GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρείς μαχαιριές στο σώμα της Αθήνας...

Του Στέλιου Μάινα http://www.aixmi.gr/ Δικαιούμαι δια να ομιλώ. Όχι μόνο γιατί κι εγώ υπήρξα θύμα δολοφονικής επίθεσης , αλλά γιατί...

Του Στέλιου Μάινα
http://www.aixmi.gr/
Δικαιούμαι δια να ομιλώ.
Όχι μόνο γιατί κι εγώ υπήρξα θύμα δολοφονικής επίθεσης, αλλά γιατί θα ήταν βλακώδες να με χαρακτηρίσει κανείς άνθρωπο κακών προθέσεων, πως μιλώ άκριτα, και ωθούμενος περισσότερο απ’ το θυμικό παρά απ’ τη λογική. Παρά το ότι έχω πληρώσει, για όποια θέση έχω πάρει, μιλώντας για το αυτονόητο.
Μα κι εδώ για το αυτονόητο πρόκειται, απ’ την αντίθετη πλευρά, κι όποιος δεν μπορεί να δει κι απ’ τις δυο μεριές, είναι ή τυφλός ή πονηρός.
Κι εδώ, αγαπητοί συμπολίτες, συμβαίνει καθημερινά το αδιανόητο.
Φωνάζεις βοήθεια και δεν υπάρχει άνθρωπος να σου δώσει ένα χέρι, το αδιανόητο, πεθαίνεις για ένα δεκάευρο, γιατί στραβοκοίταξες, γιατί τόλμησες να κυκλοφορήσεις νύχτα, το αδιανόητο, γιατί τόλμησες να μείνεις στο κέντρο της Αθήνας.
Δεν το πίστευα όταν το άκουσα, ήλπιζα πως δεν θα...
 φτάναμε σ’ αυτό το σημείο, να σε σφάζουν σαν αρνί για μια κάμερα, για ένα πορτοφόλι. Τι άνθρωποι είναι αυτοί που τόσο χαμηλά στην ιεράρχηση αξιών τους έχουν βάλει την ανθρώπινη ζωή;
Εμείς οι κάτοικοι του κέντρου απευθύνουμε έκκληση για προστασία, πριν μας κυριεύσει ο χειρότερος εχθρός, ο φόβος.
Ομολογώ πώς κι εγώ φοβάμαι να κυκλοφορήσω νύχτα στη γειτονιά μου.
Το κέντρο της Αθήνας, αυτό που τόσο έχουμε αγαπήσει, κάθε άλλο παρά Αθήνα θυμίζει Μπογκοτά ναι, Μέξικο Σίτυ ναι, Κολομβία ναι, όχι όμως πόλη μιας ευνομούμενης Πολιτείας. Όχι. Δεν είναι δυνατόν να αισθάνεσαι ασφαλής ξημερώματα στο Χάρλεμ, και να τρέμεις μέρα μεσημέρι στο σπίτι σου!!!
Αυτές οι τρεις μαχαιριές , έπεσαν στο σώμα της Αθήνας. Η Αθήνα, αν δεν είναι νεκρή ψυχορραγεί, κύριε Καμίνη. Το κέντρο καταρρέει, η πόλη μας καταρρέει κύριε Καμίνη, σε δραματικούς τόνους σας απευθύνουμε έκκληση για βοήθεια, για να τονώσετε το αίσθημα ασφάλειας , για να μην αισθανόμαστε ξένοι στην πόλη μας,
Ανοίχτε επιτέλους το σταθμό του ηλεκτρικού στη Πλατεία, μπας και συνδεθεί επιτέλους με τον πολιτισμό!!!!!!! Βοηθήστε αυτούς τους απελπισμένους επαγγελματίες που εγκαταλείπουν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους
Φωταγωγήστε τους δρόμους μας, τα στενά που μας επιτίθενται μόλις πέσει ο ήλιος.
Κάντε Δημοτικές περιπολίες, πόσο αίμα πρέπει να χυθεί για να καταλάβει η Πολιτεία πως δεν πάει άλλο; Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε πως ο κόσμος , στην απόγνωσή του, θα αρχίσει να αυτοδικεί;
Δεν ξέρω ποιοι δολοφόνησαν τόσο άγρια κι απάνθρωπα τον γείτονά μου τον Μανώλη, έναν πατέρα που δεν πρόλαβε να δει το παιδί του, που κρατούσε στα χέρια του την τσάντα με τα μωρουδιακά, μιας νέας ζωής που δεν θα γνώριζε.
Δεν ξέρω ποιοι διέπραξαν αυτή την Ύβρι, ελπίζω γρήγορα να βρεθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη αυτοί οι υπάνθρωποι εγκληματίες, αλλά θα ήταν κραυγαλέα τυφλός και κουφός όποιος δεν παραδεχόταν πώς η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας βρίσκει προκάλυμμα, παραπέτασμα κάλυψης, πίσω από τους λαθρομετανάστες , με ολέθρια αποτελέσματα.
Θα ήταν εγκληματικά αφελές να μην επισημάνουμε πως αν δεν λυθεί ή τέλος πάντων αν δεν γίνουν κινήσεις για να αποφορτιστεί το πολύπαθο κέντρο από την εκρηκτική συνύπαρξη τόσων αγνώστων, χωρίς στοιχεία, χωρίς ταυτότητα, ανθρώπων όλων των φυλών και των χρωμάτων, αν δεν απογκετοποιηθεί το κέντρο, αν δεν αποφασίσει η Πολιτεία να κατανείμει και σε άλλες περιοχές της επικράτειας όλο αυτό το συγκεντρωμένο υπερπλήθος ανθρώπων, θα έχουμε έκρηξη βίας, που τώρα πια θα είναι εκατέρωθεν, και τότε θα οδηγηθούμε στο χάος.

15 σχόλια

  1. με τις μαλακιες και τις γελοιοτητες που ελεγες κυριε μαινα σου αξιζε να παθεις αυτο που επαθες.....αλλος ενας επαγγελματιας αντιρατσιστης επεσε θυμα των ξυπολητων πιθηκων που εχεις κυριε μαινα με τις δικες σαχλαμαρες που λεγατε τοσα χρονια ετσι απλα και χαμογελαστα....να τωρα λοιπον που ηρθε και η δικη σας ωρα οπως εχει ερθει και θα ξαναρθει σε τεραστιο βαθομο απο εδω και περα για ολους μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποδεχτείτε καμμια πεντακοσαριά χιλιάδες λαθρομετανάστες ακόμα και θα λυθεί το πρόβλημα του κέντρου της Αθήνας.

    Αν το επίκεντρο της συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών ήταν τα βόρεια προάστια,τότε θα βλέπατε την αστραπιαία λύση του θέματος.

    Και θα γελούσαμε πολύ με το τι θα έλεγαν τότε οι διάφοροι καλοβολεμένοι εκεί κάτοικοι με τις πολυτελείς βίλες,εκείνη η περίεργη κάστα θολοκουλτουραίων-"προοδευτικών" συνανθρώπων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΜΑΙΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H λύση ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Όποιος δεν έχει άδεια παραμονής και δεν εργάζεται νόμιμα..ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ πάρα πολύ,καλά,η Πολιτεία δεν αφουγκράζεται το κοινό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και πρέπει να φύγουν από την χώρα όσοι βρίσκονται εδώ παράνομα?

    Και υποκύπτει στον φασισμό της μικρής μειοψηφίας των διάφορων περίεργων θολοκουλτουριάρηδων επαγγελματιών "αντί"?

    Ή μήπως "παίζουν" πράγματα που δεν γνωρίζουμε???????

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλή λύση: Μαζέψτε τους και εξαφανίστε τους από το κέντρο. Εν ανάγκη ανοίξτε πάλι τα νησιά και τα στρατόπεδα στην Γυάρο και την Μακρόνησο (Δεν είμαι υπέρ του φασισμού και των βρώμo-δικτατόρων, απλώς εκεί υπάρχουν ήδη υποδομές συν το ότι θα είναι υπό πλήρη έλεγχο). Λύστε το πρόβλημα άμεσα, προτού γίνει "αντάρτικο πόλεων" στο κέντρο της Αθήνας. Ο νυν δήμαρχος και ο υπουργός είναι απίστευτα αφελής εάν πιστεύουν ότι στο τέλος οι κάτοικοι δεν θα χειροδικήσουν. Αρκετά κράτησε η κωμωδία. Αν δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα να παραιτηθούν και να πάνε σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ",
    ΑΛΛΑ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ", "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ" ....

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ?

    ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ?!?!?!

    ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ...
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ.
    ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΙΝΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ, ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΙΣΤΑΝΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KΡΑΤΑ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΡΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΚΡΥΝΟΥΣ ..ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ..
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ;
    ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kόφτο, δεν σε παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ ήσουνα ο μηνυτής, που πήγε στην αστυνομία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μέχρι να δεχτείς και εσύ επίθεση ήσουν αλληλέγγυος ή το ξέχασες; τώρα απλά θέλεις να τους διώξεις από τη γειτονιά σου.
    Σιγά - σιγά προοδεύεις. Σε λίγο θα ζητάς να φύγουν από τη χώρα μας.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κιαλλες επρεπε να φασ μαλακομαϊνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση