GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη διαγραφή του Καμμένου ζητεί ο Μιχελάκης...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σάλος έχει γίνει με τις καταγγελίες του Π. Καμμένου κατά του Γ. Μιχελάκη στην εκπομπή "Μακελει...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Σάλος έχει γίνει με τις καταγγελίες του Π. Καμμένου κατά του Γ. Μιχελάκη στην εκπομπή "Μακελειό" του Στέφανου Χίου στο κανάλι Kontra.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του ΝΔ πιέζει τον Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει, για λόγους γοήτρου, στη διαγραφή του βουλευτή. Ο κ. Σαμαράς όμως είναι επιφυλακτικός γνωρίζοντας πόσο δημοφιλής είναι ο Καμμένος στα λαϊκά στρώματα της ΝΔ. Σε κάθε περίπτωση, αύριο Δευτέρα θα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα για το θέμα αυτό.

20 σχόλια

  1. ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ..,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΔΩΡΑ!!..

    apisteytoooooooooooooooooo

    se kammia alli apo tis 360 xores tou planiti den yparxei ayti i geloiotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΝΕΦΟ..,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΔΩΡΑ!!..

    apisteytoooooooooooooooooo

    se kammia alli apo tis 360 xores tou planiti den yparxei ayti i geloiotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ.

    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΣΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ Θ'ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗΔΕΣ , ΑΓΓΕΛΟΥ , ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥΣ , ΦΙΛΙΠΠΙΔΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΖΗΤΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ.ΖΗΤΩ Η ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΧΕΛΑΚΗ , ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ , ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ=ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ.ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος ειναι ο Μιχελάκης βρε παιδιά; Τον ξέρει η μάννα του; Ο θυρωρός του αποκλείεται...

    Παλικάρι ο Καμμένος. Μακάρι να είχμε άλλους δέκα να δεις τι θα γινόταν η Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν η ΝΔ αποδείξει δημόσια ότι είναι λάθος οι ισχυρισμοί Καμμένου, τότε να τον στείλει σπίτι του. Διαφορετικά να στηρίξει ξεκάθαρα τον Καμμένο και να χρησιμοποιήσει στην αντιπολιτευτική της φαρέτρα και τα λεγόμενά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λες να είναι στο κόλπο και ο Μιχελάκης σίγουρα μερικοί του κόμματος (ΝΔ) θα είναι,τόσα χρόνια μαζί τα φάγανε ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ.
    Ο Σαμαρας να τους δίωξή όλους τους ύποπτους αν όχι θα πάει τρίτο κόμμα πάντως ο Μητσοτάκης το είπε πρώτος για Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων αρκετό καιρό πριν είχε της εντολές από ΗΠΑ!!το διαβίβασε και στο Καρατζαφέρη και επιμένουν έχουν τα σχέδια τους.
    Πάνος Καμμενος ΚΡΆΤΑ ΓΕΡΆ ο Κόσμος Ξυπνάει σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ......ΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ¨ΚΑΝΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ''
    ΚΛΠ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΙΔΩΝ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΝΑΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλή βδομάδα,
    καναπε/νόβιοι...και καμπινε/νόβιοι
    ΠASSOK- PRESS αναλώσιμοι.

    μέχρι 15Ιουλίου χρήμα,
    μετά απο το Καστρί..

    η Μάγκυ θα μοιράζει ομόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΝΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑ (ΜΑΚΑΡΙ)
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗ

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΨΙΦΗΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    Η ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο καμενος ειναι γνησιος δεξιος και οχι ...κεντρωος οπως καταντησατε τη μεγαλυτερη παραταξη της χωρας!!! ακου κεντρωο κομμα η νεα δημοκρατια!!!!! στριφτε το τιμονι δεξια για στα τελος θα μεινετε μονοι σας!!! ξυπνμηστε πριν ειναι πολυ αργα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ
    Ή ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ
    ΣΚΟΥΛΙΚΙ PRESS ?
    Τι ακριβώς θα συμβεί, μόλις η Ελλάδα καταρρεύσει ;

    ‘Όταν μιλάμε για τη κρίση στην Ελλάδα, όλοι πλέον γνωρίζουν τα ψέματα των Ευρωπαίων πολιτικών, και των τραπεζών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η κατάσταση ελέγχεται.

    Στη πραγματικότητα όμως, η Ελλάδα θα καταρρεύσει. Το αν θα καταρρεύσει αύριο (που θα ήταν και η πιο έξυπνη λύση για όλους), ή σε ένα χρόνο (όταν δηλαδή τελειώσουν τα λεφτά της διάσωσης), είναι άσχετο. Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί μόλις φτάσουμε σε αυτό το σημείο και αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα.

    Ιδού μια λίστα του τι πρόκειται να συμβεί, μόλις πτωχεύσει η Ελλάδα:

    -Θα χρεοκοπήσουν αμέσως όλες οι ελληνικές τράπεζες.

    -Η ελληνική κυβέρνηση θα κρατικοποιήσει όλες τις τράπεζες.

    -Για να αποφευχθούν οι διαδηλώσεις των καταθετών στους δρόμους, όπως έγινε το 2002 στην Αργεντινή, με τον πρόεδρο της χώρας να εγκαταλείπει το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο από τη ταράτσα, η κυβέρνηση θα επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας, και ίσως και στρατιωτικό νόμο.

    -Η χώρα θα μετατρέψει όλα τα χρέη της σε «Νέες Δραχμές», ή όπως αλλιώς θα ονομάσει το νέο εθνικό της νόμισμα, αφού έτσι κάνουν όλες οι χώρες που κηρύσσουν πτώχευση.

    -Η Νέα Δραχμή θα υποτιμηθεί κατά περίπου 30-70% (πιθανόν 50%), μειώνοντας αυτομάτως κατά το αντίστοιχο ποσοστό και όλα τα χρέη της σε ευρώ.

    -Οι Ιρλανδοί θα ακολουθήσουν σε μερικές μέρες, αποποιούμενοι των χρεών του τραπεζικού τους συστήματος.

    -Η Πορτογαλία θα περιμένει να δει αν υπάρξει χάος στους δρόμους της Ελλάδας, πριν αποφασίσει κι αυτή με τη σειρά της να κηρύξει πτώχευση.

    -Ένας αριθμός από γαλλικές και γερμανικές τράπεζες θα υποστεί σημαντικές απώλειες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κεφαλαιακής επάρκειας.

    -Η ΕΚΤ θα χρεοκοπήσει, αφού είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένη στο χρέος της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς και των ελληνικών και ιρλανδικών τραπεζών.

    -Η γαλλική και η γερμανική κυβέρνηση θα συναντηθούν προκειμένου να αποφασίσουν αν θα αναχρηματοδοτήσουν την ΕΚΤ, ή θα της επιτρέψουν να τυπώσει χρήμα για να αντεπεξέλθει. Να σημειωθεί ότι η ΕΚΤ δεν είναι πολύ εκτεθειμένη σε χρέη εκτός ευρώ, οπότε θα μπορούσε κάλλιστα να ανακάμψει αν τυπώσει χρήμα. Κάτι τέτοιο όμως απαγορεύεται ρητά από το ιδρυτικό καταστατικό της. Βέβαια, και η ευρωπαϊκή συνθήκη απαγορεύει τις διασώσεις κρατών μελών, που όμως έγιναν. Επομένως ίσως να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο για την ΕΚΤ.

    -Η Γαλλία και η Γερμανία θα χρηματοδοτήσουν (ξανά και ξανά) τις τράπεζές τους, αλλά θα συμφωνήσουν επίσης, πως τέλος οι διασώσεις..

    -Θα γίνει σφαγή στις αγορές, όσον αφορά στα ισπανικά τραπεζικά ομόλογα, αφού οι επενδυτές που τα έχουν στα χέρια τους θα φοβηθούν για αναγκαστική επιβολή swaps. Και μάλλον θα έχουν δίκιο, αφού οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν να διασώσουν τις τράπεζες τους μέσω αυτών ακριβώς των debt-equity swaps.

    -Οι κάτοχοι ισπανικών τραπεζικών ομολόγων θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (και αλλού) στρεφόμενοι εναντίον των ισπανικών τραπεζών, ισχυριζόμενοι ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά τους. Οι δίκες θα κάνουν χρόνια για να διεξαχθούν, και όταν τελικά γίνουν, κανένας δεν θα ενδιαφέρεται…

    Όλοι τότε θα ασχολούνται με τις βρετανικές τράπεζες. Και τότε θα δούμε…

    Prison Planet
    Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην Telegraph (Παρασκευή, 20 Μαΐου) από τον “Βρετανό” Dr Andrew Lilico…
    (Ο κύριος Lilico, προέβλεπε/πρότεινε το 2007 την προσχώρηση στο ευρώ ΚΑΙ από τη Μεγάλη Βρετανία… τα συμπεράσματα δικά σας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΜΜΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
    ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
    ΕΝΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. GIORGOS. Οταν κάνεις τέτοια ρουσφέτια μπορείς να ζητάς θυσία απο εμάς ;

    Πές μου πόσοι είναι αποσπασμένοι στη Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων ;
    Xαχαχαχαχα

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ δες ότι μεταξύ των αποσπασμένων είναι και η πρώην νομάρχης Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βαγγελιώ Σχοιναράκη.

    Σημεία και τέρατα από ρουσφέτια συμβαίνουν στο πρωθυπουργικό γραφείο και στην Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων, μια υπηρεσία του Μαξίμου στην οποία έχει αποσπαστεί άγνωστος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων και είναι επίσης άγνωστο πόσοι έχουν προσληφθεί ως σύμβουλοι σε αυτή. Μεταξύ των αποσπασμένων και η πρώην νομάρχης Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βαγγελιώ Σχοιναράκη που στη μέση της σχολικής χρονιάς άφησε το σχολείο που υπηρετούσε και αποσπάστηκε στο γραφείο του Παπανδρέου για να σώσει τη χώρα με τις γνώσεις της και τις πολιτικές της περγαμηνές.

    ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ...ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΟΥΔΕΣ "ΜΑΜΑΔΕΣ"... ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καμμένος προς Φλέσσα :
    (στην εξεταστική επιτρόπη περι MIZENS )
    Τον κατηγόρησε ευθέως στην Επιτροπή περί τις Μιζενς " ως διαχειριστή χρήματος της SIEMENS"…
    "Συνεταίρο του ΔΝΤ και συμφερόντων που έχουν πληγώσει το λαό" ...

    ...Ο Γ. Φλέσσας παραδέχθηκε προγράμματα επικοινωνίας και προβολής των υπουργείων ΥΠΕΧΩΔΕ, Αθλητισμού και Επικοινωνιών και Μεταφορών, είπε ότι συνεργάστηκε με τη ΝΔ και τη Ντόρα Μπακογιάννη…

    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΜΙΣΤΕΡ CIVITAS ΦΛΕΣΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ
    (ΣΟΥΦΛΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΚΟΥΒΕΛΟ, ΖΗΜΕΝΣ ,ΜΙΖΕΝΣ,
    ΚΤΛ.ΚΤΛ, ΚΤΛ…)


    ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ( ΝΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΣΤΙΑΣ ,ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΦΛΕΣΣΑ ΤΗΣ NTORO- CIVITAS...)ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!

    ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΑΧΑΜΝΟ...
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΛΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΣΕΡΙΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΝΤΟΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΞΑΨΕΙΣ...

    ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ...
    ΟΞΩ ΡΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση