"

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια και αναφέρθηκες σε αεροδρόμιο και μάλιστα με συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν και θα διώξουν και όσους θα μας προτιμούσαν σαν εναλλακτική λύση καθότι οι νότιες ακτές της Μεσογείου καίγονται, ίσως στην κάθε κυρία - πώς την είπες - θα έπρεπε να της θυμίσεις το γνωστό, λίγο άκομψο ρητό "Κυρά μου χέσε ψηλά και αγνάντευε" χαμογελώντας και ελπίζοντας ότι η Ιταλίδα τουρίστρια ΔΕΝ ξέρει ελληνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατι δεν λες σωστα φιλε.....πολυ απλα μας τα λες.....ασε λοιπον τις εξυπναδες και επισυναψε την αναφορα της εν λογω κυριας που σας παρεδωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση