GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ηφαίστειο"...

1 σχόλιο

  1. Σαμαράς: Να αφουγκραστούμε τους Αγανακτισμένους.

    Αυτή την αλλαγή οικονομικής πολιτικής ζητάει ο Ελληνικός λαός. Αλλαγή πολιτικής και Αξιοπρέπεια.
    Αυτό ζητούν οι συμπολίτες μας που μαζεύονται πια στις πλατείες.
    Ας τους αφουγκραστούμε!

    Ξέρετε ποιους εννοώ: Αυτούς που μαζεύονται κάθε μέρα και δηλώνουν «αγανακτισμένοι». Είναι κάτι παραπάνω από αγανακτισμένοι: είναι απελπισμένοι!
    Αλλά το κίνημα τους είναι ειρηνικό, ακομμάτιστο, ενωτικό και πανεθνικό.
    Είναι όλοι ενωμένοι.
    Δεν είναι κομματικά μπλοκ.
    Κρατάνε ελληνικές σημαίες.
    Μόνο ελληνικές σημαίες !
    Όπως πάντα ο λαός στις δύσκολες στιγμές του, πυκνώνει τις τάξεις του γύρω από τη σημαία του που εκφράζει ενότητα και αγώνα.
    Σε αυτούς οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα και προοπτική.
    ------------------------------------------------
    Πολύ σωστά τα λέει ο πρόεδρος.

    Έχω και εγώ κατέβει σε όλες τις συγκεντρώσεις αυτές τις μέρες και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι πολίτες είναι τρελαμένοι με τους πολιτικούς. Δηλαδή αν περάσει κάποιος πολιτικός από τη περιοχή, θα τον φάνε. Τα συνθήματα που ακούγονται και που όλοι τα φωνάζουν, άλλοι με στεντόρεια φωνή και άλλοι σιγοψιθυρίζοντας, αντανακλούν τα αισθήματα που τρέφουν οι πολίτες για τους πολιτικούς, όσο και αν κάποιοι θα μπορούσαν να αποστρέψουν το πρόσωπο.

    Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Ο κόσμος δεν είναι μόνο αγανακτισμένος με τα οικονομικά, αλλά νοιώθουν και βαθύτατα μειωμένοι στο πατριωτισμό τους. Και ας μη ξεχνάμε ότι, ότι και αν λέμε, όσο και αν δε φαίνεται ή δεν το βλέπουμε, ο Έλληνας είναι πατριώτης. Και αυτά που γίνονται τον θίγουν βάναυσα. Τους είναι (μας είναι) αδιανόητο ότι κάποιοι κωλοδιεθνιστές του κερατά της παγκόσμιας διακυβέρνησης, αποδέχονται η αξιοπρέπεια της πατρίδας μας να βιάζεται κατά τόσο χυδαίο τρόπο και μάλιστα χωρίς καμιά αντίδραση.

    Αυτό λοιπόν που είναι το απείρως σημαντικότερο, είναι η πατρίδα μας να αποκτήσει την αξιοπρέπεια της, τη τιμή της και το κύρος της. Θα πρέπει λοιπόν να βρεθεί κάποιος που όταν τον ρωτάνε αν σκεφτόμαστε να πουλήσουμε κάποιο νησί, να τους απαντά ότι δεν καταδέχεται να απαντήσει σε γελοίες ερωτήσεις και όχι «τα νησιά δεν τα πουλάμε γιατί τα αγαπάμε»… Ή όταν μας δείχνουν το δάκτυλο, να τους απαντά να το βάλουν εκεί που ξέρουν.

    Όταν λοιπόν «κάποιος» αποφασίσει να αναλάβει την ευθύνη και να αποκαταστήσει τη τιμή της πατρίδας, ο λαός θα τον τιμήσει.

    Όποιος λοιπόν, πιάσει το σφυγμό της κοινωνίας…. Να τον μετρήσει καλά όμως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση