GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O TEMPORA! O MORES...

Από το orthodox-watch.blogspot.com Ω καιροί! Ω ήθη! Δεν είναι μόνο η κατάρρευση της οικονομίας που χαρακτηρίζει την σημερινή Ελλάδα, δεν ε...

Από το orthodox-watch.blogspot.com
Ω καιροί! Ω ήθη!
Δεν είναι μόνο η κατάρρευση της οικονομίας που χαρακτηρίζει την σημερινή Ελλάδα, δεν είναι ότι κάποιοι "Έλληνες" έκαναν το πάν για να κηλιδώσουν την εθνική μας αξιοπρέπεια και να μας κάνουν τον περίγελο του κόσμου.
Το σημαντικώτερο όλων είναι ότι η φυσική συνέχεια των προηγουμένων κοσμικών εξουσιών, δηλαδή η σημερινή κυβέρνηση, για χάρη της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη, πετάει στα σκουπίδια τις αξίες της Ορθόδοξης πίστης, της δημοκρατίας και της ελευθερίας, που ήταν ανέκαθεν το απαραίτητο οξυγόνο του έθνους μας.
Αυτοί που χρόνια τώρα προσπαθούσαν να μας μεταδώσουν κάθε είδους νεοεποχήτικο ιό και που εν πολλοίς μας κατέστησαν ασθενείς και πνευματικά ταλαίπωρους, έρχονται σήμερα σαν...
"μεσσίες" με το "φάρμακο" στα χέρια δήθεν για να μας "θεραπεύσουν".Οι ίδιοι που έχτισαν την αταξία και το "μπάχαλο, μιλούν σήμερα για "ευνομία" και "τάξη".
Ποιά όμως "ευνομία" και ποιά "τάξη";
Δεν θέλουν απλώς να υπακούσουμε , να γίνουμε εξωτερικά πειθαρχημένοι σκλάβοι.
Θέλουν μέσω της εκούσιας απεμπόλησης του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας, να παραδώσουμε και τo αυτεξούσιό μας στα χέρια και τις ορέξεις τους.
Τότε και μόνο τότε θα μπορεί να "ευδοκιμήσει" η παγκόσμια τυραννία, όταν δηλαδή θα έχουμε στερηθεί την ικανότητα να επιλέξουμε το πως θα σωθούμε.
Αυτή, για μας τους Ορθόδοξους χριστιανούς, είναι η αρχή της αποστασίας.
Αυτήν λοιπόν την "θεραπεία" που θέλει να επιβάλλει ο Έλληνας Ορθόδοξος (;) πρωθυπουργός στο λαό του , την απέρριψε ο ομόλογός του Άγγλος πρωθυπουργός, θεωρώντας την επικίνδυνη και άχρηστη για τον βρετανικό λαό.
Εκεί δυστυχώς καταντήσαμε, να παίρνουμε μαθήματα δημοκρατίας και ελευθερίας απο ένα κράτος το οποίο κατά την ιστορική του διαδρομή ουδέποτε αναγνώρισε ως παγκόσμια αγαθά αυτές τις δύο αξίες,τις οποίες θεωρούσε ως "προνόμια" μόνο των υπηκόων της Βρετανικής αυτοκρατορίας.
Τα μνημόνια , οι κάθε είδους οικονομικές εξαρτήσεις, ακόμα και οι εθνικές δοκιμασίες, έχουν σχεδόν πάντα μια ημερομηνία λήξης, έστω και αν επι του παρόντος αυτή φαίνεται να βρίσκεται στο ...απώτερο μέλλον.
Όμως, η εθνοκτόνα και λαοκτόνα επιβολή μιας ηλεκτρονικής δικτατορίας , έτσι όπως έχει σχεδιαστεί και εφαρμόζεται απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων , δεν θα έχει ημερομηνία λήξης αλλά απλώς στάδια μετασχηματισμού προς το χειρότερο.
Είναι λοιπόν απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε να διδαχτούμε απο το παράδειγμα των Βρετανών και να αντισταθούμε, διότι άλλο είναι να αισθανόμαστε την οσμή του Άδη και άλλο να ζούμε μέσα σε αυτόν.
Πιό κάτω παραθέτουμε ένα video που "ανέβασε" το φιλικό μας ιστολόγιο http://id-ont.blogspot.com/ και στο οποίο μπορείτε να δείτε αφ΄ενός το ελληνικό "Ναι " στην Κάρτα του Πολίτη και αφ΄ετέρου το Βρετανικό "όχι" του Άγγλου πρωθυπουργού , όπως αυτό κατεγράφη τον περασμένο Μάρτιο κατά την διάρκεια δημόσιας ομιλίας του.
http://www.youtube.com/watch?v=LgoEVRJG1ls&feature=player_embedded

4 σχόλια

  1. Η διαφορά Αγγλίας Ελλάδος είναι ότι η Αγγλία έχει Άγγλο πρωθυπουργο. Εμείς όχι μόνο δεν έχουμε Έλληνα, αλλά μας κυβερνούν και προδότες.
    Να μην ξεχνάμε όμως, ότι εμείς οι μαλάκες τους ψηφίζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μουνί της μαμάς σας τόχετε δει παπαδόσκυλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλογές ΕΔΩ και ΤΩΡΑ !

    Ο χρόνος ΤΕΛΕΙΩΣΕ !
    Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει καταγραφεί στη συνείδηση της πλειοψηφίας, όχι απλά ως η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, αλλά και ως η πιο προδοτική.

    Αν το κόμμα που κυβερνά αυτή τη στιγμή δε λεγόταν ΠΑΣΟΚ, θα είχε πέσει εδώ και μήνες...Αλλά βλέπετε η "κομπανία" προπαγάνδας(ΜΜΕ και λοιπά καθιζήματα) καθώς και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του savoir vivre -που σε άλλες εποχές βέβαια θα είχαν "παγώσει" τα πάντα και θα είχαν ρίξει μόνοι τους αντίστοιχου αυταρχισμού κυβέρνηση- κρατάνε εν ζωή, με τεχνητές αναπνοές, τον κυβερνώντα θίασο.

    Ο λαός ακόμα δεν έχει ξεσπάσει και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Όχι γιατί δεν θα το κάνει(είναι αναπόφευκτο), αλλά γιατί όταν το κάνει, ίσως τα πράγματα γίνουν ανεξέλεγκτα. Αν τα κοινοβουλευτικά κόμματα(και όχι μόνο) δεν απαιτήσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ εκλογές, η κοινωνία ίσως τους προλάβει...!


    Κάποιοι ίσως αναρωτιούνται: Και τι μπορεί να αλλάξει με τις εκλογές, καλύτερα θα τα κάνουν οι καινούριοι; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Το σίγουρο όμως είναι ένα...Στη δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα !
    Αν οι πολιτικές δυνάμεις το θέλουν και οι πολίτες το απαιτήσουν, θα βρεθεί η ΛΥΣΗ. Και ποια είναι αυτή ;

    Πρώτον και κυριότερον, η εκδίωξη του ΔΝΤ από τη χώρα μας! Όσο ο οργανισμός αυτός συνεχίζει να κάνει κουμάντο στα του οίκου μας, η χώρα θα βυθίζεται σε ολοένα και βαθύτερο σκοτάδι. Από την απόβαση του ΔΝΤ στη χώρα, πριν ένα χρόνο, έχουμε επισημάνει αλλεπάλληλες φορές που θα μας οδηγήσει αυτή η επιλογή ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Τα αποτελέσματα τα έχετε δει, δεν υπάρχει λόγος να τα αναλύσουμε περαιτέρω...

    Όσο οι πολιτικές δυνάμεις συνεχίζουν να σφυράνε αδιάφορα μπροστά στον καθημερινό βιασμό της ζωής του απλού Έλληνα πολίτη, δε θα αργήσει η μέρα που η υπομονή θα τελειώσει και τότε ίσως δούμε καταστάσεις που δεν έχουμε ξαναδεί στη χώρα μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση