GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι έγινε στο συνέδριο της "Δημοκρατικής Συμμαχίας"...

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Χθες έγινε η έγκριση του καταστατικού του κόμματος...

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Χθες έγινε η έγκριση του καταστατικού του κόμματος και την ψήφιση θέσεων για σειρά θεμάτων, όπως ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα ανήκει στο κόμμα των Φιλελευθέρων στο Ευρωκοινοβούλιο.
Στο βήμα ανέβηκε και ο ευρωβουλευτής του κόμματος των Φιλελευθέρων στη Γερμανία Γιώργος Χατζημαρκάκης ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος με το ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας. Επιπλέον καλωσόρισε το Θεόδωρο Σκυλακάκη στην ΚΟ του κόμματος των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Επίσης, από το βήμα του συνεδρίου, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Δ.Χατζηδάκης ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στο κόμμα, αποχωρώντας από τη Νέα Δημοκρατία. «Πιστεύω στην Ντόρα» είπε μιλώντας θερμά για την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Οι ψηφοφορίες διεξήχθησαν ηλεκτρονικά και τα αποτελέσματα βγήκαν αυτόματα. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε το κόμμα να...
 είναι υπέρ της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό, η ΚΕ της Δημοκρατικής Συμμαχίας να έχει 200 μέλη -τα οποία θα εκλεγούν σήμερα  Κυριακή- το πολιτικό συμβούλιο να έχει 21 μέλη εκ των οποίων το 1/3 να είναι κοινοβουλευτικά, η καθιέρωση νομικής διαδικασίας διαγραφής με δυνατότητα ένστασης, ο πρόεδρος του κόμματος να εκλέγεται με 4ετή θητεία από τα μέλη του κόμματος μετά από πρόταση του 5% των συνέδρων και το κόμμα να υποστηρίξει τη μείωση του αριθμού των βουλευτών από 300 σε 200.
Δύο θέματα όμως ξεχώρισαν κατά τη διαδικασία των ψηφοφοριών. Το ένα αφορούσε τη συγκρότηση ή όχι φοιτητικής παράταξης που θα πρόσκειται στη Δημοκρατική Συμμαχία. Ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού Δημήτρης Ζαφειριάδης πρότεινε τη μη συγκρότηση και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Οικονόμου τη συγκρότηση.
Τελικά πέρασε η πρόταση που εισηγήθηκε ο κ. Οικονόμου, ενώ το δεύτερο θέμα το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον των συνέδρων ήταν αυτό της ποσόστωσης για τη συμμετοχή των γυναικών στα όργανα.
Αρχικά οι σύνεδροι ψήφισαν υπέρ της ποσόστωσης αλλά με παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη -η οποία έκανε χρήση σχετικής διάταξης του καταστατικού- ζήτησε να επαναληφθεί η ψηφοφορία και εισηγήθηκε την κατάργηση της ποσόστωσης, κάτι που τελικά έγινε θέση του κόμματος.
Επίσης, οι σύνεδροι αποφάσισαν ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα ανήκει στο κόμμα των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Από τις ομιλίες ξεχώρισαν αυτή του βουλευτή Ηλείας Γιώργου Κοντογιάννη. «Αν ήταν στη θέση του Αντώνη Σαμαρά χθες ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ποια στάση θα κρατούσε; Τι θα έβαζε πιο πάνω; Την πατρίδα ή το κομματικό συμφέρον;» είπε, σημειώνοντας πως το πραγματικό δίλημμα δεν είναι «ναι ή όχι στο μνημόνιο» αλλά αφορά τη σωτηρία της πατρίδας. «Χθες μία ομάδα πολιτικών αρχηγών που θα κριθούν από την ιστορία, είπαν 'όχι' στην εθνική συνεννόηση, σπρώχνοντας την Ελλάδα στον γκρεμό» τόνισε. «Διακηρύξαμε την ανατροπή στην πράξη» είπε ο βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης, ενώ ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε εκτενώς για τη φιλελεύθερη ιδεολογία του κόμματος.
Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

20 σχόλια

  1. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .
    ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ,αποβράσματα , ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑ Ι ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Τώρα κατά έγκυρες πληροφορίες
    Στα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι στην παραλιακή δηλαδή στις περιοχές Νέου Φαλήρου Μοσχάτου Καλλιθέας Παλαιού Φαλήρου Άγιου Κοσμά και Γλυφάδας θα εγκαταστήσουν μετανάστες μέσα Σε κοντέινερς δηλαδή γίνουν παραγκούπολεις όπως βλέπουμε σε ντοκιμαντέρ στις λατινοαμερικάνικες χώρες και θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη εγκληματικότητα, δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε .
    Δεν υπάρχει πολύς χρόνος τα περιθώρια λιγοστεύουν .
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε μεγαλε γιατι κυνηγας τους μεταναστες και δεν κυνηγας αυτους που τους στελνουν εκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
    Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ola ta echei h Mariori o feretzes tis lipei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εφόσον έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία ο "πολύς" κ.Χατζηδάκης δεν υπάρχουν περιθώρια σωτηρίας.
    Τι να κάνουμε, θα το πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι της μεγάλης έλλειψης και θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε.
    Ο άλλος δρόμος θα ήταν να αυτοκτονήσουμε εξ αιτίας του μεγάλου κενού που επήλθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,
    ΒΓΗΚΕ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ....
    ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ?!?!?
    ....
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ, Ή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !??!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρόβατα τών κομμάτων ξυπνήστε, ψάξε Λαέ και μάθε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμμαχία. Ήρθε ο καιρός που πρέπει ο Λαός να ψάχνει πολλά γιά να μαθαίνει πολλά τώρα πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι πολιτικοί να κάνουν κομματικές συγκεντρώσεις μόνο στα ΚΑΠΗ, εκεί υπάρχουν άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Έξυπνος παραδέχεται πάντα το λάθος του, ο Πονηρός δικαιολογείται πάντα γιά το λάθος του, ενώ ο Ηλίθιος επιμένει πάντα στο λάθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Νέα Τάξη τών Παγκόσμιων Αρχόντων Σιωνιστών θέλει Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων μας, με κάθε τρόπο. Ξύπνα Λαέ, αυτή είναι η ουσία, πάψε να είσαι πρόβατο τών κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λαέ ψάξε και μάθε γιά το RFID, λένε ότι ήδη το έβαλαν στην Γερμανία σε 5.000 άτομα, μα και στην Αμέρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όποιος σκέπτεται, όποιος αντέχει να ακούει αλήθειες ας ακούει ραδιόφωνο στην Αθήνα ή και μέσα από το Διαδίκτυο 97,8 REAL FM από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί. Ήρθε ο καιρός να μάθουμε όλοι να σκεπτόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Λαός μας 30 χρόνια έπασχε από Διανοητική Τεμπελιά, ήρθε ο καιρός που πρέπει να συνέλθει και να μάθει να σκέπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρέπει τώρα πιά να γίνουμε πάλι Όλοι Έλληνες : Μιλάω, Γράφω, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Τουρισμό ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι Βαριά, Βαριά η φούστα τού Τσολιά. Αυτό σαν Λαός ενωμένος πρέπει να το θυμήσουμε τώρα πιά στους πολιτικούς μας και σε πολλούς άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κοιτάξτε γύρω μας τα χάλια μας σαν Λαός : τα Ελληνόπουλα δεν μιλάνε Ελληνικά και γράφουν με Γκρήκλις, αντίθετα δείτε τα παιδιά τών Αλλοδαπών που μεγάλωσαν στην Χώρα μας, αυτά ξέρουν σωστά Ελληνικά. Φταίμε σε πολλά σαν Λαός, ας αφήσουμε την κακή Ελληνική συνήθεια τού να μάς φταίει πάντα ο άλλος και ποτέ εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι Τράπεζες δάνειζαν το Κεφάλαιό τους 9 φορές. Το κάθε Ευρώ που είχαν το δάνειζαν 9 φορές, χρήμα στα χαρτιά, χρήμα που κανένας ποτέ δεν το έπιασε στα χέρια του. Έτσι είχαν μάθει στον Λαό μας την Ξενο-μανία, τον Νεο-πλουτισμό, την Μεγαλο-μανία και τώρα πιά φτάσαμε στον πάτο έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση