GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στηρίζουμε στην πράξη το έργο των Παιδικών Χωριών SOS...

Από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΣΠΑΙΤΕ Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πασχαλινό παζάρι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Αθήνας & ΑΣΠΑΙΤΕ με σκοπό την ενί...

Από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ
ΑΘΗΝΑΣ-ΑΣΠΑΙΤΕ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πασχαλινό παζάρι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Αθήνας & ΑΣΠΑΙΤΕ με σκοπό την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS. Από αυτή τη δράση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συγκεντρώθηκε το ποσό των 650 Ευρώ το οποίο και παρέδωσαν στον διευθυντή των SOS μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Αθήνας & ΑΣΠΑΙΤΕ.
Συγκινητική ήταν η..
..συμμετοχή των Σπουδαστών που για άλλη μια φορά, μετά και την μεγάλη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, αγκάλιασαν και αυτή την προσπάθεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για ενίσχυση του σημαντικού έργου των Παιδικών Χωριών SOS.
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της προσπάθειας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Αθήνας & ΑΣΠΑΙΤΕ για κοινωνική προσφορά και εθελοντική ενεργοποίηση. Στόχος είναι η βοήθεια των συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη και η ευαισθητοποίηση των συναδέλφων μας Σπουδαστών γύρω απο κοινωνικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση