GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"99" πιέσεις για το ALTER...

Από το http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com/ Υπαγωγή στο άρθρο 99 . Τι σημαίνει αυτό; Για τους εργαζόμενους στο ALTER μία ακόμα...

Από το http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com/

Υπαγωγή στο άρθρο 99. Τι σημαίνει αυτό; Για τους εργαζόμενους στο ALTER μία ακόμα πίεση. Και η πίεση είναι δράση. Σε κάθε δράση υπάρχει και η αντίδραση.
Σήμερα το βράδυ οι εργαζόμενοι τεχνικοί στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER συγκεντρώθηκαν στο αίθριο του σταθμού για να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις. Το κανάλι από την μεριά του προσπαθεί να μπει στο άρθρο 99 και οι εργαζόμενοι πρέπει να ξέρουν τα πάντα για αυτό. Για τις συνέπειες που θα έχει στην εργασία τους, στην ζωή τους. Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά. Υπάρχουν θετικά για τους εργαζόμενους? Τι μπορούν να κάνουν για να σταματήσουν την υπαγωγή στο 99? Πως μπορούν να πιέσουν τα πράγματα?
Ο άνθρωπος που είναι ο πιο αρμόδιος να τους λύσει όλλες αυτές τις απορίες είναι ο νομικός σύμβουλος της ΕΤΙΤΑ ο κύριος Περπατάρης ο οποίος...
έλυσε όλλες τις απορίες, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και ζήτησε από τους εργαζόμενους να πορευτούν όσο το δυνατό μαζί. Χωρίς να διαχωρίζονται σε ενώσεις (τεχνικοί, δημοσιογράφοι, διοικητικοί). Να απαιτήσουν τα δεδουλευμένα τους τώρα! Τώρα γιατί μετά θα είναι ίσως αργά! Ολοι μαζί πρέπει να παίξουν το πιο σκληρό χαρτί τους. Με την απειλή ότι θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την υπαγωγή στο 99 να απαιτήσουν ΟΛΑ τα δεδουλευμένα τους. Εάν εξοφληθούν δεν θα μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην υπαγωγή και το κανάλι ίσως μπορέσει να μπει χωρίς κανένα πρόβλημα στο άρθρο (με την προϋπόθεση ότι δεν θα θελήσει να τους μπλοκάρει κάποιος άλλος πιστωτής).
Την Τετάρτη οι εργαζόμενοι του ALTER συμμετέχουν στην απεργία της ΓΕΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα υπάρξει συγκέντρωση συμπαράστασης όλων των εργαζομένων των τηλεοπτικών σταθμών στο ALTER. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ARGO.
Εμείς να ευχηθούμε στους εργαζόμενους του ALTER καλή δύναμη και να μην το βάλουν κάτω. Πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Πρέπει όλοι μαζί να πιέσουν όσο μπορούν ώστε να μπλοκάρουν την υπαγωγή στο άρθρο 99!!

1 σχόλιο

  1. Oι Καναλάρχες είναι οι μεγαλύτεροι
    εσωτερικοί απατεώνες του συστήματος.

    Κανείς τους δεν πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές.
    Καταχρώνται τον δημόσιο πλούτο (συχνότητες),
    και υποστηρίζουν τα συμφέροντά τους
    με εκβιασμούς και εκδουλεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση