GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια πραγματική αγγελία....

Ανευρέθη από τον Δεξιό Είρωνα

Ανευρέθη από τον Δεξιό Είρωνα

3 σχόλια

  1. J'aime vraiment votre article. J'ai essaye de trouver de nombreux en ligne et trouver le v?tre pour être la meilleure de toutes.

    Mon francais n'est pas tres bon, je suis de l'Allemagne.

    Mon blog:
    Regroupement de credit aussi Rachat De Credit locataire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω η καλη ειδηση:


    Αγγούρια μολυσμένα με επικίνδυνο βακτήριο εντοπιστήκαν στην Ισπανία και γι’ αυτό το λόγο οι αρχές της συγκεκριμένης χώρας ανέστειλαν τις δραστηριότητες δύο εταιρειών που διανέμουν το συγκεκριμένο προϊόν.
    Όπως λένε το εντεροαιμορραγικό βακτήριο E.coli (Eceh) που βρέθηκε στα αγγούρια, προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων έχει προσβάλει περισσότερους από 270 ανθρώπους στη Γερμανία ενώ στη Σουηδία έχουν καταμετρηθεί 25 κρούσματα μόλυνσης, 7 στη Δανία, 3 στη Βρετανία, 2 στην Αυστρία και 1 στην Ολλανδία.
    «Διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστούν οι πιθανές πηγές (μόλυνσης) ενώ εξετάζεται επίσης μια τρίτη παρτίδα από αγγουράκια η οποία προήλθε ή από την Ολλανδία ή από τη Δανία και πωλήθηκε στη Γερμανία», δηλώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΣΑΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση