GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

850 αδιάντροποι πρώην βουλευτές...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Ζητουν να παρουν αναδρομικες αυξησεις την στιγμη που η χωρα παει απο το ενα χαος στο επομενο,...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Ζητουν να παρουν αναδρομικες αυξησεις την στιγμη που η χωρα παει απο το ενα χαος στο επομενο, κατεθεσαν αιτησεις στα δικαστηρια απαιτωντας να λαβουν αυτες τις αυξησεις με βαση προηγουμενη περιπτωση δικαστων οι οποιοι πηραν αναδρομικα αυξησεις πριν μερικα χρονια.
Λοιπον την ωρα που εχουν κοπει ακομη και συνταξεις χαμηλοσυνταξιουχων, την ωρα που οι ανεργοι εχουν ξεπερασει επισημα τις 700 χιλιαδες, και αυτο ειναι...
πλασματικο σαν νουμερο.
Τα νουμερα που επι δεκαετιες πλουτισαν απο τους υψηλοτατους μισθους τους και ψηφιζαν οτιδηποτε τους εφερναν χωρις καν να το διαβασουν......
Τωρα ζητουν αναδρομικα τις αυξησεις που υποτιθεται οτι δικαιουνται βασει των νομων που οι ιδιοι ψηφιζαν παντα υπερ των συμφεροντων τους.
Η λεξη ντροπη δεν φτανει να περιγραψει την γελοιοτητα τους.

13 σχόλια

  1. APO ENAN KOYBA ΣΚΑΤΑ NA ΠAROYN TA KAΘIKIA.ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΣΤΑΝ ΤΟ ΛΑΟ.ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΟΡΓΩΣΤΕ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΦΑΤΕ.ΒΡΕΞΕ ΚΩΛΟ ΦΑΕ ΨΑΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Καραμανλής έδωσε αναδρομικά στους δικαστικούς χωρίς αυτοί να έχουν πληρώσει ταμείο του δημοσίου. Πήραν 800 εκ. ευρώ και ξετίναξαν το ταμείο δημοσίων υπαλλήλων στον αέρα με τα τεράστια εφάπαξ τους. Κανείς απο τους δικαστές δε δυαμαρτηρήθηκε. Όλοι στη μάσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θελουμε και ενα παιχνιδι Real-κρεμαλα να παιξουμε,υποψηφιους για κρεμασμα εχουμε πολλους,το σχοινι χρειαζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΤΣΩΚΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΩΝ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ? ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΣΤΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ4 Μαΐ 2011, 1:11:00 π.μ.

    αλητες τομαρια δεν εχετε ιχνος τσιπας επανω σας, μια ζωη την παρτη σας κοιτουσατε Απατριδες Κλεφτες Προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοι οι καριολιδες τελικα ζητανε τον μπελα τους .
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ < ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ > ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ < ΝΑ ΚΑΕΙ - ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ>

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ < ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ > ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ < ΝΑ ΚΑΕΙ - ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα τους κλασουμε τα αρχιδια και αυτων!! εμεις η μαγκια μας ως λαος φτανει μεχρι κανα.....γιαουρτι!!! και κανουμε και τους μαγκες.....τρομορα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ απολύτως με τον
    4 Μαϊ 2011 10:26:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιαούρτια και σκατά στα μούτρα τους...
    Ρουφιάνοι σκατοψυχοι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση