GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα τα πήρες...

Γράφει ο Λεωνίδας Μαρτέλος http://malakes-kouventes. blogspot.com Γύρισα σπίτι , φώτα σβηστά κι όλα περίεργα... Μια ερημιά κι ένα σ...

Γράφει ο Λεωνίδας Μαρτέλος
http://malakes-kouventes.blogspot.com
Γύρισα σπίτι,
φώτα σβηστά
κι όλα περίεργα...
Μια ερημιά
κι ένα σημείωμα...
Σε κάλεσα στο κινητό
να κάνω φασαρία
μα έβγαλε σήμα χαμηλό
η μπαταρία...
Όλα τα πήρες κι έφυγες
σαν τον...
ληστή!
Τίποτα δε μου άφησες
ούτε το φορτιστή!
Στο σπίτι μόνος,
μάτια ανοιχτά
ως τα χαράματα....
Στράφι, δουλειά
και μεροκάματα...
Σε κάλεσα στο κινητό
να κάνω φασαρία
μα έβγαλε σήμα χαμηλό
η μπαταρία...

Όλα τα πήρες κι έφυγες
σαν τον ληστή!
Τίποτα δε μου άφησες
ούτε το φορτιστή!

2 σχόλια

  1. Τα Αλβανικό Έπος του 1940 πρέπει για άλλη μια φορά να επαναληφθή
    Όλοι οι Έλληνες πρέπει να επαναλάβουμε το Ηρωικό Αλβανικό Έπος Του 1940 ,οπλισμένοι με οτιδήποτε όπλα έχουμε και αν δεν έχουμε να προμηθευτούμε και οργανωμένα και με σχέδιο φωνάζοντας αέρα να ξεβρομίσουμε την Ελλάδα από όλους του μετανάστες και λαθρομετανάστες διότι το 80% από αυτούς είναι στυγνοί αδίστακτοι εγκληματίες που σε σφάζουν και για ένα ευρώ , υπάρχουν πρόσφατα παραδείγματα ,αύριο μπορεί να βρεθούμε εμείς σφαγμένοι .
    Επίσης πρέπει να κυνηγήσουμε και Προδότες Έλληνες που δίνουν στέγη και εργασία σε αυτούς , που μεταξύ παρανόμων και νομίμων υπάρχει επικοινωνία και τους ενημερώνουν για τους στόχους που θα κτυπήσουν .
    Από τον επόμενο χρόνο η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη θα φοβόμαστε ακόμα και να βγούμε το πρωί και να πάμε στις δουλειές μας ,θα κινδυνεύουμε να μας κλέψουν και να μας σκοτώσουν απλό για αυτούς , γιατί αυτοί εκτός που είναι αδίστακτοι και στυγνοί εγκληματίες δολοφόνοι μισούν πολύ τον Έλληνα .
    Η πολιτεία δεν μπορεί να μας προστατέψει και δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτή πλέον .
    Ο στρατός μπορεί να μας προστατέψει άμα θέλει και να μοιράσει τα όπλα στους έλληνες , αντί να κάθονται να σαπίζουν στις αποθήκες .
    Πρέπει να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας , να οργανωθούμε σε ομάδες δράσης ,γιατί οι νεκροί Έλληνες θα αυξάνονται και αύριο μπορεί να έλθει η σειρά μας .
    Καλή μας επιτυχία και καλή λευτεριά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύλληψη τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ για χρηματισμό.

    Τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ συνελήφθησαν το μεσημέρι στην Αθήνα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για χρηματισμό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις υπάλληλοι ζήτησαν και πήραν χίλια ευρώ από ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ προκειμένου να μην βεβαιώσουν παραβάσεις τις οποίες είχαν εντοπίσει σε έλεγχο που έκαναν στην επιχείρησή του.

    Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν τα χίλια ευρώ που ήταν σε χαρτονομίσματα τα οποία είχαν προσημειωθεί.

    Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία η έρευνα είναι σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί θα γίνουν ανακοινώσεις. Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου (3943/31-3-2011) για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, για τις πράξεις αυτές προβλέπεται ποινή κάθειρξης μέχρι 10 έτη και δυνατότητα προσωρινής κράτησης, ανεξαρτήτως του ύψους του ποσού της συναλλαγής (έστω κι αν πρόκειται για ένα ευρώ), ειδικά για υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση