GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτέθηκαν σε ανταποκριτή του Reuters στην Κερατέα...

Από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Ένωσης Ανταποκριτών  Ξένου Τύπου Ελλάδος Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος καταδικάζει την α...

Από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
της Ένωσης Ανταποκριτών
 Ξένου Τύπου Ελλάδος

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος καταδικάζει την απρόκλητη και αναίτια επίθεση που δέχτηκε ο Ανταποκριτής του πρακτορείου Reuters και πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος κος Βασίλης Τριανταφύλλου από ομάδα κατοίκων της Κερατέας, κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν στην περιοχή .
Παρά το γεγονός ότι η ιδιότητα του συναδέλφου μας ήταν γνωστή-του είχαν ζητήσει και είχε επιδείξει την δημοσιογραφική του ταυτότητα-αλλά και εμφανής-είχε κάμερα και κάλυπτε τηλεοπτικά το ρεπορτάζ, μεμονωμένη ομάδα κατοίκων του επιτέθηκε με...
 αγριότητα και αφού τον προπηλάκισαν του κατέστρεψαν την κάμερα και αφαίρεσαν το τηλεοπτικό υλικό που είχε. Ευτυχώς, άλλη ομάδα ψυχραιμότερων κατοίκων επενέβη και φυγάδευσε τον συνάδελφο μας από την περιοχή.
Θέλουμε άλλη μια φορά να επαναλάβουμε ότι οι επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων εμποδίζουν το έργο τους και αποκλείουν τους πολίτες από την ενημέρωση. Σκοπός των δημοσιογράφων είναι η καταγραφή και η μετάδοση των γεγονότων και δεν πρέπει να γίνονται στόχος και θύματα επιθέσεων.

14 σχόλια

  1. οχι ρε αστυνομικοι ητανε ντυμενοι
    κατοικοι της κερατεας.
    το αποκαλυψε ο λαζοπουλος με τον
    τσιπρα στην συγκεντρωση διαμαρτυριας
    του συριζα εναντια στην αποφαση του
    δικαστηριου της ροδου που ακυρωσε
    τον γαμο των ομοφυλοφιλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί αυτόν συγκεκριμένα?? Κάτι μη αληθές θα είχε γράψει για την Κερατέα. Καλά του έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι τσιράκια του Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εργασιακός μεσαίωνας για τα ΜΑΤ - Μυστικοί πράκτορες στην Κερατέα.

    Γιώργος Καραϊβάζ

    Ξεπεράστηκε τις τελευταίες ημέρες κάθε έννοια που μπορεί να επιστρατευθεί για να περιγράψει συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα απασχόλησης.

    Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ στην Κερατέα και αναφερόμαστε σε μια δύναμη που συγκροτείται από 12 διμοιρίες, τις οποίες στελεχώνουν περίπου 300 άτομα, εργάστηκαν χθες 18 συναπτές ολόκληρες ώρες!

    Ανέλαβαν υπηρεσία στις 5 το πρωί κι εξαιτίας των επεισοδιακών γεγονότων που σημάδεψαν και την χθεσινή ημέρα, αποδεσμεύτηκαν στις...11 τη νύχτα κι όπως φαίνεται, το γαϊτανάκι της σούπερ υπεραπασχόλησης θα διαρκέσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πολεμικά μέτωπα της Κερατέας απασχολείται στο 24ωρο ένας αριθμός άνω των 350 αστυνομικών, των οποίων ωστόσο η μέριμνα είναι να εποπτεύουν το χώρο που προορίζεται να μετατραπεί σε ΧΥΤΥ.

    Το προχθεσινό περιστατικό ωστόσο με την εξ εφόδου αιφνιδιαστική κατάληψη από τους κατοίκους της λεωφόρου Λαυρίου και τη διάνοιξη τάφρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αφύπνισαν τις ευρισκόμενες σε εν υπνώσει ευφορία ... "μυστικές" υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

    Η ενημέρωση της ηγεσίας για την προχθεσινή μετακίνηση των κατοίκων έγινε από αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι παρατήρησαν αυξημένες μετακινήσεις μέσα στην πόλη στις 2.30 το πρωί. Μέχρι να λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά, οι κάτοικοι με τον εκσκαφέα βγήκαν πίσω από το γήπεδο της ομάδας του Κεραυνού κι από την παλιά οδό Κερατέας - Κουβαρά, έφτασαν απρόσκοπτα κι ανεμπόδιστοι στη Λαυρίου.

    Για ν' αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα και με το δεδομένο όπως πολύ σωστά υποστηρίζεται από τα επιτελεία, "είναι πρακτικώς αδύνατο να φυλάσσεται όλη η Λαυρίου" αποφασίστηκε κατά πληροφορίες να τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία της πόλης αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Κρατικής Ασφάλειας, με την επιδίωξη να εξασφαλιστεί έγκαιρη ενημέρωση στην περίπτωση επανάληψης μιας νέας καταδρομικής επιχείρησης.

    Άλλωστε, όπως επίσης σημειώνουν αξιωματούχοι της αστυνομίας, "με τον ίδιο τρόπο που προχθές έφτασαν κι ανάσκαψαν τη Λαυρίου, ακριβώς με τον ίδιο θα μπορούν να ανοίξουν ορύγματα στο Σούνιο ή στην εθνική οδό".


    ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ Μ Α Τ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΣΚΟΥΞΟΥΝ.


    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ...χιχιχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστας Μπέης: διετέλεσε υπηρεσιακός υπουργός δημοσίας τάξεως στην κυβέρνηση Σημίτη,
    πρόεδρος της ΕΡΤ,
    γενικός γραμματέας του υπουργείου παιδείας,
    γενικός γραμματέας της προεδρίας της Δημοκρατίας,
    γενικός γραμματέας της Βουλής.

    Γεώργιος Κασιμάτης: χρημάτισε Διευθυντής του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού και Νομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου (1981-1988)
    συμμετείχε στο προπαρασκευαστικό στάδιο της κατάρτισης και της αναθεώρησης του Συντάγματος το 1975
    συνέταξε το σχέδιο αναθεώρησης και συμμετείχε ενεργώς στη διαμόρφωσή του Συντάγματος του 1986 καθ'όλη τη διάρκεια της αναθεωρητικής διαδικασίας ως νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού
    από τον Ιανουάριο 2005 είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων υπό τον Πρωθυπουργό για τη Δημόσια Διοίκηση

    Ερωτήματα προς κ. Κασιμάτη
    Ως επί μία 8ετία νομικός σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου πόσες φορές συγκρουστήκατε μαζί του για τον κομματισμό στη Δημόσια Διοίκηση, τις κλαδικές και την εγκαθίρδυση του πασοκικού κράτους της δεκαετίας του '80;
    Πότε διαπιστώσατε ότι η οικογενειοκρατία είναι η μάστιγα του πολιτικού μας συστήματος; Το '81 όταν σας διόρισε ο Πρωθυπουργός και γιός του πρώην Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου νομικό του σύμβουλο, το '89 όταν τελείωσε η θητεία σας και ο μισθός ή το 2010 όταν είδατε επιτέλους το φως το αληθινό; Πως εννοείτε εσείς την οικογενειοκρατία; Για τους πολιτικούς τρίτης γενειάς και πάνω; Μέχρι 2η γενειά είμαστε εντάξει;
    Πως έχετε το θράσος να κατηγορείτε τον Παπούλια εσείς και ο προσφάτως αφυπνισθείς συνάδελφός σας, για έλλειψη πατριωτισμού και μη αναπομπή του Μνημονίου, όταν εσείς ο ίδιος συμμετείχατε στην κατάρτιση και την αναθεώρηση των Συνταγμάτων του 1975 και του 1986 που αφαίρεσαν τις όποιες αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας και τον κατέστησαν μία γλάστρα πολυτελείας;
    Πότε ενημερώσατε τον Κώστα Καραμανλή - εκ της θέσεώς σας ως Αντιπροέδρου της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων υπό τον Πρωθυπουργό - για τα χάλια της Δημόσιας Διοίκησης, τον υπερτροφισμό του Δημόσιου Τομέα και τον διπλασιασμό της δαπάνης για τη συντήρησή του την 5ετία 2004-2009;

    Ερώτημα προς κ. Μπέη
    Αφού έχετε διατελέσει πολλάκις, υπουργός, γραμματέας υπουργείων, γραμματέας της Βουλής, στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης, Πρόεδρος ΕΡΤ, ποιά ήταν αλήθεια η συνεισφορά σας στην ευταξία και τη λειτουργικότητα του Δημόσιου Τομέα; Προσπαθήσατε να βάλετε τάξη στα ελλείμματα που παρήγαγε το Δημόσιο και σας εμπόδισαν ή κάνατε κι εσείς τα ίδια;

    Ερώτημα προς κ.κ. Κασιμάτη και Μπέη
    Δεδομένου ότι δεν κατεβήκατε τώρα απ' τον πλανήτη Αρη και τα έχετε φάει τα ψωμάκια σας δίπλα σε υπουργούς και πρωθυπουργούς πόσες φορές τους επισημάνατε ότι ο συνεχής δανεισμός της χώρας για εφήμερη ευημερία και κατανάλωση υποθηκεύει το μέλλον της πατρίδας και δημιουργεί εξαρτήσεις που θα κληθούμε μιά μέρα να πληρώσουμε; Ως έγκριτοι νομικοί που είστε και οι 2 θα ξέρετε ότι το Δεν Πληρώνω μπορεί να είναι πταίσμα για τα διόδια ή τα λεωφορεία, καθίσταται όμως επικίνδυνο σε κρατικές συμβάσεις και δάνεια.

    Διαπιστώνει κανείς σε κάποια blog και ορισμένους χαβαλέδες της αριστεράς και της σαμαρικής δεξιάς μιά αύρα αγαλίασης για τον "ξεσηκωμό" των Πανεπιστημιακών και των ανθρώπων της Διανόησης εναντίον του κατοχικού Μνημονίου. Το δυστύχημα για την Ελλάδα είναι ότι αυτή ακριβώς είναι η "Διανόηση" που διαθέτει.

    Πρώτα καπνίζουμε 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα κι όταν έρθει ο καρκίνος μηνύουμε τον περιπτερά που μας πούλαγε τα τσιγάρα. Ας είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα που ξανακούστηκε τέτοια κατάσταση..
    Tου Λάτση ή του Μπόμπολα είναι η Κερατέα ;
    Ή είναι δικά τους τα ΜΑΤ ;

    Βάζουν δηλαδή τους νεραϊδοπαρμένους να κυβερνούν για να δέρνουν Έλληνες ;

    Όταν αρχίσουμε να δείχνουμε όλοι τους ενόχους, ίσως πάρουν χαμπάρι ότι ο ραγιαδισμός τέλειωσε.
    Και ας κυκλοφρούν με ελικόπτερα να γλυτώνουν την κίνηση.
    Αντε πιά…
    Ελεος πια…..!!!!!


    Ετσι,,να ξεσηκωθουν και οι αστυνομικοι και ματατζηδες,,να μην ξερει ο Γαπ που να κρυφτει..
    #
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
    ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑΙΟΥΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & XOYNTOXOΙΔΗ.
    #

    Οι πραιτωριανοί μηνύουν το Πραιτώριο για καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων,
    τη στιγμή που η δουλειά τους είναι να δέρνουν τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται για τους ίδιους λόγους !

    Μοιάζει με Αστεριξ και κωμικοτραγική έκδοση!
    Καταταγείτε μας έλεγαν, καταταγείτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΑ.

    Ο ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ ΕΙΣΑΙ
    ΣΤΟ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ ΣΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι κοπροι της κερατεας,κοπροι θα παραμεινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8.48 OTI ΠΕΙΣ ΣΚΑΤΟ

    ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ
    ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ


    ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ
    Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ
    ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ
    ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΜΕΝΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Дебьоський район15 Απρ 2011, 10:32:00 μ.μ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ τελεία και παύλα
    ΟΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ τελεία και παύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Τον γύρο των Υπουργικών και Βουλευτικών γραφείων όλων των κομμάτων κάνει το Υπόμνημα του Δρ Κουτσούκου "Πειραματικά και Πρότυπα σχολεία" Κριτική.!!



    Ο τίτλος του κάθε σχολείου με τον νέο νόμο και με Υπουργική Απόφαση θα πρέπει να καθορίζεται:
    α) Πειραματικό του Πανεπιστημίου (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), και αυτά θα είναι τουλάχιστον τα (5) πέντε Πειραματικά των Πανεπιστημίων Αθήνας (ΠΣΠΑ), Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Πάτρας, Κρήτης, Μακεδονίας.

    β) Πειραματικό που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), που θα είναι μερικά από αυτά που ορίζονται από τον νόμο του 1985.

    γ) Πρότυπο Σχολείο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με εξετάσεις). Αυτά απλά θα μπορούν με τον νέο νόμο, να «συνεργάζονται» με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    Σε κανένα σχολείο δεν πρέπει να υπάρχουν ταυτόχρονα και οι δύο όροι π.χ. Πρότυπο-Πειραματικό.

    Με Υπουργική Απόφαση δίδεται ο τίτλος στο κάθε σχολείο ανάλογα αν οι μαθητές εισάγονται με κλήρωση = Πειραματικά ή οι μαθητές εισάγονται με εξετάσεις = Πρότυπο. Στο νομοσχέδιο φαίνεται ότι σε όλα τα Λύκεια θα εισάγονται οι μαθητές με εξετάσεις, πράγμα που δεν είναι σωστό και καλό είναι, η ρύθμιση αυτή να γίνεται με Υπουργική Απόφαση!

    ===
    Όλη η επαιδευτική Κοινότητα συντάσσεται στι πλευρό του δρ Κουτσούκου!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπάτσος προβοκάτορας τον κτύπησε μουνόπανα-κωλόμπατσοι θα πεθάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση