GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιχμές για τα Σώματα Ασφαλείας από τον Χρήστο Παπουτσή...

"Όσο γνωστή στο κοινό και αν είναι μία υπηρεσία, είναι προτιμότερο να διαλυθεί και να ανασυσταθεί από την αρχή, παρά να λειτουργεί μ...

"Όσο γνωστή στο κοινό και αν είναι μία υπηρεσία, είναι προτιμότερο να διαλυθεί και να ανασυσταθεί από την αρχή, παρά να λειτουργεί με ιδιόμορφο καθεστώς και με συντεχνιακή συγκάλυψη κρουσμάτων αυθαιρεσίας, βίας και κατάχρησης εξουσίας", δήλωσε  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, αφήνοντας έτσι αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας των σωμάτων ασφαλείας με αφορμή την δολοφονία του 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας.
 Ακόμα, ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα στο Υπουργικό Συμβούλιο θα ανακοινωθεί η δέσμη μέτρων της κυβέρνησης, προκειμένου να ανακτήσει το κέντρο της Αθήνας το χαμένο του πρόσωπο.
Όσο για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Αθήνα, ο...
 υπουργός Προστασίας τόνισε πως είναι αποτέλεσμα της αδράνειας των αρμόδιων αρχών. Επίσης στην ομιλία που έγινε στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ, ενώπιον των αρχηγών και αξιωματικών των τριών Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και του διοικητή της ΕΥΠ, ανέφερε πως "υπάρχει εμφανές δημοκρατικό έλλειμμα στα Σώματα Ασφαλείας".

21 σχόλια

  1. Έτσι είναι δυστυχώς ...
    ακροδεξιά στοιχεία υπάρχουν πιο πολυ στις στις ένοπλες δυνάμεις στο στρατό την αεροπορια και το ναυτικό. δεν τους χρειαζόμαστε ...να πάνε αλλού!!!δεν ειναι μόνο αυτοί πατριώτες (έτσι νομίζουν) γιατί όπως είπε Ο Samuel Johnson : «Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων».)
    Σάμουελ Τζόνσον ( 1709-1784 , Άγγλος συγγραφέας)
    Συγγραφέας του πρώτου λεξικού για την Αγγλική γλώσσα (1755)
    να αφήσουν λοιπόν τα υπερ-πατριωτικά τους αισθήματα όλα αυτά τα ακροδεξιά φασιστίδια και να κάνουν την δουλειά τους και μόνο.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ !!! (???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προτιμότερο να διαλυθεί και να ανασυσταθεί από την αρχή το πολιτικό σύστημα της Χώρας, παρά να λειτουργεί με ιδιόμορφο καθεστώς και με συντεχνιακή συγκάλυψη κρουσμάτων διαφθοράς και σκανδάλων, βίας και προδοσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ;ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ 06/12/2010 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;ΤΟ ΚΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΠΑΡΤΑΚΙΑ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Παιδεια

    Προτυπα πειραματικα

    Ποια αλλη ειναοι υπερ των προτυπων?

    Μα η Μαρια Ρεπουση (η γνωστη παρα-ιστορικος) φυσικα η κολητη της Γιαννακου και καθε εξουσιας αντιδδραστικης!!


    Πολλοί της γενιάς μας θυμούνται τα πρότυπα σχολεία. Έστεκαν επάξια πλάι στα καλά ιδιωτικά σχολεία, είχαν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο και πολλοί από τους μαθητές και τις μαθήτριες που φοίτησαν σ’ αυτά τα σχολεία συναντήθηκαν αργότερα στην πολιτική, στις επιστήμες και στις τέχνες. Τα πρότυπα σχολεία ήταν πολύ καλά δημόσια σχολεία. Οι λόγοι της επιτυχίας τους ήταν σίγουρα πολλοί και όπως πολλά πράγματα σ’ αυτή τη ζωή σύνθετοι. Της Μαρίας Ρεπούση.

    Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣXΟΛΕΙΑ!!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Παιδεια

    Σημειωση: στον νομο υπαρχει ενα σημειο που οι δεξιοστροφοι καταστροφεις των πειραματικων των ΑΕΙ δεν προσεξαν!

    Αυτο θα ανακοινωθει απο τον δρ Κουτσουκο μολις δημοσιευτει ο νομος.

    Με αυτην την νομικη λεπτομερεια και παραλειψη ο δρ Κουτσουκος θα σωσει τα πειραματικα των ΑΕΙ απο την καταστροφη!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΕΝΧΟ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ.

    ΟΠΩΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟΠΝΙΧΤΗ ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΝΞΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΟΥΤΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, (πρώην πρόεδρε της ΕΦΕΕ )

    Αλήθεια στις τελευταίες δυο διαδηλώσεις που είναι τα ελικόπτερα;;;;;;
    Ακούγεται ότι σας έμειναν δυο.
    Τα φυλάτε για το φευγιό;;;;;;;;;;;

    Εσύ πάντως μην φοβάσαι, ο λαός μας τηρεί τις παραδόσεις.
    Τις πουτάνες που πηγαίνουν με τον εχθρό , δεν τις κάνει τίποτα,
    μόνο τις κούρευε γουλί.
    Πουτανακι,
    που φταίνε οι κακοί οι μπάτσοι , και όχι οι καλοί σοσιαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ

    Ποιος άντρας ρε έχει μπροστά του μια γυναίκα διπλωμένη από τα δακρυγόνα και τις ρίχνει με το γκαλόπ στο κεφαλί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Κρυφοπουστρακια του κέρατα ρε είσαστε, που προσπαθείτε να κρύψετε την πουστιά σας κάτω από την στολή του ματατζή.
    Αλλά ξέρεται κάτι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Από όλους μπορείτε να κρυφτείτε από τον εαυτός σας όμως δεν μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ορμάτε Έλληνες έφοδος ΑΕΡΑ ούτε ένας ζωντανός από δαύτα τα καθάρματα.
    Ένα νέο Αλβανικό έπος αρχίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν τον Μανώλη τον έλεγαν Αλέξη...

    ……..και δεν τον είχαν σφάξει σαν τραγί κάτι λαθρομετανάστες... αλλά τον είχε σκοτώσει ένας αστυνομικός θα είχε καεί όλη η Ελλάδα.

    - Θα είχαν βγάλει πύρινους λόγους όλοι οι κουλτουριάρηδες για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

    -Θα είχε κάνει δακρύβρεχτες εκπομπές ο τιμητής των αδικημένων Λαζόπουλος.
    -Θα είχαμε πάθει πλύση εγκεφάλου από τις χιλιάδες ώρες τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών εκπομπών σε ειδήσεις, talkshow και αφιερώματα για το δυνάστη αστικό σύστημα.

    -Θα είχε "αγιοποιηθεί" ο νεκρός και θα είχε "δαιμονοποιηθεί" ο δολοφόνος.
    -Θα είχε αλλάξει όνομα ο δρόμος που έγινε το......γεγονός.
    -Θα είχαν κλείσει σχολεία.
    -Θα είχαν πετροβοληθεί αστυνομικά τμήματα.

    Τώρα, τα σκεπάζει όλα η σιωπή και όποιος τολμήσει να πει κάτι κηλιδώνεται ως ακροδεξιός και ρατσιστής. Θύματα όπως ο Μανώλης, η Αγγελική, η Παρασκευή, ο Επαμεινώνδας, αλλά και το αγέννητο παιδί της Αγγελικής, έχουν την "ατυχία" να μην είχαν πεθάνει κάτω από τη σημαία του Προδευτισμού. Αλλιώς Μανώλη, Αγγελική, Παρασκευή και Νώντα θα ήσασταν ήρωες, δρόμοι, πλατείες, τραγούδια, σύμβολα, συνθήματα.
    Τώρα είστε απλώς ένα κεράκι στη μνήμη των ταλαίπωρων Ελλήνων που σας αγαπούσαν και που θα τους λείπετε για πάντα, τόσο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι Υπουργοί των Ιμίων , του A. OCALAN , του ναυαγείου του ΣΑΜΙΝΑ κλπ σε οποιαδήποτε άλλη Χώρα στον κόσμο θα είχαν τουλάχιστον σταματήσει την δουλειά του πολιτικού . Εδώ τους έχουμε ακόμα να κανονίζουν τις τύχες του Λαού μας με τα γνωστά και παγκοσμίως αποδεκτά αποτελέσματα ..
    Κοι φταίνε πάντα οι άλλοι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το πολιτικό νούμερο,ο δημοσιος υπάλληλος του πασοκ πιστεύει ακόμη οτι ειναι απαραίτητος στο πολιτικό σύστημα;Χαλάρωσε ρε Χρηστάκη 40 χρόνια κοματόσκυλο δεν σου φτάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι παράξενο........ !

    Σκοτώθηκε εν ψυχρώ ένα παιδί από αστυνομικό, κάηκε το κέντρο της Αθήνας για τέσσερις μέρες υπό τους πολεμικούς αλαλαγμούς του Σύριζα.
    Των ΜΚΟ-ΠΑΣΟΚ, των στρατιών Λάθρο κλπ.

    Σφάχτηκε σαν το κουνέλι ένας άνθρωπος από λαθρομετανάστες, μιλιά δε βγάζουν οι αριστεροί. Κανένα σοκ δεν τους προκάλεσε το φρικαλέο γεγονός. Κανένα δέος.
    Η μόνη βία που μπορούσε να εμφανιστεί στο ραντάρ του Έθνους και των άλλων υπερ-ανθρωπιστών είναι η βία κατά των λαθρομεταναστών.
    Η συνεχιζόμενη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και οι εκατοντάδες επιθέσεις τους κατά των Ελλήνων δε σοκάρουν. Ούτε καν προβληματίζουν. Την ίδια μάλιστα στιγμή που απολαμβάνουν δημόσιας περίθαλψης και δημόσιων συγκοινωνιών ενώ σε άλλα κράτη θα τους είχαν πετάξει έξω.

    Αλλά είπαμε, δεν έχει δικαίωμα ο κάθε λαός να διαχειρίζεται ποιος μπαίνει και ποιος μένει μέσα στη χώρα του. Αυτό θα το αποφασίζουν μόνο οι παντογνώστες αριστεροί.

    Άλλωστε δεν είναι για να διαμαρτυρόμαστε η τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας, το γεγονός ότι οι καταστηματάρχες στο κέντρο κλειδώνουν τα μαγαζιά τους στη διάρκεια της μέρας, ότι ο κόσμος ζει μέσα στο φόβο ή ότι εμφανίστηκαν εγκλήματα που ποτέ δε συνέβαιναν στην Ελλάδα. Ότι υπάρχουν περιοχές, όπως οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, όπου πληρώνεις διόδια σε πολυμελείς συμμορίες αλλοδαπών για να περάσεις (πεζός ή με αμάξι), σε λυώνουν στο ξύλο ή σε σφάζουν επειδή έτσι διασκεδάζουν (δε μαχαιρώνεις κάποιον για να τον κλέψεις, τον μαχαιρώνεις για να τον σκοτώσεις), μπουκάρουν μέσα σε σπίτια και κακοποιούν τους ενοίκους, επιτίθενται σε γυναίκες στις εισόδους των πολυκατοικιών τους, χτυπάνε γέρους μόλις έχουν πάρει τη σύνταξή τους, ματώνουν τους λαιμούς γιαγιάδων για να τους αφαιρέσουν τις αλυσίδες τους.
    Δεν ενοχλούν το Έθνος και τους σοσιαλιστές των βορείων προαστίων όλα αυτά. Όλες αυτές οι ‘πολυ-πολιτισμικές επαφές’ είναι απλά η αναγκαία διαδικασία μέσα από την οποία η ελληνική κοινωνία θα περάσει στην πολυπόθητη πολυ-πολιτισμικότητα.
    Θα γίνει μια ζούγκλα όπου, επιτέλους, αυτό το ενοχλητικό ελληνικό έθνος θα έχει ψοφήσει.

    Θα έχει πραγματοποιηθεί, έστω και τοπικά, το όραμα του Μαρξ για έναν κόσμο όπου δεν υπάρχουν διαφορετικές κοινωνίες, έθνη, θρησκείες, πολιτισμοί. Θα έχουν ισοπεδωθεί όλα αυτά και οι άνθρωποι θα είναι μονοιασμένοι.

    Ποια εμπειρικά δεδομένα στηρίζουν αυτή την πρόβλεψη περί έλευσης του παραδείσου όταν θα έχουν διαλυθεί όλες οι δομές που συνενώνουν τους ανθρώπους ;
    Πότε επαληθεύτηκε στην ανθρώπινη ιστορία ;
    Ποτέ.
    Αλλά αυτό δεν τους νοιάζει καθόλου.
    Ξέρουν ότι μόνο ο παράδεισος δεν πρόκειται να έρθει όσο οι εθνικές κοινωνίες διαλύονται.
    Αλλά η παγκόσμια τάξη, οι κεφαλαιούχοι, τους οποίους δήθεν πολεμάνε, πληρώνουν καλά.

    Μπενίτο, Ιωσήφ, έχετε άξιους διαδόχους. Σπούδασαν κι αυτοί στις ίδιες σχολές με εσάς. Δεν μπορούν να σας φτάσουν αλλά σίγουρα το προσπαθούν.
    Ο εξισωτικός ολοκληρωτισμός της αριστεράς έχει ήδη αρχίσει.
    Θαυμάστε τον.

    Υ.Γ. υπάρχει και πατριωτική αριστερά στην Ελλάδα αλλά, για ευνόητους λόγους, διώκεται από τη ‘γνήσια’ αριστερά ως ‘προδοτική’.

    Υ.Γ. 2. Για την ΑΛΗΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ δεν γράφω τίποτε.
    ΑΦΟΥ ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,
    ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΑΚΑΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΚΟΛΙΟΥΤΣΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φατε..φάτε..φάτε...φάτε ΟΛΑ..ρε
    αφού ακόμα έχετε Ηλίθια ΖΩΑ
    που σας υποστηρίζουν κιόλας
    ακόμαααααααααα...τα ζώααααα

    Με ποιους έπινε ούζα ο Ραγκούσης
    Παρασκευή, 13 Μάιος 2011.

    Με ποιους έπινε ούζα ο Ραγκούσης
    Ένας υπερυπουργός πρέπει και να ξεκουράζεται που και που.
    Να ξεδίνει βρε αδερφέ από τα σχεδόν σε ημερήσια βάση πλέον υπουργικά συμβούλια.
    Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος είναι κάπως περιορισμένος.
    Ειδικά τώρα που ο κόσμος καίγεται.
    Anyway, όπως λένε πλέον και στο χωριά μας.

    Την Τετάρτη ο Γιάννης Ραγκούσης βρήκε λίγε χρόνο και την έκανε για δείπνο με φίλους – φίλους ιδιαίτερα χρήσιμους...

    Κάλεσε σε δείπνο παριανής φιλοξενίας με υπογραφή τσάι και συμπάθειας τους δημοσιογράφους Κώστα Βαξεβάνη*,
    Θάνο Πασχάλη* (βλέπε Mega Οικονομικό ρεπορτάζ),
    τους συνεργάτες του Δημήτρη Στεφάνου και Γιώργο Πετρουλάκη (γγ Εσωτερικών και γγ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης). καθώς και την κ. Εύα Κοντοσταθάκου, αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων για θέματα Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

    Πήγαν στο Ψάριστον. Ο Γιάννης επειδή είναι καλός οικοδεσπότης κάθισε στην κεφαλή του τραπεζιού, δίπλα από το μπαούλο με τα ψάρια της ημέρας.

    Πρέπει να πεινούσαν πολύ αφού παρήγγειλαν ολόκληρο το μενού. Συγκεκριμένα έφαγαν στρείδια, μύδια, κυδώνια, χέλι, τόνο, καλαμάρι και τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, αμμοσωλήνες.

    Το ουζάκι δεν έλειπε από το τραπέζι ούτε όμως και οι μπύρες...

    ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ...
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ
    ΤΑ ...ΑΠΟΡΡΗΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΟΙ

    Αφού οι μπάτσοι είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ,
    Πώς δέχονται να φυλάνε την ξενόδουλη κυβέρνηση ;;;;;;;;
    Γιατί 53.000 μπάτσοι που είναι ;;;;;;
    Αν η μισή αστυνομία είναι ματατζίδες
    και ή άλλη μισή φυλάει όλους τους λεχρίτες, (και μάλιστα όπως λέτε σιωνιστές), πως θα έχεις περιφρούρηση στον άγιο παντελή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Προχθές 500 ματατζίδες βαρούσαν 100 διαδηλωτές , εκ των οποίων οι περισσότεροι, (με πολεμικούς όρους), ήταν γυναικόπαιδα.
    Τόσοι πολλοί χρειαζόταν;;;;;;;
    Ακόμή και οι Γερμανοί, (οι ιδεολογικοί σας πρόγονοι), στην κατοχή, τα γυναικόπαιδα τα έβγαζαν στην άκρή.
    Και κόφτε και τις μαλακίες περί εθνικισμού , γιατί ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ δεν είσαστε.
    Γιατί και ο εθνικισμός, (ιδίως όταν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ), θέλει τουλάχιστον μια παλικαριά.

    Μπάτσοι, κάθε μέρα κάνετε τα αδύνατα δυνατά να αποδείξετε ότι δεν είστε όργανα της τάξης
    Αλλά
    μισθοφορικός στρατός που φυλάει τους τυράννους της χώρας.

    Ξέρετε στην αρχαία Ελλάδα , τον ρόλο του μπάτσου τον είχαν ΔΟΥΛΟΙ,
    Και ξέρετε οι δούλοι στην αρχαία Ελλάδα, ήταν όσοι και οι ΕΛΛΗΝΕΣ,
    Και ξέρετε αυτοί οι δούλοι, δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας , με τον χρόνο αφομοιώθηκαν με τον υπόλοιπο πληθυσμό και απ ότι φαίνεται είσαστε τα αποτελέσματα αυτής της αφομοίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΚΡΙΒΩΣ......
    "Φως !, στην άκρη του τούνελ"

    Στην Αργεντινη οταν ξεσηκωθηκε ο κοσμος σφαξανε οι πολιτες 27.000 εικοσιεφτα χιλιαδες λαμογια, κυβερνητικα στελεχη και οσους τα στηριζανε το κωλοσυστημα της χωρας τους.

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΙΔΙΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

    Ελίτ ΑΛΗΤ ΠΑΣΟΚοι
    της ΚΟΡΗΣ
    και του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΩΛΟΙ..
    Οταν ερθει η ωρα σας..

    Τοτε στην Ελλαδα θα κλαψουνε πολλες περισσοτερες μανουλες τα φιδια που γεννησανε !

    ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κ. Παπουτσή, εσύ δεν διοικείς την Αστυνομία?
    Τι μας λες τώρα?
    Ναι, σε πιστέψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παπουτσή σου προτείνω να αλλάξεις την ονομασία των ΜΑΤ σε Μονάδα ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ προστασίας των Ελλήνων.Ετσι κι αλλιώς δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από την γνωστή μας Τουρκική παρακρατική ομάδα.Αν συγκρίνεις τα VIDEO της
    Αθήνας και της Κύπρου η μόνη διαφορά είναι τα ρούχα τους ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
    (Επειδή εισαι και λίγο χάχας το ΜΠΡΑΒΟ
    δέν είναι τιμητικό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απαράδεκτη η εμφάνιση του Χρ Παπουτσή στις ειδήσεις των 8μ.μ του MEGA.
    Τι απολυταρχικό ύφος ήταν αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση