GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαι δια στόματος Λαζαρίδη, η αποκήρυξη του Αλογοσκούφη για την απογραφή...

Συνέχεια είχαμε σήμερα στην αποκήρυξη του Γ. Αλογοσκούφη από την ΝΔ για το θέμα της απογραφής το 2004.   Ο στενός συνεργάτης του Αντ...

Συνέχεια είχαμε σήμερα στην αποκήρυξη του Γ. Αλογοσκούφη από την ΝΔ για το θέμα της απογραφής το 2004.  
Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” και υποστήριξε ότι “ήταν λάθος" αλλά "άλλου μεγέθους λάθος. Δεν το πληρώσαμε σχεδόν καθόλου, συγκρίνοντας εκείνη την απογραφή και τις συνέπειές της με αυτή την οποία έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου και η οποία προκάλεσε την έκρηξη των spreads.”
Ο Χρ. Λαζαρίδης εγκωμίασε πάντως άλλες αποφάσεις της κυβέρνησης Καραμανλή, όπως το "όχι" στο σχέδιο Ανάν και το βέτο στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια ενώ είπε ακόμη ότι....
 “από άλλους εκβιάστηκε ο Καραμανλής να κάνει πρόωρες εκλογές το 2009 και όχι από τον Αντώνη Σαμαρά που ήταν 7 μήνες υπουργός”.

10 σχόλια

  1. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΑΣΑΛΕΙΒΕΙΣ.ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ , ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΠΙΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΓΗ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ.ΕΨΑΞΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΒΓΗΚΑΝ .ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΜΕΤΟ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΝΤ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΙΑΤΡΟΙ,ΠΟΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΤΥΧΙΑ. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΡΑΣΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ . ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ. Η ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Πάγκαλος (*), τάβαλε τελευταία με τα Blogs, και με όσους γράφουν σ' αυτά.

    Τον πειράζει φαίνεται που έπεσε πλέον η κυκλοφορία της φυλλάδας του εθνικού μεγαλοεργολάβου.

    Ονειρεύεται ο αιμοσταγής να μας περάσει λεπίδι, και ενοχλείται που δεν μας έχει στο πιάτο!!!

    Αν θέλει λοιπόν να πάψει ο Έλληνας να γράφει στα Blogs κατά του καθεστώτος, ας εξασφαλίσει το κόμμα του:

    α. Συνθήκες ελευθερίας της έκφρασης και ελευθερίας,

    β. Τήρησης από μέρους του κόμματος του συνθηκών σεβασμού του Συντάγματος. Αυτού που το κόμμα του το αγνοεί, δεν το σέβεται και το παραβιάζει.

    γ. Επίσης να φροντίσει να αποσύρει όλους τους κυβερνητικούς εκπροσώπους από τα κανάλια (Πεταλοκαμπουράκη, Πεταλοοικονομέα, Πεταλοπρετεντέρη, Πεταλοκαψή, Πεταλοτρέμη, Πεταλοχασαπόπουλο, Πεταλομακρή, Πεταλοκοραή, Πεταλοτσίμα τον φόρμουλα κλπ) και να αφήσει μόνο έναν, όπως γινόταν 100-ετίες τώρα, τον Πεταλωτή (για να πεταλώνει τους "κοπρίτες" του).

    δ. Και να σταματήσει την μαύρη προπαγάνδα από τα κρατικά κανάλια, γιατί εμείς τα πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ και μάλιστα χωρίς να μας ρωτούν, αποσύροντας τους ξεφωνημένους κομματικούς εγκάθετους οσφυοκάμπτες, δουλοπρεπείς και ξεπουλημένους δημοσιογράφους του

    ε. Και να μην στέλνει το καθεστώς στον Εισαγγελέα,

    http://www.express.gr/news/finance/458562oz_20110420458562.php3

    όσους (πιστεύοντες στην ελευθερία της έκφρασης) εκφράζουν κατά την ελεύθερη κρίση τους, την εκτίμησή τους ότι η αναμόρφωση του χρέους είναι αναπόφευκτη.
    ________________
    (*). Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος είναι επαγγελματίας πολιτικός, ανεπάγγελτος δηλαδή, αυτός που τα βρήκε με τον Χόλμπρουκ και τους Αμερικανούς και "γκριζάρισε" τα Ίμια, που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, αυτός που ζήτησε από τον γενναίο Αρχηγό του Στόλου Λυμπέρη, να πει ψέματα στους Έλληνες ότι δήθεν τη σημαία μας την παρέσυραν τα κύματα και ο αέρας, και τελευταία μας έλαχε "μοίρα σκληρή και άδικη" να είναι αντιπρόεδρος του Καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ Ο ΣΑΓΩΝΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΟΤΙ ΚΙΚΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΦΕΚΙΖΑΝ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΟΒΕΙΣ ΨΩΜΙ ΕΙΔΑΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΙΡΙ.ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΗ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΝΩΔΑΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ALOGOSKOUFIS KIVERNISE ME TA TSIKO TI XORA. ME TOUS MARIO TSAKA, TOKAKI, PANAGIOTI DROSO, LOUKA PAPAZOGLOU, LEO KORRE, STASINAKI. APO OLOUS AUTOUS VEVAIA XEXORISAME TON RED BULL DROSSO POU TO EPAIZE POLLA VARIS KAI MOIRAIOS ANDRAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΕ......ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑ.....
    ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ..
    ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ..
    ................. ΟΛΕ !!

    Ρεκόρ ΠΑΣΟΚ: Στο 10,5% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας το 2010, ενώ το δημόσιο χρέος έφτασε το 142,8% του ΑΕΠ

    Στο 10,5% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας το 2010 (από 15,4% το 2009) και το δημόσιο χρέος έφτασε το 142,8% του ΑΕΠ (από 127,1% το 2009), σύμφωνα με την πρώτη κοινοποίηση των στοιχείων της Εurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Πρόκειται για αναθεώρηση προς τα πάνω των στοιχείων για το έλλειμμα καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 9,6%.

    ΠΑΠΑΚΩ....ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ.....
    ΟΛΕ !!!

    * ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΣΟΚ
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..!

    ΤΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑ
    ΛΕΜΕ....ΤΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟΟ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδα την συνέντευξη σήμερα το πρωί. Πραγματικά θαύμασα την υπομονή του Λαζαρίδη.

    Οι Καμπουράκης-Οικονομέας και Σία ήταν επιηκώς απαράδεκτοι.
    Στην κυριολεξία αλιχτάγανε.

    Αν ποτέ ο Σαμαράς πάρει την εξουσία, θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε κάτι τέτοια προπαγανδιστικά ΣΚΥΛΙΑ-όργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρήκανε λέει μεγαλύτερο από 3% το 'ελλειμμα και έφριξε η Ευρώπη, αλλά δεν έκανε τίποτα να παρακολουθήσει και να κρατήσει εκεί το έλλειμμα , αλλά το άφησε να το φτάσει στο 15%!!! ο εκλεχτός τους ανύπαρκτος. Τώρα πληρώνουμε και θα πληρώνουμε μια ζωή επειδή αντί να κάνει κοινωνική πολιτική έκανε κομματική και διόριζε εκατοσταριές σε όλα τα Υπουργεία! Φώναζαν στο Υ.Γεωργίας για τις χιλιάδες των διορισμών υπαλληλων σε σημείο που να μην μπορεί το Υπουργείο να τους προσφέρει ούτε καρέκλα και αναγκάζονταν να τους περνούν στο προσωπικό και τους έδιωχναν επειδή δεν είχαν ούτε αντικλειμενο να τοιυς απασχολήσουν ούτε καράκλα να καθήσουν!! Και ο μισθός πήγαινε στο σπίτι τους. Ας βγει ο τότε υπουργός να με διαψεύσει. Ο Αλογοσκούφης έφταιγε; Οι άλλοι υπουργοί τι έκαναν; Μόνο διόριζαν;


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρήκανε λέει μεγαλύτερο από 3% το 'ελλειμμα και έφριξε η Ευρώπη, αλλά δεν έκανε τίποτα να παρακολουθήσει και να κρατήσει εκεί το έλλειμμα , αλλά το άφησε να το φτάσει στο 15%!!! ο εκλεχτός τους ανύπαρκτος. Τώρα πληρώνουμε και θα πληρώνουμε μια ζωή επειδή αντί να κάνει κοινωνική πολιτική έκανε κομματική και διόριζε εκατοσταριές σε όλα τα Υπουργεία! Φώναζαν στο Υ.Γεωργίας για τις χιλιάδες των διορισμών υπαλληλων σε σημείο που να μην μπορεί το Υπουργείο να τους προσφέρει ούτε καρέκλα και αναγκάζονταν να τους περνούν στο προσωπικό και τους έδιωχναν επειδή δεν είχαν ούτε αντικλειμενο να τοιυς απασχολήσουν ούτε καράκλα να καθήσουν!! Και ο μισθός πήγαινε στο σπίτι τους. Ας βγει ο τότε υπουργός να με διαψεύσει. Ο Αλογοσκούφης έφταιγε; Οι άλλοι υπουργοί τι έκαναν; Μόνο διόριζαν;


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oleeeeeeeeee
    IMM της Μιμης το Μουνί ..ΟΛΕ !

    Ασύλληπτο ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Ξεπέρασε τη VISA το επιτόκιο δανεισμού του ΠΑΣΟΚ !!!

    Τις συσκέψεις και τις παρασυσκέψεις, της προηγούμενης ανάρτησης βλέπουν εδώ και 1,5 χρόνο οι ξένοι και μας βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά με αποτέλεσμα το επιτόκιο των ελληνικών ομολόγων να ξεπεράσει το επιτόκιο της VISA και της MΑSTERCERD !!!

    Σήμερα το κοντέρ ΠΑΣΟΚ έγραψε στο ρελαντί:

    spread: 1305
    (αύξηση 105 μβ-αυτή την ώρα είναι στις 1290μβ)
    CDS: 1475 !!!
    ________________________________
    κάθε σχόλιο περιττεύει καθώς εκτός από φως δεν φαίνεται να υπάρχει
    ούτε ταβάνι για τα spreads, ούτε πάτος για τη φτώχεια...
    η καταστροφή και η διάλυση
    της χώρας είναι πλέον μη αναστρέψιμες
    ________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Μιχελάκης, δήλωσε ότι: " η απογραφή Αλογοσκούφη ήταν λάθος και δεν φταίει ο Καραμανλής παρά μόνο ο Αλογοσκούφης "

    1. Ο Μιχελάκης, αν εκφράζεται εν' αγνοία του Σαμαρά, θα πρέπει να είναι βλάκας, γιατί δεν τον ενοχλεί η παραληφθείσα το 2004 από το ΠΑΣΟΚ άθλια κατάσταση των οικονομικών, τον απασχολεί όμως έντονα το γεγονός ότι η τότε κυβέρνηση την αποκάλυψε και δεν την συγκάλυψε.
    Θα έπρεπε δηλ. κατ' αυτόν, η Ν.Δ. να την απέκρυπτε, δηλ. να έκαμνε αυτό για το οποίο κατηγορούσε τόσα χρόνια τον Σημίτη (ο οποίος με ψευδή και παραποιημένα στοιχεία μας έβαλε στη νομισματική ένωση χωρίς να έχουμε τις οικονομικές και δημοσιονομικές προϋποθέσεις και τώρα πληρώνουμε τη νύφη), αυτό για το οποίο την εγκαλεί σήμερα το ΠΑΣΟΚ, και επίσης αυτό που έκαμνε τα τελευταία της χρόνια ο Παπαθανασίου, με αποτέλεσμα να μας εγκαλεί η ΕΟΚ γιατί δεν ήξερε ο Αλμούνια πόσο τελικά ήταν το έλλειμα της Ελλάδος το 2009 ( 6%, 8%, 10% ή 12%)????. Προτείνει δηλ. ο Μιχελάκης, να έκαμνε τότε ο Αλογοσκούφης, το αντίθετο απ' αυτό που διακηρύττει σήμερα ο Γιωργάκης (να δίνουμε πραγματικά στοιχεία στην ΕΟΚ και όχι ψεύτικα)

    2. Ισχυριζόμενος ο Μιχελάκης οτι δεν έφταιγε ο Καραμανλής, αλλά μόνο ο Αλογοσκούφης, είναι σαν να ισχυρίζεται εμμέσως ότι ο Καραμανλής ήταν ανίκανος να χαράζει γραμμή ή και ακόμη χειρότερα, ήταν ανίκανος να γνωρίζει τί έφτιαχνε ο κάθε υπουργός του. Τον εμφανίζει δηλ. "απλώς να προεδρεύει". Όμως ένας manager που "απλώς προεδρεύει", είναι ανίκανος να διοικεί και πολλαπλασίως ανίκανος να ηγείται. Αυτό υπαινίσσεται για τον Καραμανλή? Αυτό θέλει να κρατήσουμε και δεν μας το λέει ευθέως?

    3. Η προφανής αλήθεια, γιατί είναι δύσκολο να συμβαίνει άλλο τί, είναι ότι ό,τι έκανε ο Αλογοσκούφης (και ειδικότερα η ληφθείσα τότε πολύ σοβαρή απόφαση για απογραφή) ήταν σε απόλυτη γνώση του τότε Πρωθυπουργού, και μάλιστα υπεδείχθη στον Αλογοσκούφη ή και αποφασίστηκε από κοινού.

    4. Για τους ίδιους λόγους, υποθέτω ότι και η δήλωση του Μιχελάκη δεν έγινε εν αγνοία του Σαμαρά αλλά εν γνώσει του Σαμαρά, ή και κατ΄εντολήν του.
    Όμως, στην τελευταία περίπτωση, υπάρχουν δύο πολύ ανησυχητικά στοιχεία για την Νέα ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά-Μιχελάκη, τα οποία δεν υπήρχαν στην περίπτωση Καραμανλή-Αλογοσκούφη:

    α. Αν η δήλωση του Μιχελάκη έγινε εν αγνοία του Σαμαρά, τότε και ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη λογική του Μιχελάκη, είναι ακατάλληλος να διοικεί τη Νέα ΝΔ και ακατάλληλος να ηγείται γιατί απλώς προεδρεύει και δεν γνωρίζει τί κάνουν οι υφιστάμενοί του.

    β. Αν πάλι η δήλωση Μιχελάκη έγινε εν γνώσει του Σαμαρά ή και κατ΄εντολήν του, τότε δύο τινά συμβαίνουν:
    β1. Ή τον Καραμανλή των θεωρούν ικανό να ηγείται, οπότε ο ισχυρισμός τους προδίδει άγνοια (από μέρους τους) βασικών αρχών του management και της ηγεσίας και δεν μπορούν συνεπώς, ούτε ο ένας να ηγείται (ο Σαμαράς) ούτε ο άλλος (ο Μιχελάκης) να εκπροσωπεί τον "ηγέτη", πριν στρώσουν τον πισινό τους και μελετήσουν αμφότεροι κάποια βιβλία για management και leadership.

    β2. Ή αμφότεροι, Σαμαράς και Μιχελάκης, θεωρούν τον Καραμανλή ακατάλληλο να ηγείται, και το διακήρυξαν εμμέσως πλην σαφώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση