GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθαρίζει το τοπίο στο Μαρούσι...

Από το news@maroussiguide.gr Διαβάζουμε στο http://press-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_3270.html :   **Είχε και κοινή ιατρική ετα...

Από το news@maroussiguide.gr
Διαβάζουμε στο http://press-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_3270.html:
 **Είχε και κοινή ιατρική εταιρεία με δύο (νυν) βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Πατούλης...
**Εμείς διαβάζοντας το κείμενο της εφημεριδας της κυβερνήσεως συναντησαμε και καποια αλλα γνωστα ονοματα τα οποια ειναι:
 Παπασπυροπουλος : Διευθυντης του διαδημοτικου δικτυου Υγειας ...
 Παπαμιχος: Ο εξ απορρήτων το πρωτο διάστημα δημαρχιας του Κ. Πατουλη. Το γιατι εφυγε θα...
 το μαθουμε συντομα ...
 Βουδούρης: Προεδρος μεγαλου ασφαλιστικου οργανισμου. Για τον συγκεκριμενο θα σας πουμε σε λιγες μερες λεπτομερειες για τις σχεσεις του με τοπικο παραγοντα του Αμαρουσιου (ΠΑΣΟΚΟ)
 Τωρα αρχιζουν να εξηγουνται ολα ποσο ακομα θα αντεξει ο κυκλος σιωπης που καλυπτει τα σημεια και τερατα που συμβαινουν στο Δημο Αμαρουσιου.
 Μηπως αρχιζουμε να δικαιωνόμαστε που ειχαμε πει ο δημος στο Μαρουσι πουληθηκε;
 http://www.maroussi-guide.gr/news/wp-content/uploads/2011/05/viewer1.png
 http://www.maroussi-guide.gr/news/wp-content/uploads/2011/05/viewer.png

10 σχόλια

  1. ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΛΑΥΤΗ ....
    ΤΑ ΨΑΞΑΤΕ ;
    ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ.....

    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ...
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό σας απόγευμα

    διαπιστώνω με λύπη μου πως υπάρχει μια συστηματική δημοσίευση ''σχολίων'' αρνητικών και μη αποδεδειγμένων εναντίον του δημάρχου μας του Κου Πατούλη.
    Μήπως είναι τυχαίο που πλησιάζουν οι εκλογές στον ΙΣΑ και κάποιοι ΄(ΠΑΣΚ -Γ)βλέπουν την βαριά ΗΤΤΑ που πλησιάζει?????

    Κωνσταντίνος Μακρής
    Κάτοικος Αμαρουσίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. news@maroussiguide.gr

    ξέχασες να αναφέρεις και τους κλειστούς δρόμους του ψαλιδιού ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ και όχι οποιουδήποτε υπουργείου

    χώρια που στα προηγούμενα posts εάν έχεις ήδη παρατηρήσει...κάποιοι εξυπνάκηδες κάτοικοι οι δουλοπάροικοι τους έχουν αρχίσει να απειλούν με αγωγές...για όσους τολμήσουν να ανοίξουν τους δρόμους

    α ρε χατζαρα που θέλουν τα αλεποτομαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ10 Μαΐ 2011, 6:32:00 μ.μ.

    Λαθρομεταναστες -για μια καμερα- σκότωσαν με μαχαίρι 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη -στο δευτερο παιδι τους- γυναίκα του, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

    Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.
    Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.
    Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ .

    ΟΥΣΤ ΤΟΜΑΡΙΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΟΥΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε παιδιά, ας πάψουμε επιτέλους να συμπεριφερόμαστε σαν... Έλληνες!!
    Μιλήστε και πέστε κάτι με την υπογραφή σας από κάτω. Μόνον εκείνοι ,που λένε κάτι καλό για τον κύριο Πατούλη υπογράφουν. Κάτι λέει κι αυτό! Κάτοικος Αμαρουσίου, όταν επισκέπτομαι την Πατρίδα-Τάκης Πορτούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΣΟΚΙΑ ???

    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περσινά ξινά σταφύλια... Και το 2002 το ίδιο παραμυθάκι μηρύκαζε η ΠΑΣΚ-Γ, και σήμερα πάλι το ίδιο η ΠΑΣΚ-Γ και οι υποτελείς της. Στόχος τότε, όπως και τώρα, να μην κατέβει ο Πατούλης στον ΙΣΑ. Η πλάκα είναι ότι κοντά 10 χρόνια αργότερα, οι γνωστοί λασπολόγοι δεν βρήκαν καμιά καινούρια συκοφαντία να του προσάψουν παρά (και πάλι) την αγορά κάποιων μετοχών μιας εταιρείας, τις οποίες τις έδωσε πίσω μετά από λίγο καιρό.

    Ο στόχος τους τότε δεν ευοδώθηκε. Ο Πατούλης εκλέχθηκε, κι'αυτοί πήγαν στα σπίτια τους. Έτσι θα συμβεί και τώρα, διότι οι γιατροί γνωρίζουν και εκτιμούν τους αγώνες και το ήθος του εδώ και 20 χρόνια και μέχρι πολύ πρόσφατα στα πεζοδρόμια για τους συναδέλφους του. Όταν ο Ραγκούσης τον οδήγησε να επιλέξει το ιατρείο ή το Δημαρχείο, εκείνος αποφάσισε να μην προδώσει τον κόσμο που τον ψήφισε. Ασφαλώς η ιδιότητα του γιατρού δεν χάθηκε και το ιατρείο του θα το ξανανοίξει σε λίγους μήνες που θα καταπέσει η εκτρωματική αυτή νομοθετική διάταξη. το Η ΠΑΣΚ-Γ και οι υποτελείς της θα βουλιάξουν στη λάσπη που οι ίδιοι φτιάχνουν. Αφού απέτυχαν παταγωδώς να τον βγάλουν έξω από τη μάχη λόγω ασυμβίβαστου, τώρα ανακάλυψαν σκελετούς μέσα στη ντουλάπα. Πιθανόν όμως να πρόκειται για τους δικούς τους σκελετούς...

    Τον κατηγορούν επίσης για αιρετές θέσεις που πιθανόν κατέχει. Δηλαδή για θέσεις μη μισθοδοτούμενες που του αποδίδονται για την εξυπηρέτηση κοινωφελών σκοπών. Μεμπτό είναι αυτό ή μήπως τίτλος τιμής;; Ο τομέας της υγείας βρισκόταν πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Γιώργου Πατούλη. Η εκλογή του σε εθελοντικές θέσεις σε φορείς για το περιβάλλον, για την πρόληψη στην υγεία, για την έρευνα, για τον συνδικαλισμό είναι η διαχρονική του δράση στην υπηρεσία του απλού πολίτη και του απλού γιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8:03:00 μ.μ.

    τακη...δεν μας είχες πει ότι είσαι και φοροφυγάς αλλά και κατατρεγμένος δεξιός με τα κλεμμένα (από όποια κομπίνα είχες κάνει) στο εξωτερικό?

    δεν συμπεριφέρονται έτσι οι ελληνες

    Γιωργος Κουντουριωτης

    κάτοικος Αμαρουσίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Παιδεια

    Καμια εξεταση για την εισαγωγη στα πειραματικα!!

    Την πατησε το Πασοκ σχετικα με το Νομοσχεδιο με τα Προτυπα

    Η ΝΔ που εκανε τον ανηξερο ωσπου να κατατεθει το νομοσχεδιο στην Βουλη τωρα θελει με τροπολογια να γινουν πιο πολλα ΠΡΟΤΥΠΑ με εξετασεις και στο Γυμνασιο και στο Λυκειο!!

    Η Διαμαντοπουλου Αννα είχε βαλει εξετασεις εισαγωγης στα Προτυπα μονο στο Λυκειο!

    Πaρολα αυτα και αυτο ηταν λαθος πολιτικο!

    Με το νέο νομοσχέδιο για τα «Πρότυπα Πειραματικά», όχι μόνο, επανέρχονται, τα Πρότυπα τα σχολεία της συντήρησης της «ψευτο-ελίτ» και της Χούντας,

    αλλά ουσιαστικά καταργούνται τα υπάρχοντα Πειραματικά, αλλά και τα λίγα «Πειραματικά των ΑΕΙ», αφού θα έχουν μπροστά τον όρο Πρότυπα αλλά και γιατί και εκεί οι μαθητές θα εισάγονται με εξετάσεις (άρθρο 44 παράγραφος 5).

    Θα πρέπει να γίνει τροπολογία στο νομοσχέδιο, για το καλό της επιστήμης και να προστεθεί στο άρθρο 44 παράγραφος 5,
    ότι «τουλάχιστον για τα υπάρχοντα Πειραματικά των ΑΕΙ, και τα «συνεργαζόμενα με τα ΑΕΙ», οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση».


    Αυτα ελεγε ο Δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα και εστειλε ενα αθρο στο πρεσσσ...

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση