GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων το 74%...

Θεαματική αλλαγή στάσης της κοινής γνώμης σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue – Το 58% τάσσεται πλέον κατά της μονιμότητας στο Δημόσ...

Θεαματική αλλαγή στάσης της κοινής γνώμης σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue – Το 58% τάσσεται πλέον κατά της μονιμότητας στο Δημόσιο
 

Πάνω από επτά στους δέκα Ελληνες (74%) θεωρούν ότι πλέον οι ιδιωτικοποιήσεις είναι «σίγουρα» ή «μάλλον» αναγκαίες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Κ» και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Μάλιστα, το 41% των ερωτηθέντων απάντησε στη σχετική ερώτηση ότι «σίγουρα» είναι αναγκαίες οι αποκρατικοποιήσεις, γεγονός το οποίο δείχνει ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να ...
προχωρήσει σ’ ένα γενναίο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, καθώς η αλλαγή στάσης της κοινής γνώμης για το θέμα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Αλλωστε, το 58% των ερωτηθέντων έχει πλέον θετική άποψη για τις ιδιωτικοποιήσεις, ενώ προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, άλλο ένα 58% θεωρεί ότι (σίγουρα ή μάλλον) δεν πρέπει να υπάρχει μονιμότητα στο Δημόσιο.
Αλλωστε το 69% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι για την επιστροφή της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά θα πρέπει να ενισχυθεί ο ιδιωτικός τομέας, τον οποίο αξιολογεί θετικά το 58% των ερωτηθέντων έναντι 18% που έχουν αρνητική άποψη. Αντίστροφη είναι η εικόνα για τον δημόσιο τομέα με το 59% των πολιτών να τον αξιολογεί αρνητικά και μόλις το 17% θετικά. Η εικόνα του Δημοσίου έχει επιδεινωθεί ραγδαία, καθώς αντίστοιχη δημοσκόπηση του 2009 κατέγραφε θετική κρίση για τον δημόσιο τομέα σε ποσοστό 40% και αρνητική άποψη σε ποσοστό 35%. Tο 63% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, ενώ για τους δημοσίους υπάλληλους η θετική κρίση είναι μόλις στο 24%.
Η μεγάλη πλειοψηφία, άνω του 60%, συμφωνεί με την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ, των καζίνο και του ΟΠΑΠ. Ισχυρό ποσοστό, άνω του 50%, βλέπει θετικά την ιδιωτικοποίηση των ΟΑΣΕ/ΕΘΕΛ/ΗΛΠΑΠ, της Τράπεζας Αττικής και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Περίπου μοιρασμένες είναι οι θετικές - αρνητικές απόψεις για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, των περιφερειακών αεροδρομίων, των ΕΛΠΕ, των ΕΛΤΑ και της Αγροτικής Τράπεζας. Ωστόσο, σε όλες τις παραπάνω καταγράφεται θεαματική ανατροπή σε σχέση με το 2008, όταν η πλειοψηφία ήταν ενάντια των ιδιωτικοποιήσεων των παραπάνω εταιρειών. Ακόμα και στην περίπτωση της ΔΕΗ, όπου το 48% εμφανίζεται αρνητικό στην προοπτική ιδιωτικοποίησης, καταγράφεται σαφή στροφή της κοινωνίας υπέρ της αποκρατικοποίησης της εταιρείας καθώς το 47% συμφωνεί από 40% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό το 2008. Η μόνη εταιρεία που καταγράφει αύξηση της αρνητικής στάσης σε ιδιωτικοποίηση είναι η Εθνική Τράπεζα (52% από 41% το 2005) κάτι που πρέπει να αποδοθεί στην έντονη κριτική που διατυπώνεται για το τραπεζικό σύστημα και τη χρηματοδότηση της οικονομίας.
Οι πολίτες αξιολογούν θετικά τη λειτουργία επιχειρήσεων που πλέον βρίσκονται υπό ιδιωτικό έλεγχο (έναντι του πώς λειτουργούσαν υπό κρατικό έλεγχο) όπως ΟΤΕ (58% θετικά), Ολυμπιακή (54%) και Εμπορική Τράπεζα (43%). Αντίθετα, αρνητική σε ποσοστό κοντά στο 50% είναι η κρίση για τον τρόπο λειτουργίας του ΟΛΠ, της ΑΓΕΤ Ηρακλής και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η θετική αξιολόγηση για επιχειρήσεις όπως ο ΟΤΕ και η Ολυμπιακή, με την οποία χιλιάδες πολίτες έχουν καθημερινή επαφή, και η αρνητική αξιολόγηση για επιχειρήσεις όπως ο ΟΛΠ και η τσιμεντοβιομηχανία Ηρακλής, που δεν έχουν συναλλαγές με πολίτες, ενδεχομένως αποκαλύπτει την κυριαρχία ιδεολογικών εμμονών. Τέλος, όπως προαναφέρθηκε, το 58% των ερωτηθέντων εμφανίζεται υπέρ της κατάργησης της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων έναντι 38% που είναι υπέρ.
Γ. Παπαδογιαννης - Σ. Νικας

26 σχόλια

  1. oχι μονο αυτο αλλα και να επιστρεψουν οσα φαγανε αυτοι και οι φαρες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκίνησαν και οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις...

    Πήραν μπρος όλα τα γνωστά κόλπα της κυβερνητικής προπαγάνδας

    Είναι πολλά τα λεφτά (που θα βγάλουν) Άρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ( ΤΟ 85% ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ) ΖΗΤΑΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.


    ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΛΑΙΚΑΤΖΗΔΕΣ, ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΔΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.


    ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ, Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ, Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ, Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΟΥΝ), ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ.

    ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ, ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, ΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΤΟ ΤΤ, ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ, ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.

    ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ 3,5 ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.


    ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΦΟΡΟ, ΕΧΕΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ) ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΛΠ

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ.

    ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

    ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Ο ΝΕΝΕΚΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥ, ΣΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΒΑΘΙΑ ΧΑΙΡΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.


    ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ.

    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι καμπούρης, φτωχομπινές, αγάμητος; Θες να γίνεις ζάπλουτος ημίθεος πήδουκλας;
    Public Issue, ό,τι ζητήσει ο πελάτης.
    29 κατασκευαστές πλυντηρίων κι ένας λαθρέμπορος μας συνιστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Public Issue πλέει σε πελάγη φαντασίας.
    Τώρα το πόσο public είναι, παίζεται. Και η βούληση του πολίτη κατήντησε εθέριο έλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αργά το συνειδητοποίησαν οι Ελληνες. Οταν τα έλεγε πριν απο δέκα τουλάχιστον χρόνια ο Ανδριανλόπουλος, σφύριζαν αδιάφορα... Τώρα, είναι αργά πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιδιωτικοποιήσεις και άρση μονιμότητας στο δημόσιο.
    Τέλος τα δίφραγκα μάγκες.
    Δεν μασάμε πλέον με την Ελληνική περιουσία που την καρπώνονται οι λίγοι εις βάρος των πολλών και οι υπόλοιποι τρώνε φιλότιμο.
    Δεν πάθαμε τίποτα που πήραν τον ΟΤΕ.Σε λίγα χρόνια θα γλυτώσουμε και από τις εθελούσιες και θα ησυχάσουμε.
    Να μην μείνει τίποτα στο κράτος.
    Μονο υγεία και παιδεία κι αυτά υγειή και πραγματικά ελεγχόμενα και όχι όπως τώρα που τα λεηλατούν οι δήθεν υπερασπιστές τους,τα αρχιλαμόγια οι γιατροί.
    Για όλα τα υπόλοιπα χεστήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΖΗΤΩ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ. ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ-ΥΠΟΖΥΓΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ. ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''Ιδιωτικοποιήσεις και άρση μονιμότητας στο δημόσιο.
    Τέλος τα δίφραγκα μάγκες.''

    Συμφωνώ με τον 2:52. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόση αντίδραση γιά το αυτονόητο.

    Αλλά, οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πάρα πολλοί, και με απεριόριστο χρόνο στη διάθεση τους αφού δε σκοτώνονται πιά και στη δουλειά. Έτσι είναι αναμενόμενο να γράφουν συνέχεια αρνητικά σχόλια, ελπίζοντας να μας πείσουν, αφού, όπως φαίνεται, μας περνάνε γιά αρκετά ανόητους. ''Η δημοσκόπηση είναι πληρωμένη, διότι πώς γίνεται ο κόσμος να μην επιθυμεί να δουλεύει σαν το σκύλο ώστε να συνεχίσω να ζω σε βάρος του ο μόνιμος κηφήνας εγώ;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλη μια προπαγανδιστικη δημοσκοπηση . Δεν την πιστευω. Ολα στη λογική ποναει δοντι κοψει κεφαλι. Η πλειονοτητα των ΔΥ και οι των Δεκο προσπαθούν να κανουν τη δουλειά που τους αναθεσαν. Αν μερικοί είναι ανίκανοι υπάρχουν διαδικασίες για την έξοδο μεσω αξιολόγησης. Αλλοι ειναι τα λαμογια ( κατι μεγαλοδιευθυνταδες διαπλεκόμενοι, μεγαλοστελέχη οσφυοκάμπτες σε θεσεις κλειδιά χωρίς έλεγχο και τους ξερουν . Να τους τιμωρήσουν μπορούν? θελουν? τι περιμένουν? Ολοι στον Καιάδα τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. <>
    Ποιοί ήταν που ήθελαν τον Καραμανλή
    να σπάσει την σιωπή και να μιλήσει;

    Μα καλά τόση κουφαμάρα έχετε;
    Δεν τον ακούτε καθε μερα δυο χρόνια τώρα;

    Δεν τον ακούσατε ουτε στο σημερινό άρθρο
    των κων Γ. Παπαδογιαννη και Σ. Νικα;



    "If you do not understand my silence,
    you will not understand my words "

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με τον 2:52. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόση αντίδραση γιά το αυτονόητο.

    Αλλά, οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πάρα πολλοί, και με απεριόριστο χρόνο στη διάθεση τους αφού δε σκοτώνονται πιά και στη δουλειά. Έτσι είναι αναμενόμενο να γράφουν συνέχεια αρνητικά σχόλια, ελπίζοντας να μας πείσουν, αφού, όπως φαίνεται, μας περνάνε γιά αρκετά ανόητους. ''Η δημοσκόπηση είναι πληρωμένη, διότι πώς γίνεται ο κόσμος να μην επιθυμεί να δουλεύει σαν το σκύλο ώστε να συνεχίσω



    Μυθος νο1 οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι υπεραριθμοι


    ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΑΣΑ

    http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_3629.html


    Μυθος ΝΟ2 οι ιδιωτικοπιησεις θα κανουν καλο


    Βολιβια , αρεγντινη , ρουμανια , λετονια κλπ


    Η δεη της αργεντινης πως ξεπουληθηκε τσαμπα στους ιδιωτες


    http://www.youtube.com/watch?v=eTN2_4oJxfc&NR=1

    1¨33

    http://www.youtube.com/watch?v=OcYjtUUOoV8

    Ρουμανια συστημα υγειας

    http://ellinikh-odysseia.blogspot.com/2011/04/blog-post_2864.html

    Βολιβια εταιρια υδρευσης

    http://tvxs.gr/news/%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CE%B1


    Σε ολη την ευρωπη οτι δημοσιο αγαθο εχει ιδιωτικοποιηθει τα τιμολογια εχουν αυξηθει , το βλεπουμε και με τα δικα μας διοδια


    Οι 500 κερδοφορες επιχειρησεις στην χωρα


    http://zacharias-kostas.blogspot.com/2010/10/500.html

    ΔΕΗ ΝΟ1

    Ειναι δυνατον να πουλαμε την νο1 επιχειρηση σε κερδοφορια για πιο λογο?

    Αν πουληθουν οι κερδοφορες επιχειρησεις που συνεισφερουν με δεκαδες δις το χρονο , στο κρατικο προυπολογισμο απο που θα τα αναπληρωσει το κρατος?


    οΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΙΗΣΕΙς στην ελλαδα τα τελευταια 12 χρονια δεν απεφεραν κερδη , αντιθετως μειωσαν τα εσοδα του κρατους

    Τελος εκπαιδευτικο βιντεο που ανοιγει τα ματια , οσο και στατιστικα στοιχεια που περιγραφουν ακριβως ποιος ειναι ο βασικος υπαιτιος που φτασαμε μεχρι εδω

    http://www.youtube.com/watch?v=56jC4YaWBWc&feature=player_embedded


    http://www.antinews.gr/2010/12/08/75111/



    Οποιος δεν ελεγχει πριν γραψει και πεταει αστοχες αποψεις , εκτειθεται ανεπανορθωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. <>

    Παραδοσιακά οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις
    σε όλο τον κόσμο
    καταλήγουν πάντοτε στο ίδιο αποτέλεσμα :
    τους τελειώνουν τα λευτά των άλλων.

    Η μόνη έμφυτη αρετή τους ειναι η ανακατανομή ενοχής και η ίση διανομή της δυστυχίας.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άλλο αν είναι κατά της ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ στο δημόσιο και άλλο αν είναι υπέρ του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα!!!

    Αν είναι δυνατόν!!! Τέτοια προπαγάνδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5.51
    Δεν χρειάζεται να διαβάσουμε ούτε το TAΞΑΛΙΑ ούτε τίποτα για το πόσοι είναι οι δημόσιοι.
    Το βλέπουμε με τα ματάκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ....
    ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΉς ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προσλήψεις στη ΔΕΗ ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου....


    Επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι έχει απαξιώσει τη ΔΕΗ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τον ατμοηλεκτρικό σταθμό Καρδιάς, στην Πτολεμαϊδα.


    Η κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Παπανδρέου έχει διοικήσει τη ΔΕΗ χωρίς στόχους, αρχές και..
    σχεδιασμό και έκανε λόγο για τραγικό έγκλημα.

    "Εδώ στην καρδιά της ενεργειακής μας βιομηχανίας βλέπουμε την εγκληματική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, την απαξίωση ενός δημόσιου οργανισμού που πιστεύω ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, όπως ήταν και δυστυχώς σήμερα, ύστερα από τρία χρόνια διαχείρισης της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει ελλειμματικός", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε : "Έχει τεράστιες ευθύνες η Νέα Δημοκρατία ενώ οι εργαζόμενοι δουλεύουν σκληρά σε δύσκολες συνθήκες" .

    Στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με διευθυντικά στελέχη της ΔΕΗ και εκπροσώπους των εργαζομένων, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος υπογράμμισε ότι, η ΔΕΗ βρίσκεται ένα βήμα πριν την οικονομική κατάρρευσή της και εξέφρασε την ανησυχία για τον κίνδυνο μπλακ άουτ το ερχόμενο καλοκαίρι.

    Ο κ. Παπανδρέου απατώντας τόνισε ότι πρέπει να γίνουν και άλλες προσλήψεις από αυτές που έχουν προγραμματιστεί στη ΔΕΗ αλλά με κριτήρια αξιοκρατικά και με διαφάνεια.

    Όσον αφορά τις προκλήσεις του μέλλοντος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, που πρέπει να αντιμετωπίσει η Επιχείρηση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε την ανάγκη απεξάρτησης της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από το πετρέλαιο και τον λιγνίτη που έχει συμβάλλει στη δημιουργία του φαινομένου του θερμοκηπίου και ζήτησε την συμβολλή της διοίκησης και των εργαζομένων για βιώσιμη ανάπτυξη απασχόληση και καλύτερη ποιότητα ζωής στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας.

    Οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ ενημέρωσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι στην περιοχή της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας παράγεται ενέργεια η οποία καλύπτει το 60% των αναγκών της χώρας. Τα αποθέματα λιγνίτη μπορούν να διαρκέσουν ακόμα για 35 με 40 χρόνια και ανέρχονται σε περίπου 1,8 δισεκατομύρια τόνους.

    24-2-2007 /...ΧΑΧΑΧΑ...ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ....

    ΑΦΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ....

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ .... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!

    ΟΠΟΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ.

    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ,
    ΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΤΣΕΠΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ !!!!!!!

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ...
    ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ !!!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    1 Μαϊ 2011 2:30:00 μ.μ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ !!!!!

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΗ ΔΕΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ?!?!?!

    ΠΟΙΟ ΦΟΡΟ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ?!?!?

    ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ, ΕΧΕΙ 23%, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Κ.Λ.Π. !!!!!

    ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ?!?!?

    ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.

    ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΕΛΑΗΔΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ.


    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!!!!


    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ.

    ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑ, ΒΓΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ......

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κι ένας λαθρέμπορος μας συνιστούν!

    1 Μαϊ 2011 2:40:00 μ.μ.

    ΕΤΣΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το πραμα ειναι απλο , η πλειοψηφια της κοινης γνωμης ειναι υπερ της διατηρησης του δημοσιου χαρακτηρα των στρατηγικων δεκο (ευδαπ - δεη -μεταφορες ) για πληρωνει φτηνα τα κοινωνικα αγαθα και το κρατος να εχει εσοδα να συμπληρωνει το προυπολογισμο

    Αν υπηρχε μια σοβαρη κυβερνση θα ειχε πεταξει , ολα τα ποντικια εξω (συνδικαλιστες) και θα τα ειχε στειλει φυλακη οσα ειχαν φαει δημοσιο χρημα

    Η δεη ειναι περιουσια του ελληνικου λαου και οχι του φωτοπουλου
    Ειναι εντελως μαλακια για μερικες εκατονταδες πρασινοφρουρους κομματοσκυλα να απαξιωνεται η πιο κερδοφορα επιχειρηση στη χωρα και να ετοιμαζεται για ξεπουλημα γιαυτο ακριβως το λογο

    Η τακτικη χειραγωγησης και απαξιωσης των δεκο δεν θα σταματησει στη δεη θα απλωθει παντου
    Σιγουρα θα εχουνε στα κιταπια τους και αλλες αγαθοεργειες γαλαζοπρασινων συνδικαλιστων που θα τις βγαζουν εν καιρο , με διαφορους ρακιτζιδες στο προσκηνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το να ξεπουλήσεις σήμερα περιουσία του Δημοσίου, με το Χ.Α. στις 1400 μονάδες, είναι σαν να τις χαρίζεις!

    ...και πρέπει να είσαι ηλίθιος -ή προδότης- να κάνεις αυτό, για να πληρώσεις πανωτόκια - πανωτοκίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις συνεχίζονται!

    ...ΧΟΥΝΤΑ είναι, θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10.35 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ

    ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

    Ο αβαμαίος έχει δίκιο, κόψε αποδείξεισ παροχής υπηρε΄σιών, γιατί δεν πληρώνεισ κανένα.

    Μόνο τισ σκυλούδεσ στα μπουζούκια με τα μαύρα.

    Αν βρ΄'ιζεισ ετσι και τι γυναίκα σου, σίγουρα θα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. xa xa xa

    ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..

    ΙΣΑ ΡΕ ΓΙΟΥΦΤΟ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Π[ΟΤΕ ΕΚΟΨΕΣ ΧΕΣΜΕΝΕ ΚΩΛΕ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΤΟΝ ΑΒΑΔΑΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΤΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠ[ΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΑΙ

    ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΣΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Τ' ΑΚΟΥΣ.

    ΟΥΣΤ ΣΚΑΤΟ ΓΥΦΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΛΕΦΤΡΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΟ ΑΒΑΔΑΙΟ ΙΙ ΠΡΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ.


    ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΦΡΙΖΕΙΣ ΓΑΒΓΙΖΟΝΤΑΣ???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 15% ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..

    ΓΙΑΤΙ ΑΦΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ????


    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ????

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ.... ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΣΥΔΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

    ΑΠΛΑ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ, ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ......

    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση