GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλούνται με λουκέτο 30 και πλέον φορείς παιδικής προστασίας...

Από το theywantyourhelp.blogspot.com Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου για τη ζοφερή πραγματικότητα που αντιμετω...

Από το theywantyourhelp.blogspot.com
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου για τη ζοφερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα κοινωφελή Ιδρύματα και Σωματεία που εξυπηρετούν παιδιά με ειδικές ανάγκες και κοινωνικά προβλήματα.
Στη Συνέντευξη Τύπου συμμετέχουν πέραν των 10 Ιδρυμάτων της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και 18...
φορείς παιδικής προστασίας, από όλη την Ελλάδα.
Η Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Απειλείται με λουκέτο το μέλλον 30 και πλέον Φορέων Παιδικής Προστασίας Πανελλαδικά», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 στις 12:00μμ στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 - Αθήνα). Τη Συνέντευξη θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Π.Τσίμας.

2 σχόλια

  1. Εκτός από το χαμόγελο του παιδιού και την διαπιστωμένη από τους πολίτες δράση του, και ίσως 1-2 ακόμα, οι υπόλοιποι φορείς τι έργο έχουν να δείξουν και επίσης τι ισολογισμούς. Πολύ θα ήθελα να δω δαπάνες μισθών και εκδηλώσεων! Με 30 φορείς να ασχολούνται με το παιδί, η χώρα μας θα έπρεπε να είναι παράδεισος για τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.ΣΚΕΤΟΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ.ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ.ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΤΑΠΩΣ ΛΕΓΟΥΝ.ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ,ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση