GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολύσεις στο δημόσιο τώρα...

Από τον Αντώνη Κρούστη Fileleftheros1966.blogspot.com Όλοι γνωρίζουμε το παλιό ανέκδοτο που περιέγραφε ένα αεροπλάνο να πέφτει, το οποίο ...

Από τον Αντώνη Κρούστη
Fileleftheros1966.blogspot.com
Όλοι γνωρίζουμε το παλιό ανέκδοτο που περιέγραφε ένα αεροπλάνο να πέφτει, το οποίο για να σωθεί έπρεπε να πηδήξουν-θυσιαστούν , μερικοί επιβάτες.
Κάπως έτσι είναι και το ελληνικό δημόσιο, υπέρβαρο και χάνει ύψος. Πρέπει λοιπόν να απολυθούν τουλάχιστον 200.000 υπάλληλοι ,σε πρώτη φάση, και σε δεύτερη, να παγώσουν οι προσλήψεις για πολλά χρόνια έως ότου το αεροπλάνο ξαναπάρει το απαιτούμενο ύψος. Αν δεν γίνει αυτό δυστυχώς δεν θα...
διασωθεί κανείς από την αναμενόμενη βίαιη πρόσκρουση στο έδαφος.
Και τι θα γίνει με τόσους ανθρώπους στην ανεργία; Δεν υπάρχει άλλη λύση; Οι μετατάξεις δεν είναι λύση;
Το μισό ΠΑΣΟΚ λέει ναι και το άλλο μισό λέει όχι . Η ΝΔ λαϊκίζοντας εφηύρε την νεφελώδη «εργασιακή εφεδρεία» και η αριστερά χωρίς να εκπλήξει κανένα θα πρότεινε ανέξοδα ,όχι μόνο να απολυθούν αλλά να προσλάβουμε στο κράτος, προφανώς και όλους τους υπόλοιπους ανέργους.
Κανείς όμως δεν άκουσε την μόνη ρεαλιστική πρόταση Μάνου. Η πρόταση αυτή λέει ότι, να κλείσουνε ΑΜΕΣΑ όλοι οι οργανισμοί που δεν εξυπηρετούν καμία κοινωνική ανάγκη. Όλοι οι υπάλληλοι θα απολυθούν , για τρία χρόνια θα τους καταβάλλεται το 70% των αποδοχών τους ,και μετά το πέρας των τριών ετών θα τους καταβληθεί η νόμιμη αποζημίωση.
Τα πλεονεκτήματα της πρότασης αυτής είναι:
α) εξοικονομεί τεράστιες δαπάνες από χιλιάδες άχρηστους οργανισμούς
β) δεν δημιουργεί κοινωνικά προβλήματα
γ) ο κάθε πρώην εργαζόμενος θα έχει το δικαίωμα εργασίας στον ιδιωτικό τομέα χωρίς να τους κοπεί το 70% των αποδοχών τους
δ) σε τρία χρόνια θα έχουν την ευκαιρία να προγραμματίσουν την ζωή τους σε άλλη βάση με το λιγότερο κόστος και
ε)σε λίγα χρόνια το δημόσιο θα είναι μικρό ,ευέλικτο, λιγότερο δαπανηρό αλλά περισσότερο κοινωνικό και θα έχει δώσει και ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι δεν αποτελεί μια λύση εξασφάλισης για κανέναν.
Καλό είναι να σκεφτεί κανείς ότι για κάθε μια πρόσληψη στο δημόσιo κλείνουν τρεις θέσεις στον ιδιωτικό τομέα. Άλλα σ΄αυτή την χώρα ,αυτοί που δεν έχουν φωνή δυστυχώς είναι οι άνεργοι και οι φορολογούμενοι .

15 σχόλια

  1. Το ξαναλέω.
    Σε σύγχρονες κοινωνίες επενδύουν σε ηλιακά νέους υπαλλήλους. Απομακρύνουν τους ράθυμους και διεφθαρμένους υπερήλικες που έχουν κάνει κατεστημένο το μηνιάτικο, τη μίζα και... καμία εργασία.
    Έτσι υπάρχει ελπίδα, με νέους επιστήμονες, να δουλέψει η σημερινή βαλτωμένη δημόσια διοίκηση με τους βούβαλους.
    Αν ακρωτηριάσεις σήμερα τον νέο επιστήμονα, θα μετανοιώσεις πολλές φορές στο μέλλον. Οι δύο πρώτες είναι πως θα σου φύγουν νέοι σπουδασμένοι και θα δώσουν τα φώτα τους σε "άλλες χώρες" που είναι περιζήτητοι (τυχαίο;) και δεύτερο, τα άλογα τα σκοτώνουν όταν γεράσουν και όχι όταν είναι νέα.
    Σκληρή η απόφαση αλλά προτιμότερη απο του να διατηρείς γλύφτες zombies και τεμπέληδες που ποτέ δεν δούλεψαν στη ζωή τους και ποτέ δεν θα δουλέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να απολυθούν ακόμα περισσότεροι δημόσιοι, αλλά χωρίς να τους καταβληθεί το 70% του μισθού για 3 χρόνια. Απλώς την νόμιμη αποζημίωση και ταμείο ανεργίας όπως συμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δουλεια κανεις βρε προκρουστη ?

    Πλαθεις κουλουρακια με το κλεμενο αλευρι της
    Αμερικανικης βοηθειας μετα τον
    πολεμο?
    Δεν βαζεις το μυαλο σου να σκεφτει
    οτι σε λιγο αυτος που δεν εχει να φαει η βλεπει το παιδι του να πεθαινει θα σκοτωνει οχι για μια βιντεοκαμερα αλλα γιατι ο διπλανος του θα αναπνεει.
    Το κινημα του δεν εχω να χασω τιποτα εκτος απο την ζωη μου ερχεται.
    Οσο κα να κλειδαμπαρωσετε τα σπιτια σας θε ειμαστε εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θΑ ΔΏΣΩ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?
    ΔΗΜΟΙ,ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ .ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σεβασμό μου ! αυτός είναι πράγματι λαός και όχι σκατένιος πληθυσμός…

    Εμεις ειμαστε τα παραδειγμα προς αποφυγη για ολους!!!!
    Παρτακηδες μεχρι αηδιας, μεσα στη λαμογια και τον ωχαδερφισμο ,αρκει να μην πειραξουν εμας….

    Δεν ειμασταν ετσι,καθομαι και αναλογιζομαι μερικες φορες, τι, και ποιος εφταιξε για να καταντησουμε ετσι..ξερει κανεις ?

    Εμάς μας αρκεί να απολυθούν 200.000 ΔΥ μόνο και μόνο επειδή δεν γίναμε εμείς. Και αυτοστιγμεί θα λυθούν όλα τα προβλήματα της χώρας....

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    20 χρόνια Ρούλα Κορομηλά, Νίτρο, Ντάουν Τάουν, Λαμπίρη, Πάνια, Νίνο, Γονίδης, Εσπρέσσο, Γκόλ, χαζοχαρούμενα σήριαλ, κλπ.
    Φτάνουν ή θέλεις κι άλλα ;

    ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΠΑΧΑΛΟ..
    Ο ..πληθυσμός ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ λαμόγιο-βολεμένος-αρπαχτός - Μαλακισμένος μαλάκας - ΠΑΣΟΚ.

    ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΑ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ…..

    viva ...ISPANIA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βέβαια αυτό πού δεν πρόκειται να πούν οι SUPER επιστήμονες της Ελλάδος είναι οτι το δημόσιο έχει γεμίσει απο "επιστήμονες"
    οι οποίοι καταλαμβάνουν πάντα θέση γραφείου, δηλαδή παράγουν αέρα κοπανιστό
    ως αποτέλεσμα της επίπονης εργασίας τους
    και αμοίβωνται πλουσιοπάροχα σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα.
    Απο την άλλη οι εργάτες (και δεν εννοώ τούς κλητήρες κλπ) αμοίβωνται με μισθούς κοντά σε αυτούς του ιδιωτικού τομέα (φωνάξτε εναν ηλεκτρολόγο η έναν υδραυλικο η έναν σκαφτιά να δείτε πόσα παίρνουν)
    και είναι αυτοι που στην ουσία παράγουν έργο.
    Το δημόσιο δεν είναι η NASA και αν πραγματικά κάποιος θέλει να βάλει το δημόσιο να δουλέψει το μόνο που έχει να κάνει είναι να διώξει ολους του κυρίους
    Phd και να προσλάβει ΕΡΓΑΤΕΣ!
    Μην ξεχνάτε οτι εδώ που φτάσαμε δεν μάς έφεραν οι άνθρωποι του μόχθου αλλά οι καθηγητάδες και οι φωστήρες Ελληνες επιστήμονες.
    Οταν ακούτε οτι το δημόσιο θα προσλάβει
    επιστημονικό προσωπικό για την καλύτερη οργάνωσή του να ξέρετε οτι θα πληρώνουμε μερικούς ακόμα αργόσχολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ, ΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ, ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ.


    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΛΠ) ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ????

    ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΦΠΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΠΆ ΣΑΣ ?????

    ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΒΕΙ, ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΟΔΟΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ...

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΛΠ)

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΤΥ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΑΣ???

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ (ΚΛΕΜΜΕΝΟ) ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

    ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΦΤΩΧΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ) ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ

    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GIORGOS. Οταν κάνεις τέτοια ρουσφέτια μπορείς να ζητάς θυσία απο εμάς ;

    Πές μου πόσοι είναι αποσπασμένοι στη Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων ;
    Xαχαχαχαχα....
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ δες ότι μεταξύ των αποσπασμένων είναι και η πρώην νομάρχης Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βαγγελιώ Σχοιναράκη.

    Σημεία και τέρατα από ρουσφέτια συμβαίνουν στο πρωθυπουργικό γραφείο και στην Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων, μια υπηρεσία του Μαξίμου στην οποία έχει αποσπαστεί άγνωστος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων και είναι επίσης άγνωστο πόσοι έχουν προσληφθεί ως σύμβουλοι σε αυτή.

    Μεταξύ των αποσπασμένων και η πρώην νομάρχης Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βαγγελιώ Σχοιναράκη που στη μέση της σχολικής χρονιάς άφησε το σχολείο που υπηρετούσε και αποσπάστηκε στο γραφείο του Παπανδρέου για να σώσει τη χώρα με τις γνώσεις της και τις πολιτικές της περγαμηνές.

    Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Νίκος Νικολόπουλος και ετοιμάζεται να κάνει ένα σωρό ακόμη ερωτήσεις για τους… συμβούλους του Παπανδρέου.

    ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΗ ΣΑΣ
    ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι μυαλά υπάρχουν σε τούτο τον τόπο; Ο καθένας με τον πόνο του κι ο μυλωνάς τη δέση... Ο καθένας κάθεται σε ένα πληκτρολόγιο και αρχίζει να ...νομοθετεί. Καλά πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λετε ολοι μπουρδες. Το δημόσιο δεν εχει υπεραριθμους υπαλλήλους. Το αντίθετο. Οι ΔΕΚΟ εχουν υπεραριθμους. Και οι Δημοι εχουν υπεραριθμους συμβασιούχους. Ακόμα και να απολυθούν δημοσιοι υπάλληλοι δεν θα λυθει κανένα πρόβλημα γιατί το δημόσιο η ο ιδιος ο πολίτης θα πληρώνει ιδιώτες να κανουν την δουλειά. (παιδεία- υγεια -λογιστες -μηχανικούς- υγειονομικα πιστοποιητικά - σκουπιδιάρικα κτλ). Οι φοροι θα παραμεινουν ως εχουν και θα πληρώνετε και εξτρα στους ιδιωτες για υπηρεσίες τις οποίες σημερα ειναι τζαμπα!!!
    Τα λεφτα της ελλάδας δεν τα εφαγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Τα εφαγαν οι ιδιωτες επιχειρηματίες μισά μισά με τους πολιτικούς. Αν απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι ειναι πολύ κακό για όλους τους υπάλληλους στην Ελλάδα. Αυξηση προσφοράς εργασίας = μείωση μισθων στον ιδιωτικό τομέα = απολύσεις παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    Απο τον Αντωνη Πούστη..!

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;

    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ;

    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ;

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστόστ!!!!

    Να απολυθούν 200.000 δημόσιοι και οι υπόλοιποι να αξιολογηθούν και να εκπαιδευτούν!!!!

    επιτέλους να γίνει το κράτος παραγωγικό και αποτελεσματικό!!!

    Ασε με τα κάθε λογής πρασινο-γάλαζα λαμογάκια.. τους γλύφτες των πολιτικών που τους έμπασαν νυχτα στο δημόσιο για τα ψηφαλάκια τους...
    Δικαιοσύνη, αξιοκρατία και ισοπολιτεία ζητούν οι πολίτες! Αφού τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις λειτουργούσαν πελατειακά, ευτυχώς που ήρθαν οι ξένοι για να επιβάλουν μια τάξη!!!!

    Ζήτω το μνημόνιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 21 Μαϊ 2011 2:20:00 μ.μ.

    Όταν οι νομοθέτες μας δεν θέλουν να νομοθετήσουν 18 μήνες τώρα (η δεν μπορούν), ρίχνουμε καμιά ιδέα μήπως και ξεστραβωθεί κανένας νομοφτιάχτης.

    Εσύ απο τι ακριβώς ενοχλείσαι ; Εμείς δεν πάμε καλά διότι την πλήρωσαν οι αθώοι και όπως προδιαγράφεται θα την πληρώσουν πάλι.
    Οι κλέφτες δεν σε ενοχλούν εσένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 600.000 πρέπει να απολυθούν.Διαφορετικά θα κλείσουν όλες οι ιδιωτικές επιχ/σεις και μετα θα απολυθούν και ΟΛΟΙ οι δ.υ.
    Απλά πράματα.
    Δεν μπορεί να πληρώνεσαι κατέχοντας ανύπαρκτες θέσεις εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. GIA SENA TON ANEGKEFALO POU THEWRIS PWS OI FULAKES SXOLIKWN KTIRIWN DEN PREOSFEROUN ERGO PROFANWS DEN THA EXEIS PAIDIA.GIATI DEN EIMASTE MONO GIA TIN FULAKSI TWN KTIRIWN ALLA K GIA TA PAIDIA.DIAFORETIKA THA ALWNIZAN OI EMPOROI NARKWTIKWN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση