GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντώνη, κάνε άλμα πιο γρήγορο από την φθορά!..

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Φίλε, Αντώνη Σαμαρά , μην επιτρέψεις να σε εξευτελίσουν προσωπικά. Πέταξε πίσω στα μούτρα της γραφειοκρατία...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Φίλε, Αντώνη Σαμαρά, μην επιτρέψεις να σε εξευτελίσουν προσωπικά. Πέταξε πίσω στα μούτρα της γραφειοκρατίας της τρόικας το συμβόλαιο εξευτελισμού (συναίνεσης) του πολιτικού συστήματος, το οποίο ρίχνουν μπροστά σου προς υπογραφή!
Δεν είναι ότι θα σώσεις το ούτως ή άλλως ανυπόληπτο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο σύστημα εξουσίας από την εσχάτη των ταπεινώσεων, αλλά βρε αδελφέ δες ότι σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις «άλμα πιο γρήγορο από την φθορά», όπως θα έλεγε κι ο Ελύτης, τον οποίο ξέρω ότι φέρεις πάντα μέσα σου.
Ίσως έχεις ενημερωθεί ότι εγκαίρως προειδοποίησα για αυτήν την εξέλιξη, όπως και εγώ γνωρίζω ότι...
 οι πέσεις προσωπικά προς εσένα, από διάφορους παράγοντες εσωτερικούς και εξωτερικούς, δεν είναι καινούργιες. Είναι όμως η πρώτη φορά που αξιωματούχοι της ΕΕ, ποδοπατώντας κάθε έννοια πολιτικής ηθικής και ευρωπαϊκής πολιτικής κουλτούρας, εκβιάζουν ανοιχτά, επιχειρώντας να μεταβάλλουν το πολιτικό σύστημα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους (Μεγάλος Συνασπισμός). Αυτό δεν αποτελεί απλώς προσβολή για τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι πνιγμένοι μέσα στα σκάνδαλα και εγκλωβισμένοι στο καταρρέον κράτος πατρωνίας διαθέτουν έτσι και αλλιώς περιορισμένο κύρος, αλλά είναι αναμφισβήτητη ύβρις προς τον ελληνικό λαό.
Εάν δεν απαντήσεις σε αυτή την ελεεινή πρόκληση με αντίστοιχο τρόπο, θέτοντας μάλιστα ζήτημα θεσμικής τάξης στην ΕΕ, θα απογοητεύσεις εκτός ίσως από τους «δικούς» σου και ανθρώπους που μπορεί να μην σε ψηφίζουν, αλλά σε εκτιμούν και αναγνωρίζουν στο πρόσωπό σου έναν ευαίσθητο έλληνα πολιτικό.
Τώρα ήρθε η ώρα σου, αν θες και μπορείς να αποκτήσεις πραγματικό ηγετικό ανάστημα. Δεν θα (σου) υπαγορεύσω, φυσικά, την αντίδρασή σου, αλλά δεν πρέπει να κάνεις το κορόιδο, όπως σε προηγούμενους παρόμοιους, αλλά άλλης τάξεως ανεπίτρεπτους και προσβλητικούς παρεμβατισμούς από το διευθυντήριο της ΕΕ ή τις ΗΠΑ. Δώσε μια απάντηση ικανή να αποτυπωθεί «επαξίως» στην ιστορία. Κάνε αυτό που έκανες κάποτε, παίρνοντάς με τηλέφωνο και μιλώντας μου για την ικανοποίηση που νοιώθεις όταν βλέπεις γύρω σου εντιμότητα, θάρρος, αξιοπρέπεια και διαπιστώνεις καλή λειτουργία …αδένων! Κάτι αντίστοιχο θα ήθελα κι εγώ σήμερα να νοιώσω ως προς εσένα.
Είναι κάποια πράγματα στην πολιτική που πρέπει κανείς να τα παίρνει προσωπικά. Ο τρόπος που απαιτείται σήμερα συναίνεση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την υποταγή και συμμόρφωση της χώρας σε αποικιακής μορφής πολιτικές σχέσεις εντός της ΕΕ, είναι νομίζω μια προσωπική πρόκληση άνευ προηγουμένου για οποιονδήποτε πολιτικό ηγέτη. Αν δεν υψώσεις τώρα με αξιοπρέπεια το ανάστημά σου, θεώρησε ότι αύριο θα έχεις εκμηδενιστεί. Δεν είναι απλώς ζήτημα πολιτικής ηθικής, είναι ζήτημα πολιτικής επιβίωσης. Σε παγίδευαν. Σου θέτουν ένα «δίλημμα» από το οποίο δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις δίχως να ματώσεις προσωπικά. Προτίμησε να σπάσεις την γυάλα με τα μικρά πιράνχας και ας τραυματιστείς! Ξέφυγε από την κουλτούρα και από τα στερεότυπα του «μεσαίου χώρου», που βασιλεύουν τόσο στο κόμμα σου όσο και στο ΠΑΣΟΚ: είναι καταστροφικά, είναι επαρχιώτικα, είναι καιροσκοπικά, είναι η σύγχρονη εκδοχή του πελατειακού κράτους και της δουλικής εξάρτησης από νταβάδες ξένους και ντόπιους, σε συνδυασμό. Μην πνιγείς μέσα στη γυάλα! Μην αναστήσεις ασφαλώς την ΕΡΕ και την εγκληματική ξενόδουλη δεξιά του παρελθόντος, αλλά παράλληλα μην ενδώσεις στις πιέσεις για την δημιουργία ενός πολιτικού εκτρώματος με τη μορφή «συναίνεσης στο νεοφιλελεύθερο κέντρο», που ισοδυναμεί με συναίνεση στη διατήρηση του σημερινού άθλιου καθεστώτος - που αποτελεί προϊόν της νεοφιλελεύθερης απορρύθμισης του ’90 – υπό την αυστηρή διακυβέρνηση αυτήν τη φορά μιας επιτροπής που ορίζεται από τον συγκερασμό συμφερόντων του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ και της γερμανικής πλευράς.
Η χώρα σήμερα έχει ανάγκη από μια σύγχρονη δεξιά και μια σύγχρονη αριστερά. Σε δραματικά κρίσιμες για τη χώρα στιγμές, δεν πρέπει να αποκλείεται η συγκυριακή συνεργασία αυτών των δύο πολιτικών πόλων, για την επίτευξη αυτοκυβέρνησης και εθνικής πολιτικής χειραφέτησης από δυνάμεις, οι οποίες ουσιαστικά εχθρεύονται την έννοια της λαϊκής κυριαρχίας στον τόπο μας, ή από εσωτερικές δυνάμεις που επιδιώκουν παραθεσμική ή εξωθεσμική άσκηση εξουσίας, ή ύπουλη υποκατάσταση των οργάνων του κράτους. Γνωρίζεις πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι. Πρόκειται για εκείνους που την τελευταία εικοσαετία διηύθυναν τα πολιτικά πράγματα της χώρας οδηγώντας την στη χρεοκοπία., ενώ σήμερα με θράσος τολμούν όχι απλώς να βγάζουν την ουρά τους απέξω, αλλά επιπλέον και την…γλώσσα τους προς τα δυο τρίτα της κοινωνίας, τα οποία διέφθειραν και αποβλάκωσαν σε σημαντικό βαθμό.
Η συναίνεση στο κέντρο οδήγησε στο ναυάγιο, αγαπητέ πρόεδρε της ΝΔ. Αν συνεχιστεί θα οδηγήσει στον απόλυτο εξευτελισμό την κοινωνία, το κράτος και το έθνος. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπήρξε τυπική μορφή μιας τέτοιας συναίνεσης μέχρι σήμερα, αλλά ότι αυτή υπήρξε ουσιαστικά, κοινωνικά και βαθύτατα πολιτικά, εμφανιζόμενη όμως με την παραπολιτική ή κομματική μάσκα των δήθεν διαχωριστικών γραμμών.
Δεν θα σε κουράσω με περισσότερα. Νοιώθω ότι δεν έχεις αυταπάτες πλέον. Ξέρεις ίσως ότι δεν υπάρχουν πια μεγάλα περιθώρια για λαϊκισμό και μανούβρες στο κέντρο. Το κέντρο πέθανε πολιτικά μαζί με τον μεταπολιτευτικό μικροαστισμό που ψυχορραγεί. Θα ξαναγεννηθεί μετά από αρκετά χρόνια, όταν η χώρα θα έχει αναρρώσει οικονομικά και πολιτικά.
«Εσύ» μαζί με μια δυνατή αριστερά και μια εύρωστη και παρεμβατική κοινωνία των πολιτών θα μπορούσατε να προσφέρετε ώθηση προς μια νέα μεταπολίτευση, που δεν θα επαναλάβει τα «όργια» της προηγούμενης, ενώ θα εμπνέεται από μια πραγματικά δημοκρατική κουλτούρα, που θα μπορούσε να υποστηρίξει την σύγχρονη και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας: να την επανεντάξει ισχυρή στο διεθνές σύστημα μετά από κάμποσα χρόνια αναδιοργάνωσης, δίχως ασφαλώς κοινωνική καταστροφή. Μην επιτρέψεις λοιπόν να φθαρείς πριν ακόμη ξεκινήσεις. Απάντησε σε αυτούς που σε ταπεινώνουν και επιχειρούν να σε ποδηγετήσουν προτού καν απλώσεις το πόδι σου στο προεκλογικό μπαλκόνι.

17 σχόλια

  1. Η «Χώρα του Στρος Καν»
    του Άρη Μπιτσώρη

    Η κρίση που βιώνουμε είναι γνωστό τοις πάσι
    ότι και σεξουαλικά μας έχει επηρεάσει.

    Κι ενώ είμαστε ένας λαός ανέκαθεν τσακμάκι
    τώρα κοιμάται ήσυχο κι άφτερο το πουλάκι.

    Κι όποιον ρωτήσεις περί sex σου λέει άρες μάρες
    αντίθετα στο ΔΝΤ έχουνε σηκωμάρες.

    Θα μάθατε για τον Στρος Καν που σε μια καμαριέρα,
    στο «SOFITEL», με τ’ «όπλο» του της όρμησε μια μέρα.

    Φωτιά τα ειδησεογραφικά, πήρανε, πρακτορεία
    αλλά δεν ήταν «κεραυνός», που λένε, «εν αιθρία».

    Γιατί μια φήμη πίσω του αυτός ο κύριος σέρνει:
    -ως πρόεδρος του ΔΝΤ- «ο Καν πηδάει και δέρνει».

    Κι εμείς που εμπιστευτήκαμε σ’ αυτόν το υστέρημα μας
    θα μπαίνει τώρα απρόσκλητος μέσα στην κάμαρά μας;

    Δεν ξέρω Οθωμανικά αν έχει εκείνος γούστα
    πάντως η ηγεσία μας τη φόρεσε τη φούστα.

    Βλέπω ότι ο Πρωθυπουργός μονόπαντα βαδίζει
    κι ο επί των Οικονομικών σείεται και λυγίζει.

    Αγνόησαν ειδήμονες που πείρα έχουν μεγάλη
    ότι: «αν πας στο ΔΝΤ φόρα βρακί απ’ ατσάλι».

    Εκτός και αν γουστάρανε, αλλά εμείς τι φταίμε;
    μας ρεζιλέψαν διεθνώς ως: «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΗΔΙΕΜΑΙ».

    16-5-2011 Άρης Μπιτσώρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπρός ΣΑΜΑΡΑ, γκρέμισε ολοκληρωτικά την ΕΛΛΑΔΑ όπως έκανε από το 1975 όλη η πολιτική κάστα..........

    Πάνω απόλα η υποκρισία και η λεηλασία της χώρας από τους παρατρεχάμενους.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Γιαννακόπουλε,
    με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση που σας έχω πιστεύω ότι κάνετε λάθος. Ξέρω ότι ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του, αλλά αν ελπίζετε ότι ο κύριος της δεσποινίδας Κύκνου θα μπορέσει να κάνει το μεγάλο άλμα, θα απογοητευτείτε. Ομόσταβλο άλογο με τον Γιωργάκη κι αυτός.
    Οτι χρειαζόμαστε νέα δεξιά, κέντρο και αριστερά με καθαρό ιδεολογικό στίγμα για όλα, ναι. Δεν νομίζω όμως ότι ο Αντωνάκης δύναται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχχαχ!

    Ο αντωνης θα κανει αλμα πιο γρηγορο απο την φθορα!

    χαχαχχαχαχαχαχ!ουουου λαμογια!!

    Στο ζαππειο πρωτο τραπεζι πιστα καθοταν το αρχιλαμογιο ο παπαμιμικος με την οννεδ α.ε. και τις διαφορες μκο που εκλεβε επι σειρα ετων τα χρηματα του ελληνικου λαου.

    Στην θεσσαλονικη μιλουσε στο αμφιθεατρο της νομικης και απο πισω του καθονταν οι πραιτωριανοι φοιτητοπατερες της δαπ μεταξυ των οποιων και ο διαδοχος του παπαμιμικου στο παμακ βασιλης γεωργιαδης που διωκεται ποινικα για σκανδαλα στο παμακ.

    χαχαχχααχχαχχα!

    μιλουσε ο αντωνακης και απο πισω του ηταν παρεταγμενη ολοκληρη η λαμογια και η απατεωνια της θεσσαλονικης!

    ριξτε μια ματια στο παρακατω δημοσιευμα και μετα ψαξτε στις φωτογραφιες απο την ομιλια του σαμαρα στο απθ για να δειτε τον γεωργιαδη απο πισω του να καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπαρνι!

    http://4oktovriou.blogspot.com/2011/04/blog-post_4126.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Γιαννακόπουλε,

    δεν σας γνωρίζω αλλά,
    αφού διάβασα ολοκληρο το κείμενο σας, ούτε σεβασμό ουτε εκτίμηση σας εχω διότι κανετε τα ιδια σφάλματα με αυτόν που συμβουλευετε να αποφύγει, τον φίλο σας Σαμαρά.

    Τί ανοησίες είναι αυτές, μήπως είστε κομμουνιστής;

    1.".. πρώτη φορά που αξιωματούχοι της ΕΕ, ποδοπατώντας κάθε έννοια πολιτικής ηθικής και ευρωπαϊκής πολιτικής κουλτούρας, εκβιάζουν ανοιχτά,..."

    Για ποιά ηθική και ποιά κουλτούρα μιλάτε κύριε;
    Απο ποτε οι μπαταχτσήδες και οι ψεύτες έχουν κουλτούρα;
    Ποιός μπορεί να εκβιάσει την ψυχοπαθογένεια της Ελληνικής κοινωνίας! κλειστές οικογένειες, κλειστές κοινωνίες, κλειστά επαγγέλματα,!!!... Ιδού το αποτέλεσμα.

    2. "Η χώρα σήμερα έχει ανάγκη από μια σύγχρονη δεξιά ..."

    Είστε σοβαρός κύριε;
    Με ποιούς θα κανετε την "σύγχρονη δεξιά";
    Διαβασατε το πελατολόγιό σας, τους ψηφοφόρους σας;

    3. Εγώ στη θέση σας θα συμβούλευα τον φίλο σας Σαμαρά μόνο αυτό.

    Μυστική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ και ΛΑΟΣ που ίσως γίνεται και,
    οικονομία και διατήρηση εκλογικών δυνάμεων.
    Μήν ακούει αυτους που τον προκαλούν να ερθει σε ρίξει με το κατεστημένο, τα τζάκια και τα κλειστά επαγγέλματα,

    - φορτηγα

    - δικηγοροι

    - φαρμακεια

    - συμβολαιογραφοι

    - μηχανικοι

    - ταξι

    - και αυτό του πολιτικού!

    Οποιος φεύγει απ το μαντρί, τον τρώει ο λύκος έλεγε ο σοφός μακαρίτης Αβέρωφ.

    Το νου σας στο μαντρί, και στα πρόβατα, καπου 1000000 ψήφοι και να βρεί 5 καλούς τσομπάνους να ξέρουν να κοροιδεύουν και να σφυράνε κλέφτικα.
    Τί θέλω να πώ,

    Για να επιβιώσει ο Σαμαράς σαν πολιτικός και ίσως ...πρωθυπουργός πρέπει να διαθέτει 5 σαν τον κύριο, Λοβέρδο.

    Καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Αντώνη και αγωνιστή, άνθρωπε με τις χίλιες ικανότητες και την προχωρημένη σκέψη, κάνε ένα άλμα μεγαλύτερο απο τη φθορά και φρόντισε να πέσεις μέσα στη γυάλα με τα πιράγχας να σε φάνε να ησυχάσουμε.
    ΥΓ. Πάρε και αυτό το τσουτσέκι μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γυμναστική στη ματαιότητα, χαρακτήρισε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και πρόσθεσε ότι ενώ συμφωνεί στους στόχους για μείωση του ελλείμματος και του χρέους, δεν δίνει στήριξη σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή.

    "Σήμερα τα πράγματα πάνε ανάποδα, το 2010 το έλλειμμα ήταν 10%. Σήμερα, παρά τις θυσίες, ακόμη και η Ευρώπη προβλέπει ότι το έλλειμμα για το 2011 και το 2012 θα παραμείνει στο 10%", είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι αυτό έναι "γυμναστική στη ματαιότητα".

    Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι "συμφωνία με την Ευρώπη για τη μείωση του ελλείμματος και του χρέους υπάρχει και λέμε ναι. Σε στήριξη όμως σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή, λέμε όχι. Για παράδειγμα, αν ένα μέτρο, όποιος κι αν το προτείνει, είναι καλό για την πατρίδα, έχουμε υποχρέωση να το στηρίξουμε. Ένα κακό μέτρο όμως, δεν έχουμε υποχρέωση να το στηρίξουμε".

    Η συνάντηση με τον κ. Παπούλια διήρκεσε 40 λεπτά και ο κ. Σαμαράς τον ενημέρωσε για την πρότασή του για την οικονομία υπογραμμίζοντας όπως ανέφερε τα πλεονεκτήματά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ "ΦΑΕΙ",
    ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.


    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!

    ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΟΧΙ ΣΟΥ ΒΡΟΝΤΕΡΟ
    ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΉ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΕΞΩΩΩΩΩΩΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ.Σαμαράς την ώρα που δηλώνει αντίθετος στο μνημόνιο και στην οικονομική πολιτική αυτού υιοθετεί απερίφραστα το κυριότερο σκεπτικό του Μνημονίου! Δηλαδή το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων της χώρας!
    Κρίμα για τον Α.Σαμαρά που έχασε την Ιστορική Ευκαιρία να κάνει κάτι διαφορετικό.

    Δεν πειράζει, στις εκλογές θα τρίβουν τα μάτια τους εκεί στην ΝΔ που περιμένουν να πέσει το ώριμο φρούτο στο από τον κακό Μπάτσο Παπανδρέου στον καλό Μπάτσο Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8.09 ..παλαιοαρχίδι του κερατά
    άντε και γαμήσου αλλού, ρε τρύπα.....Ντόρα-φύρερ αηδιαστική..




    "Στήριξη σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή, λέμε ΟΧΙ" _____________
    δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια.

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «γυμναστική στη ματαιότητα» την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι ενώ συμφωνεί στους στόχους για μείωση του ελλείμματος και του χρέους, δεν δίνει στήριξη σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή.

    «Σήμερα τα πράγματα πάνε ανάποδα, το 2010 το έλλειμμα ήταν 10%. Σήμερα, παρά τις θυσίες, ακόμη και η Ευρώπη προβλέπει ότι το έλλειμμα για το 2011 και το 2012 θα παραμείνει στο 10%.
    Αυτό είναι "γυμναστική στη ματαιότητα», τόνισε ο κ. Σαμαράς.

    «Συμφωνία με την Ευρώπη για τη μείωση του ελλείμματος και του χρέους υπάρχει και λέμε ναι.
    Στήριξη όμως σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή, λέμε όχι.

    Για παράδειγμα, αν ένα μέτρο, όποιος κι αν το προτείνει, είναι καλό για την πατρίδα, έχουμε υποχρέωση να το στηρίξουμε.
    Ένα κακό μέτρο όμως, δεν έχουμε υποχρέωση να το στηρίξουμε», πρόσθεσε.

    Για ζοφερό τοπίο, το οποίο δημιουργείται από την κατάσταση στην οικονομία, την ασφάλεια, την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε ότι «το θέμα είναι να βρούμε τη σωστή λύση» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι Αντώνη!
    Πάρε φόρα και πέσε στα σκατά ....

    Χα χα χα .....

    Τι μαλακίες θα ακούσουμε πάλι.

    Το μυαλό του Έλληνα ιθαγενή απο την πολλή φορολογία έχει πλέον ξεσαλώσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΩΝΗ ΦΤΥΣΕ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοιτάτε ρε μην κάνει μεγάλο άλμα και πέσει έξω από το σκάμμα!

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα μελλοντικά σχέδια του Σαμαρά όταν βγει Πρωθυπουργός (Δηλαδή του Αγίου .....) Είναι να βάλει υπουργό πολιτισμού τον Μειμαρακη, Οικονομίας τον Βουλαγαρακη (μαζί με την Γυναίκα του και τον Πεθερό του) και υπουργό εξωτερικών τον αντιπροσωπευτικότερο Έλληνα τον Ζορο της Ελλάδος Τον Ψωμιαδη, Τελος υπουργοδικαιοσυνης τον Κεφαλογιαννη (Πατερα)
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 18 Μαϊ 2011 2:19:00 π.μ.


    ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ;


    ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

    Η ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΣΟΚολαμόγια οι 3 εκβιαστές εφοριακοί με πιστόλια, 85.000 μετρητά και AUDI Q 5...δείτε φωτο τους

    Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών τριών (3) υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που κατηγορούνται για κατ΄εξακολούθηση χρηματισμό

    Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου που αφορούσε την επ΄αυτοφώρω σύλληψη τριών (3) υπαλλήλων του ΣΔΟΕ για χρηματισμό σε βάρος ιδιοκτήτη συνεργείου ελαστικών (βουλκανιζατέρ) στο Αιγάλεω, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τους προκειμένου να αποκαλυφθεί η τέλεση εκ μέρους τους παρομοίων πράξεων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
    Πρόκειται για τους:

    ΣΕΡΛΗ Κωνσταντίνο του Μιχαήλ και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Αυστραλία
    ΤΣΙΚΝΑΚΗ Γεώργιο του Εμμανουήλ και της Ζαμπίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Άνω Μουλία Ηρακλείου
    ΜΑΛΙΑΓΚΑ Δημήτριο του Νικολάου και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα

    Επιπλέον, στην κατοχή του δεύτερου υπαλλήλου (48χρονου) βρέθηκε ένα (1) πιστόλι των 7,65 mm , με γεμιστήρα έξι (6) φυσιγγίων, ένα (1) φυσίγγιο των «38 SPL CBC », καθώς και το χρηματικό ποσό των (9.160) Ευρώ, ενώ στην οικία του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (85.570) Ευρώ και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πολυτελούς κατασκευής ( AUDI Q 5). Όλα τα παραπάνω είδη κατασχέθηκαν.

    Σήμερα (17.0.2011) το πρωί, οι τρεις (3) συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος, αφού άσκησε ποινική δίωξη, παρήγγειλλε τη διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην κ. Ανακρίτρια του 27ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος.

    Τα αδικήματα που τους βαρύνουν αφορούν παραβάσεις των άρθρων 12, 26§1, 27§1, 45, 94§1, 98§1, 235§§2 εδ.1 του Ποινικού Κώδικα, όπως η παρ. (2) αντικαταστάθηκε με το άρθρο δεύτερο παρ. (1) του ν. 3666/2008 και τροπ. με το άρθρ. 3 § 4 εδάφιο (ά) του ν. 3943/2011 και άρθρ.1§§ 1α΄,δ΄ και 3 ,2α, 10§§1, 13 α,β, 7§§1, 8α και του ν. 2168/93 και οι παρ.1α, δ, ζ τροποποιήθηκαν με αρ.1§1,3,4 του ν.3944/2011,αντίστοιχα.

    Στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν ανώνυμα και με διασφάλιση του απορρήτου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας καθώς και για κάθε περίπτωση διαφθοράς ή χρηματισμού όλου του προσωπικού του δημόσιου τομέα.

    Τα στοιχεία επικοινωνίας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων είναι:
    Λεωφ. Κηφισίας 23 Τ.Κ. 152 23, Μαρούσι (Δίπλα από το Νοσοκομείο Υγεία)
    Τηλ. Κέντρο: 210-8779700 (όλο το 24ωρο)
    Fax: 210-6899675
    E-mail: dey1@otenet.gr

    Τα στοιχεία επικοινωνίας της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος
    Μοναστηρίου 241, Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη
    Τηλ. Κέντρο: 2310 531916
    Fax: 2310 548690

    Με τις πρόσφατες διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 3938 /2011, διευρύνθηκαν οι αρμοδιότητες και το πεδίο δράσης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα, καθώς και σε υπαλλήλους ή αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή Διεθνών Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

    Η ΔΕΥ αποτελεί ειδική αυτοτελή αστυνομική Υπηρεσία, η οποία υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Στόχος της είναι η αντιμετώπιση της διαφθοράς και τελεί υπό την εποπτεία αρμόδιου Εισαγγελέα Εφετών, ενώ παράλληλα τελεί και υπό Κοινοβουλευτική εποπτεία, από τη Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;;;;;;;;;

    Έχουμε και λέμε..
    -Τρία πακέτα ΝΤΕΛΟΡ εξανεμίστηκαν από τον Αντρέα,για το καλό της Ελλάδος ΡΕ...
    -Ούτε ένα μεγάλο έργο δεν έγινε από τον Αντρέα,δεν πειράζει ΡΕ.....
    -Έφαγε τα λεφτά του κόσμου,με το χρηματιστήριο ο Σημίτης,καλά κάνουμε ΡΕ.....
    -Υποτίμησε την δραχμή ο Σημίτης για να μας βάλει με υποτιμημένο νόμισμα στην Ε.Ε,επιστήμονας ο άνθρωπος ΡΕ.....

    -Μπήκαμε στην ΟΝΕ εξαθλιωμένοι , καταϊδρωμένοι και με καμία εγγύηση,είμαστε μάγκες ΡΕ.....
    - Κάνουμε τους πλέον δαπανηρούς Ολυμπιακούς Αγώνες όλων των εποχών,να μη σας νοιάζει ΡΕ...
    -Ἂρπάζει την εξουσία με το έτσι θέλω από την Ν.Δ. ο Γιωργάκης,λέγοντας το λεφτά υπάρχουν,δεν ήξερε ο Γιώργος ΡΕ.....
    -Μας βάζει στο ΔΝΤ με προδοτικό τρόπο,τι να έκανε το παιντί μωρέ δεν υπήρχε άλλος δρόμος και στο φινάλε άμα γουστάρετε ΡΕ.

    -Τώρα θέλει συναίνεση το ΠΑΣΟΚ από την Ν.Δ., για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του, θα σας εκβιάσουμε ΡΕ.
    -Λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει η για να το πούμε αλλιώς,ΑΝΤΕ ΝΑ ΑγαπΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΑΖΙ.

    Γιατί τελικά ΄δεν είσαστε κόμμα,αλλά μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ που έχετε έρθει εδώ και 35 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΊΝΕΤΕ ΤΟ ΑΊΜΑ.
    Όταν δε λέω όλοι,εννοώ .....ΟΛΟΙ.
    Από τον πρόεδρο του κόμματος,μέχρι τον τελευταίο υποστηρικτή - οπαδό σας.

    Καλά θα κάνει ο ΣΑΜΑΡΑΣ να σκεφθεί 2,3,1013 φορές την οποιαδήποτε απόφαση του.
    Καλά θα κάνει δε να ζητήσει την βοήθεια των 800.000 μελών που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.
    Έτσι θα τους βάλει όλους στην γωνία και θα έχει την πρωτοβουλία αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση