GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κανάκης προσέβαλε τη Βουλή – Να εκτελεστεί‏...

Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου http://www.aixmi.gr/ Εμεινα εμβρόντητος ακούγοντας οτι το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ στο «Ρά...

Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου
Εμεινα εμβρόντητος ακούγοντας οτι το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ στο «Ράδιο Αρβύλα», επειδή -λέει- χαρακτήρισε «σπείρα» τους βουλευτές. Τη στιγμή που η χώρα χρεοκοπεί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί απειλούνται με λουκέτο, την ώρα που βουλευτής λέει μέσα στο Κοινοβούλιο σε συνάδελφό του «βγες έξω ρε μαλ…α να σε γ…ω», η ανεξάρτητη αρχή κρίνει ως έγκλημα καθοσιώσεως μια αναφορά σε λαοφιλή σατιρική εκπομπή. Είναι να τρελλαίνεσαι σ’ αυτή τη χώρα.
Να εξηγηθώ από την αρχή. Ο Αντώνης Κανάκης είναι φίλος μου. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ ως άνθρωπο και απολαμβάνω τη δουλειά του, τη σάτιρα. Αυτό, όμως, δεν επηρεάζει την κρίση μου. Οσα πω, λοιπόν, είναι ανεξάρτητα από τα προσωπικά αισθηματά μου.
Το «Ραδιο Αρβύλα» είναι, κατά τη γνώμη μου, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκπομπές της τηλεόρασης σήμερα. Μπορεί να...
 ανήκει στον Αντέννα και εγώ να είμαι διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να πω τι σκέφτομαι στ’ αλήθεια. Είναι σατιρική εκπομπή σε πρωτοβάθμια προσέγγιση, αλλά βαθύτατα πολιτική σε δευτεροβάθμια -όπως οφείλει να είναι η σάτιρα. Η διεισδυτικότητά της, η ευθυβολία της σε συνδυασμό με την ευπρέπειά της, η άρνηση του δήθεν (του ντεμέκ, που λένε και στην πατρίδα του Κανάκη) και η υψηλή αίσθηση του χιούμορ, την έχουν κάνει αγαπητή σε εκατομμύρια έλληνες όλων των ηλικιών. Τη γουστάρει τόσο ο 18χρονος γιος μου όσο και ο 80χρονος πατέρας μου. «Δεν είναι δηθενιά πατέρα», μου λέει ο Αλέξανδρος, «δεν χαρίζεται σε κανέναν, αλλά και δεν προσβάλλει κανέναν», συμπληρώνει ο κύριος Νίκος.
Αισθάνομαι ότι η απόφαση του ΕΣΡ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πολύ περισσότερο που τίποτα τέτοιο δεν εννοήθηκε απ’ τα παιδιά του «Ράδιο Αρβύλα». Θα μου πείτε, η πρώτη ή η τελευταία απόδειξη είναι ότι έχει χαθεί κάθε μέτρο σ’ αυτή τη χώρα; Οι πολιτικοί που θησαύρισαν από τις μίζες και βούλιαξαν στην αναξιοπιστία το κομματικό σύστημα κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ωραίοι, αλλά ο Κανάκης είναι ο ένοχος! Μήπως είναι καλύτερο να εκτελεστεί;

12 σχόλια

  1. γιατι δεν γινονται προσωπικες μηνυσεις και αγωγες στα μελη του εσρ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9:49:00 π.μ - Καλή ιδέα. Όσο αφήνουμε όλοι το κράτος να μας πατάει χωρίς να αντιδράμε, είναι σα να του δίνουμε θάρρος και λόγο να συνεχίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχιεπισκοπος12 Μαΐ 2011, 10:28:00 π.μ.

    «Όταν κανένας δεν είναι πιστός στο καθήκον του, όταν κανένας αυτά που είχε υποσχεθεί να κάνει τα ξεχνάει, αυτό το πράγμα λέγεται προδοσία»..
    δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος λίγες ημέρες μετά την συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου, σε μια παρέμβαση όλο νόημα.
    Σε συνέντευξη στο «Αχελώος TV» κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο, ο μακαριότατος σημείωσε πως για το σημερινό αδιέξοδο «το πρώτο που πρέπει να μας απασχολήσει -και την Εκκλησία και την Πολιτεία- είναι να βρούμε την αφορμή γιατί φτάσαμε ως εδώ. Και να δείτε ότι όλοι έχουμε ευθύνη. Αλλά και οι άνθρωποι που μας πρόδωσαν...».
    «Εάν η Δημοκρατία δεν λειτουργεί σωστά, τότε δεν υπάρχει φάρμακο. Επομένως το μπαλάκι που πέφτει; Στην ψήφο του λαού», συνέχισε ο κ. Ιερώνυμος και κατέληξε: «όταν ο λαός δεν ψηφίζει σωστά, θα περιμένει αυτά τα αποτελέσματα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πλέον ορατός ο ρόλος του ΕΣΡ.
    Όποιον και να ρωτήσετε για το ποιό σκοπό επιτελεί, θα σας δώσουν σαφέστατη απάντηση σε οποιοδήποτε μορφωτικό επίπεδο και αν ανήκουν.
    Γιατί μήπως νομίζετε ότι όλα αυτά υπάρχουν για το συμφέρον και την προστασία του λαού;
    όταν καθυβρίζεται ο λαός, πέρα βρέχει, όταν λέγεται κάτι για τους ηθικούς, αγνούς, τίμιους , τέλειους βουλευτές μας, τότε επεμβαίνει μαχητικά και δραστικά το ΕΣΡ και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
    Άξιος ο μισθός τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εργα λαθρομεταναστων12 Μαΐ 2011, 10:42:00 π.μ.

    Απο Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας ανακοινωθηκε οτι 2 πλανόδιοι μικροπωλητές, υπήκοοι Μπαγκλαντές, πλησίασαν με το όχημά τους έναν 11χρονο που βρισκόταν στην περιοχή Ασπροκκλήσι Σαγιάδας με «πονηρούς» σκοπούς.
    Ο ανήλικος αντέδρασε βάζοντας τις φωνές, με αποτέλεσμα εκείνοι να φοβηθούν και να τραπούν σε φυγή.

    Επιστρέφοντας στο σπίτι ο μικρός ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι αναζήτησαν τους μικροπωλητές, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν την Αστυνομία.
    Αμέσως έσπευσαν στο Ασπροκκλήσι δυνάμεις της Αστυνομίας και μετά από 2 ώρες εντόπισαν και συνέλαβαν τους φερόμενους ως δράστες, στο κέντρο του χωριού, όπου κρύβονταν φοβισμένοι τις αντιδράσεις και τις φωνές τόσο των γονιών όσο και άλλον κατοίκων που τους αναζητούσαν.
    Οι δύο μικροπωλητές κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα, η οποία διενεργεί και την προανάκριση, και σήμερα το πρωί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας για να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΜΟΥΝΑΚΙ ΚΑΨΑΠΜΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΑΡΟ ΣΟΥ
    ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι Το "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" έχει υπερεκτιμηθεί αισθητικά, άσε που υποβόσκει η κατευθυνόμενη πολιτική σκοπιμότητα, κάτι αντίστοιχο με το "ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ".
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και χειροτερα να του κανουν δεν κανουν ασχημα. δεν ντρεπεται να κοροιδευει μοναχους για το κομποσχοινι.ανθρωπους που λιωνουν στην ασκηση , στην προσευχη και στην αγαπη προς ολο τον κοσμο. αυτος τι ειναι ; ενας εγωιστης που κρινει τους παντες εκτος τον δυστυχο εαυτο του. αλλα οπως αδιαψευστα Ο Χριστος ειπε "πας ο υψως εαυτον ταπεινωθησεσθαι"
    ας περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τη στιγμή που η χώρα χρεοκοπεί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί απειλούνται με λουκέτο

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ayta einai ta agrammata kai komple3ika kthnh ths kwlompatsarias. Ntroph stis poytanes tis manes sas kwlompatsoi. Dhmosia koproskyla. Agrammatoi pseftopantahdes. Eyxomai ta epomena bradia na pesei enkros enas mpatsos sthn Athina kai mia poytana mana mpaskinara na klaiei ayrio to prwi gia to ka8iki poy megalwne gia na ginei kratikos mprabos kai dolofonos gia ta symferonta allwn... Agrammata apobrasmata ths koinwnias, kwlompatsoi, brwmodhmosioypallhliskoi, skotwnete kosmo gia na parete ton mis8o sas. Mpatsos kalos mono nekros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καψαμπελη ωραια το δουλευεις το μαγαζι!!Και τα υποβρυχια ομοιως..Βανιλιααααααα,μπαγασακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην στενοχωριεσαι. Τα ονοματακια τους θα εινε στη λιστα οταν γινει το ξεκαθαρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση