GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μίκης Θεοδωράκης μεταξύ των πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά...

Από το http://news.kathimerini.gr/ Επιβεβαίωσε ο κ. Μίκης Θεοδωράκης , διά του δικηγόρου του Κ. Σαμαρτζή, ότι είναι μεταξύ των πρώην βο...

Από το http://news.kathimerini.gr/
Επιβεβαίωσε ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, διά του δικηγόρου του Κ. Σαμαρτζή, ότι είναι μεταξύ των πρώην βουλευτών που διεκδίκησαν αναδρομικά στις συντάξεις τους. Σε χθεσινή ανακοίνωση σημειώνεται πως «ο συνθέτης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, όπως δικαιούται κάθε Ελληνας πολίτης», καταθέτοντας αίτηση τον Μάρτιο του 2009 πριν δηλαδή -όπως υποστηρίζεται- «εκδηλωθεί στη χώρα η οικονομική κρίση και σε περίοδο που δεν υπήρχε υποψία για το μέγεθος του δημοσιονομικού προβλήματος». Οπως...
 διευκρινίζεται, ο μουσικοσυνθέτης «ουδέν ποσό» έχει εισπράξει και «είναι αυτονόητο ότι, υπό τις τρέχουσες, δραματικές, οικονομικές εξελίξεις, εάν ποτέ το Δημόσιο καταβάλει οποιοδήποτε ποσό για τον λόγο αυτό, τότε αυτό θα επιστραφεί άμεσα».

44 σχόλια

  1. Ολοι ενας-ενας αναγκαζονται με φανφαρονισμο να παραδεχτουνε "δημοσιες αρετες και ιδιωτικες αρπαχτες".Αυτο ειναι το ποιον της μεγαλης πλειοψηφιας και οχι μονον των πολιτικων!Πλακα εχουνε κατι κολητοι του ΓΑΠ...Βαλυρακης Σηφης ο της Εθνικης Ασφαληστρικης και του ΟΠΑΠ βεβαιως-βεβαιως.Α!και ...διωκτης της Ζημενς τρομαρα μας.
    Αθανασιος Τσουρας τ Υπουργος Μεταφορων με συμβασεις Ζημενς στη θητεια του που ητανε Μηζενς ,κανονικα και με τη δικογραφια ρε γαμωτο.Και ο Μιλτιαδης ο Παπαιωαννου οαετος η γιπας(???).Και οι τρεις κανουνε τις παπιες με τα αναδρομικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι ενας-ενας αναγκαζονται με φανφαρονισμο να παραδεχτουνε "δημοσιες αρετες και ιδιωτικες αρπαχτες".Αυτο ειναι το ποιον της μεγαλης πλειοψηφιας και οχι μονον των πολιτικων!Πλακα εχουνε κατι κολητοι του ΓΑΠ...Βαλυρακης Σηφης ο της Εθνικης Ασφαληστρικης και του ΟΠΑΠ βεβαιως-βεβαιως.Α!και ...διωκτης της Ζημενς τρομαρα μας.
    Αθανασιος Τσουρας τ Υπουργος Μεταφορων με συμβασεις Ζημενς στη θητεια του που ητανε Μηζενς ,κανονικα και με τη δικογραφια ρε γαμωτο.Και ο Μιλτιαδης ο Παπαιωαννου οαετος η γιπας(???).Και οι τρεις κανουνε τις παπιες με τα αναδρομικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βαληρακης λουφαρε το Τσουρα!!!Δεν αφησε να γινει ελεγχος ουτε των λογαριασμων του ουτε εψαξε τη περιφημη συμβαση.Ο φιλος (του ΓΑΠ)στην αναγκη φαινεται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ11 Μαΐ 2011, 4:12:00 μ.μ.

    Να ζητησει εδω και τωρα
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ απο εκεινη την διεκδικηση του


    και να το δημοσιοποιησει

    μαθαμε τωρα
    ολοι στη μασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΕΣ...ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ -βολευτες που φερανε την ελλαδα σε αυτο το χαλι-ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAI META MAS KANEI KAI TON PATRIOTI O 8EODORAKIS. ME TRIA XRONIA BOULEFTIS POU EITANAI. EIXEI DIKEO O PANGKALOS POU LEEI OLLI MAZEI TA FAGAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έφτιαξε την "σπίθα"...και πήγαν όλα τα ζώα να τον στηρίξουν

    χαχαχαχαχαχαχα

    για να δούμε τώρα τα ζώα...θα τον καταφέρουν να γυρίσει πίσω τα "αναδρομικά"?
    η πιάστηκαν κορόιδα με τις απατεωνιές ενός αριστερού ιδεολόγου με δεξιές τσέπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξου ρε Μίκη... Σε καταλάβαμε απο καιρό, της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ και αρχίδια καπαμά... Γίνατε όλοι χειρότεροι απο χουντικοί, κρυφοχουντικοί και καπιταλιστές του κερατά. Δεν σου φτάνουν αυτά που έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί, είχε κανείς αμφιβολία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φάτε τα ανεγκέφαλοι οπαδοί της Σπίθας και άλλοι ανόητοι Αριστεροί. Να ποιοί είναι άπληστοι κι αχόρταγοι. Ενώ Ανδριανοπουλος και Μάνος δεν υπέβάλαν ποτε αίτηση αναδρομικών. Ενώ ο ευρωφονιάς ο Μίκης δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να φουσκώσει το πουγκί του. Να ποιοί είναι πραγματικοί πατριώτες και ποιοί φτηνοί συμφεροντολόγοι. Και βέβαια ο Μίκης εχει πολύ μεγαλύτερη περιουσια από τον Ανδριανόπουλο τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε το αρχιδι!καλα εκανα και δεν τον εκτιμουσα ποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΣΕ ΜΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ. ΟΥΦ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΙΘΑΣ ΣΚΕΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ .ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οπως...
    διευκρινίζεται, ο μουσικοσυνθέτης «ουδέν ποσό» έχει εισπράξει και «είναι αυτονόητο ότι, υπό τις τρέχουσες, δραματικές, οικονομικές εξελίξεις, εάν ποτέ το Δημόσιο καταβάλει οποιοδήποτε ποσό για τον λόγο αυτό, τότε αυτό θα επιστραφεί άμεσα».

    Τι ευκαιρία να ξεράσει κανείς τ΄ απωθημένα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξεχνατε οτι ο Σπιθας στον ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ ηταν φαταουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ κ.λ.π,ΟΠΩΣ Η ΝΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΙΚΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ? ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ντροπη

    ο ανεμοδουρας Μικης

    σε νεες περιπετειες

    ολοι για την τσεπη...

    σπιθα αρπαχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μίκη κρίμα !!!!!
    Σε τραγουδήσαμε , μας έκανες να δακρύσουμε και να οραματισθούμε , είσαι μεγάλος παγκόσμια μουσικός ....αλλά εμένα προσωπικά σήμερα με απογοήτευσες.
    Λυπάμαι γιατί ήσουν απο τους τελευταίους που πίστευα ότι άξιζε να θεωρώ γνήσιο οραματιστή...
    Μάλλον έπεσα έξω. Ελπίζω με όλο το βάθος της ψυχής μου να γίνει κάτι και να αποδειχθούν ψέμματα τα του δημοσιεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 7:08:00 μ.μ.

    και εσύ λουγκριτια...αμέσως να υπερασπιστείς την τσατσά σου

    άρε σαπούνια τι θα πάθετε σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φθηνές δικαιολογίες.Τώρα που βγήκε το θέμα παραιτείται;Γιατί δεν παραιτήθηκε πριν 3-4 μήνες ας πούμε, όταν υπήρχε κρίση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατροί Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας: Προθανάτια κατάσταση 30χρονου διαδηλωτή !!!
    ______________________________
    Ανακοίνωση Τοπικής Επιτροπής ΕΙΝΑΠ Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας 11/5/2011
    ________________________________
    Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.

    Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας.
    Οι περισσότεροι με.....
    θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

    Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα.
    Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.

    Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.

    Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.

    Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.

    Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.

    Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας!

    Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται !
    ================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Θεοδωράκης έμαθα πολύ νωρίς ποιος ήταν όταν κάπου στο 1982 ή 1983, δε θυμάμαι ακριβώς, ήλθε να δώσει μια συναυλία στις Βρυξέλλες. Μιλώντας στο κοινό τα έβαλε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν τον προτίμησε για επιδότηση της συναυλίας του στο εξωτερικό, αλλά κάποιον άλλον συνθέτη!! Ήταν δε τόσο χυδαία η επίθεση που αναγκάστηκε ο Πρέσβυς να αποχωρήσει από τη συναυλία! Τον ακολούθησαν και άλλοι διαμαρτυρόμενοι έντονα για την πλεονεξία του!Τα ήθελε, βλέπετε, όλα για τον εαυτό του! Από τότε δεν κατάφερα να τον συμπαθήσω τον τύπο!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ετσι είναι . Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.
    Παρτα στον τάφο σου παληοκ@ργι#λη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μίκη
    Για να μη λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του βγες ΤΩΡΑ ευθαρσώς και κάνε δημόσια δήλωση ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ έχεις απο το ελληνικό δημόσιο και ουτε διεκδηκείς τίποτε.
    Στεκεσαι πολύ ψηλά στην συνείδηση του κόσμου μην το επιτρέπεις να σε κυλίσουν στην γουρουνόλασπη μαζί με τα άλλα γουρούνια που διεκδικούν από το υστέρημα του ελληνικού λαού σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους.
    ΜΙΚΗ ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κρίμα και τον είχα σε εκτίμηση.
    Ελεγα να ρε κάποιος που στεκεται στο υψος του που είναι πατριώτης και αγαπα την Ελλάδα.
    Κρίμα Κρίμα πόσο αφελής και ρομαντικός είμουν.
    Ελλάδα μου δεν σε σώζει Τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. «είναι αυτονόητο ότι, υπό τις τρέχουσες, δραματικές, οικονομικές εξελίξεις, εάν ποτέ το Δημόσιο καταβάλει οποιοδήποτε ποσό για τον λόγο αυτό, τότε αυτό θα επιστραφεί άμεσα».
    Και γιατί δεν δηλώνει ότι παραιτείται από την απαίτηση του, τι τον εμποδίζει. Μας δουλευεις ρε Μίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΙΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙς ΣΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ...ΑΝ ΕΧΑΝ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πασοκ

    Παιδεια

    Ψηφιζεται το νομοσχεδιο για τα σχολεια της Χουντας τα Προτυπα με ψηφους ΠΑΣΟΚ!!

    Το ΠΑΣΟΚ μισει τον εαυτο του!!

    Θεσμικό πλαίσιο Προτύπων Πειραματικών σχολείων»
    Κριτική επί του προς ψήφιση στην Βουλή Νομοσχεδίου...»

    Ένα διπλό λάθος και επιστημονικό και πολιτικό! Ακόμα μια χαμένη ευκαιρία…

    Τα νέα «Πρότυπα Πειραματικά», τα «Πειραματικά» και «Πρότυπα» Σχολεία και στο βάθος ξεπροβάλλουν τα Ιδιωτικά!.

    Το προς ψήφιση στην Βουλή νομοσχέδιο για τα «Πρότυπα Πειραματικά» έχει βασικό επιστημονικό λάθος. Όσο για τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις, είναι ορατό, ότι δεν υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο και όλα, σχεδόν, είναι έωλα και ανεδαφικά.

    Θα πρέπει να γίνει τροπολογία στο νομοσχέδιο, για το καλό της επιστήμης και να προστεθεί στο άρθρο 44 παράγραφος 5, ότι «τουλάχιστον για τα υπάρχοντα Πειραματικά των ΑΕΙ, και τα «συνεργαζόμενα με τα ΑΕΙ», οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση».

    Αφού στα προτεινόμενα «Πρότυπα Πειραματικά» υπάρχουν εξετάσεις εισαγωγής στο Λύκειο (άρθρο 44 παράγραφος 5), τότε δεν μπορούμε να κάνουμε αντικειμενικές επιστημονικές πανεπιστημιακές έρευνες και πειραματικές διδασκαλίες, γιατί το δείγμα των μαθητών δεν είναι τυχαίο, όπως απαιτεί η επιστήμη.

    Το νομοσχέδιο έχει πρόβλημα από το σημείο που ορίζει ακόμα και τον σκοπό των «Προτύπων Πειραματικών».

    Αυτα ειπε ο δρ Κουτσουκος και εστειλε ενα αρθρο στο Πρεσσ
    που ακομα δεν δημοσιευτηκε

    Ο κοσμος θελει δρ Κουτσουκο!!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτή είναι η αριστερά της Ελλάδος. Στόχος είναι τα λεφτά. Ποιός νοιάζεται για τον φτωχό; Ο Στρατηγός Στυλιανός Παττακός στα 98 του χρόνια δεν παίρνει καμμία σύνταξη και ζει σε ένα ρετιρέ στα Άνω Πατήσια. Τυχαίο! Δεν νομίζω! Ποιός είναι πατριώτης λοιπόν; Oι αυτοαποκαλούμενοι δημοκράτες ή οι Επαναστάτες του 1967;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O δήθεν επαναστάτης της δημοκρατίας.... υποκριτής, ψεύτης και λαμόγιο όπως όλοι οι άλλοι..... που δήθεν πέρασε βασανιστήρια επί Επανάστασης 1967....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?????ΕΛΕΟΣ!!!!!!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γοητευμένος12 Μαΐ 2011, 1:06:00 π.μ.

    Και ποιοι άραγε είναι αυτοί που και σήμερα εμποδίζουν την εθνική ομοψυχία; Αυτοί που πιστεύουν, υπηρετούν και πατούν επί πτωμάτων, δοξάζοντας και προσκυνώντας τον ένα και μοναδικό Θεό τους: ΤΟ ΧΡΗΜΑ..

    Και, με οποιοδήποτε βίαιο ή «γοητευτικό» μέσο, μας αναγκάζουν να το δοξάζουμε και να το προσκυνούμε και εμείς…

    http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3699

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. «είναι αυτονόητο ότι, υπό τις τρέχουσες, δραματικές, οικονομικές εξελίξεις, εάν ποτέ το Δημόσιο καταβάλει οποιοδήποτε ποσό για τον λόγο αυτό, τότε αυτό θα επιστραφεί άμεσα».
    Κουτοπονηριές κε Θεοδωράκη.Μπορείται αν θέλετε να αποσύρετε τη διεκδίκηση.Τα υπόλοιπα δια τους αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι λέτε ρε ψευταράδες που ένας κουμουνιστής ζητάει από τον προλετάριο των 450, 270.00 ευρώ.
    Τι λένε ρε Μίκυ, που σε κατηγορούν τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ούτε πεντάλεπτο σε κανέναν τουs!
    Eιδικά κάτι τύποι σαν το Μίκη και
    Σαββόπουλο,μάθαν να το παίζουν
    λαϊκοί επαναστάτεs απο τιs γραφειάρεs
    τουs κι αμφιβάλλω αν έχουν κάνει
    ένα λεπτό στα χωράφια να δούν τι θα
    πεί χειρονακτική εργασία..Μακάρι τα
    λόγια τουs να συνοδεύονταν κι απο
    πράξειs γιατί αυτή η κίνηση του
    Θεοδωράκη μόνο επαναστατική δεν
    ήταν! τι και αν λέει ότι έχει φάει
    ξύλο, τι κι αν με τιs μουσικέs του
    αφύπνισε τη λαϊκή συνείδηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ξέρει ότι δεν θα καταβληθούν γι΄ αυτό το λέει. Αν ήξερε ότι θα καταβληθούν από τώρα θα είχε πιάσει ουρά στην τράπεζα. Και με το παντελόνι με τις δύο δεξιές τσέπες


    Οπως...
    διευκρινίζεται, ο μουσικοσυνθέτης «ουδέν ποσό» έχει εισπράξει και «είναι αυτονόητο ότι, υπό τις τρέχουσες, δραματικές, οικονομικές εξελίξεις, εάν ποτέ το Δημόσιο καταβάλει οποιοδήποτε ποσό για τον λόγο αυτό, τότε αυτό θα επιστραφεί άμεσα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο καθένας, ακόμα και αυτός που ξερνάει το εύκολο μίσος του, θα έκανε ότι θα έκανε ο καθένας στη θέση του κάθε ατόμου που εργάστηκε, δεν πληρώθηκε και ζητάει τα λεφτά του. Δηλαδή όλοι μας. Όλοι μας θα είχαμε ζητήσει τα αναδρομικά μας! Όλοι ανεξαιρέτως! Ποιος είναι αυτός από όλους εδώ που δεν θα ζήταγε τα αναδρομικά του; Κανείς!
    Όμως όποιος έχει εύκολο το ξέρασμα, το αρνιέται! Η υποκρισία χτυπάει κόκκινο! Η λάσπη πουλιέται φτηνά στην ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Λιγο ακομα θα δουμε τα μαρμαρα να λαμπουν ΚΑΙ ΝΑ Η ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καποτε τρωγαμε ξυλο οταν μας εκαναν τσακωτους να ακουμε τα τραγουδια σου.
    Μετα πηγες με τον Μητσοτακη εκεινο το βρωμικο 89..
    Σημερα ζητας απο τον δεινοπαθουντα Ελληνικο λαο να σε πληρωσει κι απο πανω.
    Τι θα τα κανεις ηθελα να΄ξερα...στον λακκο σου θα τα βαλεις?
    Ντροπη σου ,και κατι ακομα...αρκετα με "ηρωες"σαν και σενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 800 ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑΥΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟ;

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;


    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η "ΣΠΙΘΑ" ΠΟΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ. ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ (!!!!) ΘΑ ΠΑΡΕΙ. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ... ΕΛΕΟΣ. ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση