GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αντεπίθεση Πάγκαλου για την Hurriyet...

Αντικρούοντας εκ νέου τα πυρά της ΝΔ για φερόμενες ως δηλώσεις του σε τουρκική εφημερίδα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλο...

Αντικρούοντας εκ νέου τα πυρά της ΝΔ για φερόμενες ως δηλώσεις του σε τουρκική εφημερίδα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, υποστήριξε ότι κατά την προσφώνησή του σε γεύμα των ομογενειακών σωματείων της Κωνσταντινούπολης μίλησε για βολικό και τεμπέλικο τρόπο του συστήματος και όχι των εργαζομένων.
Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο κ. Πάγκαλος επανέλαβε ότι θα προσφγύγει στη Δικαιοσύνη κατά του εκπροσώπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκη. «Θα κάνω αγωγή και θα αποφανθούν τα δικαστήρια ποιος είναι υβριστής», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε «ψευδείς, καταγέλαστες και συκοφαντικές τις δηλώσεις» του κ. Μιχελάκη.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να υποβάλει εναντίον του πρόταση μομφής, αντί να ζητεί από τον Πρωθυπουργό να τον πάψει από τη θέση του. «Ποιος είναι ο κ. Σαμαράς που θα υποδείξει στον πρωθυπουργό πως θα συνθέσει την κυβέρνησή του;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε πως «ποτέ στο παρελθόν δεν...
 έχει συμβεί να υποδεικνύει ένα κόμμα της αντιπολίτευσης ποια θα είναι η σύνθεση της κυβέρνησης».
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μιχελάκης, σχολιάζοντας την παρουσία του κ. Πάγκαλου στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, δήλωσε ότι «ο κ. Πάγκαλος κατέφυγε στην κρατική προστασία της ΕΡΤ για να συνεχίσει, χωρίς αντίλογο, το υβρεολόγιο και την ασύστολη ψευδολογία. Αξιος ο κομματικός μισθός τους. Μόνο που τον πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, παραθέτει ένα-ένα τα σημεία της ομιλίας του στο γεύμα των ομογενειακών σωματείων της Κωνσταντινούπολης, κάνοντας λόγο για «πέντε ψέμματα της ΝΔ» που έχουν ως εξής:
- «Ο Πάγκαλος έδωσε συνέντευξη στην Hurriyet: Ο δημοσιογράφος της Hurriyet αναφέρει εγγράφως ότι δεν πήρε ποτέ συνέντευξη από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης ούτε καν μια δήλωση, όπως από την πρώτη στιγμή αποσαφήνισε το Γραφείο Τύπου του Αντιπροέδρου. Υπάρχει απλώς η προσφώνηση του Αντιπροέδρου σε γεύμα των ομογενειακών σωματείων της Κωνσταντινούπολης, όπως ακριβώς γνωστοποίησε το Γραφείο Τύπου του Αντιπροέδρου», απαντά ο κ. Πάγκαλος.
«Ο Πάγκαλος δήλωσε κατά λέξη "όταν οι Τούρκοι εργάζονταν, εμείς τεμπελιάζαμε": Δεν υπάρχει καμία τέτοια δήλωση», ξεκαθαρίζει. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ διευκρίνισε ότι κατά την προσφώνησή του έκανε λόγο για τεμπέλικο σύστημα και σε καμία περίπτωση δεν είπε τεμπέληδες τους Ελληνες εργαζομένους.
- «Ο Πάγκαλος δήλωσε κατά λέξη ότι «οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες και πρέπει να πάρουν παράδειγμα από τις τουρκικές: Δεν υπάρχει καμία τέτοια δήλωση», επαναλαμβάνει.
- «Ο Πάγκαλος δήλωσε κατά λέξη "μετά την εξαγορά της FinansBankκάποιοι εθνικιστές ενοχλήθηκαν, αλλά σήμερα είναι μια από τις πιο πετυχημένες επενδύσεις": Ο Αντιπρόεδρος επανέλαβε γνωστές θέσεις του για το ζήτημα της εξαγοράς της Finansbank όχι ως προς το τίμημα της εξαγοράς που ήταν το αντικείμενο παλαιότερης κριτικής αλλά ως προς το θετικό γεγονός της προόδου των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Τέλος, υπογραμμίζεται ότι «χθες το απόγευμα η ανεπίσημη θέση της ΝΔ που διακινήθηκε στα γνωστά εκβιαστικά blogs, ήταν ότι υπάρχει μαγνητοφωνημένο κείμενο από συνέντευξη του Πάγκαλου σε τούρκο δημοσιογράφο (όχι της Hurriyet) στην οποία έχουν καταγραφεί οι επίμαχες δηλώσεις: Δεν υπάρχει τέτοιο κείμενο», επισημαίνεται.
Εξάλλου, σημειώνεται ότι στην ίδια προσφώνηση ο κ. Πάγκαλος έθεσε, επίσης, σειρά ουσιαστικών ζητημάτων που αφορούν τους ομογενείς της Πόλης, μεταξύ των οποίων και το κορυφαίο θέμα της επαναλειτουργίας της Σχολής της Χάλκης, γι αυτό εξήγεί και μέρος της ομιλίας του εκφωνήθηκε στα αγγλικά, «διότι ο Αντιπρόεδρος, για τα συγκεκριμένα θέματα, ήθελε να απευθυνθεί στους Τούρκους, Αρμενίους και Εβραίους που ήταν παρόντες και όχι να κάνει μια δήλωση για εσωτερική κατανάλωση». Βεβαίως, αναφέρει, αυτά τα αποσπάσματα, η Νέα Δημοκρατία φρόντισε να τα ξεχάσει.
Στη συνέχεια της ανακοίνωσής του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χρησιμοποιεί νέους βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον εκπρόσωπο της ΝΔ και την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».
«Εν πάση περιπτώσει», αναφέρει, «αρκεί να διαβάσει κάποιος όσα δήλωσε ο κ. Μιχελάκης στις 18/4/2011 και όσα δημοσίευσε η εφημερίδα του σήμερα για να αντιληφθεί ότι επάξια κέρδισε τον τίτλο "βαρώνος Μυνχάουζεν"». «Όμως αυτός δεν ήταν εκπρόσωπος Τύπου ενός κόμματος εξουσίας. Είναι δυνατόν να θέλει να κυβερνήσει κάποιος τη χώρα με ακροδεξιά «τσικό» και με τέτοιες μεθόδους;» διερωτάται και προσθέτει στον ίδιο τόνο : «Η εξέλιξη των γεγονότων δικαιώνει όσους από την πρώτη στιγμή έθεσαν το μέγιστο ζήτημα αρχής για το κατά πόσον είναι συμβατό, εκπρόσωποι Τύπου ενός κόμματος να διορίζονται εκδότες ή διευθυντές εφημερίδων εξακολουθώντας επί της ουσίας να ασκούν έλεγχο στις εφημερίδες τους. Το ζήτημα δεν είναι τι έγραψε και τι γράφει ο "Ελεύθερος Τύπος" αλλά η διαπλοκή κόμματος και εφημερίδας με την ταύτιση στο ίδιο πρόσωπο δύο λειτουργιών εκ γενετής αντίθετων».
«Είναι προφανές επίσης», συνεχίζει ο κ. Πάγκαλος, ότι ο «Ελεύθερος Τύπος έχει γυρίσει στις εποχές του «βρώμικου '89». «Απέναντι σε τέτοιες πρακτικές και λογικές που πλήρωσε ακριβά η χώρα, ο μόνος δρόμος είναι αυτός της δικαιοσύνης», καταλήγει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί όπως προβλέπουν οι νόμοι στις περιπτώσεις της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Όσον αφορά τη Hurriyet και την αξιοπιστία των γραφομένων της, ο κ. Πάγκαλος αναγνωρίζει ότι η εν λόγω εφημερίδα είναι έγκυρη και με μακρά παράδοση, σημειώνοντας όμως ότι είναι εσωτερικό της ζήτημα «το πώς θα διευθετήσει το δεοντολογικό ζήτημα που ανέκυψε με τον τρόπο που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος παρουσίασε την ομιλία του» και «την πρόσθεση φράσεων σε εισαγωγικά που ποτέ δεν ειπώθηκαν».
Aνταπαντώντας, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης κλιμάκωσε την επίθεσή του, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζοντας τον κ. Πάγκαλο υβριστή:
«Ο κ. Πάγκαλος, στην τέταρτη κατά σειρά ανακοίνωσή του, για τα όσα είπε στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαιώνει ότι υπήρξε και παραμένει υβριστής. Ότι συνεχίζει να ψεύδεται και τώρα αρχίζει να απειλεί.
Στην πρώτη ανακοίνωση αναφερόταν ότι ''δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του Τύπου'' και ''ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ.''.
Στη δεύτερη ανακοίνωση, αφού επαναλάμβανε τον ισχυρισμό ότι ''ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ.'', έβρισκε το πολιτικό θράσος να επιτεθεί κατά της Νέας Δημοκρατίας.
Στην τρίτη ανακοίνωση, αφού επαναλάμβανε τον αρχικό ισχυρισμό ότι ''δεν υπάρχει ούτε συνέντευξη, ούτε οποιαδήποτε επαφή με Τούρκο δημοσιογράφο'', παραδεχόταν ότι ''υπάρχει η προσφώνησή του''. Και, αμέσως μετά, εκτρεπόταν σε νέες προσωπικές ύβρεις.
Στην τέταρτη ανακοίνωση επαναλαμβάνει τα ίδια, εκτρέπεται σε νέες ύβρεις και προσθέτει απειλές.
Σε καμία από τις τέσσερις ανακοινώσεις του ο κ. Πάγκαλος δεν διαψεύδει τα όσα έγραψε η ''Χουριέτ'' την οποία, αντιθέτως, εκθειάζει ως σοβαρή, έγκυρη.
Και, όμως.
Είναι η ''Χουριέτ'' που έβαλε στα όσα είπε ο κ. Πάγκαλος τον τίτλο ''μέρμηγκας και τζίτζικας'', αποδίδοντας σε όλους τους Έλληνες χαρακτηριστικά τεμπέληδων.
Είναι η ''Χουριέτ'' που έγραψε ότι ο κ. Πάγκαλος επετέθη κατά του ελληνικού τραπεζικού συστήματος λέγοντας ότι ''οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες'' και ''ότι πρέπει να πάρουν παράδειγμα από τις τουρκικές''.
Και είναι η “Χουριέτ” που έγραψε ότι ο κ. Πάγκαλος ανέφερε πως ''μετά την εξαγορά της FinansBank κάποιοι εθνικιστές ενοχλήθηκαν, αλλά σήμερα είναι μια από τις πιο πετυχημένες επενδύσεις''.
Υπογραμμίζεται ότι η τουρκική εφημερίδα, την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει σοβαρή και έγκυρη, δημοσιεύει φωτογραφία από τη συνάντησή του με δημοσιογράφο της.
Τον ίδιο δημοσιογράφο που έχει δώσει ηχητικό απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων από τη δίωρη εκδήλωση στην οποία περιλαμβάνεται η ομιλία του στους ομογενείς και η συνομιλία του με το δημοσιογράφο.
Γιατί, λοιπόν, ο κ. Πάγκαλος δεν λέει τίποτε για τη φωτογραφία του με τον Τούρκο δημοσιογράφο, που δημοσιεύει η εφημερίδα, αλλά και για το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα;
Γιατί, όχι μόνο δεν διαψεύδει την τουρκική εφημερίδα, αλλά την προβάλλει κιόλας εκθειάζοντας τη σοβαρότητα και την εγκυρότητά της;
Το συμπέρασμα είναι, πλέον, ξεκάθαρο:
Με τις τέσσερις ανακοινώσεις του ο κ. Πάγκαλος ψεύδεται και αυτοδιαψεύδεται.
Αφού εξύβρισε χυδαία τους δημοσίους υπαλλήλους, αποκαλώντας τους ''κοπρίτες'' και αφού προσπάθησε να απαξιώσει τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, χαρακτηρίζοντάς τους ''αντιπαραγωγικούς'', πήγε στην Τουρκία για να λοιδορήσει συλλήβδην τους Έλληνες.
Και αυτό δεν μπορεί να αγνοείται από κανέναν.
Υπάρχει, όμως, κάτι πιο σημαντικό.
Ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης πηγαίνει στην Τουρκία, την ώρα που η γειτονική χώρα εντείνει τις προκλήσεις της σε βάρος του ελληνισμού, για να πει στους Τούρκους, ότι την ώρα αυτή, η χώρα τους αποπνέει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ότι προοδεύει και διέρχεται μια καλή φάση και ότι οι Έλληνες εμφανίζουν έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αντί να προβάλλει τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας, προβάλλει την Ελλάδα ως χώρα τεμπέληδων.
Ο άνθρωπος που χαρακτήρισε τους αγωνιστές του ’21 ''ένα μάτσο αγράμματους και αδαείς χωριάτες'', ο πρωταγωνιστής της παράδοσης Οτσαλάν στους Τούρκους, ο υπουργός Εξωτερικών κατά τη νύχτα των Ιμίων, εκείνος που συμφώνησε στην απόσυρση της σημαίας από ελληνικό έδαφος επειδή -όπως έλεγε- δεν φυσούσε αέρας να την πάρει, πήγε στην Τουρκία, σε μια τόσο κρίσιμη ώρα, για να εμψυχώσει τους Τούρκους και να εξυβρίσει τους Έλληνες.
Μετά από όλα αυτά επιμένουμε να ρωτούμε:
Αυτός ο άνθρωπος αξίζει να είναι Αντιπρόεδρος της χώρας μας;
Υπάρχει κυβέρνηση;
Υπάρχει Πρωθυπουργός;
Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που επιβάλλει στον Πρωθυπουργό να κρατά τον κ. Πάγκαλο στη θέση του Αντιπροέδρου;».

13 σχόλια

  1. Τούτος είναι για μέσα, Δρμοκαΐτειο μιλάμε. Μαζέψτε τον.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά μίλησε για τεμπέληδες και δίκιο είχε. Ποιος διόρισε όμως στο δημόσιο τις δεκάδες χιλιάδες τεμπέληδες ;
    Το κόμμα του.

    Ημουν 100% σιγουρος οτι τα ειπε.

    Αλλα εκτος απο κωλοχοντρος, ασχημος, αντιπαθης και αχρηστος.
    ειναι και ενα θρασυδειλο καθαρμα το βρωμοκητος.

    ..."Αληθειες" και παπαριες οπου τον βολευει μονο ξερει.
    και καλα να λεει ο αρχικηφηνας.

    Για πες ρε κρεατοβουνο καμμια αληθεια για την ασυλια, τις διαγραφες, τη μη ευθυνη υπουργων, την μειωση βολευτων, τους μισθους σας, τα κλεψιμαιικα σας βρωμοχοντρο κτηνος.

    Α ρε μια 17Ν που θελαμε τωρα, να τους. καθαριζει σα σκυλια με 2 σφαιρες μολις βγαινουνε.
    απο τα κωλοαμαξια τους.


    ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ......ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ... Έχεις δει κανένα μπουρδέλο να χρεοκοπεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΑΞΕΙ.
    ΣΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ.
    ΣΤΗ ΧΟΥΡΙΕΤ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΣΟ "ΑΔΙΚΑ"
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΙΤ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    Ρε ΠαγκΩλε.. καλά εμας δεν μας υπολογίζεις, αλλά κατι ΠαΣτοκοΣκυλα, που σε υπερασπίζονται στο site δεν τα λυπάσαι!!!
    Δεν εχουν που δεν έχουν μυαλό τα ερμα, εχουν και σένα να αλλάζεις θέση κάθε μέρα ;.
    Λάλεψαν τα διανοητικά ανάπηρα.


    MAΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ
    Ο ΠΑΓ.ΚΩΛΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΑΛ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ..

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ
    ΕΙΔΟΣ !!

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
    ''ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ''..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±

    ΤΕΡΑΤΑ...ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΚΡΕΠΑΛΗΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.
    καταγωγή ΑΠΟ ΣΚΩΛΗΞ. *



    * σκωληξ(σκουληκι)= αηδιαστικο ερπετοειδές τρεφόμενο ως παράσιτο από γειτονικές φωλιές ή από μαύρα κοράκια (πράσινου ή μαύρο χρώματος, γλυώδους, γλιτσερου και μιξοειδούς και αποκρουστικής εμφάνισης )

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ..ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΟΝΤΑ
    ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΦΩΝ.

    καθώς σήμερα 21/4
    έχουν επέτειο ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ.

    ΤΟΥ ΄67 ΤΟΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ±±±±±±±±±±±±±±±±±

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...καλά θα κάνειs να μη μιλάs
    καθόλου απο τη βολική καρεκλάρα σου
    κι άσε μαs στον πόνο εμάs που είμαστε στην απέξω να βρούμε άκρη.
    Ακόμα κι αν έχειs δίκαιο,που δεν
    έχειs εσύ τόσα χρόνια τόση εξουσία
    κατέχειs γιατί δεν τα άλλαξεs όλα
    αυτά που μαs κατηγορείs ή αν δεν
    μπόρεσεs γιατί δεν παραιτήθηκεs
    όπως κι ο Μαυρογiαλόυροs στην
    ελληνική ταινία?Θα μου πειs τώρα
    τι λέs?Γίνεται να υπάρξει φιλότιμο
    στην πολιτική πραγματικότητα, αυτά
    μόνο στα έργα γίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα όσα καταγράφονται στις τελειταίες γραμμές μαρτυρούν τη σύγχηση που έχουν εκείνοι που τις γράφουν! Ντροπή!
    Προσωπική μου άποψη: τι τον έχουν τον Οτσαλάν κάποιοι που τον υποστηρίζουν με τα καμώματά του κατά της χώρας μας; Και ποιος θα ήταν ο χαρακτηρισμός από δύητους για τον Πάγκαλο αν μπλέκαμε σε πόλεμο εξασιτίας του αρχηφούθ των κούρδων; Και ποιος είπε στον Οτσαλάν να έλθει στην Ελλάδα; Ποιος τον κουβάλησε εδώ και η Ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να ρισκάρει για τον ύποπτο για μένα λόγο της άφιξής του; Για τα Ίμια το λέτε και το ξαναλέτε: Βουλώστε το καλύτερα όταν μας φέρνατε τη χούντα και καταντήσατε τη σχέση της χώρας με την Τουρκία καθαρά εχθρική! Έφυγηε ο Καραμανλής ηττημένος και γύρισε τροπαιούχος! Ποιους αγώνες έκανε και κείνος και η παράταξή για το διώξιμο της χούντας; Άντε ξενοκίνητοι!

    Υαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά Πάγκαλε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τρομοκρατημένος Πάγκαλος για όσο διάστημα μπορεί να "κρύβεται" πίσω από ανώτερα κυβερνητικά "καθήκοντα" έχει "άλλοθι".

    Φοβάται όμως μην αποκαλυφθούν πλήρως όλες οι λανθασμένες επιλογές του.
    Αλίμονό του αν χάσει την εξουσία.

    Τι θα κάνει ; Η ίδια η ζωή θα τον αποβάλει. Θα απογυμνωθεί από κάθε είδους προστατευτική "πανοπλία". Θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στο υποτιθέμενο σπίτι του ως "ανάπηρος".

    Δεν θα είναι όμως ο πατέρας,
    ο οποίος επιτέλους "γύρισε" στο σπίτι.
    Θα είναι ο άρρωστος παππούλης, ο οποίος δυστυχώς "γύρισε" στο σπίτι, για να πεθάνει "ήσυχα" και αναγκαστικά θα πρέπει να ζει μέσα σε μια νεανική οικογένεια...... χοχοχοχο..

    ΤΕΡΑΣ ..και όμως ..ΨΟΘΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΤΗΝΟΣ

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΗ...στα αρχίδια του.

    ΣΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΒΑΚΩΣΕ
    ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ..
    ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ?

    ΑΑ...ΕΚΕΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
    ΌΠΩΣ ΣΤΟΥς ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
    αυτούς υους πήλινους ...χεχεχε.

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΚΕΡΑΤΑ...

    ΕΕ..ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΜΠΑΣΤΡΑΡΔΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και αυτος, ο παχυδερμος, τι ειναι ;
    Το τερας του Λοχνες ;

    Τα σκατα και το φτυαρι...ΕΙΝΑΙ!
    ΚΑΙ ΒΡΟΜΟΚΟΠΑΝΕ..


    Μα ξερει ο ελληνικος λαος ποιος ειναι αυτος που τους αποκαλει κοπριτες και τεμπεληδες ;

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ !
    Π Ο Τ Ε !
    ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΜΜΙΣΘΟ ΗΤΑΝΕ, ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ.


    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ....ΜΕ ΤΟ ΖΩΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση