GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές στον ΙΣΑ‏...

Από τον  Νίκο Καρανικήτα ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚ-Γ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Οι λασπολόγοι ...

Από τον  Νίκο Καρανικήτα
ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚ-Γ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ
Οι λασπολόγοι της ΠΑΣΚ-Γ και οι υποτελείς τους επιτίθενται. Ξαφνικά, τώρα ανακάλυψαν πως δήθεν έχει ο Υποψήφιος Πρόεδρος της παράταξης στις εκλογές του ΙΣΑ εταιρεία μαζί με κυβερνητικούς βουλευτές. Η αλήθεια είναι πως πριν από 12 χρόνια ο Γιώργος Πατούλης ως ελευθεροεπαγγελματίας γιατρός στην Αθήνα μαζί με πολλούς άλλους γιατρούς, γνωστοί από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Ιατρική, (όλοι τότε χωρίς καμία κομματική ιδιότητα) βρέθηκαν σε ένα πολυμετοχικό σχήμα μιας νεοϊδρυόμενης εταιρείας. Η συνεργασία αυτή δεν ευοδώθηκε και όπως είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια όλοι (οι σήμερα ψευδώς καταγγελλόμενοι) αποχώρησαν.
Περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή. Από το 2002 ακόμη, το ίδιο ακριβώς παραμυθάκι μηρύκαζε η ΠΑΣΚ-Γ, και σήμερα πάλι το ίδιο η ΠΑΣΚ-Γ και οι υποτελείς της. Στόχος τότε, όπως και τώρα, να...
 μην κατέβει ο Πατούλης στον ΙΣΑ. Η πλάκα είναι ότι κοντά 10 χρόνια αργότερα, οι γνωστοί λασπολόγοι δεν βρήκαν καμιά καινούρια συκοφαντία να του προσάψουν.
Τόσο πολύ λοιπόν φοβούνται κάποιοι την υποψηφιότητα Πατούλη στον ΙΣΑ; Τόση λάσπη ξανά από ανθρώπους της ΠΑΣΚ-Γ και των υποτελών της για άσχετα θέματα; Γιατί, δεν τον αντιμετωπίζουν στις πολιτικές του θέσεις; Αντίθετα επιλέγουν αιρετές ιδιότητές του για να τον ψέξουν. Για ποιό λόγο άλλωστε; Διότι εκλέχτηκε από τα εκλεκτορικά σώματα, από τους πολίτες, από τους συναδέλφους του γιατρούς; Δηλαδή για θέσεις μη μισθοδοτούμενες στις οποίες τον ψήφισε ο κόσμος για την εξυπηρέτηση κοινωφελών σκοπών. Μεμπτό είναι αυτό ή μήπως τίτλος τιμής; Ο τομέας της υγείας βρισκόταν πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Γιώργου Πατούλη. Η εκλογή του σε εθελοντικές θέσεις σε φορείς για το περιβάλλον, για την πρόληψη στην υγεία, για την έρευνα, για τον συνδικαλισμό είναι η διαχρονική του δράση στην υπηρεσία του απλού πολίτη και του απλού γιατρού.
Ας το αντιληφθούν και τώρα! Ο Πατούλης θα δώσει τη μάχη για τους γιατρούς και θα αφήσει πίσω του τις λασπολογίες, τους λασπολόγους και τα συντρίμμια τους με πολιτική επιχειρηματολογία. Θυμίζουμε ότι και τότε, το 2002, τα ψέματά τους δεν ευοδώθηκαν. Ο Πατούλης εκλέχθηκε, και οι ψεύτες της εποχής εκέινης πήγαν στα σπίτια τους. Έτσι θα συμβεί και τώρα, διότι οι γιατροί γνωρίζουν και εκτιμούν τους αγώνες και το ήθος του εδώ και 20 χρόνια και μέχρι πολύ πρόσφατα στα πεζοδρόμια για τους συναδέλφους του.
Επιπλέον, όταν ο ανεκδιήγητος Υπουργός Εσωτερικών τον οδήγησε να επιλέξει ανάμεσα στο ιατρείο του ή το Δημαρχείο, εκείνος αποφάσισε να μην προδώσει τον κόσμο που τον ψήφισε. Ασφαλώς η ιδιότητα του γιατρού δεν χάθηκε και το ιατρείο του θα το ξανανοίξει σε λίγους μήνες που θα καταπέσει η εκτρωματική αυτή νομοθετική διάταξη. Αφού όμως απέτυχαν παταγωδώς να τον βγάλουν έξω από τη μάχη λόγω του ασυμβίβαστου, τώρα ανακάλυψαν σκελετούς μέσα στη ντουλάπα. Πιθανόν όμως να πρόκειται για τους δικούς τους σκελετούς.
Σήμερα όμως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για την ΠΑΣΚ-Γ. Σήμερα ο πολίτης αγανακτεί καθημερινά με όσα συμβαίνουν στον κρίσιμο τομέα της Δημόσιας Υγείας. Οι ελλείψεις υλικών στα Δημόσια Νοσοκομεία τα οδηγούν ακόμη και στο κλείσιμο. Προγραμματισμένα χειρουργεία αναβάλλονται. Τα Ταμεία αφήνουν απλήρωτους τους γιατρούς για χρόνια, ενώ οι Νόμοι τους φορολογούν επί ανύπαρκτων εισοδημάτων. Οι ασφαλισμένοι πληρώνουν τα φάρμακά τους και καθυστερούν υπερβολικά τα ραντεβού για τις εξετάσεις τους, παρότι έχουν καταβάλει ασφάλιστρα επί τόσα χρόνια. Το αρπακτικό Κράτος λεηλατεί αδιακρίτως την υγεία και τα εισοδήματα των απλών πολιτών και των απλών ιατρών.
Ξαφνικά όμως φαίνεται ότι η επίσημη Πολιτεία αποφάσισε να δείξει πως τάχα ενδιαφέρεται για τον πολίτη, τον οποίο όμως στην ουσία περιφρονεί βαθειά. Έτσι, με δύναμη επιτίθεται στο διαχρονικά θεωρούμενο αδύναμο αλλά επικοινωνιακά αποδοτικό θήραμά της : Σήμερα ήταν η απλή γιατρός του Αττικού Νοσοκομείου που ξαφνικά κατηγορείται και παραπέμπεται στο αυτόφωρο διότι ... έβαλε σε ράντζο έναν ασθενή που έπρεπε να εισαχθεί. Φρίκη, ντροπή, υποκρισία.

Φρίκη για τους Νόμους και τις Εγκυκλίους που εφαρμόσθηκαν πάλι κατά περίπτωση για επικοινωνιακούς σκοπούς. Ντροπή για τον Υπουργό Υγείας, που οφείλει μια μεγάλη συγνώμη στην ιατρό η οποία άσκησε με ευσυνειδησία τα καθήκοντά της ανάλογα με τα μέσα που είχε στη διάθεσή της, όπως δικαίως του το ζήτησε και ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης που ήταν σήμερα παρών στους αγώνες των γιατρών και των νοσηλευτών μπροστά από τη Βουλή. Υποκρισία για μια συνδικαλιστική ιατρική παράταξη όπως η ΠΑΣΚ-Γ, που ξέρει να καταναλώνεται σε αδιέξοδους νομικισμούς αλλά αδυνατεί πια να εκφράσει δυναμικό και αποτελεσματικό πολιτικό λόγο και πράξεις.
Ο Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος Πρόεδρος του ΙΣΑ με την ΔΗμοκρατική Κίνηση Ιατρών, καταδεικνύει με την ιστορική του διαδρομή και με το έργο του ότι είναι αποφασισμένος να μην αφήσει να λοιδορούνται οι γιατροί, να μην επιτρέψει άλλο πια να δημιουργούνται εντυπώσεις εις βάρος τους στον κόσμο είτε για τους πολιτικάντικους λόγους του κάθε Υπουργού είτε για τις επαίσχυντες πράξεις μιας μειοψηφίας επίορκων γιατρών, άξιων για την αυστηρότερη τιμωρία. Ο απλός πολίτης απαιτεί Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας που να σέβονται την αξιοπρέπεια και την εμπιστοσύνη του.  Ο απλός γιατρός βρίσκεται στο επίκεντρο των Υπηρεσιών αυτών και ο ΙΣΑ, μετά τις εκλογές του Ιουνίου, βάζει ως μια μεγάλη προτεραιότητά του, αυτόν τον απλό γιατρό.
Ένας Μαχόμενος Ιατρός – Φίλος Γ. Πατούλη

6 σχόλια

  1. Πασοκ

    Προτυπα Πειραματικα σχολεια

    Διαβαστε στο ΠΑΡΟΝ της Κυριακης, σελ. 33 το αρθρο του δρ Κουτσουκου

    για την διαφορα Πειραματικου και Προτυπου

    που ειναι στην Βουλη για ψηφιση και ειναι σχεδον ολο λαθος!

    Θα πρεπει να ξηλωθει

    η ηγεσια του υπουργειου οι Συμβουλοι οι διευθυντες και οι ειδικοι που προτεινουν το νεο προτυπο πειραματικο.....

    γιατι ειναι αγηραμματοι!

    Διαβαστε γιατι στα νεα Προτυπα Πειραματικα ΔΕΝ μπορουν να γινουν πανεπιστημιακες ερευνες αφου οι μαθητες θα εισαγονται με εξετασεις

    Για να γινουν πανεπιστημιακες ερευνες η εισαγωγη των μαθητων πρεπει να ειναι μονο με κληρωση για να ειναι το "δειγμα τυχαιο"!!


    Εχει να πεσει γελιο!!

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ...

    ΟΥΣΤ, ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΣΚΥΛΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ...

    ΟΥΣΤ, ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΣΚΥΛΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΙΚΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ- ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α Κ Ο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ (ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑΝΑΣΗ????) !!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ, ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 3-4% ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ Ή ΣΤΟΥ ΨΑΡΡΟΥ), ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!!

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ή ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ!!!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΣΠΩΛΟΓΟΙ. Αν πεστεύετε αυτά που γράφετε, βάλτε τ' όνομά σας κι αφήστε τα "ΑΝΩΝΥΜΟΣ". Μην μπερρδεύετε τον ΑΝΘΡΩΠΟ (γιατί ο Γιώργος Πατούλης είναι πολύ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) με τα κόμματα. Κοιτάξτε τον άνθρωπο. Τ' ακούτε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το άρθρο 16 (Ν3852/2010) αναφέρει ξεκάθαρα ότι το ασυμβίβαστο έχει τεθεί μόνο για την επαγγελματική δραστηριότητα. Οι συνάδελφοι φαίνεται πως δε διάβασαν το νόμο προσεκτικά Ελπίζω ότι θα διαβάσουν προσεκτικότερα την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών (25/5/2011, αρ Πρωτ 22882) που παραθέτω, η οποία, επιβεβαιώνει την πλήρη νομιμότητα της υποψηφιότητας Πατούλη.
    Επειδή τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας είναι τεράστια, στη διοίκηση του ΙΣΑ χρειάζονται άνθρωποι που που ξέρουν να διαβάζουν τους νόμους και που μπορούν να τους κατανοήσουν στην ελληνική γλώσσα, κυρίως όμως χρειάζονται άνθρωποι που ξέρουν και μπορούν να διεκδικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση