GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δώστε τώρα τα ονόματα των 850 πρώην βουλευτών...

Από τον Παυσανία Σπυράκο Ήταν γνωστό εδώ και καιρό στους νομικούς κύκλους ότι πρώην βουλευτές έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας τ...

Από τον Παυσανία Σπυράκο
Ήταν γνωστό εδώ και καιρό στους νομικούς κύκλους ότι πρώην βουλευτές έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας τα αναδρομικά τις αυξήσεις που πήραν (και) οι δικαστικοί. Εντυπωσιακός όμως είναι ο αριθμός όσων έχουν προσφύγει. Περίπου 850, όπως αποκάλυψε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όταν η αντιπρόεδρος του Β’ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Φλωρεντία Καλδή.
Θα πρέπει επομένως να...
 δοθούν εδώ και τώρα στη δημοσιότητα τα ονόματα των 850 πρώην βουλευτών που εν μέσω κρίσης διεκδικούν συνολικά πάνω από 80.000.000 ευρώ!

15 σχόλια

  1. Ντροπή σε όλους, ναι να διαπομπευτούν, δεν μπορώ να καταλάβω διότι μετά αυτή την σκληρή κοσμογονία του μνημονίου (δίκαιη η άδικη) δεν έχει καταργηθεί η διάταξη που αφορά την συνταξιοδότηση των βουλευτών, δηλαδή γιατί τα χρόνια "προσφοράς" στον τόπο να μην προσμετρούνται σαν συντάξιμα στον ασφαλιστικό φορέα που άνηκαν πριν "βολευτηκοποιήθουν" οι άχρηστοι "πατέρες του έθνους"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΗΜΑΞΑΝ,
    ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.
    ΝΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!!!
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΝΑΙΚΕΣ ΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
    ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΕΚΕΛΟΥ.
    ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
    ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΑ..
    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΟΠΟΥΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΜΜΕΝΕΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ , ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ,ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ...........ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΝΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑΣ ,ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ:ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ . ΠΑΝΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ


    ΝΑ ΚΑΕΙ- ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ


    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ


    ΝΑ ΚΑΕΙ- ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ


    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ < ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ > ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ < ΝΑ ΚΑΕΙ - ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ>

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ < ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ > ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ < ΝΑ ΚΑΕΙ - ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ>

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ < ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ > ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ < ΝΑ ΚΑΕΙ - ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ>

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ < ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ > ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ < ΝΑ ΚΑΕΙ - ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,ΕΔΩ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ,ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ,ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα φαίνεται το μεγάλο κακό που έκανε η πολιτική των Κουρασμένου-Αλογοάσχετου, που δεν φρέναραν με νόμο, όπως όφειλαν, τις διεκδικήσεις των Δικαστικών άλλά τις υλοποίησαν στο ακέραιο, προκειμένου να έχουν τον Δικαστικό Κλάδο με το μέρος τους, όπως το είδαμε σε σοβαρές υποθέσεις (πχ Ομόλογα, Χριστοφοράκος, Βατοπαίδι κλπ).
    Παρενέργεια βέβαια όλης αυτής της λογικής και πρακτικής της ΝΔ είναι και η κατάρρευση του Ταμείου Δημοσίων Υπαλλήλων που τώρα αναζητά 1 και πλέον δισ ευρώ, προκειμένου να δώσει το εφάπαξ των συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων.
    Θα ζητηθούν κάποτε ουσιαστικές και με πρακτικά αποτελέσματα, ευθύνες για όλα αυτά ή θα συνεχιστεί το παραμύθι της πολιτικής τάχα ευθύνης μόνο που τίθεται τάχα κάθε 4ετία στην κρίση του λαού????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΟΨΙΜΟ ΣΤΟ ΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να τους γινει δραστικη μειωση της συνταξης για αυτο που τολμησαν.

    Αλλα αυτο θελει αντρα πρωθυπουργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 3,60. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ,ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΧΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΩΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Πολιτικός κόλαφος για την αξιοπιστία του κ. Παπανδρέου είναι το απόσπασμα των δηλώσεων Στρος Καν σε γαλλικό κανάλι,
    το οποίο δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στον ALPHA.
    Αποκαλύπτει ότι, μαζί με τον κ. Παπανδρέου, δούλεψαν για πολλούς μήνες, ότι το έκαναν υπόγεια -όπως είπε χαρακτηριστικά- και ότι είχαν συστηματική επικοινωνία για το θέμα αυτό.

    Και όλα αυτά γιατί -όπως λέει ο κ. Στρος Καν- ο κ. Παπανδρέου ήθελε να κρύψει από το λαό τις
    μεθοδεύσεις του για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ.

    Την ώρα, λοιπόν, που ο κ. Παπανδρέου έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» και ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ», μυστικά και υπόγεια, σχεδίαζαν το ακριβώς αντίθετο, εξαπατώντας το λαό.
    Το ζήτημα, πλέον, δεν είναι η χαμένη αξιοπιστία του κ. Παπανδρέου.

    Το ερώτημα είναι τι κρύβεται πίσω από την απόφαση εκείνη;
    Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει.
    Και η κυβέρνηση να απαντήσει χωρίς υπεκφυγές ».


    Μιχελάκης: Πολιτικός Κόλαφος για τον Παπανδρέου το βίντεο με τον Στρός Κάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΙΣΧΡΑ ΚΟΠΟΡΟΣΚΥΛΑ, ΑΛΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ 1975 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΗΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγά ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ,σιγά ....
    Σκατογεροι ρουφιάνοι θέλετε να φάτε από το πτώμα της Ελλάδας.....
    Σκατομαλακες !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥς ¨ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥς" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ, ΚΟΤΕΣ, ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση