GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδιόριστοι απέκλεισαν συμβολικά το υπουργείο Οικονομικών...

Από το http://1gamma2008.blogspot.com/ Αυτή την στιγμή έχουν αποκλείσει συμβολικά το Υπουργείο Οικονομικών περίπου 300 διοριστέοι εφορ...

Από το http://1gamma2008.blogspot.com/
Αυτή την στιγμή έχουν αποκλείσει συμβολικά το Υπουργείο Οικονομικών περίπου 300 διοριστέοι εφοριακοί, τελωνειακοί και δημοσιονομικοί και διαμαρτύρονται ειρηνικά για την αναστολή της πρόσληψής τους μέχρι το 2013. Πρόκειται για επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού 1Γ/2008 του ΑΣΕΠ στο Υπ. Οικονομικών και οι θέσεις που θα στελεχώσουν σε εφορίες, τελωνεία και Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αποτελούν θέσεις-κλειδιά για τη στελέχωση του ελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού.Διαμαρτύρονται γιατί ενώ...
έχουν παρέλθει οι νόμιμες προθεσμίες για το διορισμό τους από  τον Ιούνιο του 2010 ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί στις υπηρεσίες τους.
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ
 545 νέοι επιστήμονες, κάτοχοι πτυχίων οικονομικής κατεύθυνσης και μεταπτυχιακών τίτλων Λογιστικής και φορολογικών πεδίων, τελούν υπό την ομηρία της απελθούσας και της σημερινής κυβέρνησης σχεδόν τρία χρόνια.

  “Για πολλοστή φορά αναγκαζόμαστε να απαιτήσουμε τον αυτονόητο διορισμό μας,  καθώς συνεχίζουμε να αποτελούμε αντικείμενο εμπαιγμού για τους υπουργούς οικονομικών και εσωτερικών.

Το 2008 ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πολιτείας, δια μέσου του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 877 θέσεων στο Υπουργείο Οικονομικών και το πρώην Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, ξεκινήσαμε μια δύσκολη και απαιτητική προετοιμασία.

Το 2009 συμμετείχαμε στον πλέον αδιάβλητο, αξιοκρατικό, γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και επιτύχαμε. Δεν είμαστε οι αρεστοί που ζητάνε να βολευτούνε. Είμαστε 545 νέοι άνθρωποι, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, που πετύχαμε μεταξύ χιλιάδων σε ένα γραπτό, αδιάβλητο διαγωνισμό, υψηλών αξιώσεων, μετά από σκληρή προσπάθεια.

Το 2010 ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κήρυξε τον πόλεμο ενάντια στην αναξιοκρατία και  πρόταξε την αδιαφιλονίκητη κυριαρχία του ΑΣΕΠ στον τομέα των προσλήψεων στο δημόσιο. Και ενώ το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τα ονόματά μας ως διοριστέους στο Υπουργείο Οικονομικών, το υπουργείο από την πλευρά του αρνείται μέχρι σήμερα να ολοκληρώσει το διορισμό των 545 διοριστέων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, τη στιγμή που οι επιτυχόντες ΔΕ και ΤΕ του ίδιου γραπτού διαγωνισμού είναι ήδη στις θέσεις τους. Παράλληλα η κυβέρνηση εξακολουθεί να προσλαμβάνει εκατοντάδες μόνιμους, συμβασιούχους και μετακλητούς υπαλλήλους. ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΑΓΕ;

Σήμερα 2011 πια, οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Ραγκούσης συνεχίζουν να μας εμπαίζουν και ενίοτε να μας προσβάλουν.

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου ενώ σε προηγούμενη συνάντηση, δεσμεύτηκε ότι εντός του Νοεμβρίου του 2010 θα έδινε οριστική λύση στο πρόβλημα που η ίδια η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει, μέχρι και σήμερα, Μάϊος του 2011, δεν το έχει πράξει. Υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου, μας παραπέμπουν στον κο Ραγκούση ο οποίος καθυστερεί να υπογράψει την απόφαση του διορισμού μας.

Ο κύριος Ραγκούσης από την πλευρά του, σε συνάντησή μας, δεν μπήκε καν στον κόπο να μας δώσει ένα χρονοδιάγραμμα ως όφειλε. Αρκέστηκε να μας πει ότι όταν βάλει την υπογραφή του εκείνος, θα μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι, σαν να επρόκειτο για την ιδιωτική του επιχείρηση. Ταυτόχρονα μας προσέβαλε δηλώνοντας ότι λυπάται για το επίπεδο των μελλοντικών δημοσίων υπαλλήλων και δε δίστασε να αφήσει αιχμές εναντίον μας, κάνοντάς μας συνένοχους  στις καταστρεπτικές πολιτικές των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.

Κύριε Παπακωνσταντίνου και κύριε Ραγκούση,

Παραμένουμε στην ομηρία στην οποία βρεθήκαμε αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και σας επισημαίνουμε ότι η ολοκλήρωση του διορισμού μας, δεν σχετίζεται μόνο με την επιβίωση τη δική μας και των οικογενειών μας, αλλά και με τη λειτουργία του ελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού του Υπουργείου Οικονομικών.

Σε μια περίοδο που η ανάγκη άμεσης στελέχωσης με νέο, επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, καθίσταται πιο επιτακτική από ποτέ, η επίτευξη του εθνικού στόχου της δημοσιονομικής εξυγίανσης  θα εξυπηρετηθεί καλύτερα, όχι με την αναστολή, αλλά με την ολοκλήρωση της πρόσληψής μας, διότι έτσι θα καλυφθούν τα τεράστια κενά σε νευραλγικές οργανικές θέσεις του Υπουργείου Οικονομικών, ιδίως μετά τις μαζικές αποχωρήσεις που έγιναν και αναμένονται να ενταθούν εν όψει του νέου μισθολογίου.”

Για ποιο λόγο λοιπόν καθυστερεί η έκδοση της απόφασης για την πρόσληψη των 545 υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών; Πού αποσκοπεί η αδικαιολόγητη αυτή καθυστέρηση; Οι εφορίες και τα τελωνεία στενάζουν από την έλλειψη προσωπικού.

Κύριοι,

Σας καλούμε να βάλετε ένα τέλος στην κατάφορη αδικία εις βάρος των 545 ΠΕ υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών και της Γ.Γ Μακεδονίας Θράκης και να ενισχύσετε άμεσα τον ελεγκτικό και φοροεισπρακτικό μηχανισμό με τους 545 νέους επιστήμονες.

Απαιτούμε τη δικαίωση των κόπων μας με την άμεση τοποθέτησή μας.

ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΠΕ

ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

& ΤΗ Γ.Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

(Προκήρυξη 1Γ/2008)

5 σχόλια

  1. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ JOHN MAYNARD KEYNES
    ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ,ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ !!!
    ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!
    απο την διαπιστωση αυτη του keynes φαίνεται δυστυχώς ότι κάποια άλλα συμφέροντα εξυπηρετείται και οχι αυτά του Ελληνικού Λαού.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ JOHN MAYNARD KEYNES
    ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ,ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ !!!
    ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!
    απο την διαπιστωση αυτη του keynes φαίνεται δυστυχώς ότι κάποια άλλα συμφέροντα εξυπηρετείται και οχι αυτά του Ελληνικού Λαού.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουτρουμάνης για τη νέα επιτυχία του ΠΑΣΟΚ: Μειώνονται τα έσοδα του ΙΚΑ...
    ΟΛΕ !!!!!

    Κουτρουμάνης σήμερα στη ΝΕΤ:

    «Τα έσοδα μειώνονται στα ασφαλιστικά ταμεία, όπως στο ΙΚΑ λόγω των ατομικών συμβάσεων. Εκείνο που φαίνεται να δημιουργεί το πρόβλημα δεν είναι οι επιχειρησιακές, αλλά οι ατομικές συμβάσεις, οι οποίες υπογράφονται.

    Πολλές φορές οι εργαζόμενοι υποκύπτουν στις πιέσεις των επιχειρήσεων και υπάρχουν μειώσεις στους μισθούς των Ελλήνων, οι οποίες μειώσεις φαίνονται ήδη στα έσοδα του ΙΚΑ, δηλαδή ο προηγούμενος χρόνος έκλεισε με μια μείωση της τάξης του 6% των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.»

    Δεν πειράζει φίλε! Η Λούκα εφαρμόζει πιστά το πρόγραμμα του ΔΝΤ που λέει ότι πρέπει να υπάρξουν μειώσεις μισθών για να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων...

    Αφού κανείς σας δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει στην τρόϊκα ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες είναι ολίγον τι λαμόγια και ότι εξοικονομήσουν από μισθούς θα τα βάλουν στην τσέπη αντί να μειώσουν τις τιμές τους... τώρα λουστείτε τα σαν ερασιτέχνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γνωστός Διώτης, από την υπόθεση Τσαλικίδη και τον γιό-σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη που πήδηξε από το παράθυρο, ανέλαβε ΓΓ. ΣΔΟΕ.

    Ο γνωστός εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης ανέλαβε τη θέση του Γιάννη Καπελέρη στο τιμόνι του ΣΔΟΕ, όταν ο δεύτερος τέθηκε Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Γεωργακόπουλου.

    Πρόκειται για τον αντιεισαγγελέα, επί θητείας του οποίου εξαρθρώθηκε η 17 Νοέμβρη... εδώ τελειώνουν και τα θετικά στοιχεία του βιογραφικού του και αρχίζουν τα μελανά:

    -Ήταν ο εισαγγελέας που είχε αναλάβει την έρευνα της "αυτοκτονίας" του υπαλλήλου της Vodafone Κ. Τσαλικίδη μόλις αποκαλύφθηκε το "σκάνδαλο" των υποκλοπών... την υπόθεση την έβαλε στο αρχείο παρότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα

    -Ο γιός του είχε "βουτήξει" από τον 7ο όροφο του Υπ. Δημοσίας Τάξης τον Δεκέμβριο του 2009, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Χρυσοχοΐδης τον είχε προσλάβει νομικό σύμβουλό του λίγες μέρες αφού το ΠΑΣΟΚ ήρθε στην εξουσία, παρόλο που ο νεαρός δεν διέθετε πτυχίο!!! Η γνωστή υπόθεση που όμως δεν έγινε "σκάνδαλο Διώτη", σε αντιστοιχία με το "σκάνδαλο Ζαχόπουλου", μιας και θάφτηκε από τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕ

    Τέλος να θυμίσουμε ότι ο κ. Διώτης παραιτήθηκε μόλις πριν ένα χρόνο από το δικαστικό σώμα... επικαλούμενος λόγους υγείας... ένα χρόνο μετά είναι περδίκι και έτοιμος να αναλάβει το κηνύγι των φοροφυγάδων σ' όλη της Ελλάδα... μακάρι να επιτύχει στο έργο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΙΩΤΗΣ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ ΤΗΝ 17Ν.
    ΧΑ!! ΧΑ!! ΧΑ !! ΧΑ !! ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση