GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Public Issue: ΠΑΣΟΚ 33,5% και ΝΔ 27%...

Από την http://www.kathimerini.gr/ Tην παρακμή του δικομματισμού λόγω της απομάκρυνσης των ψηφοφόρων καταδεικνύει το βαρόμετρο της Pub...

Από την http://www.kathimerini.gr/
Tην παρακμή του δικομματισμού λόγω της απομάκρυνσης των ψηφοφόρων καταδεικνύει το βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή της Κυριακής.
Μόνο το 11% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα η κυβέρνηση, και το 6% η αξιωματική αντιπολίτευση.
Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 33,5%, ακολουθεί η ΝΔ με 27%, το ΚΚΕ με 12%, ο ΛΑΟΣ με 8,5%, o ΣΥΡΙΖΑ με 5,5%, η Δημοκρατική Αριστερά και οι Οικολόγοι με 3%, και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,5%.
Ως σημαντικότερα προβλήματα οι ερωτηθέντες θεωρούν...
το οικονομικό, την ανεργία, την πολιτική των κομμάτων, τη δημόσια διοίκηση, την υγεία και τα εισοδήματα.
Στην ερώτηση ποιο κόμμα ασκεί καλύτερη αντιπολίτευση, η πλειονότητα των ερωτηθέντων άπαντα «κανένα».

19 σχόλια

  1. Τι σχόλιο να κάνεις, όταν τα 2 κομματα που βουλιάξαν την Ελλάδα παίρνου 60,5%!!!
    Καλά λένε, ότι έχουμε την πιο ωραία χώρα του κόσμου και τον πιο μ@λ@κ@ λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΟΧΑ Ο ΕΛΛΗΝ. ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανε ειναι δημοσκοπηση σοβαρη αυτη,τι να πω!!!Μα υπαρχει καποιος-εκτος των βαμμενων κομματικα-που θα στηριζε την πολιτικη του Πασοκ?Ειναι δυνατον να βγει πρωτο κομμα?Αν γινει και αυτο τοτε ειμαστε για αυτοκτονια.Και φυσικα δεν λεω να κυβερνησει η Ν.Δ,ειναι ανετοιμη.Καλυτερα με κληρωση εναν οποιοδηποτε Ελληνα για Πρωθυπουργο,παρα αυτον τον αθλιο ψευτη εθνοπροδοτη,τον Ανθελληνα Γιωργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΠΗ ΕΓΙΝΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.
    ΜΕΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ "ΟΧΙ" ΓΙΝΕΤΕ "ΝΑΙ" (βλπ "δημοψηφισμα" 1968).
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΓΕΛΟΙΟΙ ΦΕΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Public issue το αλαφοζολ σε δραση
    10% δεν εδινε στον κολοτουμπα καρατζαφερη , πως εγινε ξαφνικα 5,8 μεσα ενα μηνα?


    Η διαφορα απο την προηγουμενη δημοσκοπηση , μεγαλωσε υπερ πασοκ , ενω οι υπουργοι και τα στελεχη δεν μπορουν κυκλοφορησουν

    Απο οτι βλεπω υπαρχουν ψαραδες που τσιμπησαν


    Τοσο χαζοι ειστε μερικοι να πιστευετε , οτι μαλακια βγαζουν οι παπαγαλοι του συστηματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΥΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΖΟΧΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελάχιστη διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων καταγράφει η δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύεται στο Βήμα. Βρίσκεται στο 1,6%, εντός του ορίου του στατιστικού λάθους. Τελευταίο κόμμα στη δημοσκόπηση είναι η ΔΗΣΥ, ενώ στα συνήθη ποσοστά τους κινούνται τα τρία κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων λένε «όχι» σε πρόωρες εκλογές ενώ η απαισιοδοξία των πολιτών είναι καθολική.

    Στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά έχουν ως εξής: ΠΑΣΟΚ 21,7%, ΝΔ 20,1%, ΚΚΕ 8,5%, ΛΑΟΣ 5,8%, ΣΥΡΙΖΑ 3,1%, Οικολόγοι – Πράσινοι 2,7%, Δημοκρατική Αριστερά 2,5%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,2%, άλλο κόμμα 3,3%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος με 30,1% είναι ο ρυθμιστής.



    Ποιος την έχει την
    ¨Κάπα Research ¨ ;
    ο Ρουτζούνης..ο ΥΠΑΤΙΑΣ μήπως
    ( χαχαχα..πληρώθηκε για τους ΛΑΘΡΟ ! )

    Ποιοι διευθύνουν από αρχαιοτάτων χρόνων το ¨ΒΗΜΑ¨ ;

    Τι λένε οι Έλληνες για τον Νταλάρα ;


    Η νέα μεθοδολογία που θα αναπτύξουν οι τεχνικοί των δημοσκοπήσεων για λογαριασμό των εξαπτέρυγων, θα είναι βάσει της “τεχνική ταρό”

    (Μ.Ο. γράψε κάτι για Μπέο/παράγγα/ΔΣ ΕΠΟ –εκτός αν είναι τέρρα ινγκόγκνιτα-)

    Δεν είναι ηλίθιοι όσοι χρηματοδοτούν με εκατομμύρια ευρώ τα ΜΜΕ.
    Η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου πιάνει…


    Αν μετά από την πλήρη και απόλυτη αποτυχία μιας εθνο-σωτηρίου κυβέρνησης, το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι ντέρμπυ, τότε μας αξίζει, ως λαός, η απόλυτη καταστροφή-χρεωκοπία-κατοχή ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ17 Απρ 2011, 7:23:00 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ? ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην τους πιστεύετε

    Λένε ότι θέλουν τα αφεντικά τους. Βλέπεις αυτοί πληρώνουν

    Ουστ ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαυρή εισαι ο γνωστος αθλιος και ασχετος δημοσκοπος. ο χειροτερος ολων αποδεδειγμενα αφου ποτε μα ποτε δεν εχεις βρει ΤΙΠΟΤΕ!!!Κατσε σπιτι σου και μετρα καλυτερα μυγες παρα τη κοινη γνωμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ,

    "ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ"

    ΚΑΙ ΟΧΙ,
    "ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ".

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ,

    ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ (ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ), ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΑΣΤΕΙ ....

    ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 42% ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
    ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, "ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ".

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΕΤΑΙΡΙΕΣ" ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.

    ΑΠΛΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν γίνουν εκλογές έτσι όπως εξελίσονται τα πράγματα δεν θα υπάρχει καμιά σημασία ποιος θα βγει.
    Η αποχή θα φτάσει το 60%.

    Και κατα την προσωπική μου άποψη αν είναι να βγει κάποιος πρωθυπουργός της χώρας με 25% για να κυβερνήσει το υπόλοιπο 75% μη σώσει και βγει ποτέ.Γιατί η ακυβερνησία θα συνεχιστεί και προοπτική βελτιώσης της κατάστασης δεν θα υπάρξει.
    Η χώρα αναζητά πρόθυμο ηγέτη να πολεμήσει.

    Ο Σαμαράς κάτι πάει να κάνει αλλά λίγο τα ΜΜΕ που τον θάβουν, λίγο η στάση του απέναντι στο Μνημόνιο δεν τον αφήνουν να πάρει τα πάνω του.

    Συνεπώς αγοράστε μεταλλικά εσώρουχα και αναμονή.

    Άλλωστε η Ανάσταση είναι κοντά και ο Θεός μεγάλος…………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να ανατρεψει τον κατηφορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοκ

    Τον γυρω του διαδικτυου κνει το Υπομνημα του δρ Κουτσουκου για τα Πειραματικα σχολεια!!

    Ο τίτλος του κάθε σχολείου με τον νέο νόμο και με Υπουργική Απόφαση θα πρέπει να καθορίζεται:

    α) Πειραματικό του Πανεπιστημίου (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), και αυτά θα είναι τουλάχιστον τα (5) πέντε Πειραματικά των Πανεπιστημίων Αθήνας (ΠΣΠΑ), Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Πάτρας, Κρήτης, Μακεδονίας.
    β) Πειραματικό που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), που θα είναι μερικά από αυτά που ορίζονται από τον νόμο του 1985.
    γ) Πρότυπο Σχολείο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με εξετάσεις). Αυτά απλά θα μπορούν με τον νέο νόμο, να «συνεργάζονται» με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
    Σε κανένα σχολείο δεν πρέπει να υπάρχουν ταυτόχρονα και οι δύο όροι π.χ. Πρότυπο-Πειραματικό. Με Υπουργική Απόφαση δίδεται ο τίτλος στο κάθε σχολείο ανάλογα αν οι μαθητές εισάγονται με κλήρωση = Πειραματικό ή οι μαθητές εισάγονται με εξετάσεις = Πρότυπο. Στο νομοσχέδιο φαίνεται ότι σε όλα τα Λύκεια θα εισάγονται οι μαθητές με εξετάσεις, πράγμα που δεν είναι σωστό και καλό είναι, η ρύθμιση αυτή να γίνεται με Υπουργική Απόφαση!
    Τα Πειραματικά Σχολεία των Πανεπιστημίων, που ίδρυσε ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Αλέξανδρος Δελμούζος, ο Ανδρέας Παπανδρέου κινδυνεύουν να αφανιστούν από το νέο νομοσχέδιο! Η Υπουργός κ. Άννα Διαμαντοπούλου, πιθανά, να είχε αγαθές προθέσεις και να ήθελε να δημιουργήσει νέα «Πειραματικά των Πανεπιστημίων», και νέα Πειραματικά που «συνδέονται» με τα Πανεπιστήμια (στη θέση αυτών που συνδεόντουσαν από τον νόμο 1566/1985 με τα Π.Ε.Κ.), αλλά η εισαγωγή του όρου «Πρότυπο» και οι «κρίσεις εκπαιδευτικών ανά πενταετία» και ο τρόπος
    παρουσίασης των «αλλαγών», περιέπλεξε τα πράγματα. Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου φέρεται να επαναφέρει τα Πρότυπα, τα σχολεία της Χούντας και της Συντήρησης! Τρίζουν τα κόκκαλα των αγωνιστών της δημοκρατίας!
    Πειραματικό και Πρότυπο δύο διαφορετικές και αντίθετες έννοιες… που οι δήθεν ειδικοί δεν αντιλαμβάνονται! Επίσης, άλλο Πειραματικό Σχολείο «του» Πανεπιστημίου και άλλο «Πειραματικό» Σχολείο (του Νομού λειτουργίας, που εντάσσεται στα Π.Ε.Κ. από τον νόμο 1566/1985) και άλλο Πειραματικό που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο!
    1. Πειραματικό Σχολείο «του» Πανεπιστημίου : Είναι ειδική κατηγορία και οφείλει να εξαιρεθεί από τον νέο νόμο. Ανήκει στο πανεπιστήμιο, η Σύγκλητος ασχολείται με τα βασικά θέματα λειτουργίας του, έχει πανεπιστημιακό άσυλο, έχει Επόπτη Πανεπιστημιακό Καθηγητή των Επιστημών Αγωγής. Το ΠΣΠΑ, το καλύτερο σχολείο σε όλη την Ελλάδα, αποτελείται από εξατάξιο δημοτικό και εξατάξιο Γυμνάσιο Λύκειο και κρατάει ακόμα και σήμερα αυτή την δομή. Η εισαγωγή των μαθητών γίνεται με κλήρωση (χωρίς εξετάσεις).
    2. Πειραματικά Σχολεία: η εισαγωγή των μαθητών γίνεται με κλήρωση (χωρίς εξετάσεις).
    3. Πρότυπα Σχολεία: η εισαγωγή γίνεται μόνο με εξετάσεις (Σχολεία της Συντήρησης και της Χούντας). Η εισαγωγή γίνεται με εξετάσεις.
    4. Πρότυπα-Πειραματικά: Δεν υπάρχουν και αν η εισαγωγή των μαθητών γίνεται με εξετάσεις, τότε θα είναι Πρότυπα και δίπλα ό όρος «Πειραματικά θα υπάρχει για να δημιουργεί σκόπιμη σύγχυση»!
    5. Πειραματικό Σχολείο που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο: Δεν ανήκει στο Πανεπιστήμιο. Δεν έχει επόπτη Καθηγητή Πανεπιστημιακό, απλά συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο.


    Σιγα σιγα και η ΟΛΜΕ και ολοι οι Πανεπιστηνιακοι συντασσονται με τον δρ Κουτσουκο, μονο οι αγραμματοι ειναι ξεροκεφαλοι...

    Μινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ερώτηση αδαούς:Αν ρωτήσετε στο δρόμο 100 τυχαίους ανθρώπους, από αυτούς οι 95 βρίζουν την κυβέρνηση. Πώς είναι δυνατόν στις δημοσκοπήσεις να παίρνει 33,5% το ΠΑΣΟΚ; Κάτι δεν πάει καλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ.

    Στη Δικαιοσύνη παραπέμπονται ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Αιγύπτου, με την κατηγορία της διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Ο πρώην πρωθυπουργός, Άχμεντ Ναζίφ, κρατείται και θα ανακριθεί ενώ ο...
    πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιούσεφ Μπούτρους Γκάλι, βρίσκεται στο εξωτερικό. Οι κατηγορία θα απαγγελθεί και εις βάρος του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Χαμπίμπ ελ-Αντλι, ο οποίος ήδη διώκεται για δωροδοκία και τη δολοφονία διαδηλωτών.

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....ΔΙΩΞΗ ΕΚΕΙ ...

    ΧΕΡΙ - ΠΟΔΙ - ΟΛΟ0ΚΛΗΡΟΣ - ΦΕΤΕΣ
    ΛΑΓΟΥΜΙ ΦΥΛΑΚΗ ..ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !

    ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ _________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ,ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.

    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΥΓΕΙΑ ,ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ,ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΕΝ ΓΕΝΕΙ

    ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ Μ' ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ!!!!


    ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ;

    ΜΕ ΛΗΨΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟ!!!!!!


    ΤΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση