GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα 2.0 είναι εδώ.‏..

Από τον Α. Τσοράκη http://www.politicsonline.gr Το άκουσα στο ΣΚΑΙ και μου άρεσε. Περιγράφει την συνείδηση αυτών που κατεβαίνουν σε ό...

Από τον Α. Τσοράκη
http://www.politicsonline.gr

Το άκουσα στο ΣΚΑΙ και μου άρεσε. Περιγράφει την συνείδηση αυτών που κατεβαίνουν σε όλη την Ελλάδα: Κάποτε πέθαιναν οι 300 για την Ελλάδα, τώρα πεθαίνει η Ελλάδα για τους 300.
Και παρόλο που οι πολιτικοί με τον αισθητό μπιζιμποτισμό τους ρίχνουν στάχτη στην κοινή γνώμη μέσω των ΜΜΕ, τα Social Media ακηδεμόνευτα προκαλούν την πρώτη μη "πρακτοριλίδικη" αγανάκτηση που αντιπροσωπεύει την άδολη βούληση των σύγχρονων ελλήνων.
Από τις Βρυξέλες το "εδώ πολυτεχνείο" ρίχνει τροχιοδεικτικά τρομοκρατίας αντίστοιχα με τα τανκς των συνταγματαρχών, ενώ στην Αθήνα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το θέατρο της μεταπολίτευσης θα...
 παίξει ακόμα μια παράσταση.
Το όραμα της δημιουργικής σύνθεσης, της ενεργής συμμετοχής, της Ελλάδας 2.0 είναι εδώ. Το ντόμινο κατάρρευσης της αυθεντίας των πολιτικών ιδεοληψιών και της κηδεμονίας ξεκίνησε. Το βλέπουμε από την κοινωνική συλλογικότητα των αγανακτισμένων πολιτών που αρνούνται το συμψηφισμό. Το βλέπουμε από την ποιότητα  της διαμαρτυρίας και την άρνηση για ισοπέδωση και συνενοχή.
Η χώρα μας ανακαλύπτει την ελευθερία που της στερήθηκε με θολές ιδεοληψίες και πελατειακές πολιτικές. Οι συμπολίτες μας απαντούν στην αδράνεια και τις επιλογές των αδιεξόδων.

7 σχόλια

  1. Ήταν καιρός να ξυπνήσουν επιτέλους οι Έλληνες. Έφαγαν κουτόχορτο και άδειες υποσχέσεις για πολλές δεκαετίες. Πρέπει να πάρουν την τύχη στα χέρια τους γιατί μην περιμένουν από τους κυβερνώντες να κάνουν τίποτε για αυτούς. Δεν έκαναν τίποτε άλλωστε μέχρι τώρα οπότε γιατί να κάνουν τίποτα από εδώ και πέρα. Άλλωστε ποιός τους θέλει πλέον.
    Π. Ανδρικόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, εντάξει. Αφού το άκουσες στο ΣΚΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται,χωρίς κομματικές σημαίες,μόνο με τη σημαία της Ελλάδας.Θα προτιμούσα να είχαμε προηγηθεί των Ισπανών,αλλά δεν πειράζει.Μακάρι να δούμε 500.000 ή 1.000.000 κόσμο στο Σύνταγμα.Να δούμε τότε ποιός θα το αγνοήσει.Εύχομαι αυτές οι σπίθες να ξεσηκώσουν και τις άλλες χώρες της Ευρώπης και πολλά εκατομμύρια Ευρωπαίων να απαιτήσουν αυτά που τους ανήκουν.Όλοι μαζί για μια Ευρώπη δική μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Δανειστες απετυχαν να ενημερωσουν τους Λαους τους οτι 30 χρονια δανειζουν αερα σε αερα με απιστετο ρισκο, διοτι ολοι ετρωγαν καλα !!!
    Οι Δανειστες ειναι η φουσκα!!!
    και οχι η Ελλαδα.

    Οποιος δεν τοι καταλαβαινει, εχει μασησει στις Σοσιαλιστικες περιγραφες. Οπως εσκασε η Lehman ετσι να σκασουν και οι Δανειστες !!!

    Ερχονται και με περισο θρασσος απαιτουν!! υπογραφη ενυποθηκου ΔανειουΙΙ απο αυτον τον οποιον καλουν να τους κανει bailout.

    Οταν Δανειζεις αερα στον αεριτζη Δανειζομενο ( εστω) ποιος φταιει οταν ο δευτερος δεν εχει να πληρωσει??? χαχαχαχαα
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

    Να πανε πισω στα ΔΣ και τα Κοινοβουλια τους και να πουν την αληθεια.
    Δεν θελουν ? δεν μπορουν ??
    κανενα προβλημα !! να σκασουν !
    τι ?? δεν ακουσα καλα ???
    θελουν προσημειωσεις για τα τους σωσουμε ???

    χαχαχαααα
    Εχω να τους προσημειωσω κατι αλλα δεν λεω….

    Στόχος είναι η Ελλάδα και ο πλουτοπαραγωγικός της ιστός, όλα γι αυτό γίνονται… Μας ετοιμάζουν και χειρότερα… Μόνο ελάχιστοι θ’ αντέξουν…
    ___________________________________
    Χτες να μην το ξεχασω οδηγηθηκε στο δικαστηριο της Αργεντινης και δικαζεται ο αναχωρησας δια ελικοπτερου τεως προεδρος ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΥΑ.
    Να ζω να το δω και εδω.
    Να οδηγουνται ολοι τους στο Ειδικο Δικαστηριο, με αλυσιδες, σαν τον βιαστη φιλο, και αυτοι τετοιοι ειναι.______________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά ....
    Βρέθηκα και εγώ στο λεγόμενο συλλαλητήριο του Λευκού Πύργου.

    Kαι τους είδα όλους εκεί! Εκεί ήταν η ..
    50άρα δημόσιος υπάλληλος με το λίφτινγκ μπουλντόγκ που με ταλαιπωρεί στην εφορία που χει εκκαθαριστικό 50.000 € το χρόνο χωρίς τα 'τυχερά''.

    Εκεί ήταν ο μουσάτος αριστερός συνδικαλιστής της ΕΥΑΘ που δουλεύει 2ωρο και τον κόσμο μαζί και που τα παιδιά του σπουδάζουν στο Λονδίνο (τους μετέφερε μέσω i-phone τις εικόνες).

    Εκεί ήταν και ο υπάλληλος της ΔΕΗ που όταν θέλει κλείνει τον διακόπτη και που πλούτισε από ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και έχει 3 βίλες στη Χαλκιδική...

    Εκεί ήταν και ο εκλεκτός υπάλληλος της εταιρείας Μακεδονικών σπουδών παρέα με τους υπαλλήλους του Δήμου που δουλεύουν στα θέρετρα του κήπου

    Εκεί ήταν και η τηλεοπτική κάλυψη από τβ 100 και ΕΤ3 των χιλιάδων χαραμοφάηδων!

    ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ, ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΎΧΟΙ του καθεστώτος, ήταν εκεί για να φωνάξουν ΟΧΙ στη μείωση των αποδοχών τους από 50 χιλιάρικα σε 45....
    όλοι εκεί ήταν πίνοντας και τρώγοντας από τις καντίνες και κάνοντας τα ψώνια τους από τους πλανόδιους, βλέπεις κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά να ψωνίσουν από μαγαζί.

    Δεν είδα κανένα άνεργο, κανένα εμποράκο της Δελφων, κανένα ιδιωτικό υπάλληλο .Όλους αυτούς που ζουν με 5-6 χιλιάρικα το χρόνο.

    έφυγα αηδιασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι θα πεί συναίνεση, θ'αποφασίσει δηλαδή ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης κ.λ.π. πόσο θα πεινάσει και θα εξαθλιωθεί ο Ελληνικός λαός; Ποιός τους εξουσιοδότησε; Προεκλογικά δεν μας είπαν την αλήθεια, μήπως δεν την γνώριζαν; Εδώ και χρόνια βούιζε το παρασκήνιο, υφάρπαξαν όμως την ψήφο του Ελληνικού λαού και τώρα εγκλωβισμένοι εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα. Αυτό θα πεί Δημοκρατία. Ποιούς Νεοδημοκράτες θα εκφράζει με το ΝΑΙ στο μνημόνιο ο Σαμαράς; κανένα. Αυτός που άρπαξε την ψήφο του Ελληνικού λαού με τον πλέον ανήθικο τρόπο ας βγάλει τώρα το φείδι απο την τρύπα. Εμείς θα πτωχεύσουμε, θα πεινάσουμε, αλλά αυτός θα μείνει στην Ιστορία ως ο σύγχρονος Κλιγούλας [ Γάιος Καίσαρ Γερμανικός-Το όνομά του έγινε συνώνυμο της αλόγιστης σπατάλης, της απόλυτης αλαζονίας και της κρεπάλης. Ελπίζω να μην έχει το τέλος του βίου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οί πολίτες καλά έγραψαν.
    Δικαίως είναι αγανακτισμένοι.
    Βέβαια τά κομματόσκυλα επιζούν.
    Επιζούν. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
    Πόοοοοσο λιανά νά γράψω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση