GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έναρξη του 3ου μέρους της παράστασης «ανεύθυνος άρχων»…

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Από αυτή τη στιγμή ξεκινά το τρίτο μέρος της παράστασης, «ανεύθυνος άρχων». Στο πρώτο μέρος πρωταγωνίστησαν...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Από αυτή τη στιγμή ξεκινά το τρίτο μέρος της παράστασης, «ανεύθυνος άρχων». Στο πρώτο μέρος πρωταγωνίστησαν Καραμανλής- Παπανδρέου. Με τον πρώτο να ζεσταίνει την πατάτα της χρεοκοπίας και τον δεύτερο να απαιτεί εδώ και τώρα να την πιάσει στα χέρια του και να την συνθλίψει, καθώς «λεφτά υπάρχουν». Έτσι του έλεγαν από το ΔΝΤ και πιθανόν και από αλλού στις  ΗΠΑ, αν και σήμερα του λένε τα αντίθετα. Έφτασαν να προσποιούνται ότι τον εκβιάζουν, παίζοντας γερό παιχνίδι με τους Γερμανούς και στις πλάτες της Ελλάδας ασφαλώς, τώρα πια που το δεύτερο μέρος του έργου ολοκληρώνεται με το δόλιο: λεφτά δεν υπάρχουν δίχως ξεπούλημα και κοινωνικό ξεζούμισμα.
Σήμερα, λοιπόν, το ΔΝΤ απειλεί ότι δεν θα....
εκταμιεύσει την επόμενη δόση του δανείου προς την Ελλάδα, εάν δεν είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση του προγράμματος από την ΕΕ για τους επόμενους 12 μήνες. Από την άλλη κυβερνήσεις μερικών χωρών τις ευρωζώνης απειλούν ότι δεν θα εγκρίνουν επιπλέον δανειακή στήριξη προς την Ελλάδα αν αποσυρθεί το ΔΝΤ. Ταυτόχρονα οι Γερμανοί κάνουν πλέον ότι μπορούν για να  βγάλουν από τα πόδια τους τούς Αμερικανούς ,δίχως παράλληλα να χάσουν την δυνατότητα να αντλούν πόρους από το ΔΝΤ  για να χρηματοδοτούν την κρίση. Θέλουν το χρήμα του ΔΝΤ, αλλά όχι την πολυδιαφημισμένη τεχνογνωσία του, μόνον που αυτό δεν έχει ξαναγίνει έτσι ακριβώς!
Αν μπερδεύεστε  είναι επειδή το παιχνίδι αγρίεψε, όπως θα γνωρίζουν οι φίλοι που παρακολουθούν τα γραπτά μου. Τώρα περνάμε στο τρίτο μέρος της παράστασης, με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου να παίζει τα ρέστα του σε ένα σκληρό γύρο πόκας με τους υπόλοιπους ηγέτες του πολιτικού συστήματος. Είναι τραγικό αυτό που παρατηρώ, αλλά τώρα πια ο καπετάνιος έχει σαλπάρει για πέρα από τα βράχια, στα οποία ήδη έριξε την χώρα. Πάμε κατά άβυσσο μεριά, όπως μας είχαν προειδοποιήσει εγκαίρως Παπούλιας-Παπανδρέου! Κάτι περισσότερο γνώριζαν. Μάλλον ολόκληρο το σχέδιο που εφαρμόζουν. Είχαν διαβάσει ολόκληρο το σενάριο του έργου, έστω πριν από τις διορθώσεις!  Το τρίτο μέρος της παράστασης «ανεύθυνος άρχων», ξεπερνά κατά πάσα πιθανότητα τα όρια του δράματος. Μάλλον πρόκειται για έργο τρόμου, αλλά μην τα βάζετε κάτω, αντλήστε από το χιούμορ σας και το χιούμορ του δίπλα σας. Θα μας χρειασθεί!
Ο Γιώργος Παπανδρέου με το σημερινό επεισόδιο μοιάζει να προσπαθεί να διαμορφώσει νέες πλαστές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ «υπεύθυνων»και «καιροσκόπων» πολιτικών ηγετών, στον δρόμο προς τις εκλογές. Είναι και αυτό ένα ακόμη δείγμα ή αν προτιμάται σύμπτωμα της πολιτικής ανευθυνότητας εκείνων που δεν έχουν πλέον προσωπικό ιδεολογικό στίγμα συναφές με την ιδεολογική φυσιογνωμία των κομμάτων των οποίων ηγούνται.
Έτσι διαμορφώνεται ένα ταραγμένο προεκλογικό περιβάλλον, από εκείνους που δίχως φρόνηση και στοιχειώδη σοβαρότητα εκβιάζουν την κοινωνία με την δραματική εμπειρία της Αργεντινής, αν δεν παραδοθεί ο Ελληνικός λαός άνευ όρων στα χέρια εκείνου που επί δύο περίπου χρόνια εξαπατά διαρκώς την κοινωνία ή άλλων που έχουν ήδη έτοιμους στο ψυγείο. Επιδιώκουν μάλιστα, παράλληλα με τις νέες διαχωριστικές γραμμές εντός του πολιτικού συστήματος να διχάσουν και την κοινωνία μεταξύ «υπεύθυνων» και «ανεύθυνων» πολιτών. Ο πρωθυπουργός στήνει νοερώς δύο κάλπες, όπου στη μία θα ψηφίζουν οι «υπεύθυνοι» σαν κι αυτόν και τον Κρατζαφέρη, ενώ στην άλλη οι «ανεύθυνοι» σαν όλους τους άλλους που είχε σήμερα δίπλα του στο προεδρικό τραπέζι της πόκας. Πάλι καλά διότι αν έκανε εκλογές πριν φέρει το μνημόνιο, όπως θα έπρεπε, οι κάλπες θα ήταν πάλι δύο με τις επιγραφές: «αντιξουσιαστές της τρόικας» και «αντιμνημονιακοί εξουσιαστές». Είπαμε, οπλιστείτε με χιούμορ, τα πράγματα αν δεν ήταν ζόρικα θα ήταν για ξεκαρδιστική, θερινή επιθεώρηση.
Το κρίμα στο λαιμό σας, μας λένε τώρα αγχωμένα οι εκπρόσωποι αυτών που μας πήραν στο λαιμό τους! Και εδώ πλέον τα πράγματα αγριεύουν. Επιδιώκουν πιθανότατα ένταση. Είναι βέβαιο πως επιθυμούν να οδηγηθούμε σε εκλογές κάτω από ανώμαλες καταστάσεις και αυτό δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους ενός δημοκρατικά σκεπτόμενου ανθρώπου. Σήμερα ήταν η τελευταία ευκαιρία να  οδηγηθούμε σε εκλογές υπό ομαλές πολιτικά συνθήκες. Ο κ. Παπανδρέου μάλλον έχει επιλέξει να προκληθεί προηγουμένως τεχνητή και ουσιαστικά απολιτική, πολιτική κρίση. Αλλιώς δεν εξηγείται η απόφασή του για την σύγκληση του σημερινού Συμβουλίου. Την στάση των υπολοίπων αρχηγών την γνώριζε (προχθές άλλωστε τους είχε δει έναν-έναν), άρα ήθελε να προκαλέσει μέσω αυτής της σκηνής, μια φαντεζί ψευδοκρίση στο πολιτικό σύστημα για να την εκμεταλλευτεί στη συνέχεια εκλογικά. Αυτό αποκαλείται επιεικώς αριβιστισμός και είναι εκδήλωση μεγίστης ανευθυνότητας. Πρόκειται για τον πλέον έντονο καιροσκοπισμό που έχει δείξει πρωθυπουργός μετά την χούντα .
Ο μόνος λόγος που θα «εξηγούσε» λογικά την σημερινή Σύνοδο θα ήταν η άμεση προσφυγή σε εκλογές με κοινή συμφωνία των πολιτικών αρχηγών για την επιλογή της πιο σύντομης, δημοκρατικής και οικονομικής ασφαλώς διαδικασίας. Από τη στιγμή που ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε να «προχωρήσει μόνος του» είναι πρόδηλο ότι έπαιξε ένα ανάρμοστο «θέατρο» που δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα και καίει εντελώς τον ρόλο του Προέδρου, οδηγώντας τα πράγματα ταχύτατα σε χαοτικές μορφές τις οποίες θα μπορούσαμε και έπρεπε να αποφύγουμε.
Ο πρωθυπουργός μοιάζει να επιλέγει να οδηγηθούμε βήμα-βήμα σε εκλογές μέσα στο χάος, πιστεύοντας ότι έτσι θα εκθέσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και στο εκλογικό σώμα και στη διεθνή κοινή γνώμη. Συνεχίζει ακάθεκτος το παιχνίδι διασυρμού της χώρας και την διαλεκτική των ναυαγίων. Από ναυάγιο σε ναυάγιο πάμε, αλλά τώρα θα επιχειρήσει να φορτώσει κυρίως στον Αντώνη Σαμαρά την ευθύνη. Για το οικονομικό ναυάγιο έφταιγε ασφαλώς αποκλειστικά η ΝΔ, όπως ισχυρίζεται ο κ. Παπανδρέου και οι φανατικοί υποστηρικτές της τρόικας (ποιας τρόικας πια, και εκεί εμφανίζουν διχασμό μεταξύ «ανεύθυνων» και «υπεύθυνων»!), όπως και για το πολιτικό άλλωστε που διαπιστώνεται σήμερα. Για την αριστερά δεν τίθεται ζήτημα: αυτοί φταίνε γενικώς, ιδεολογικώς για όλα! Έχει δίκιο η Αλέκα Παπαρήγα, ιδεολογική, νεοφιλελεύθερη τρομοκρατία ασκούν Παπανδρέου και καθεστώς, επιχειρώντας μάλιστα είτε να καθυποτάξουν απολύτως τον Σαμαρά ή να τον εξευτελίσουν πριν από την κάλπη. Είπαμε το παιχνίδι χόντρυνε και παίζονται ρέστα, δεν σηκώνει πάσο και να «ξανακουβεντιάσουμε το μνημόνιο»! Αν δεν βάλουν στο τσεπάκι τον Σαμαρά η προκήρυξη των εκλογών θα καθυστερήσει. Δεν είναι ότι δεν τον έχουν ήδη στο χέρι, αλλά ότι τον θέλουν απολύτως άβουλο να επιδίδεται απλώς σε δημόσιες σχέσεις και να λέει μόνον «ναι». Ναι, δίχως κόνξες! Όταν τα πράγματα είναι σοβαρά για τους πάτρωνες της Ελλάδας η λέξη «διαπραγμάτευση» θεωρείται επαναστατική. Άκου διαπραγμάτευση, που θα έλεγε και ο Πάγκαλος! Απαιτείται ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, δηλαδή αυτό που κάνει ο κ. Παπανδρέου με απόλυτη επιτυχία και διεθνή αναγνώριση, από εκείνους που αποφάσισαν ότι δεν μας ταιριάζει πλέον το ευρώ! Εκτός αν με αυτά τα καμώματα επιχειρείται να εκφραστεί στο πρόσωπο του κ. Σαμαρά η αντιμνημονιακή τάση και να εξασθενήσει το ρεύμα προς τα αριστερά. Είναι πρόδηλο ότι το ενδεχόμενο αυτό δεν αποκλείει και την στρατηγική απόλυτης χειραγώγησης του αρχηγού της ΝΔ. 
Αλήθεια ποιόν ωφελεί αυτή η προσέγγιση; Τι είδους βρώμικο παιχνίδι παίζεται; Πού το πάει ο κ. Παπανδρέου; Θέλει απλώς να περιθωριοποιήσει την αντιπολίτευση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ή κερδίζει και άλλο χρόνο προς όφελος αυτών που παζαρεύουν την στρατηγική αναδιάρθρωσης του ελληνικού δημόσιου χρέους αυτή την περίοδο; Ενώπιον αυτού του προβλήματος δεν θα έπρεπε ήδη να έχει προσφύγει σε εκλογές για να δώσει στην χώρα την ευκαιρία επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους από μια φρέσκια κυβέρνηση με νωπή εντολή, που δεν θα δεσμεύεται ενδεχομένως από την δική του στάση; Δεν καταλαβαίνει ότι από σήμερα αντί για αυξημένη νομιμοποίηση σε κάθε του ενέργεια θα βιώνει μια απολύτως δικαιολογημένη πολιτικά κρίση νομιμοποίησης;

19 σχόλια

  1. Gi' ayto h kalh... Kybernhsh toy PA.SO.K. "anoi3e..." ta "kleista" epaggelmata... Gia na mporoyn oi neoi na ergastoyn xwris na synantoyn agkylwseis... kai adikaiologhtoys periorismoys... Mikrh... shmasia exei to gegonos oti oi farmakopoioi klhronomoyn tis kratikes adeies twn farmakeiwn sta tekna toys kai epishs mikrh shmasia exei to gegonos oti osoi den exoyn paidia farmakopoioys, pwloyn -"mayra" fysika- tis kratikes adeies poy eixan parei dwrean, se times apo 300.000 euro kai panw. Ta plh8ysmiaka kai gewgrafika oria poy synexizoyn na yparxoyn gia thn idrysh neoy farmakeioy den apoteloyn problhma pisteyw... Oyte einai problhma to gegonos pws an kapoios poliths 8elei na exei taxi 'h forthgo, apla den mporei na exei. 'H mallon mporei, an dwsei -"mayra" kai pali kai ekbiastika- 200.000 euro se enan palio tarifa 'h ntalikerh.

    Dhladh gia na ergastei kapoios poliths se epaggelma ths epiloghs toy, prepei na parei adeia... apo enan allo idiwth kai oxi apo kapoia kratikh ekdoysa arxh! Prepei dhladh na plhrwsei ntabatzhliki kai polles xiliades eyrw -"mayra"- se kapoion poy prin kapoia xronia eixe labei kapoia adeia apo to kratos entelws dwrean! Kalo..? To sosialistiko... PA.SO.K. omws ebale... telos... se ola ayta -ta synexise dhladh gia na synexisoyn oi syntexnies na kerdizoyn stis plates mas- me nomo gia apeley8erwsh twn "kleistwn" epaggelmatwn! Etsi loipon meiwnei thn anergia o blakas o Giorgakis kai ta arximoynopana Papakonstantinou, Repas kai Loverdos.

    Posa phres kwlopoysta Loverdo apo toys farmakopoioys gia na toys "kleiseis" perissotero kai me nomo ayth th fora to hdh "8eokleisto" epaggelma toys? Moynopana. Den zhtame diorismo sto dhmosio, zhtame na doylepsoyme kai na apolambanoyme kai emeis to syntagmatiko mas dikaiwma sthn eley8erh epilogh epaggelmatos. Giati kyrioi... prasinofroyroi... na mhn exe egw to dikiwma na exw to diko moy taxi? DEn eimai Ellhnas egw? Den exw kai egw ta isa dikaiwmata me oloys toys alloys? Moynopana, kariolia, kala mas kanete, afoy oi Ellhnes einai gidia kai sas dinoyn gia xronia tis karekles.., kala mas kanete. Brwmopoystes prasinofroyroi kai elafrode3ioylhdes kai pseftoaristeroi toy kwloy. Ka8ikia pasokoskyla. Brwmiarhdes galazoelafrode3ioylhdes, brwmofasistes karatzaferoglyftes, zwokoyltoyriarhdes pseftoaristeroi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <>
    Κε Γιαννακόπουλε,

    Θα ηταν επεξηγηματικά (μόνον) δίκαιο αν για λόγους σωστής αρχειοθέτησης, είχαμε δυο λόγια αναφορικά με την βιογραφία της "πατάτας".
    [λ.χ, προέλευση / ποιός την φύτεψε / σε ποιούς άρεσε]

    Η Πατάτα ήταν ανέκαθεν "καυτή".

    O Καραμανλής ύπήρξε ο μόνος που δήλωσε "τερμα οι πατάτες " και που αψηφόντας το κάψιμο αποφάσιε να την τεμαχίσει και ως γνωστόν να την φτιάξει Ρωσικη σαλάτα.

    Ο δε κανακάρης και γιός του γεωργού ήταν που είπε "πατάτες υπάρχουν" και εν συνεχεία φθάσαμε εκει που που αρχίζετε.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
    Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύστοχο άρθρο που στοχεύει στην καρδιά του προβλήματος.
    Η αποτυχία του Παπανδρέου και των συν αυτώ παρατρεχάμενους είναι πλέον γνωστό τοις πάσει.
    Ασφαλώς και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε ή θέλει εκλογές με αυτά που υπέγραψε χωρίς την συγκατάθεση κανενός.
    Αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι η απεμπλοκή του από αυτό που διέπραξε στην χώρα εδώ και 18 μήνες με τον όσο πιό ανώδυνο και ένδοξο τρόπο διαφυγής φορτώνοντας σε άλλους τις ευθύνες που τον βαραίνουν.
    Στο πρόσωπο του Σαμαρά απεικονίζεται η πόρτα διαφυγής αφού πρώτα αποψιλωθεί πολιτικά.
    Πανούργο και βρώμικο σχέδιο όμοιο με αυτό που εφάρμοσαν οι Παπανδρέου ανέκαθεν φορτώνοντας σε άλλους τις ευθύνες και εμφανίζοντας τους εαυτούς τους υπερήρωες πατριώτες και ασφαλώς θύματα πολιτικών εκβιασμών.
    Είναι τόσο αλλαζονικός ψεύτης που εδω και 18 μήνες εκτός από εκβιασμό φόβο και πανικό που έσπειρε στην Ελληνική κοινωνία με όλες τις συνέπειες μιας τέτοιας κυβερνητικής πολιτικής στο λαό, σήμερα ζητάει και τα ρέστα. Είναι τελικά ένας ανεύθυνος επικινδυνος καιροσκόπος τυχάρπαστος ανίκανος αναξιόπιστος και εντολοδόχος ξένων συμφερόντων που σκόπο έχουν την πλήρη υποταγή της Ελλάδας και την πλήρη αφαίμαξη του πλούτου αυτής της χώρας από κεντρα που απεργάζονται εδω και χρόνια αυτό το σχέδιο.
    Ο πρόεδρος της δημοκρατίας (κάδρο)γιατί περί κάδρου πρόκειται που στοιχίζει εκατομύρια ευρω ετησίως στον προυπολογισμό αυτής της χρεωκοπημένης χώρας συμπράττει σήμερα με αυτό τον αρριβίστα πρωθυπουργό στα βρώμικα σχεδια του άλλωστε ο κ Παπούλιας δεν έπεσε από τον ουρανό μας είναι αρκετά γνωστός και αυτός και το πολιτικό του παρελθόν.
    Κάποιοι περίμεναν ήθος ανδρός με τιμή και αρετή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας να παραιτηθεί και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές ασκώντας το μόνο ουσιαστικά δικαίωμα που έχει απομείνει στον θεσμό του πρόέδρου της δημοκρατίας (μετά την απογύμνωση που φρόντισε να κάνει στο σύνταγμα της Ελλάδας ο πατήρ Παπανδρέου) βλέποντας σε τι χάλι έχει οδηγήσει την χώρα αυτή η κυβέρνηση και από τι ποσοστό του λαού στηρίζεται καταγράφοντας ιστορικά δεδομένα ανύποληψίας και απόρριψης του 80% των πολιτών. ΜΑΤΑΙΩΣ!!! Είναι όλοι της ίδιας κοπής και συσκευασίας από το ίδιο εργοστάσιο καταστροφής.
    Ας λάβουν υπόψη τους ότι δεν θα είναι για πολύ στην εξουσία και θα γκρεμιστούν από το σάπιο και γεμάτο ψέμματα βάθρο τους και ασφαλώς ότι η ατιμωρησία έχει λάβει τέλος σε αυτο τον τόπο. Η επόμενη κυβέρνηση ένα από τα βασικότερα θέματα που θα έχει να αντιμετωπίσει εκτός από το θέμα της οικονομίας της χώρας θα είναι να κάτσει στο σκαμνί όλους τους καταχραστές κλέφτες και επίορκους πολιτικούς των τελευταίων ετών αντιμετωπίζοντας τις πιο βαριές ποινές προς παραδειγματισμό αν πραγματικά θέλει δίπλα της τον λαό στην προσπάθεια να βγούμε από τα αδιέξοδα που μας οδήγησαν όλα αυτά τα καθάρματα, διαφορετικά θα έχει περιορισμένο μέλλον και ενδεχομένως να εισπράξει όλη την συσσωρευμένη οργή του λαού επάνω της.
    ΑΛΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΘΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!
    ΡΕ ΣΑΠΙΟΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΤΙ ΣΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ; ΡΕ ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΙΣΜΌ ΡΕ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ; ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ; ΟΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΡΕ ΦΑΛΑΚΡΟΚΟΡΑΚΑ ΜΠΑΤΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΌΣΟ ΣΑΠΙΟΣ;
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΈΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΣΙΧΑΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ . ΦΑΡΜΑΚΑ , ΤΡΟΦΗ , ΣΤΕΓΗ ,
    ΕΞΟΔΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΦΥΛΑΚΕΣ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΟΝΑΞΙΑΣ 410 ΕΥΡΩ , Μ.Κ.Ο. , Κ.Λ.Π
    ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ
    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΩΧΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ( ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ) ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 10.000.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ,αποβράσματα , ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Τώρα κατά έγκυρες πληροφορίες
    Στα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι στην παραλιακή δηλαδή στις περιοχές Νέου Φαλήρου Μοσχάτου Καλλιθέας Παλαιού Φαλήρου Άγιου Κοσμά και Γλυφάδας θα εγκαταστήσουν μετανάστες μέσα σε κοντέινερς δηλαδή γίνουν παραγκούπολεις όπως βλέπουμε σε ντοκιμαντέρ στις λατινοαμερικάνικες χώρες και θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη εγκληματικότητα, δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε .
    Δεν υπάρχει πολύς χρόνος τα περιθώρια λιγοστεύουν
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η παράσταση δεν είναι "ο ανεύθυνος άρχων". ΕΙΝΑΙ "Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αντώνης Σαμαράς είπε το ΟΧΙ και έκοψε τον Γόρδιο δεσμό !!

    O Αντώνης Σαμαράς έκανε το καθήκον του για να μας λυτρώσει...όπως ήταν αναμενόμενο ο Αντώνης Σαμαράς είπε το ΟΧΙ, στις νεφελώδεις, υπόγειες, σκοτεινές και ανίερες συμμαχίες με τα δεκανίκια και τα εξαπτέρυγα.

    Έκοψε τον Γόρδιο δεσμό !!



    Μπράβο του που δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς... απέδειξε ότι είναι έτοιμος να γίνει Πρωθυπουργός και να ηγηθεί της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, δεν μετέφρασαν στον Γιώργο τι είπαν στο Συμβούλιο ;
    Μα καλά, εκεί στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν μεταφραστές για να τους εξηγήσουν το μήνυμα από το σημερινό ναυάγιο και τις δηλώσεις του Αντ. Σαμαρά, της Αλ. Παπαρήγα και του Αλ. Τσίπρα;

    Γιατί ενώ όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συναίνεσης αν δεν γίνει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, τόσο ο Γ. Παπανδρέου όσο και ο Αν. Λοβέρδος βγήκαν και ούτε λίγο ούτε πολύ, είπαν ότι δεν έχουν εκλείψει οι ελπίδες για συνεννόηση, υπάρχουν περιθώρια σύγκλισης και άλλα τέτοια κουφά.

    Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός κάλεσε και πάλι τις πολιτικές δυνάμεις να συνεργαστούν λέγοντας ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις. Η Ελλάδα χρειάζεται να δείξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενότητα. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί αλλά όχι εχθροί». Συνέχισε λέγοντας: «Πρότεινα να συνεργαστούμε, να δουλέψουμε μαζί για τις μεγάλες αλλαγές, να έχουμε κοινές θέσεις στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας» και υπερθεμάτισε της ανάγκης «να διαφυλάξουμε την κοινωνική συνοχή και ειρήνη στη χώρα μας».

    Με λίγα λόγια, αν δεν «έτρωγε πόρτα» από τους άλλους αρχηγούς τι θα έλεγε; Δεν κατάλαβε αυτά που του είπαν ή μήπως ακολουθεί την εντολή του Ολι Ρεν ο οποίος είπε ότι πρέπει να τα βρουν τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα;

    Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού δεν του είπαν ότι δεν περνάνε τα σενάρια περί συνεννόησης όσο το Μνημόνιο είναι αυτό που είναι και η τρόικα επιμένει στην ίδια αδιέξοδη πολιτική;

    Αλλά, κατά τη γνώμη μας, επειδή την ίδια περίπου γραμμή υπερασπίστηκε και ο Αν. Λοβέρδος, φαίνεται ότι έχουν πέσει τηλέφωνα για συγκεκριμένο στόχο. Κι αυτός είναι να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη. Θα προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο ότι ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ της συνεννόησης, η ΝΔ εμφανίζεται αδιάλλακτη. Αυτό είναι το κόλπο που κρύβεται πίσω από αυτές τις δηλώσεις περί «ανοικτής κυβέρνησης για συναίνεση».

    Και κάτι τελευταία για τα περί συναίνεσης. Το ζητά η Κομισιόν ως προαπαιτούμενο για το δάνειο. Το ζητά και ο κ. Παπανδρέου από την αντιπολίτευση βάζοντας τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα. Μα σε πιο σημείο του Μνημονίου λέει ότι πρέπει και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να συμφωνούν σε όλα; Σιγά μη μας πουν ότι για να μας δανειοδοτήσουν θα πρέπει να συναινέσει κι ο λαός.

    Σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω.


    Κατά τα λοιπά, ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά αδιάλλακτος. Να τους πούμε κι ένα μπράβο, πάντως, καθώς δεν παρεκκλίνει της πορείας που του έχει καθορίζει το ΔΝΤ και η Κομισιόν. Πράττει και λέει ότι του λένε. Μοιάζει με τους τηλεπαρουσιαστές που του λένε από το ακουστικό τι να πει, σαν μαριονέτα.

    Επιμένει να ακολουθεί τη γραμμή του Μνημονίου 1 και του Μνημονίου 2. Όμως, πώς να γίνει διάλογος χωρίς ο κ. Παπανδρέου να είναι έτοιμος να αλλάξει βασικούς όρους των συμβάσεων που υπέγραψε; Και κυρίως τα μέτρα που έχουν διαλύσει την αγορά κι έχουν στραγγαλίσει τα χαμηλά εισοδήματα;

    Τέλος, απέρριψε τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών λέγοντας ότι θα κυβερνήσει μέχρι το 2013. Το ερώτημα είναι: Το θέλει, αλλά μπορεί να το κάνει;

    Ρώτησε τους υπουργούς και τους βουλευτές του που αντιδρούν στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Και κυρίως ρώτησε τον κόσμο που δεν είναι πια πρόθυμος να ανεχθεί άλλα και ήδη βγαίνει στους δρόμους;

    Κατέληξε δε με το εξής φοβερό: «Στόχος είναι ένας και μόνος: να σώσουμε την πατρίδα μας, αυτό το στόχο υπηρέτησα και αυτόν υπηρετώ».

    Κι εμείς λέμε. Φτάνει πια. Μη σώζεις άλλο την πατρίδα. Άσε και κανέναν άλλο να το κάνει.
    Τι σου έφταιξε η έρμη η Ελλάδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    Εμεις παλι γνωριζουμε οτι ο δρ Κουτσουκος εσωσε και το Πασοκ και την χωρα απο εκλογες τωρα.


    Απο τον Ιανουαριο 2012 δηλ.
    σε 8 μηνες αρχιζει το νεο ταμειο εγγυοδοσια της ΕΕ, οποτε η Ελλαδα θα μπορει να ξαναδανειστει!

    Αρα υπαρχει διεξοδος αρκει να περσουν οι 8 μηνες που μπορει να εχουν καποια μετρα νεας Σεισαχθειας

    που τωρα οψιμα αρχιζουν να ανακαλυπτουν πολλοι!!!

    Θα πρεπει η καταγγελια του δανειου απο τις 3 μηνες να μετατεθει στις 8 μηνες

    να σταματησουν για 7 χρονια κατασχεσεις πλειστηριασμοι

    να γινουν ρυθμισεις δανειων υπερχρεωμενων με μικρες δοσεις.

    Ο Γιωργος
    αν παλι δεν ηταν ο δρ Κουτσουκος απεναντι απο του Μαξιμου θα ειχε παρασυρεθει σε εκλογες και οτιδηποτε αλλο...

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Εμεις παλι γνωριζουμε οτι ο δρ Κουτσουκος εσωσε και το Πασοκ και την χωρα απο εκλογες τωρα.


    Απο τον Ιανουαριο 2012 δηλ.
    σε 8 μηνες αρχιζει το νεο ταμειο εγγυοδοσια της ΕΕ, οποτε η Ελλαδα θα μπορει να ξαναδανειστει!

    Αρα υπαρχει διεξοδος αρκει να περσουν οι 8 μηνες που μπορει να εχουν καποια μετρα νεας Σεισαχθειας

    που τωρα οψιμα αρχιζουν να ανακαλυπτουν πολλοι!!!

    Θα πρεπει η καταγγελια του δανειου απο τις 3 μηνες να μετατεθει στις 8 μηνες

    να σταματησουν για 7 χρονια κατασχεσεις πλειστηριασμοι

    να γινουν ρυθμισεις δανειων υπερχρεωμενων με μικρες δοσεις.

    Ο Γιωργος
    αν παλι δεν ηταν ο δρ Κουτσουκος απεναντι απο του Μαξιμου θα ειχε παρασυρθει σε εκλογες και οτιδηποτε αλλο...

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το "έργο" που του έχει ανατεθεί να επιτελέσει ΔΕΝ έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε δίκη παραπέμπεται ο πρώην Πρόεδρος της Αργεντινής που είχε εγκαταλείψει το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±

    Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρούα, ο οποίος είχε εγκαταλείψει το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο όταν χρεοκόπησε η χώρα, το 2001, θα δικαστεί στις 22 Νοεμβρίου με την κατηγορία της διαφθοράς, όπως έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

    Η κυβέρνηση του Ντε Λα Ρούα, ο οποίος ήταν....
    πρόεδρος από το 1999 μέχρι την κρίση του 2001, κατηγορείται από τον μετανοημένο Μάριο Ποντακουάρτο, υψηλόβαθμο υπάλληλο του κοινοβουλίου, ότι κατέβαλε πέντε εκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίες προκειμένου να...
    εγκριθεί από τη Γερουσία η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας το 2000, διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του το Κέντρο Δικαστικών Πληροφοριών.
    Εκτός του πρώην προέδρου έχουν κατηγορηθεί για την ίδια υπόθεση άλλα επτά πρόσωπα: ο πρώην υπουργός Εργασίας, Αλμπέρτο Φλαμαρίκε, πέντε πρώην γερουσιαστές και ένας υπάλληλος της Γερουσίας.
    Στη δίκη θα κληθούν να καταθέσουν περίπου 300 μάρτυρες.
    Η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας – η οποία ακυρώθηκε το 2004 – ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει στην Αργεντινή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την αποδέσμευση ενός δανείου.
    Πολλοί Αργεντινοί σήμερα θεωρούν το ΔΝΤ υπεύθυνο για την κρίση και την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας. Μετά την έγκριση της μεταρρύθμισης παραιτήθηκε από τη θέση του ο τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος της Γερουσίας Κάρλος Άλβαρες.

    Ο Ντε Λα Ρούα παραιτήθηκε από την προεδρία στις 20 Δεκεμβρίου 2001 εν μέσω μιας λαϊκής εξέγερσης που πνίγηκε στο αίμα.
    83χρονος ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο πρώην....

    + Γιωργακηδες (παπανδρέου-παπακωνσταντίνου -καρατζαφέρη ) και Κάρολου πλησιάζει η ώρα
    για τους προδοτες.

    ..ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ VIDEO, ΤΟ ΕΡΓΟ
    # ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ #

    ΣΗΜ:Πληροφοριακά...Από 45.000 σφαγμένους κυβερνητικούς και κομματικούς γέμισαν οι δρόμοι, οι Πλατείες, τα Κυβερνητικά Μέγαρα, και τα Στούντιο των τηλεοράσεων.

    Πασόκοι & πρόθυμοι του ΔΝΤ
    ...άντε και στα δικά σας +++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συστήστε κυβέρνηση κοινής αποδοχής,οικουμενική.Δεν υπάρχει αλλη λύση για να σωθεί η χώρα.Την σημερινή κυβέρνηση πλέον δεν την εμπιστεύονται παρα ελάχιστοι νεροκουβαλητές της. Φύγετε για να σωθούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν το κατάλαβα ! εκβιάζει ο Σαμαράς την κυβέρνηση να υιοθέτηση το πρόγραμμα της για να λένε μετά ότι μας έσωσαν, αυτοί που μας έσπρωξαν στον Γκρεμό, αυτοί που τον τελευταίο μήνα της κυβέρνησης τους για ψηφοθηρικούς λόγους έβαλαν απ' το παράθυρο χιλιάδες άχρηστους δημόσιους υπάλληλους? η να θυμηθούμε τον πιο άχρηστο πρωθυπουργό της Ελλάδος ? δηλαδή μιλάμε για απύθμενο θράσος, που σε τρελαίνει.

    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ.
    Αυτός που ανακοίνωσε την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ να ανακοινώσει και τη χρεοκοπία !!!

    Ρώταγαν και ξαναρώταγαν τα λαμόγια,
    "αν η ΝΔ ζητάει εκλογές" ή "γιατί η ΝΔ δεν ζητάει εκλογές".

    Απάντηση.......
    Η ΝΔ δεν ζητάει και δεν πρέπει να ζητήσει εκλογές για να τελειώνουμε μια για πάντα
    με την οικογένεια καρκίνο της Ελλάδας !!

    Αυτός που με φόντο το Καστελόριζο μας πήγε στο ΔΝΤ υποσχόμενος ότι θα αλλάξει την Ελλάδα
    πρέπει να πιει το ποτήρι μέχρι τέλους.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ, για να τελειώνουμε μια για πάντα με την οικογένεια καρκίνο της Ελλάδας
    ____________________________________
    Προχθες οδηγηθηκε στο δικαστηριο
    της Αργεντινης
    * o τοπικός Παπανδρέου του ΔΝΤ *
    και δικαζεται, ο αναχωρησας δια ελικοπτερου τεως προεδρος ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΥΑ.

    Να ζω να το δω και εδω.

    Να οδηγουνται ολοι τους.
    ΠΑΣΟΚ - ΚΟΡΗ & ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΩΛΟΙ
    στο Ειδικο Δικαστηριο, με αλυσιδες, σαν τον βιαστη φιλο τους Στρός Καν, και αυτοι τετοιοι ειναι.__________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ

    ΑΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ
    ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7.24' k.ΑΛΕΞ

    Συμφωνώ μαζί σου ότι το άρθρο είναι εύστοχο.
    Συνεχίζοντας την σκέψη σου, θα έλεγα ότι είναι εικαιρία όχι μόνο να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. , του ΣΥΝ και του ΚΚΕ (αν έχει μείνει λίγη τσίπα από τους δυο τελευταίους). Αυτή θα είναι πράξη ευθύνης προς τον Ελληνικό λαό και θα έχουν την κατανόηση και την στήριξη των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση