GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Υποδύθηκε» τον Σωκράτη (της αρχαίας Αθήνας) ο δικηγόρος του Στρος - Καν...

Ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποινικολόγους της Αμερικής. Σήμερα, εμφανίστηκε σε δικαστήριο στο Μανχάταν μαζί...

Ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποινικολόγους της Αμερικής. Σήμερα, εμφανίστηκε σε δικαστήριο στο Μανχάταν μαζί με τον Ντομινίκ Στρος-Καν, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του «είναι αθώος». Πρόκειται για τον ίδιο δικηγόρο που υπερασπίστηκε τον τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον και αλλά γνωστά ονόματα της πολιτικής και του θεάματος.
Ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν είναι ο δικηγόρος που παρουσίασε την Απολογία του Σωκράτη την περασμένη Πέμπτη, σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, όπου...
οι δικαστές «αθώωσαν» τον Έλληνα φιλόσοφο μετά από 2,410 χρόνια. Την πραγματοποίηση της δίκης, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας νομικών και αμερικανικών ΜΜΕ, πραγματοποίησε το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάση, καταφέρνοντας να πετύχει τη συμμετοχή κορυφαίων δικαστών και διαπρεπών δικηγόρων.
Ο 62χρονος κ. Μπράφμαν, που «υποδύθηκε» με χιούμορ και χείμαρρο επιχειρημάτων το Σωκράτη, συγκεντρώνει τώρα τα φώτα της δημοσιότητας ως δικηγόρος του Ντομινίκ Στρος Καν.
Η δικαστής Μελίσα Τζάκσον, του πολιτειακού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, αποφάσισε την προφυλάκιση του πελάτη του κ. Μπράφμαν, μολονότι προσφέρθηκε εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Η δικαστής αποδέχτηκε την πρόταση του Εισαγγελέα ότι οι κατηγορίες που βαρύνουν τον κ. Στρος-Καν είναι «πολύ σοβαρές» και ότι σε περίπτωση που αποφυλακιζόταν υπήρχε ο κίνδυνος να εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου τόνισε ότι ο πελάτης του αρνείται κάθε κατηγορία για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και προσπάθεια παράνομης κράτησης 32χρονης καμαριέρας του ξενοδοχείου όπου είχε διαμείνει, παρουσιάζοντας στοιχεία που καταρρίπτουν τις κατηγορίες, όπως είπε.
Η δικαστής όρισε νέα ακρόαση για την ερχόμενη Παρασκευή. Εξερχόμενος από το δικαστήριο, ο κ. Μπράφμαν δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος από την απόφαση του δικαστηρίου και ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες.

11 σχόλια

  1. ΗΠΑ: Στις διαβόητες φυλακές της νήσου Ρίκερς θα οδηγηθεί ο Ντομινίκ Στρος Καν

    Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, ένας πολιτικός που είχε συνηθίσει κατά τη διάρκεια της θητείας του να διαμένει σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων και να ταξιδεύει πάντα στην πρώτη θέση των αεροπλάνων θα φιλοξενηθεί το άμεσο προσεχές διάστημα στις διαβόητες φυλακές της πόλης της Νέας Υόρκης, στο νησί Ρίκερς.

    ΑΛΛΑΧ !!!!.....θα λέμε οι μακρητσούτσουνοι μαυρούληδαράδες..
    Γύρισε ο τροχός, θα γαμήσει και ο φτωχος...

    Σοσιαλησταρά Στρός ούτε ΔοΝηΤής στον κώλο σου
    ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ και να σπαραταράει...
    καλό κουράγκιο.
    ΑΜΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ ΠΟΛΎ....ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΑΠ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠ...ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τι θα γίνει με την εξόφθαλμα στημένη υπόθεση στρος καν,δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ελλάδα είναι τελειωμένη και υπεύθυνοι για αυτό είναι οι έλληνες ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iojik17

    Για όποια απόφαση λαϊκής ψήφου δεν κατηγορείται κανείς (έτσι πρέπει).

    Μπορεί να τιμωρηθεί, σίγουρα θα έπρεπε , όποιος ακυρώνει η διαστρεβλώνει τη λαϊκή βούληση.

    Το δικαστικό σύστημα της Αμερικής μας χάλασε τη σούπα, έδειξε πως μπορεί να δικαστεί κάποιος που παρανόμησε και είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ.
    Οι δικοί μας δικαστές θα είχαν σταθεί στο ύψος τους σε παρόμοια περίπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10,10 εισαι τελείως μαλάκας το ξέρουμε.

    Αλλά ρε τσογλάνι

    Κύρια υπεύθυνοι είναι
    αυτά τα 3.000.000 των ζώντων ζώων
    που ψήφισαν Πασοκ.
    γιατί ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    - θα διοριζόταν
    - θα τους χαρσιχζαν τα χρέη
    - θα έτρωγαν πάλι καλά.

    Για αυτό 10.10 ευγενικά σε παρακαλώ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΠΟΥΣΤΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ.
    ΚΩΛΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποινικολόγους της Αμερικής."


    ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ;;;
    ΤΗΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΟ Ο ΣΤΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΡΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ.Ο Σ ΩΚΡΑΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ,ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΚΡΤΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟ.Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΒΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ------ αυτοί που ουρλιάζουν για σκευωρίες του γαμίκουλα, βάλτε στο μυαλό σας τώρα την σεξουαλική σας ονείρωξη......

    Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ "ΕΚΟΒΕ ΦΛΕΒΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ !
    Από το : newpost

    Το πάθος του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ για τον ποδόγυρο είχε και... ελληνικά υποψήφια θηράματα.
    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost από τη Νέα Υόρκη, ο Γάλλος πολιτικός κατά τη διάρκεια... αντροκουβέντας, είχε εκφράσει δημόσια την έλξη που ένοιωθε για την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντόπουλου.
    Είπε μάλιστα ότι αυτή... η κολόνια κρατάει χρόνια.

    Ο Στρος Καν είχε «εντοπίσει» την Άννα Διαμαντόπουλου την περίοδο μεταξύ 1999- 2004, όταν εκείνη βρισκόταν ως επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.
    Τις «ορέξεις» του, τις εκμυστηρεύτηκε σε φίλους και συνεργάτες από το ΔΝΤ, σοσιαλιστές κατά τεκμήριο, λέγοντας μάλιστα ότι κάποτε είχε πιέσει, μιλώντας σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό, ώστε σε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η νυν υπουργός Παιδείας, να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι, για να έχει άμεση «πρόσβαση».

    Την πιπεράτη ιστορία, την διηγείται σε δημοσιογράφους στην Αμερική, φίλος και συνεργάτης του Στρος Καν, προσθέτοντας ότι οι «διαμεσολαβητές» δεν τόλμησαν καν να στείλουν το «γράμμα».
    Η Άννα αποδείχθηκε βράχος..... όρεξη χωρίς να καταφέρει να φτάσει στον στόχο του.

    ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    θα πρόσθετα εγώ....ΓΕΛΟΙΟ
    ΜΑΛΑΚΟΓΚΑΥΛΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ 10.59,είσαι σωστός.Αλλά προσβάλλεις τα ζώα.
    Τα σαπρόφυτα που ψήφισαν τον γαπ φταίνε.
    Όμως όχι μόνο επειδή τον ψήφισαν τώρα.
    Οι "άνθρωποι" επί 35 χρόνια ψηφίζουν τους ίδιους εγκληματίες.
    Και μη μου πείτε ότι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν.
    Τους ψήφιζαν γιατί περίμεναν για αντάλλαγμα κανα διορισμό.
    Και αγαπητέ 10.58,δεν κατηγορούμε κανέναν για απόφαση ψήφου.Απλά πρέπει κάποτε ο κυρίαρχος λαός να αναλάβει τις ευθύνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέρασε καθόλου απο το μυαλό των συνωμοσιολόγων οτι ο τύπος μεθυσμένος απο τη χλίδα και την εξουσία απλά την έπεσε λίαν άγαρμπα και πιεστικά? Και όταν έχεις τέτοια εξουσία, το άγαρμπο και πιεστικό πέσιμο είναι ισοδύναμο βιασμού για το Αμερικανικό σύστημα. Για το δικό μας σύστημα, απλά θα τον είχε "προκαλέσει".. Η δική μου πρόβλεψη: Θα παραδεχτεί οτι θόλωσε η κρίση του, οτι την έπεσε λίαν άγαρμπα, θα δηλώσει ειλικρινά μεταμελημένος και θλιμμένος και θα συμβιβαστεί με μια καλή αποζημίωση. Μετά σαν γνήσιος σοσιαλιστής θα συνεχίσει τις κρουαζιέρες στα κότερα των φίλων του..
    Γιατί, εφ' όσον ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι περίμενε "άνανδρη επίθεση" από τους αντιπάλους του, λίγο χλωμό το βρίσκω να του την έπεσε η καμαριέρα και αυτός να "μάσησε".
    Πολύ πιο πιθανό βρίσκω να ξύπνησε με στύση και να "χώθηκε" στο πρώτο θηλυκό που βρέθηκε μπροστά του, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν.
    Αν του την έπεφτε αυτή, θα μυριζόταν ότι ήταν στημένο και δε θα έκανε τίποτα.
    Άρα, άφου βρέθηκε σπέρμα (νομίζω), συμπεραίνω ότι ΔΕΝ ήταν στημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως ο ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟΣ εγωμανής διεφθαρμένος Σωκράτης (που υποκίνησε τους γενοκτόνους τυράνννους μαθητές του, και ΠΟΤΕ' δεν απολογήθηκε, αλλά σκάρωσαν οι μοναρχικοί δικαιολογίες για να έχουν ένα σκιάχτρο ΙΧ), έτσι έρπουν και οι διεφθαρμένοι σημερινοί οπαδοί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 17 Μαϊ 2011 6:29:00 μ.μ.

    ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
    ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ
    ΨΥΧΙΚΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση