GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή αντεπίθεση Πάγκαλου στη ΝΔ για την Hurriyet...

Σκληρή απάντηση επεφύλαξε στην Νέα Δημοκρατία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος με αφορμή την κριτική που του άσκησε ο Γ. Μιχελ...

Σκληρή απάντηση επεφύλαξε στην Νέα Δημοκρατία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος με αφορμή την κριτική που του άσκησε ο Γ. Μιχελάκης για τις φερόμενες δηλώσεις του σε τουρκική εφημερίδα.
«Ο κύριος μαζί τα φάγαμε”ξαναχτύπησε. Αφού αποκάλεσε τους δημόσιους υπαλλήλους “κοπρίτες”και αφού χαρακτήρισε τους αξιωματικούς των Ενόπλων μας Δυνάμεων“αντιπαραγωγικούς, πήγε στην Τουρκία για να λοιδορήσει συλλήβδην τους Έλληνες», λέγοντας πως «όταν οι Τούρκοι εργάζονταν, εμείς τεμπελιάζαμε», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Πάγκαλου:
Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ούτε αργόσχολοι ούτε νωθροί, ήταν όμως ο Κώστας Καραμανλής και γι αυτό οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή, υπογραμμίζει σε υψηλούς τόνους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η «μνημειώδης φράση "άσ' το γι αργότερα", αποτελεί τον ορισμό της αναβλητικότητας και...
 της άρνησης ενός ηγέτη να επιτελέσει το καθήκον του».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διαψεύδει και πάλι ότι έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο. Αντίθετα, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «έχει δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Economic Observer (9/7/2010) όπου δήλωσε: "Οι Έλληνες δουλεύουν πραγματικά σκληρά. Η παραγωγικότητά μας είναι υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο". Έχει δηλώσει επίσης στην Ελληνική Βουλή στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό (22/12/2010): "Μια χαρά είναι η Ελλάδα. Και πλουτοπαραγωγικούς πόρους έχει και επιχειρηματίες κι έναν σκληρά εργαζόμενο λαό έχει στον ιδιωτικό τομέα"».
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, επισημαίνεται ακόμη ότι σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» (7/4/2011) ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ δήλωσε ότι ο Κ.Καραμανλής, έχοντας πλήρη συνείδηση για το τι ακριβώς συνέβαινε στην οικονομία, του έλεγε : «Ασ' το γι αργότερα». «Μετά το 2007, όταν η οικονομία της χώρας διαλυόταν και τα δάνεια μαζί με το έλλειμμα αυξάνονταν εκτός ελέγχου, ο Τύπος, ακόμα και ο φιλικά προσκείμενος στη ΝΔ, αναπαρήγε διαρκώς την εικόνα ενός Πρωθυπουργού που προτιμούσε να συζητά και να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να πάρει τις αποφάσεις που έπρεπε. Η μνημειώδης φράση "άσ' το γι αργότερα», αποτελεί τον ορισμό της αναβλητικότητας, της άρνησης, εν τέλει, ενός ηγέτη να επιτελέσει το καθήκον του. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ούτε αργόσχολοι ούτε νωθροί. Ήταν όμως, δυστυχώς, ο τότε Πρωθυπουργός τους και γι αυτό οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή», υπογραμμίζεται με νόημα, για να ακολουθήσει στη συνέχεια σφοδρή επίθεση προς τον πρόεδρο της ΝΔ: «... ούτε ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει καλή εικόνα για τον προκάτοχό του, αφού στη Βουλή (1/4/2011) εν τη ρύμη του λόγου του, είπε ότι ο προηγούμενος Πρωθυπουργός είχε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Βεβαίως μετά η δήλωση διευκρινίστηκε αλλά οι εντυπώσεις έμειναν. Η αγωνία του να πάρει αποστάσεις από την "καταραμένη" πενταετία 2004-2009 της νωθρότητας, της διαφθοράς και της καταστροφής, τον έχει οδηγήσει να διασπάσει το κόμμα του, να ανεβάσει τα ποσοστά του ΛΑΟΣ, να έρθει σε ρήξη με τους "καραμανλικούς" και να συναγωνίζεται τους "Αληθινούς Φιλανδούς" σε αντιευρωπαϊκές λογικές και πρακτικές».
Κλείνοντας, ο κ. Πάγκαλος βάλλει και κατά της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «μέσα στο πρωτοφανές άγχος να αποδείξει ότι παραμένει η "γνησιότερη φωνή" του Α.Σαμαρά στον Τύπο, κατεβαίνει ένα-ένα τα σκαλιά της ποιότητας και της αναγνωσιμότητας για να καταντήσει ένα ακόμα tabloid τύπου Bild».

23 σχόλια

  1. Υπάρχει κανένας Ελληνας που να αμφιβάλλει οτι αυτό το αθυρόστομο χοντρογούρουνο κάθαρμα δεν τα ειπε αυτά στούς Τούρκους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΙΚΡΟΝ ..ΠΟΤΗΡΙΟΝ ___________

    Ρεκόρ ΠΑΣΟΚ και σήμερα:
    Turbo και σήμερα spread (1136μ.) και CDS (1326μ.)

    ολεεεεεεεεε...
    ΠΑΣΟΚάραααααα...........


    Ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Δανείστηκαν 1200% ακριβότερα απ' ότι επί Καραμανλή !!!

    Η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ των μάγων ΓΑΠ-ΠΑΠ κατάφερε σήμερα και διέθεσε τίτλους αξίας 1,625 δισ. ευρώ με απόδοση 4,10%!!!

    Στην αμέσως προηγούμενη δημοπρασία αντίστοιχων τίτλων, τον Φεβρουάριο, η απόδοση είχε διαμορφωθεί στο 3,85% ενώ στις 20 Οκτωβρίου του 2009, με τα απόνερα του Καραμανλή, η απόδοση ήταν 12 φορές κάτω , στο 0,35%!!!!

    Η αξία των συνολικών προσφορών ήταν 4,316 δισ. ευρώ, με το αρχικό ζητούμενο ποσό στα 1,25 δισ. ευρώ. Σημειώνεται ότι το ποσό που διατέθηκε αφορά -σε ποσοστό 30%- μη ανταγωνιστικές προσφορές. Η δημοπρασία υπερκαλύφθηκε κατά 3,45.


    ΣΧΟΛΙΟ......___________________
    αν θα το πιεί....!!!
    μωρέ θα το πεί Ολο το βαρέλι
    και ολα τα ποτήρια μέχρι πάτου
    και το ποτήρι...
    Για να μην ξοδεύουμε και σφαίρα
    για τον Τσογλάνογλου Γεώργιο του
    Αντρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοι πάει το ....βασίλειο
    της Ψευτιάς, της Αλητείας
    και της ΠασοκοΜΑΛΑΚΙΑΣ.
    - «λεφτά υπάρχουν»
    - «αν χρειαστούν νέα μέτρα εγώ θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει»
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΠΑΥ ;;;;

    ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
    ΕΙΣΤΕ ΟΟΟΛΟΙ ΑΠΟΤΥ...ΧΥΜΕΝΟΙ

    Και άλλα τόσα ψέμματα δεν σας φτάνουν ? Πιστεύεται ακόμη οτι λέει η κυβέρνηση ??
    ΟΧΙ..
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ .. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!
    Και ενας τυφλός το βλέπει.. και ενας κουφός το ακούει... οτι η κυβερνηση μας κοροϊδευει... !!

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ....ΖΩΟΝ.
    (αν και απαξιώ καιρό τώρα)

    Άντε ρε παλιό ξεφτίλα.
    Ότι μαλακία σου έρχεται την αμολάς.
    Κανονικά θα έπρεπε να είχες πάει σπίτι σου, όπως πολλοί από εκεί μέσα στην Βουλή εννοώ, γιατί είσαστε καλοί μόνο για να καταστρέφετε και τίποτα άλλο, χρόνια τώρα,
    και γιατί δεν ελπίζουμε σε ενδεχόμενη σοβαρότητα σου.

    Εδώ και η γυναίκα σου δεν γουστάρει να λέγετε Παγκάλου και κάνει μηνύσεις.
    Φαντάσου...ΦΤΥΣΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...Η ΞΕΥΤΊΛΑ ΣΟΥ
    ΣΑΝ ΒΟΘΡΟΣ ...ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ
    ΡΕ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΕΙ
    ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΕ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΧΑΜΕΝΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ
    ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΔΩ...

    ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεκόρ ΠΑΣΟΚ και σήμερα:
    Turbo και σήμερα spread (1136μ.) και CDS (1326μ.)

    ολεεεεεεεεε...
    ΠΑΣΟΚάραααααα

    Γεία σου Γουράνα Πάγκωλεεεε
    ολε.....

    Ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Δανείστηκαν 1200% ακριβότερα απ' ότι επί Καραμανλή !!!

    Η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ των μάγων ΓΑΠ-ΠΑΠ κατάφερε σήμερα και διέθεσε τίτλους αξίας 1,625 δισ. ευρώ με απόδοση 4,10%!!!


    Στην αμέσως προηγούμενη δημοπρασία αντίστοιχων τίτλων, τον Φεβρουάριο, η απόδοση είχε διαμορφωθεί στο 3,85% ενώ στις 20 Οκτωβρίου του 2009, με τα απόνερα του Καραμανλή, η απόδοση ήταν 12 φορές κάτω , στο 0,35% !!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ,ΤΟΤΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ? ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ .ΛΙΓΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΜΟΦΑΙΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Πάγκαλος είναι ένα εκ γενετής επιφανές μέλος του φασιστικού κυκλώματος. Είδε το φως της ζωής σαν εγγονός του μεγαλύτερου δωσίλογου της κατοχής. Όταν τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα πεινούσαν, ο Πάγκαλος αποθήκευε λίπος από το γάλα της Βέρμαχτ και της Γκεστάπο. Στη συνέχεια ο εγγονός του δωσίλογου έπρεπε να σβήσει τα ίχνη του.. έγινε επιφανής σταλινικός. Μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ Όμως, ούτε αυτό το έκανε τζάμπα. Όταν οι δημοκράτες Έλληνες δεν πεινούσαν πλέον, αλλά εργάζονταν σκληρά για την επιβίωσή τους και πάλι ο Πάγκαλος συγκέντρωνε λίπος. Η φτωχή Ελλάδα "έδιωχνε" τα τίμια παιδιά της, αλλά συντηρούσε τα εγγόνια των δωσίλογων. Επί χρόνια ο Πάγκαλος ζούσε πλούσια σαν κομματικός αξιωματούχος του ΚΚΕ. Ο εγγονός του αρχιδωσίλογου της Δεξιάς ζούσε πλούσια ως αυθεντικός σταλινικός αξιωματούχος του ΚΚΕ και άρα ως χαφιές τεμπελχανάς. Μόνον όταν άρχισε να "στερεύει" η "αγελάδα" του Στάλιν την εγκατέλειψε ο "δημοκράτης". Αλλά όταν είδε αλλού περισσότερο "φαΐ" έγινε μέλος του ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι όμοιοί του έστηναν κύκλωμα εξουσίας και είχαν ανάγκη από έμπειρους χαφιέδες και προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 19 Απρ 2011 3:23:00 μ.μ.
    19 Απρ 2011 4:14:00 μ.μ.

    ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ...

    Υ.Γ.
    ΠΕΡΝΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ "Υ" ....
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ ....

    Υ.Γ 2
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ ΕΓΔΕΡΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΕΕ ΜΟΥ ΤΟ ΒΟΟΕΙΔΕΣ ο Γ. Μιχελάκης,

    Έλληνες δεν ήταν ποτέ ούτε αργόσχολοι ούτε νωθροί,
    δεν εχουν τιποτα να ζηλέψουν απο τους τούρκους

    Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗς ΦΥΛΗΣ

    Υπάρχουν Φροντιστήρια στη Τουρκία;
    ΟΧΙ

    Στο Ελλάντα αντιμετωπίζουμε την "ανεργία" με χιλιάδες φροντιστήρια που αντικαθιστούν τα χιλιάδες σχολεία και τους 180000 εκπαιδευτικούς.

    Υπάρχουν στη Τουρκία μοναστήρια, μισθοδοτούμενοι παπάδες δεσποτάδες θεολόγοι διπλοθεσίτες;
    ΟΧΙ

    Στο Ελλάντα τα εχουμε.

    Υπάρχουν στη Τουρκία τόσες χιλιάδες λογιστές και φοροτεχνικοί κυρίως συνταξιούχοι πρώην εφοριακοί;
    ΟΧΙ

    Στο Ελλάντα έχουμε, για να συμβουλεύουν τους φοροφυγάδες.

    Επομένως ο κ. Μιχελάκης εχει πάντα δίκιο, εφόσον υπερασπίζεται τα ΔΙΚΙΑ των ψηφοφόρων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπραβο θοδωρα καλα τα λες και ασε τους αληθινους μαλακες να σκουζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    ΤΑ ΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΤΟΥ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΖΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ 5.40 ΠΟΛΥ ΖΩΟΟΟΟΟΟ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ;
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΡΕ............
    Η ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ.

    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ !
    ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΣΘΕΝΗ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ...ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΣΥΓΚΑΗΚΕ ΠΆΛΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ
    ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΘΥΜΑΣΤΕ ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΝΟΥΣ ? Αυτός είναι πραγματικά τζάμπα μάγκας....

    Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, στο BBC στο δημοσιογράφο Malcolm Brabant (
    25 Φεβρουαρίου, 2010).
    Δείτε στο Βίντεο που ακολουθεί τι είπε για τους Γερμανούς .....
    "Πήραν το ελληνικό χρυσό που υπήρχε στην Τράπεζα της Ελλάδος, πήραν ελληνικά χρήματα, τα οποία ποτέ δεν επέστρεψαν. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν ισχυρίζομαι πως πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέψουν τα χρήματα. Μας οφείλουν, ωστόσο, ένα ευχαριστώ."
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ...

    Αυτός είναι πραγματικά τζάμπα μάγκας...
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ..ΤΩΡΑ.

    Δεν ξέρω αν στον Πάγκαλο επικρατεί Η ΒΛΑΚΕΙΑ
    Ή ΑΣΘΕΝΕΙΑ.Η στοματική διάρροια.

    Λάλησε το Πάγκαλο από το πολύ φαΐ.Το θεριό με το αποκρουστικό σουλούπι, αυτό που φανερώνει.

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ
    ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΕ..
    ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ
    ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τώρα για να λέμε και την αλήθεια δεν είχε άδικο ο χοντρός
    Σας πείραξε ρε τεμπέληδες που όλα αυτά τα χρόνια της επίπλαστης ευημερίας το μυαλό σας ήταν τι λαμογιά θα κάνετε για να τα αρπάξετε. ποιό κομμάτι δάσους θα κάψετε για να στήσετε αυθαίρετο εξοχικό, ενώ παριστάνατε τους αγανακτισμένους για την καταστροφή της φύσης, ποιό τζιπάκι θα πάρετε με δανεικά, για να πουλάτε μούρη στο χωριό σας κουβαλώντας μονίμως στην σχάρα τα χιονοσκί ή την σανίδα του serf για να δείξετε πόσο άνετοι sportsman και κονομημένοι είσαστε, κλείνατε Πάσχα καλοκαίρι στην Μύκονο και χειμώνα στην Αράχοβα για να κάνετε γκλαμουράτες διακοπές παριστάνοντας τους πλούσιους ,πίνοντας το ποτάκι σας σε ακριβά στέκια δίπλα σε πλούσιους φλώρους ,ξενέρωτες βιζιτούδες και κονομημένους νονούς, με δανεικά και διακοποδάνεια που αφειδώς σας μοίραζαν οι τράπεζες, ποιόν χεσμένο κώλο και ποια κατουρημένη ποδιά θα φιλήσετε για να σας χώσει σε καμία δημόσια θεσούλα, εσας ή το σπλάχνο σας, για να τα κονομάτε χωρίς να δουλεύετε αργόμισθοι και αραχτοί τρώγοντας από το δημόσιο από τις σάρκες σας βλάκες, πιά φίρμα T shirt παπουτσάκι παντελονάκι θα αγοράσετε για να μοστράρεστε στην παρεούλα σας και να κορδώνεστε στις γκόμενες , σε ποιο κολάδικο - χοροπηδάδικο θα κλείσετε τραπέζι διασκεδάζοντας ξέφρενα μέχρι πρωίας πληρώνοντας κατοσταριές τα ευρώ για μπόμπα ουίσκι και πανέρια λουλούδια για να κάνετε ντόρο στην πουτανίτσα της πίστας και τον μαλάκα που τραγουδούσε playback
    Τώρα σας κακοφαίνεται που σας λένε τεμπέληδες, σας κακοφαίνεται που σας λένε ότι τα φάγατε μαζί. Ε ! Αφού έτσι είναι, τέτοιοι είστε και δεν πρόκειται να αλλάξετε.
    Τώρα βρίστε με όσο θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ...ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΤΑ ΕΙΠΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 4¨58 ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ? ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ .ΛΙΓΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΜΟΦΑΙΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ

    19 Απρ 2011 4:14:00 μ.μ.

    ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
    ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΦΡΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσοι δε γνωρίζετε τι είναιη Ελλάδα σήμερα πηγαίνετε μια βόλτα στην Επαρχία και ζητήστε έναν εργάτη για κάποια δουλιά στο σπίτι, στο χωράφι, στον κήπο σας ή κάπου αλλού. Σιγά μη βρήτε άνεργο έλληνα! Αλβσνό ή Ρουμάνο αν είστε τυχεροί γιατί δεν αδειάζουν για έκτακτες δουλειές! Οι Έλληνες άνεργοι είναι ενταγμένοι σε εργολαβίες που εκτελούν εργολάβοι Αλβανοί ή Ρουμάμοι! Τώρα αν πληρώνουν όλοι αυτοί εισφορές, ΦΠΑ ή φόρους μη με ρωτάτε. Ρωτήστε τις Εφορίες της περιοχής που αμφιβάλλω αν ξαίρουν ή αν προσπαθούν να μάθουν. Όσο για τους κάθε είδους τεχνικούς: ξυλουργούς, σιδηρουργούς, μαρμαράδες, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κλπ μακάρι να ήξαιραν την ύπαρξή τους οι οικονομικές αρχές! Εκεί δεν έχει τεμπελιά, γιατί αυτοί αποτελούν ξεχωριστή ράτσα. Είναι οι έλληνες που έχουν πιάσει το νόημα και μαζί με τους εργοδότες τους ροκανίζουν και ταμεία και φόρους! Έτσι πάει μαζί το τεμπέληδες και το μαζί τα φάγαμε!
    Καλοφάγωτα λοιπόν τελμπεχανάδες και λαμόγια.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νεομιχελακια (πρωην Νεοδρακουλακια),
    οσπου να ερθει η ωρα σας να μας ξανασφαξετε με τα κονσερβοκουτια,γου-
    σταρουμε (ετσι και στην διαλεκτο σας)
    να σας γαμαει ενας χοντρος!
    Αυτο σας αξιζει!Μειασματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ

    Ε ΠΑΓΚΩΛΕ ΖΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟ
    ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΚΕΙ
    ΚΑΛΟ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΕ ΜΟΥΣΧΑΡΕ

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΟΥ
    ΓΑΜΩ.

    ΒΟΟΟΟΟΔΔΔΔΔΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αμάν πια με την γαμημένη την Πασοκ νοημοσύνη σας, μιάς κότας πρησμένης απο το φαγητό
    και μεταλλαγμένης σε Όρνιθα Δεινόσαυρος.

    Επισδή έχει κλούβιο το μυαλό σας απο το φαί, ας υποθέσουμε το ανάποδο.
    Θα ερχόταν ποτέ εδώ ο Τούρκος Αντιπρόεδρος ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ
    ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΕΙΑΝΟΥΜΕ.

    Και υπήρχε πρίπτωση, να αναφερθεί έστω στο τουλάχιστον
    υποτΙμιτικά στον Τούρκικο λαό,
    λαό του......
    ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑΧ., ρε ζώα πασοκ.

    Ε...ΑΥΤΌ,
    ΤΟ ΖΩΟ ΣΑΣ...ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ....
    (…)
    Συζήτησα το θέμα όλα αυτά τα χρόνια μετά…...
    Οπως ίσως γνωρίζετε, στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Επικρατεί πολλή απαισιοδοξία και η απαισιοδοξία είναι κακή (…) Επρεπε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του δημόσιου τομέα. Επί χρόνια αποφεύγαμε να τα θίξουμε. Ηταν ένας βολικός τρόπος να ζούμε, αλλά ταυτόχρονα και τεμπέλικος και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε (…) Ελπίζω το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας να είναι θετικό (…)

    Οταν η Εθνική Τράπεζα αγόρασε τη Finansbank, ορισμένοι κύκλοι στην Αθήνα έκαναν λόγο για την «Εθνική πατάτα». Τώρα η Finansbank, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί τμήμα της Εθνικής Τράπεζας, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τράπεζες. Και τώρα όσοι επέκριναν τη συμφωνία μπορούν να δουν πόσο λάθος έκαναν”.Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με τα όσα δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για την τεμπελιά...
    Από το Onalert



    ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ.
    Αγράμματοι και μη Έλληνες, που κάνατε την επανάσταση του 21 και λοιπές παπαριές..
    Όπως έχει πει αυτό το ΟΡΝΙΟ, που είναι ΑντιΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ελληνικής κυβέρνησης. !

    αι σιχτιρ..πια.
    Δεν είμαστε θηλαστικά πασοκ όλοι μας..

    ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΣΑΣ
    - Αναφέρθηκε - στην εξαγορά της Finansbank “ως μια από τις πιο επιτυχημένες επενδύσεις”...

    Την οποία ωστόσο το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπακωνσταντίνου, ως εκπρόσωπος του κόμματος τότε,
    τη χαρακτήριζαν “σκάνδαλο” ;

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ
    ΠΡΩΤΟΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ Νο2 ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΖΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση